Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende iyiyim canım çok şükür bazı sıkıntılar yaşadım.ama geçti.yalnız ben doktor arıyorum bana tavsiyeedebileceğiniz doktor varmı birde kadın doğumcu.:18::18:

heterezigot yazıyor canım bana iyi bir doktor istanbuldan olursa bulabilirmisiniz siz hangi doktora gidiyosunuzz.teşekkürler şimdiden

hemotolog ıstersen eger cıfte havuzlar da mahmut bayık var.ben ona gıdıyorum alanında cok basarılı bır doktor prof. Muayene ucretı 300 tl. Eger perınotolojı doktoru ıstıyorsan prof. Cem fıcıcı , prof. Cem turan ve prof ayse kafkas var muayenelerı 250 ~300 tl.

canım çok üzüldüm Allah sabır versin, ne desem boş içim acıdı duyunca, yaşanacak süreci artık sende biliyosun,bunun acısı da hafifliycek ama suan zamana ihtiyacın var...Bu son olsun inşallah...

canım benm daha oncekı testlerımde sadece proteın s ve c dusuklgu vardı sımdıde tronbofıle panelı testı ıstedı ona gore kesecegız yada devam dedı ılk gıttıgım doktor bana uzak burda doktor bulmak ıstıyorum off kafam cok karısık bırsey olacak dıye yuregım agzımda benı en ıyı sızler anlarsınız ben sımdı pazartesı gıdecegım tam ayrıntılı soryım olmadı baska doktora gıdıp onada danısırım bakalım hepsı aynı seyı mı soyluyor sen hıc hamılyken yaptırdın mı boyle bır test

bugun test yaptırdım 16 tup alındı cıkanları yazıyorum bılgı verın bana sıze zahmet aptt 28.0 proktbın zamanı 10.1 proktrobın actıve 122 protrombın ınr 0.92 ve dırek cooms testı negatıf dıyor bunlar ne oluyor testler bunları bılmıyorummmmmmm degerler nasıl

yeni gordum canım kaybını... rabbim sabırını versin, bu forumdaki herkes seni inan cok cok iyi anlıyor.. kelimelerin tükendigi nokta.. umarım bi an önce toparlanır tekrar denersiniz esinle, ve bu son kayıp olur insallah..

sağol canım inşallah hep böyle güzel haberler alırız içimi rahatlattın bende biraz huzursuzdum hiç bulantım falan yoktu sen nasılsın nasıl gidiyor

valla açtım yenice formu.ve çok şaşırdım,çok üzüldüm,söyleyecek söz bulamadım.

affff afffffff RABBİM ecrini ve gücünü versin.umutsuzluk yok adın gibi birçok insana umut olursun olacaksın inşallah.hepimiz bu imtihandan geçtik bitti de sayılmaz.ama RABBİM mükafatlarımızı da verecek.herşeyde bir hayır var die düşünelim inşallah.

biliyosun sen herzaman isminlw duamdaydın bundan sonrada olacaksın inşallah.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLS İNŞ

canım çok sağol evet ben hematolog arıyodum.tam olarak adresi alabilirmiyim.

merhaba arkadaşlar bi boş gebelik bir kalpatışı durması ile iki tane kürtaj oldum yapılan torch ve trombofili tahlili sonuçlarında mhftr c677 geninde homozigot çıktı sizlerden bilgi almak istiyorum doktorlar tam bilgi vermiolar neler yapmak gerek bu saatten sonra bunları yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?

canım çok sağol evet ben hematolog arıyodum.tam olarak adresi alabilirmiyim.

anadolu yakasında cıftehavuzlar sahılde beyaz fırın var tam onun karsısında bırıncı katta.
Kadıkoyden sarı dolmuslara bınersen onunde ınersın.kıme sorsan gosterır zaten beyaz fırını.
Duz ayak bı yerde yanı.
Mahmut bayık aynı zamanda marmara unv. Hastanesının hocalarından anabılımdalı baskanı.hastanede bakmıyor ama sadece derslere gırıyor. Eger muayenehane uzak dersen, academıc hospıtaldada bakıyor altunzadede orada 275 tl alıyor muayenhanede 300 alıyor.
Insallah yardımcı olabılmısımdır.

gebelık oncesı coraspırın 100 mg, ve folbıol hergun ıcıyorsun. Gebelıkle bırlıkte doktorun belırledıgı dozda ıgne ve ek ılaclarla dogum yapmaya calısıyorsun. Kanında pıhtılasma var. Bunun ıcın oncelıkle hemotologa gıdıp onunla gorusmelısın ılave testler ısteyebılır senden .

bendede aynı gende bozukluk var gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanırsın gebelik düşünmeye başlamadan 3 ay önce coraspin folik asit kullanmaya başla

Gata eğitim araştırmaya gidiyorum doktor tahlil sonuçlarına bakıp bu ay hamile kal gel dedi öncesinde herhangi bir ilaç önermedi.Gerekmediği için mi yoksa ilgisiz olduğu içinmi böyle birşey yaptı anlamadım :S

bendede aynı gende bozukluk var gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanırsın gebelik düşünmeye başlamadan 3 ay önce coraspin folik asit kullanmaya başla

sendemi homozigotsun canım.. coraspini nasıl kullandın bana doktor bundan bahsetmedi hamile kal gel dedi gıcık oldum şimdiii ayrıca hemotologa göründünmü

sendemi homozigotsun canım.. coraspini nasıl kullandın bana doktor bundan bahsetmedi hamile kal gel dedi gıcık oldum şimdiii ayrıca hemotologa göründünmü

evet canım aynıyız gebelikten 3 ay önce coraspin folik asit ve benexol kullandım gebelik oluşunca bunlara ilave iğne kullanıyorum hematoloğa gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…