Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben gelısım tıp lab. Yaptırdım ama en son testlerımı gıttım goztepe ssk ya saat 3.30 gıbı
tahlıllerım var rıca etsem yazarmısınız dedım yazdılar saolsunlar .anlassmalı dıs lab. Var orada ucretsız yaptırılıyor.sadece 2 tane testıme 137 tl odedım anlasmaları yokmus.hepsının kanını hastanede verdım. Bende senın gıbı oncekı testlerıme o kadar vermıstım ama sımdı ogrendım ssk ya gıdıp yaptırıyorum perınotolojıde var orada. Bosa paranı verme sakın.

gözün aydın canımmmm cok sevındım bızler dua edıyoruz ınsallah bebişin saglıcakla dogacak canım olumlu dusun

ben 30 haftalık hamileyim ve kan sulandrıcı ecopirin 100mg kullanıyorum bu tarz ilaç kullanan arkadaşlar dr size kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı tavsiye etti etti acaba?

slm kızlar nasılsınz?
benim ilk tüp deneme tutmadı ikinci tuttu ama düşükle sonlandı malesef ve dr um gebe kalır kalmaz kan pıhtılaşması ile ilgili genetik testler istemişti onların sonucu gelmiş pıhtılaşma bozukluğu varmış bnde iki değerim iyi değil hatta birinde taşıyıcı bile değil hastasıymışsın dedi dr gebe kalırsam gebeliin sonuna kadar iğne kullancakmışım büyük ihtimalle de bu sorun yüüzzünden düşük yaşamışız
aranızda bu sorunu yaşayan var ama değerleri bnm gbi çıkan varmı kızlar yorumluycak biri?

gen polimorfizim sonuç
____ _________ _____
ACE : I/D _ D/D

MTHFR : A1298C _ HOMOZİGOT MUTANT

sorun olan değerler bunlarmış, diğerleride normal çıkmış. acaba gebelik boyunca iğne vurunmaktan başka büyük bi sorun olurmu bu dğerler

kızlar bu siteye ilk girdiğimde umutsuzluk içindeydim.ilk gebeliğimde 16. hafta düşük yaşamıştım ve bu gebeliğimde sorunlu başladı.lekelenme kanama falan...gittiğim doktorlar bu da düşer büyük ihtimal diyordu.daha önceden tavsiye edilen bi doktora gittim.hemen pıhtılaşma testleri istedi.3genimde mutasyon tespit edildi.(kullandığım ilaçlar ve mutasyonlarım listemizde yazıyor)önceki arkadaşlar bilir hamileliğimde şiddetli bi kanama geçirdim 10. hafta.Allah biliyor ya o kanamadan sonra ümüdim kalmamıştı.bu bebeğimi de kaybedecektim.her dakikam yüreğim ağzımdaydı 9 ay boyunca.o kadar şey atlattık ki kızımla şimdi hepsini yazamıyorum.kullandığım ilaçlardan tarama testleri olumsuz çıktı.amniyosentez yapıldı.her ay her gün olumsuz haberler almaktan bıkmıştım artık..ama burdaki doğum yapan arkadaşlar ümit veriyordu bana.bir measjımda şöyle yazdığımı hatırlıyorum:inş ben de bebeğimi kucağıma alır size yazar ve burdaki arkadaşlara umut veririrm.neyse çok uzatmayacağım..sonunda dediğim oldu.tam bir hafta önce bebeğimi kucağıma aldım.7 gündür hep aklımdasınız.hep yazmak istedim ama daha yeni vakit buldum.Allah bizim durumumuzda olan herkese bu duyguyu yaşatsın inş.arkadaşlar buraya yazıyorum çünkü size umut olmak istedim.nekadar zorlu hamilelik geçirdiğimizi bir biz bir Allah bilir. ben 18.haftadan sonra elim karnımda yaşamaya başlamıştım.hareketleri sürekli hissetmeye çalışıyordum.elim yapışmıştı karnıma.hissetmediğim zamanda ağlayı dua ediyordum Allah a.arkadaşlar unutmayın ki biz anne olabiliyoruz.evet bu zor bi hastalık ama çaresiz değil.eminim ki gün gelecek bu topikteki herkes kucağına bebişlerini alacak.ben bu topikten çok şey öğrendim ve bunun karşılığı olarak da en azından umut vermek istedim.ben 9 ay boyunca dua ettim hem kendime hem size.dua edin kızlar.umutsuz olmayın sakın.aklım sizde.inş ara ara girip iyi haberlerinizi alırım.

cnm çok sevindim rabbim uzun sağlıklı ömürler versin kızına sizi hiç ayırmasın. sizin haberlerinizi aldıkça umut doluyor bizede. kızımızın ismi ne?

böyle güzel haberler almaya ne kadar ihtiyacımız war,çok ama çok sewindim canım gözünaydın RABBİM kızınızı size bağışlasın birlikte mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirin inşaallah:))

ben 30 haftalık hamileyim ve kan sulandrıcı ecopirin 100mg kullanıyorum bu tarz ilaç kullanan arkadaşlar dr size kaçıncı haftaya kadar kullanmanızı tavsiye etti etti acaba?

ben 34+5 te bıraktım coraspin kullanıyordum.daha erken ve daha geç bırakanlarda var.

canım gözünüz aydın.Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin kızına.darısı hepimizin başına,dualarını eksit etme bizden..

canım gözünüz aydın bizim yerimizede öp kokla bebeğini mis gibi kokuyodur şimdi

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün güzel yazılar yazsın Rabbim inşallah,, hayırla va sağlıkla,, güzel günleriniz olsun....
Allahım tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, vicdanlı, merhametli evlatlar nasip etsn. kızlar bende korunmayı bıraktım buay nolur banada dua edin çok ihtiyacım var..

sağol canım inşallah hep böyle güzel haberler alırız içimi rahatlattın bende biraz huzursuzdum hiç bulantım falan yoktu sen nasılsın nasıl gidiyor

canım benimde hiç bulantım olmadı bazı şeylerden tiksindim sadece. hep yediğim tahıllı ekmekten, yumurtadan falan ama onun dışında sabah bulantısı falan hiç yok. bide son zamanlarda buzdolabı kokusundan midem kalkıyor dolabı açamıyorum. haftaya kontrolüm ben iyiyimde umarım bebişte iyidir....

canım öncelikle bunu ciddiye alan bir doktor bul. diğer arkadaşlar söylemiş zaten. genelde hepimiz coraspin 100 lük kulllandık folbiol ile birlikte hamile kalıncada iğne. ama bana da bazı doktorlar hiç bişeye gerek yok dedi. doktora göre değişiyor bu durum yani.

canım gözün aydın . maşallah kızımıza :) sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin rabbim . :)

bu korkular hiç bitmeyecekmi doktorum cuma günü 2 li test istedi şimdide onun stresi sardı başım çatlıyor stresten keşke hiç bişey bilmeseydim neden bu kadar çok araştırıp öğrendiysem herşeyi

canım benimde salı günü kontrolüm ve ikili testim günler geçmek bilmiyor sağlıklı mı korkusuna birde test korkusu eklendi. yaşalanıcaz sanırsam doğuma kadar ...

yaşasın kızımız olmuş :) maşllah zeynep e annesi. allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin. kızını kokla benim için de:)

canım inşaallah bugün daha iyisindir

canım çok üzüldüm Allah sabır versin, ne desem boş içim acıdı duyunca, yaşanacak süreci artık sende biliyosun,bunun acısı da hafifliycek ama suan zamana ihtiyacın var...Bu son olsun inşallah...

sagolun Kizlar toparlanmaya calisiyorum yapacak baska biseyde yok zaten
Musluklar hic kapanmadi...antidepresanlara cok ihtiyacim var (
Bugece Allah kismet ederse Turkiyeye gidiyorum. Benim icin iyigelir insallah..istanbul'un denizinin kokusunu icime cekmek belki iyi gelir biraz.

canım sseni gördüm nasılsın kuzum. toparlandın mı azıcık ...

Sagol tatlim. Iyi olmaya gayret ediyorum, ama aglamadan gecen bi Saat yok yani. Ne yapicaksam artik. Sagol Allah razi olsun sordugun icin. Sen nasilsin? Bebis nasil? Hep iyi olun insallah.

Sagol tatlim. Iyi olmaya gayret ediyorum, ama aglamadan gecen bi Saat yok yani. Ne yapicaksam artik. Sagol Allah razi olsun sordugun icin. Sen nasilsin? Bebis nasil? Hep iyi olun insallah.

ben iyiyim bebişi bilmiyorum umarım iyidir ... canım sen ben ve bu topikte derman arayan herkes bu acıyı en az 1 kere yaşadık ne yazık ki o yüzden seni teselli edecek hiçbir cümlem yok. allahım kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş eminim sabrını da verecek . sende benim gibi ağlayarak rahatlıyorsan ağla canım. ben ağlamadığım da daha kötü oluyordum. çok sevindim türkiyeye geliyormuşsun. eminim iyi gelecek buraların havası. harika bir karar vermişsin . bizi habersiz bırakma ama. şimdiden hayırlı yolculuklar canım.

cnm benim gözün aydın. Rabbim'e şükürler olsun. minik kızını kucağına almışsın. bundan sonra da sağlıklı sıhhatli , hayırlı bir ömür versin rabbim kuzuna. Darısı hepimizin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…