çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ?? sende de kan pıhtılaşması çıkmış sende iğne doktorun uygun görürse aspirinde kullanacaksın....
ewet canım pıhtılaşma maalesef,hamileliğn boyunca iğne ve aspirin kullanacaksın bu durumda..hemen başlıcakmısın denemelere eğer başlıcaksan önce bu konuda iyi bir doktor da bul kendine..
heterezigot yazıyor canım bana iyi bir doktor istanbuldan olursa bulabilirmisiniz siz hangi doktora gidiyosunuzz.teşekkürler şimdiden
canım çok üzüldümSagolun hepiniz.....6+2 de kaybetmisim. kahverengi rengi lekelenme ve yapiskan tarzi lekelenme ile basladi hemen pesinden kanamaya donustu, yani cok hizli oldu..tabi ayni zamanda bel ve karin agrisida yasadim. Doktora gittigimde dusmus dedi, cok az bisey kalmis o da kanamayla gider dedi.
Icim hala o kadar aciyorki, aglaya aglaya bi hal oldum. O kadar uzgunumki; tamam buna sukur en azindan erken kaybettim biraz daha buyuseydi daha zor olacakdi. Ama yinede her kayip bir yikim oluyor. Yani kafam o kadar daginikki; ne dusunecegimi bilmiyorum.
Simdi dusunuyorum neden?? nasil??
Benim hic cocugum olmayacakmi...
Ben ne yapicam simdi...
Buyuk bir bosluk var icimde...
O kucucukdu gitti belki ama bana kocaman bi bosluk ve aci birakdi...
Sabretmem lazim.. ama gucum yok.. ne olur yalvariyorum size bana dua edin...
merhaba tuğba-kaya
bende daha önce 3 bebeğimi kaybettim 2 si normal gebelikte erken dönemde düşük 3. süde 2. tüp denemesinden sonra kalp atışı olmadığı için kürtaj birsürü test yaptırdık pıhtılaşma problemim çıktı 3. ve 4. tüp bebek denememde 0.4 lük fraxheparin kullandım ama olmadı
5. tüp bebeğe gitmeden önce doğal hamile kaldığımı öğrendim allahıma şükürler olsun bugünlere geldik 2 hafta sonra doğum yapıcam inşallah
hamileliğimi öğrendiğim gün iğne kullanmaya başladım her gün yapıyorum doğumdan 3-4 gün öncesine kadar da kullanıcam
senin pıhtılaşma hangisiydi neye göre test istedi ki dr sonra iğneği kesecek
benim takibimi ilçedeki dr um yapıyor aynı zamanda bende sağlıkçıyım laborantım kendim de takip ediyorum ama sen yinede ilk dr una sor ona göre iğnene devam et ya da kes inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..
gözün aydın canım. sağlıkla devam etsin inşallah .benimde bu haftalarda belirtim hiç yoktu. 7.haftadan sonra başladı. o da çok hafif. normalmiş demek ki. ben çok huzursuzlanmıştım ama sen huzurlu ol canım. inşallah kalp atımınıda duyacaksın 10 gün sonra
hemotolog ıstersen eger cıfte havuzlar da mahmut bayık var.ben ona gıdıyorum alanında cok basarılı bır doktor prof. Muayene ucretı 300 tl. Eger perınotolojı doktoru ıstıyorsan prof. Cem fıcıcı , prof. Cem turan ve prof ayse kafkas var muayenelerı 250 ~300 tl.
kızlar hepimize güzel ve hayırlı bir gün diliyorum
canım çok sağol evet ben hematolog arıyodum.tam olarak adresi alabilirmiyim.
merhaba arkadaşlar bi boş gebelik bir kalpatışı durması ile iki tane kürtaj oldum yapılan torch ve trombofili tahlili sonuçlarında mhftr c677 geninde homozigot çıktı sizlerden bilgi almak istiyorum doktorlar tam bilgi vermiolar neler yapmak gerek bu saatten sonra bunları yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?
merhaba arkadaşlar bi boş gebelik bir kalpatışı durması ile iki tane kürtaj oldum yapılan torch ve trombofili tahlili sonuçlarında mhftr c677 geninde homozigot çıktı sizlerden bilgi almak istiyorum doktorlar tam bilgi vermiolar neler yapmak gerek bu saatten sonra bunları yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?
gebelık oncesı coraspırın 100 mg, ve folbıol hergun ıcıyorsun. Gebelıkle bırlıkte doktorun belırledıgı dozda ıgne ve ek ılaclarla dogum yapmaya calısıyorsun. Kanında pıhtılasma var. Bunun ıcın oncelıkle hemotologa gıdıp onunla gorusmelısın ılave testler ısteyebılır senden .
bendede aynı gende bozukluk var gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanırsın gebelik düşünmeye başlamadan 3 ay önce coraspin folik asit kullanmaya başla
sendemi homozigotsun canım.. coraspini nasıl kullandın bana doktor bundan bahsetmedi hamile kal gel dedi gıcık oldum şimdiii ayrıca hemotologa göründünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?