Merhaba kahvelokum, iyiyim canım sizleri dışardan takip etmeye çalışıyorum, bende şuan için pek bir gelişme yok 3 hocadan 2 sine göre hiçbirşey çıkmamamsına rağmen yinede iğne uygulanıcak , mayısdan itibaren tekrar gebelik düşünücez bakalım , yarın tekrar doktorumla görüşmeye gitmeyi düşünüyorum, son kararı ne olucak bakalım ,
LAL şafak1 kaldı senin doğuma. ALLAH sağlıcakla ikinizide kurtarsın. bende seninle heyecanlanıyorum.benimde 15 gün kaldı. 30 nisan bakalım. günler sanki geçmiyor.senin iyi haberlerini alırız en yakın zamanda inşallah.hastanede 2 günmü kalacaksın aksilik olmazsa. doktorda özel oda için eşime 20 sinde çağırdı .bende kaç gün kalınıyor sormadım doktora.ya 2 yada 3 tür.öptüm
lal 82 mrb öncelikle allah tamamına erdirsin inş.darısı tüm isteyenlere olsun.kucaklarımız bok kalmasın.bende adanada oturuyorum.senin dr. kim? benimki prof.dr. cansun demir balcalının dr. benim mtfr 677 het.senin ki neydi.allah yardımcın olsun... kendine iyi bak.
mrb hanımlar ben sayfayı fazla takıp edemıyorum bır seyler yazmıstım daha once ama unutmussunuzddur ben kısaca anlatayım ben 2 bucuk ay once 2 aylık bebegımı dusurdumsenağlama sımdı yenıden hamıleyımkaydirigubbakcemile5 ve ıgneye baslanacak ben hamıle olanlara sey soracaktım ıgne ne kadar zaman ıcınde basladınız lutfennnnnnnnn cevaplarınızı beklıyorumm
öncelikle hayırlı olsun minikafet. allah tamamına erdirsin. hemen başla ignelere. bizler ögrenir ögrenmez basladık. bazıları keseyi görene kadar bekledi ama benim doktor hemen basladi, yani regl 1 gün gecikmişti hemen kan tahlili yaptırdım pozitif çıkınca o gün başladım. 4+1 günlük hamileydim
minikafet bende 4+1 ken başladın öncesinde coraspin folbiol vardı.. tebrikler hayırlı olsun canım
Herkese merhaba,
Ben yeni üye oldum. 2008 Mart ayında 8,5 haftalık bebeğimi kaybettim. Yapılan tetkikler sonucunda MTHFR C677T Homozigot olduğumu öğrendik... Yapılan tüm diğer testlerim normal neyseki.
Simdi tekrar denemelere başladık, umarım kısa bir surede hamile kalmayı basarırımyapılacak tedavi belli : İğneler... Başlangıçta biraz endişelerim vardı bu iğneler konusunda, ama zamanla bu fikre alıştım.
Aramızda bu konudan muzdarip bir suru arkadaslarımız var imis, bu konunun bu kadar yaygın olmasına cok sasırdımm. Umarım hepimiz saglılııı bebeklerimize kavusuruz.
Herkese bol sans..
Sevgiyle kalın
evet mumamucum şafak 1, inşallah yarından sonra hayatım degişecek!!!benden sonra sıradaki sensin, seninde çook az kaldı, senin içinde heyecanlanıyorum ya. hazırlıklar bittimi?
hastanede 1 gece kalacagım canım. aslında ankarada istanbulda falan dogumdan sonra 2veya3 gece hastanede kalınıyor. ama adanada uygulama öyle degil nedensefisfisfis, normal dogumda yapsan sezeryanda yapsan 1 gece hastanede yatıyorsun. doktoruna bi sor istersen bende merak ettim. Şeniz
herkese selam.cemre cadısı bronşiolit olduu için 1 geceyi hastanede gecirdik.dün öölen taburcu olduk ve şükür sağlıklı bşr sekilde evimizdeyiz.
herkesler nasıl?umarım bi sorun yoktur?lal in doğumu yarınmıydı?17sinde hatırlıorum ben sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?