selam kızlar ben bayadır giremedim umarım hepiniz iyisinizdir beydağlı elendil daha sayamadığım arkadaşlar allah hepinizin kalbine göre versin. benim sonuçlarım çıktı ve mhtrf 1298 çıktı acaba nedir ben gösterecek doktor bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
ahh canım benim yaa.ne dedem boş nolurr üzülme arkadaşım.Allah size sabır versin.sorular kafanı kemiriyo biliyorum.ama Allah ım böyle uygun gördü demekki.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım
cnm ben puregon ve menegon kullandım 11. günde çatlatma iğnesi vuruldum 12. günde aşılamam yapıldı. ilaçları raporla 220 ye aldım 600 de aşılama tuttu özel doktorda yaptırdım izmirdeyim. inş. yardımcı olmuşumdur fikir konusunda. senin içinde hayırlısı olsun.
Icim hala o kadar aciyorki, aglaya aglaya bi hal oldum. O kadar uzgunumki; tamam buna sukur en azindan erken kaybettim biraz daha buyuseydi daha zor olacakdi. Ama yinede her kayip bir yikim oluyor. Yani kafam o kadar daginikki; ne dusunecegimi bilmiyorum.
Simdi dusunuyorum neden?? nasil??
Benim hic cocugum olmayacakmi...
Ben ne yapicam simdi...
Buyuk bir bosluk var icimde...
O kucucukdu gitti belki ama bana kocaman bi bosluk ve aci birakdi...
Sabretmem lazim.. ama gucum yok.. ne olur yalvariyorum size bana dua edin...
off ya çok üzgünüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum allahım sana ve eşine bol sabır versinBebegimi kaybettim, icim yaniyor...
kızlar bişe sorucam.gittiğim bir doktor adet tarihinden bir hafta önce kantahlili aptır ,hemen iğneye başla dedi.ama benim kafama takıldı.sizce bir hafta önceden kanda çıkma ihtimali varmı?biraz zor çıkar sanki değil mi?
bugün doktora gittim kesemizi gördük çok şükür ilaçlara aynen devam 10 gün sonra kalp atışları için randevu verdi bu arada bende hiç belirti yok normalmidir?
kızlar bişe sorucam.gittiğim bir doktor adet tarihinden bir hafta önce kantahlili aptır ,hemen iğneye başla dedi.ama benim kafama takıldı.sizce bir hafta önceden kanda çıkma ihtimali varmı?biraz zor çıkar sanki değil mi?
Sagolun hepiniz.....6+2 de kaybetmisim. kahverengi rengi lekelenme ve yapiskan tarzi lekelenme ile basladi hemen pesinden kanamaya donustu, yani cok hizli oldu..tabi ayni zamanda bel ve karin agrisida yasadim. Doktora gittigimde dusmus dedi, cok az bisey kalmis o da kanamayla gider dedi.
Icim hala o kadar aciyorki, aglaya aglaya bi hal oldum. O kadar uzgunumki; tamam buna sukur en azindan erken kaybettim biraz daha buyuseydi daha zor olacakdi. Ama yinede her kayip bir yikim oluyor. Yani kafam o kadar daginikki; ne dusunecegimi bilmiyorum.
Simdi dusunuyorum neden?? nasil??
Benim hic cocugum olmayacakmi...
Ben ne yapicam simdi...
Buyuk bir bosluk var icimde...
O kucucukdu gitti belki ama bana kocaman bi bosluk ve aci birakdi...
Sabretmem lazim.. ama gucum yok.. ne olur yalvariyorum size bana dua edin...
Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...
mthfr 1298 homozigot mu heterozigotmu yazıyor canım. Ikisinden biri yazıyorsa pıhtılaşman var demektir. Kimi doktora göre bu sorun değil kimileride benim doktorum gibi iğne kullandırıyor. Doktorunla konuş mutlaka canım . Başka bir sorun olursa bıradan cevaplar herkes seve seve ...
heterezigot yazıyor canım bana iyi bir doktor istanbuldan olursa bulabilirmisiniz siz hangi doktora gidiyosunuzz.teşekkürler şimdiden
çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ?? sende de kan pıhtılaşması çıkmış sende iğne doktorun uygun görürse aspirinde kullanacaksın....selam kızlar ben bayadır giremedim umarım hepiniz iyisinizdir beydağlı elendil daha sayamadığım arkadaşlar allah hepinizin kalbine göre versin. benim sonuçlarım çıktı ve mhtrf 1298 çıktı acaba nedir ben gösterecek doktor bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar test sonucumu aldım doktor yoktu yardım edin ne olurrr
mthfr677c>t heterozigot
mthfr1298a>c heterezigot
ne oluyor şimdi bu anlayamadım pıhtılaşmamı var nedir ki buuu
Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...
canımm ya seni okadar iyi anlıyorumki okadar zor günlerki rabbim sabır versin bu son olsun inşallah...hayırlısı böyleymiş canım herşey rabbimden sabrımız son sınırlarında ama allahın izniyle herşeyin güzel olacağına inanacağız ve herşey güzel olacak buna inanmalıyız....elbet bizim içinde güneş doğacak allahın izniyle herşey güzel olacak rabbimi düşün ve rahatlamaya çalış canımmm allaha emanet ol....
canım lütfen böyle düşünme burdaki herkes aynı şeyleri yaşadı vve geçti demekki hayırlı değilmiş.
bi yazı paylaşmıştım onu okudun umarım ne güzel seni cennette bekleyen bi meleğin var böyle düşün
bide neden çocuğun olmayacakmış çok şükür sorunsuz şekilde oluyo hiç olmayanlar çaresiz olanlar ne yapsın haksızlık etme
kendini başka şeylerle oyalamaya çalış bende daha 24 gün oldu düşük yapalı rabbimden geliyo işte ne diyelimm nasip kısmet buna şükür hamileliği tatmayanlar var en azından o duyguyu tattın mutlu olman lazım bence:))stres yapma kendine çevrenide boşver kulak asma:)) ii günler canımm
canım çok üzüldüm rabbim bu zor günleri atlantman için sana yardım etsin çok zor hepizim yaşadoğımız için seni çok iyi anlıyoruz
canım arkadaşım aslında sana şu an ne yazsam ne desem diye düşünüyorum,boğazımda bir yumruk war sanki... çünkü biliyorumki hiç birsöz teselli etmiyor,bu durumda..dün akşam geç saatte okudum haberini ve o kadar üzüldümki kendimi toparlayıp sana bişeyler yazamadım şimdide zorla yazıyorum..biliyorsun ki ben bu durumu 7 kez yaşadım , o kaybetmenin acısını,ümitsizliği ve boşluğu benden iyi kimse anlayamaz canım.. ama en önemlisi inancımız bazen diyorum ki eğer RABBİM e olan inancım olmasa saçmasapan şeyler yapardım heralde yada kafayı yerdim...bu yaşadıklarımız bizim elimizde olan şeyler değil,bizim elimizde olan ve yapmamız gereken sabretmek ve şükretmek....bizim bilmediğimiz ve görmediğimiz ne hayırlar vardır kimbilir yaşadıklarımızda..sabret canım ve ümidini kaybetme RABBİM herkesten ve herşeyden büyük..inşaallah bu acı günleri unutturacak hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip edecek sana ve tüm arkadaşlara..
umudum, şuan şoktayım..çok üzüldüm ..sen bunları yazınca benimkilerde geldi gözümün önüne..şimdi sana üzülme demek çok boş ve anlamsız..üzüleceksin için yanacak daha ilerleyen zamanlarda ama inan bana bak göreceksin tekrardan hamile kalacaksın ve bebeğine kavuşacaksın..sana söyleyebileceğim tekşey asla umudunu kaybetme..kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş dibe vurduğumuz anlarda rabbim elimizden tutuyor. sen sua etmeye devam et arkadaşım..isyan etme sakın bazen kendimizi kaybedip ister istemez sorguluyoruz neden ben? neden düşüyo? neden olmuyo? bir daha asla bebek sahibi olamıycam diye acımız bizlere bunu düşündürüyo ama sakın umudunu kaybetme..dualarımız birbirimiz için olsun..en yakın zamanda acını unutturacak sağlıklı bir hamilelik diliyorum senin için...
umudum, şuan şoktayım..çok üzüldüm ..sen bunları yazınca benimkilerde geldi gözümün önüne..şimdi sana üzülme demek çok boş ve anlamsız..üzüleceksin için yanacak daha ilerleyen zamanlarda ama inan bana bak göreceksin tekrardan hamile kalacaksın ve bebeğine kavuşacaksın..sana söyleyebileceğim tekşey asla umudunu kaybetme..kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş dibe vurduğumuz anlarda rabbim elimizden tutuyor. sen sua etmeye devam et arkadaşım..isyan etme sakın bazen kendimizi kaybedip ister istemez sorguluyoruz neden ben? neden düşüyo? neden olmuyo? bir daha asla bebek sahibi olamıycam diye acımız bizlere bunu düşündürüyo ama sakın umudunu kaybetme..dualarımız birbirimiz için olsun..en yakın zamanda acını unutturacak sağlıklı bir hamilelik diliyorum senin için...
canım benim .seni çok iyi anlıyorum.Allah sabır versin.geçecek bunlar merak etme.bir an önce tekrar hamile kalmak isteyeceksin.bu sefer her şey çok güzel olacak.umudunu hiç yitirme.
cnm bilmezmiyim o soruları..kendini üzmekten başka bişey olmuyo .düşünme nedenini Allah nasip etmemiş yapacak bişeyimiz yok..Allahım sana sağlık versin evine huzur versin inş. olur tekrar kucağına alır büyütürsün cnm...
canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim sabır versin diyecek söz yok
güzel arkadaşım benim rabbim sabır versin neden niçin diye sorgulama rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin buda bir imtihan nolur rabbime şükret daha hayırlısını nasip etcek sana buna inan dualarım seninle inş. kısa sürede toparlanırsın canım benim çok zor bişey biliyorum ama elden hiç birşey gelmiyo
canımmm dün duyduğumdan beri aklım sende . çok üzgünüm. yüreğindeki yangını biliyorum. bunu azaltabilecek tek cümle olmadığınıda biliyorum. şimdi acın çok taze . tekrar toparlayacaksın kendini. allahım eşine ve sana sağlık ve huzur versin. başka acı göstermesin.
dun haberını aldıgımdan berı cok uzgunum gercekten,kendı basıma gelmıs gıbı cok uzgunum.benımde hep boyle
lekelenmelerle gıdıyordu.doktorumu aradıgım zaman aman kızım yat kalkma sakın dıyordu.bende hıc kalkmadan beklerdım tuvalete bıle gıdemezdım korkuma kanamayı gorucem dıye
hıckırarak annemı arardım anne kos bebegım dusuyo gene dıyo...
Bızı bızden baska kımsecıkler anlayamaz..cunku
bızım hamıle kalmamızda zor, kalınca 9 ay beklemesı de zor...bızımm ıcın kısacası hayat zor...
Hamıle kalana kadar bı cabamız bı korkumuz var,kaldıktan sonra da durucak mı acaba karnımız da dıye korkumuz var..
Ben daha bır kerecık bıle olsun karnımda goremedım bebegımıı kanamayla doktora gıtmeden gıttı hep bebeklerım,sonra doktora gıtmek nasıp oldu.
Hatta yumurta takıbı yaptrdıgımda klomenle buyuyen yumurtaları ultrasonda gorunce o kadar cok sevınıodum kı esıme aksam ultrason kagıdını gosterıp baksana ne kadar buyumus dıodum sankı bebeklerımızmıs gıbı sevınıodum..
Rabbım bızı zorlu sureclerden gecırıyor, hayat zor bızım ıcın ama rabbım bızı baska kotu seylerle ımtıhan etmesın.
Elbet bızler de bır gun cocuk sahıbı olabılıcez ınsallah.
Umudum 31, lutfen kendını yıpratma üzme sakın .dua edıyorum senın ıcın..
ahh canım benim yaa.ne dedem boş nolurr üzülme arkadaşım.Allah size sabır versin.sorular kafanı kemiriyo biliyorum.ama Allah ım böyle uygun gördü demekki.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım
canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm. bu da bizim için imtihan. sıkma canını kafanı dağıtmaya çalış Rabbim yardımcın olsun
çok üzüldüm canım geçmiş olsun,böyle durumlarda ne desek boş biliyorum.Allah sabır versin sana ve eşine.dualarımız senle,sende bol bol dua et.Allahın izniyle bu son üzüntün olur inşallah.
Çok üzüldüm canım...Ne desek boş. Hayatta herşey bizim için. Allahım hayırlısını nasip eder inşallah. Umudunu kaybetme, dualarımız seninle...
ah kuzucum ah ben bu soruyu kendime 9 defa soprdum bi cevap bulamadım
rabbim bizi deniyor amenna bu bi itirazımız yok ama inş. dermanınıda sabrınıda verir
doktorlar bi açıklama yapmadılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?