Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok sağolun cevaplarınız için,ilk iğnemi dün gece yaptım.acayip yaktı bu arada(sabahda folbiol içtim biraz öncede coraspin 100 lüğü yuvarladım içim rahatladı..banada öyle geliyor heterozigotta bile aspirin takviyesi var homozigotta yok nasıl işkafamçokkarıştı iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederima.s.tüm arkadaşların iyi haberlerini alırız buradan inşallah

canım geçmiş olsun benimde hersey normal cıkmsına ragmen dr 3, gebelıgımde 2lık lullanmıstık bı ıse yaramadı sımdı dozu artırıp oyle deneyelım dıyo bende karar vermemedım kafam cok karısık ınsallah ıgneler bahanesıde olurdea bebegımızı kucagımıza alırız rabbım yardımcımız olsun.....

evet mumamucum şafak 1, inşallah yarından sonra hayatım degişecek!!! benden sonra sıradaki sensin, seninde çook az kaldı, senin içinde heyecanlanıyorum ya. hazırlıklar bittimi?
hastanede 1 gece kalacagım canım. aslında ankarada istanbulda falan dogumdan sonra 2veya3 gece hastanede kalınıyor. ama adanada uygulama öyle degil nedensefisfisfis, normal dogumda yapsan sezeryanda yapsan 1 gece hastanede yatıyorsun. doktoruna bi sor istersen bende merak ettim. Şeniz

mrb hanımlar ben sayfayı fazla takıp edemıyorum bır seyler yazmıstım daha once ama unutmussunuzddur ben kısaca anlatayım ben 2 bucuk ay once 2 aylık bebegımı dusurdumsenağlama sımdı yenıden hamıleyımkaydirigubbakcemile5 ve ıgneye baslanacak ben hamıle olanlara sey soracaktım ıgne ne kadar zaman ıcınde basladınız lutfennnnnnnnn cevaplarınızı beklıyorumm

mrb roselendacım evet adanda oturuyorum. ben de balcalının prof cüneyt evrüke ye gidiyorum. mthfr 677 homozigot. cansun beye bende gitmiştim önceki gebeligimde, tanıyorum canım. sen hamilesin sanırım:uhm: kaç aylık?

öncelikle hayırlı olsun minikafet. allah tamamına erdirsin. hemen başla ignelere. bizler ögrenir ögrenmez basladık. bazıları keseyi görene kadar bekledi ama benim doktor hemen basladi, yani regl 1 gün gecikmişti hemen kan tahlili yaptırdım pozitif çıkınca o gün başladım. 4+1 günlük hamileydim

nazlıııııı vurdur şu tetanozu!!! neden saglık ocagında yaptırmaktan çekiniyorsun bu kadar, ben ve benim tanıdıgım bütün hamileler saglık ocagında yaptırdık canım. zararı yok ki aşı bu, korkma fazlada vakit kaybetme vurdur canım

cok tesekkur ederım lal82 benımkı daha 10 gunluk falan benım dr da keseyı gorunce baslayalım dedıde bende korkuyodum bı problem olursa dıye saol yazdıkların ıcınn hihoyyyt

minikafet bende 4+1 ken başladın öncesinde coraspin folbiol vardı.. tebrikler hayırlı olsun canım

saol yazdıkların ıcın ben bebe asprını ıcıyodum folbıol bıde elevıt ıcıyodum hamılelık oncesı sımdı dr sadece elevıt ıc dedı bakalım hayırlısı

Hosgeldin aramıza.Evet burda herkes pıhtılasması var.Bi sekilde birbirimize destek olamaya calısıyoruz....a.s

Sevgili mumamucum , mutlu sona ne kadar yaklaştın , inanılmaz güzel , heyecan verici...Hamilelik haberi verişini hatırlıyorum dün gibi ,...Zaman diye bi kavram yok herhalde...

Canım , yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum , sende rahimdeki septum histereskopiyle kesilmiş miydi ? Sanki ardarda operasyon geçirdik gibi hatırlıyorum , beliz , ayşe0607 , sen ve ben...Şunun için merak ediyorum , Allaha şükür zamanında doğum yapıyorsun ...Septum normalde erken doğuma neden olabiliyormuş ya , gerçi operasyonla halledildi ama benim kafama takılmıştı...Doktor bebeğin yerleştiği yerin iyi bi yer olduğunu , sorunlu bi yer olmadığını söyledi , çok şükür...İnşallah vakitlice , hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza...Şu an tatlı bi telaş içindesindir , Allah hep böyle hayırlı telaşlar versin... Darısı da hepimizin başına inşallah....Öpüyorum canım...

canım benım ne kadar heyacanlısındır sımdı rabbım yardımcın olsun bızede dua etmeyı ınutma olurmu bebısınle saglıcakla evıne donersın ınsallah aayyy cok heyacanlandım yaaaa darısı bızlere ınsallahhhhhdelikafadulden

lal, Allah yardımcın olsun... güzel haberlerini bekliyoruz...ben bile düşündükçe bu kadar heyecanlandığıma göre kim bilir sen ne haldesindir... inşallah her şey yolunda gider, sağlıkla alırsın bebişi kucağına..bize haber vermeyi unutma...

beliz, inş sen de güzel haberlerle gelirsin.. hangi ünv. yüksek lisans yapıyorsun? kafanı meşgul edersin iyi olur... yoksa insan gün saymaktan kafayı yiyor..yok yumurtlama günü, yok 10. gün, yok 14. gün... uffffff.........

lalcim kısmetse yarından sonra bebişine kavuşuyorsun çok heyecanlı allahım acısız ağrısız kolaycacık bir doğum nasip etsin inş bizlerede dua et rabbim yardımcın olsun inş

herkese selam.cemre cadısı bronşiolit olduu için 1 geceyi hastanede gecirdik.dün öölen taburcu olduk ve şükür sağlıklı bşr sekilde evimizdeyiz.
herkesler nasıl?umarım bi sorun yoktur?lal in doğumu yarınmıydı?17sinde hatırlıorum ben sanki?

umutsevgim, kahvelokum, sonuyok ilginize çok teşekkür ediyorum, allahım hepinize en güzelini versin..

celencim geçmiş olsun canım ya bu bronşiolit denen illet ne kadar salgın bu sene:1shok: biçok bebek bu hastalıgı geçiriyor. ilaçlı buhar makinaları falan alıyorlar.. allahım cemreye de şifa versin..:ecrin_bebek:
benim dogumum 17nisanda allah izin verirse canım,delikafadulden cuma günü ogluşuma kavuşacagım inşallah:Saruboceq: ctesi bi terslik olmazsa evimdeyim ve iilk fırsatta size yazacagım :ecrin_bebek: çok heyecanlıyım çoookhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…