Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gerçekten kelimelerin bile yetersiz kaldığı an ne desem boş aynı acıları yaşamış biri olarak acını paylaşıyorum çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda tekrar meleğini gönderir

evet canım aynıyız gebelikten 3 ay önce coraspin folik asit ve benexol kullandım gebelik oluşunca bunlara ilave iğne kullanıyorum hematoloğa gitmedim

ben folic aside devam ediorum ama coraspini nasıl kullanacağımı bilmiyorum sen nasıl kullanıyorsun ve hangi doktora gidiyorsun bilgi verirsen sevinirim.

önelikle herkese slmlar. kızlar Ben dün dr.a gittim kontrole. kızım biraz daha büyümüş. kilo almaya devam ediyor şükür. suyum da yeniden düzelmiş. çok mutlu oldum. ama kızımın kilo alması durduğu an doğuma alcak dr. inşallah 38. haftayı görebiliriz diye dua ediyoruz.

bu korkular hiç bitmeyecekmi doktorum cuma günü 2 li test istedi şimdide onun stresi sardı başım çatlıyor stresten keşke hiç bişey bilmeseydim neden bu kadar çok araştırıp öğrendiysem herşeyi

canım bak kendini boşuna üzmüşsün inşallah herşey böyle güzel devam edecek eee bu kadar duayada bebişinin büyümesi yakışırdı

canım bak kendini boşuna üzmüşsün inşallah herşey böyle güzel devam edecek eee bu kadar duayada bebişinin büyümesi yakışırdı

risk hala var ama kızım inatçı çıktı. inşallah sonuna kadar götürücez biz bu işi. ayrıca dualarını esirgemeyen herkese çok tşk ederim.

benim heterezigot canım ben gebelik öncesi iğne ve aspirin kullanmaya başladım başka bi doktora daha danışsan iyi olur bence

Devlet hastanelerinin bir kısmında yaptırabilirsin ama her hastanede yapılmıyor tüm testler, önceden arayıp sorman lazım. Kadın doğum veya hematoloji bölümlerinde yapıyorlar.

ben üniversite hastanesine çokk uzağım ama izin alıp geldim malesef yapmıyorlar bugün labaratuvara sordum toplamda peşin olursa 1500 olur dediler çaresiz kaldım ne yapsam bilmiyorum, daha bu başlangıç yeni tedavime memorialde başlıcam, bide üçüncü olunca çırpınıp duruyorum böyle

risk hala var ama kızım inatçı çıktı. inşallah sonuna kadar götürücez biz bu işi. ayrıca dualarını esirgemeyen herkese çok tşk ederim.

kızlar inatçı olurmuş ben tv de bi doktordan dinlemiştim inşallah gününde ve doğması gereken kiloda bebeğini kucağına alacaksın canım

çok sewindim canım inşaallah hayırlısıyla zamanında alırsın kızını kucağına:))

bu korkular hiç bitmeyecekmi doktorum cuma günü 2 li test istedi şimdide onun stresi sardı başım çatlıyor stresten keşke hiç bişey bilmeseydim neden bu kadar çok araştırıp öğrendiysem herşeyi
maalesef canım bizim gibilerin hamilelikleri hep bir korku ve panik halinde gidiyor,inşaallah cuma günü hayırlı sonuşlar alırsın:))

çok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın..

cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.sağlıkla vaktinde alırsın inşallah kızını kucağına..

ben folic aside devam ediorum ama coraspini nasıl kullanacağımı bilmiyorum sen nasıl kullanıyorsun ve hangi doktora gidiyorsun bilgi verirsen sevinirim.
coraspin 100 mg günde 1 tane kullanıyorum
gözünaydın canım darısı kalp atışlarını duymaya inşallah
sağol canım inşallah sorunsuz bir gebelik geçirebiliriz

canım çok sevindim kızlar gerçekten çok inatçı ve güçlü oluyorlar sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…