bu neyde bakılıyor canım ya sordmdu vcevap gelmedıydı esım e yapılmadı benım de bılgım yok bu konuda
evet canım aynıyız gebelikten 3 ay önce coraspin folik asit ve benexol kullandım gebelik oluşunca bunlara ilave iğne kullanıyorum hematoloğa gitmedim
önelikle herkese slmlar. kızlar Ben dün dr.a gittim kontrole. kızım biraz daha büyümüş. kilo almaya devam ediyor şükür. suyum da yeniden düzelmiş. çok mutlu oldum. ama kızımın kilo alması durduğu an doğuma alcak dr. inşallah 38. haftayı görebiliriz diye dua ediyoruz.
canım bak kendini boşuna üzmüşsün inşallah herşey böyle güzel devam edecek eee bu kadar duayada bebişinin büyümesi yakışırdı
Gata eğitim araştırmaya gidiyorum doktor tahlil sonuçlarına bakıp bu ay hamile kal gel dedi öncesinde herhangi bir ilaç önermedi.Gerekmediği için mi yoksa ilgisiz olduğu içinmi böyle birşey yaptı anlamadım :S
Devlet hastanelerinin bir kısmında yaptırabilirsin ama her hastanede yapılmıyor tüm testler, önceden arayıp sorman lazım. Kadın doğum veya hematoloji bölümlerinde yapıyorlar.
risk hala var ama kızım inatçı çıktı. inşallah sonuna kadar götürücez biz bu işi. ayrıca dualarını esirgemeyen herkese çok tşk ederim.
çok sewindim canım inşaallah hayırlısıyla zamanında alırsın kızını kucağına:))önelikle herkese slmlar. kızlar Ben dün dr.a gittim kontrole. kızım biraz daha büyümüş. kilo almaya devam ediyor şükür. suyum da yeniden düzelmiş. çok mutlu oldum. ama kızımın kilo alması durduğu an doğuma alcak dr. inşallah 38. haftayı görebiliriz diye dua ediyoruz.
maalesef canım bizim gibilerin hamilelikleri hep bir korku ve panik halinde gidiyor,inşaallah cuma günü hayırlı sonuşlar alırsın:))bu korkular hiç bitmeyecekmi doktorum cuma günü 2 li test istedi şimdide onun stresi sardı başım çatlıyor stresten keşke hiç bişey bilmeseydim neden bu kadar çok araştırıp öğrendiysem herşeyi
merhaba arkadaşlar bi boş gebelik bir kalpatışı durması ile iki tane kürtaj oldum yapılan torch ve trombofili tahlili sonuçlarında mhftr c677 geninde homozigot çıktı sizlerden bilgi almak istiyorum doktorlar tam bilgi vermiolar neler yapmak gerek bu saatten sonra bunları yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?
coraspini gebelik öncesi kullananlar günde kaç kere kaç mglık kullandıklarını yazabilirlermi
önelikle herkese slmlar. kızlar Ben dün dr.a gittim kontrole. kızım biraz daha büyümüş. kilo almaya devam ediyor şükür. suyum da yeniden düzelmiş. çok mutlu oldum. ama kızımın kilo alması durduğu an doğuma alcak dr. inşallah 38. haftayı görebiliriz diye dua ediyoruz.
canım ben izmirde oturuyorum, sana nasıl yapacağını anlatabilirim..özelden konuşalım istersen..özel mesaj hakkın var mı?
coraspin 100 mg günde 1 tane kullanıyorumben folic aside devam ediorum ama coraspini nasıl kullanacağımı bilmiyorum sen nasıl kullanıyorsun ve hangi doktora gidiyorsun bilgi verirsen sevinirim.
sağol canım inşallah sorunsuz bir gebelik geçirebilirizgözünaydın canım darısı kalp atışlarını duymaya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?