Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yapma canım yaaaaa . söyleyecek sözüm yok . ufff ya ne denir...

geçmiş olsun canım ne oldu ya hayırdır sorun neymiş (kötü haber almaktan korkuyoruz artık

(((((((((off söyleyecek bir sey bulamıyorum canım Rabbim sabır versin

Canım deme yaa...niye oldu ki acaba, çok üzüldüm diyecek birşey bulamıyorum. Geçmiş olsun canım benim.

Canım ya Rabbim dayanma gücü versin acını en kısa zamanda hafifletsin inş...korka korka giriyorum foruma artık...birimizin acısı hepimizi yakıyor dularım seninle...

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yerini doldursun inş.

cnm bir şeyler söylemek çok zor. çünkü ne söylesek senin acını hafifletmeye yetmez biliyorum. Rabbim sana sonsuz sabırlar versin. bu uğurda yaşadığın son acın olur umarım.

Sagolun hepiniz.....6+2 de kaybetmisim. kahverengi rengi lekelenme ve yapiskan tarzi lekelenme ile basladi hemen pesinden kanamaya donustu, yani cok hizli oldu..tabi ayni zamanda bel ve karin agrisida yasadim. Doktora gittigimde dusmus dedi, cok az bisey kalmis o da kanamayla gider dedi.

Icim hala o kadar aciyorki, aglaya aglaya bi hal oldum. O kadar uzgunumki; tamam buna sukur en azindan erken kaybettim biraz daha buyuseydi daha zor olacakdi. Ama yinede her kayip bir yikim oluyor. Yani kafam o kadar daginikki; ne dusunecegimi bilmiyorum.
Simdi dusunuyorum neden?? nasil??
Benim hic cocugum olmayacakmi...
Ben ne yapicam simdi...
Buyuk bir bosluk var icimde...
O kucucukdu gitti belki ama bana kocaman bi bosluk ve aci birakdi...
Sabretmem lazim.. ama gucum yok.. ne olur yalvariyorum size bana dua edin...

çok üzüldüm canım geçmiş olsun,böyle durumlarda ne desek boş biliyorum.Allah sabır versin sana ve eşine.dualarımız senle,sende bol bol dua et.Allahın izniyle bu son üzüntün olur inşallah.

Çok üzüldüm canım...Ne desek boş. Hayatta herşey bizim için. Allahım hayırlısını nasip eder inşallah. Umudunu kaybetme, dualarımız seninle...

kızlar test sonucumu aldım doktor yoktu yardım edin ne olurrr
mthfr677c>t heterozigot
mthfr1298a>c heterezigot
ne oluyor şimdi bu anlayamadım pıhtılaşmamı var nedir ki buuu

ah kuzucum ah ben bu soruyu kendime 9 defa soprdum bi cevap bulamadım
rabbim bizi deniyor amenna bu bi itirazımız yok ama inş. dermanınıda sabrınıda verir
doktorlar bi açıklama yapmadılar mı

:18::18: ayyyy nolacak şimdi tedavisi varmıkiiiiii :18::18:
bir tane oğlum var benim onda bişe çıkmamıştı:18:

cnm bu işler kısmet işte kimi senin gibi iğne kullanmadann bebeğini kucağına alıyo kimide iğneler ilaçlar kullnasa da kaybediyo...korkma burdaki herkes gibi hamile kalır kalmaz dr.una bu tetsleri göster hatta önceden de olabilir iğne kullanıcaksın 9 ay boyunca..kaç düşüğün var ?

saol canım yaaaa ilk doğumum normal üstüne 3 düşüğüm var

cnm bilmezmiyim o soruları..kendini üzmekten başka bişey olmuyo .düşünme nedenini Allah nasip etmemiş yapacak bişeyimiz yok..Allahım sana sağlık versin evine huzur versin inş. olur tekrar kucağına alır büyütürsün cnm...

kızlar aşılamamı yaptırdım kasıklarım sancıyor şuan dünkü güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
canım inş. hayırlı haberler alırsın bitanem bişey sorucam sen hangi ildeydin bende bu ay aşılama yaptırmak istiyorum bana yardımcı olurmusun canım hangi ilacı kullandın kaç gün sürdü çatlatma iğnesini ne zaman vurdun bide ne kadara mal oldu kaç tl ödedin yazarsan sevinirim canım

bende klomen kullanarak 1 kez aşılama yaptırdım ama benimde tutmadı ve öncesinde 2 kez kendiliğinden hamile kalmıştım
Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...
canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim sabır versin diyecek söz yok

güzel arkadaşım benim rabbim sabır versin neden niçin diye sorgulama rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin buda bir imtihan nolur rabbime şükret daha hayırlısını nasip etcek sana buna inan dualarım seninle inş. kısa sürede toparlanırsın canım benim çok zor bişey biliyorum ama elden hiç birşey gelmiyo

canımmm dün duyduğumdan beri aklım sende . çok üzgünüm. yüreğindeki yangını biliyorum. bunu azaltabilecek tek cümle olmadığınıda biliyorum. şimdi acın çok taze . tekrar toparlayacaksın kendini. allahım eşine ve sana sağlık ve huzur versin. başka acı göstermesin.

dun haberını aldıgımdan berı cok uzgunum gercekten,kendı basıma gelmıs gıbı cok uzgunum.benımde hep boyle
lekelenmelerle gıdıyordu.doktorumu aradıgım zaman aman kızım yat kalkma sakın dıyordu.bende hıc kalkmadan beklerdım tuvalete bıle gıdemezdım korkuma kanamayı gorucem dıye
hıckırarak annemı arardım anne kos bebegım dusuyo gene dıyo...
Bızı bızden baska kımsecıkler anlayamaz..cunku
bızım hamıle kalmamızda zor, kalınca 9 ay beklemesı de zor...bızımm ıcın kısacası hayat zor...
Hamıle kalana kadar bı cabamız bı korkumuz var,kaldıktan sonra da durucak mı acaba karnımız da dıye korkumuz var..
Ben daha bır kerecık bıle olsun karnımda goremedım bebegımıı kanamayla doktora gıtmeden gıttı hep bebeklerım,sonra doktora gıtmek nasıp oldu.
Hatta yumurta takıbı yaptrdıgımda klomenle buyuyen yumurtaları ultrasonda gorunce o kadar cok sevınıodum kı esıme aksam ultrason kagıdını gosterıp baksana ne kadar buyumus dıodum sankı bebeklerımızmıs gıbı sevınıodum..
Rabbım bızı zorlu sureclerden gecırıyor, hayat zor bızım ıcın ama rabbım bızı baska kotu seylerle ımtıhan etmesın.
Elbet bızler de bır gun cocuk sahıbı olabılıcez ınsallah.

Umudum 31, lutfen kendını yıpratma üzme sakın .dua edıyorum senın ıcın..

selam kızlar ben bayadır giremedim umarım hepiniz iyisinizdir beydağlı elendil daha sayamadığım arkadaşlar allah hepinizin kalbine göre versin. benim sonuçlarım çıktı ve mhtrf 1298 çıktı acaba nedir ben gösterecek doktor bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

ahh canım benim yaa.ne dedem boş nolurr üzülme arkadaşım.Allah size sabır versin.sorular kafanı kemiriyo biliyorum.ama Allah ım böyle uygun gördü demekki.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım

cnm sen nasılsın tekrar doktora gidecektin dimi yanlış mı hatırlıyorum nasıl gidiyor. inş. karıştırmadım.

cnm ben puregon ve menegon kullandım 11. günde çatlatma iğnesi vuruldum 12. günde aşılamam yapıldı. ilaçları raporla 220 ye aldım 600 de aşılama tuttu özel doktorda yaptırdım izmirdeyim. inş. yardımcı olmuşumdur fikir konusunda. senin içinde hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…