Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

. Ne kadar güzel bir haber. Allah anali babali büyütsün . Allahım hiç bir zaman umutsuz bırakmasın bizleri. Ben de hep güzel düşünmeye çalışıyorum. İcimde hep büyük umutlar coşkular var. Bu güzel haberleri daha çok duyarız inşallah. Hep dua edelim kızlar. Çok sagol canım bizi umutlandirdigin icin.

nerede oturuyorsun canım bırde hıc bır hastane hepsını yapmıyor ben 3 hastane dolastım ve 4 ıcınde başka hastaneye sevkım var z kamıl capa kartal sevkım capa ve ya cerrahpaşa

kızlar ben coraspirini ve bemiksi gece yatmadan önce içiyorum her gün..sizce bu sakıncalı olabilir mi???:26:

bende her ikisinide gece yatmadan içiyorum bi problem olmadı şimdiye kadar

canım sakıncası var mı bilmiyorum ama bende folbiol ve coraspini aylardır yatmadan önce içiyorum . bir şey olmadı çok şükür şimdilik

sorma ya doktorum p.tesi günü gittiğimde cuma testi yapalım dediğinden beri başıma ağrılar giriyor tabi bide sonuç çıkması var sanırım 1 hafta sürer

istanbulda neresı yapar bunu sen nereye yaptırdın ozelse ne kadar ucretı bu y delesyonu bebek dusuklerı ıcınmı nedır bu

burç genetik tanı merkezi merterde ücreti şu anda hatırlamıyorum evet erkekle ilgili daha detaylı araştırma için yaptılar kromozom tahlilinden sonra

kromozonlarda sorun cıkmısmıydı sızde pekala canım

gece gece aklıma takıldı uykum kactı kızlar

bu prof cem turan ve prof ayse kafkaslıya gıden varmı
varsa onerılerınızı anlatırmısınız he bı de prof. Cem fıcıcı.
3 ude prof ve perınotolog ama hangısı daha ıyı .....?

canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin vatanına ailesine hayırlı bir evlat olsun

umudum canım ne desek senin acını hafifletemeyiz türkiyeye geliyormuşun senin için biraz moral olur kendine çok iyi bak

bu korkular hiç bitmeyecekmi doktorum cuma günü 2 li test istedi şimdide onun stresi sardı başım çatlıyor stresten keşke hiç bişey bilmeseydim neden bu kadar çok araştırıp öğrendiysem herşeyi

bucu benden de istedi 4 mayısta bende ben yaptırmayı düşünmüyorum dedim.inşallah RABBİM korktuklarımıza uğratmasın inşallah bebişin sağlığı ile ilgili bir sorunla karşılaşmayız ama ben istemedim.

ne mutlu sana inşallah bizde bu yazıları yazarız.maşallah size RABBİME HAMD OLS:)

günayyyydınnnnnn cannnnlarımmmmmmm benımmmmmmm
Sabah serıflerınız hayır olsunnnn hava super dunden berı ıcım kaynıyor
rabbım bıze bu guzel havaların suyu hurmetıne saglıklı evlatlar nasıppp etsınnnnnn
mcxxxxxxxxxxxx

rabbım bıze bu guzel havaların suyu hurmetıne saglıklı evlatlar nasıppp etsınnnnnn
mcxxxxxxxxxxxx

mcxxxxxxxxxxxx

Günaydın arkadaşlar. Neden bilmiyorum ama bugün benim moralim çok bozuk. Annem kızdı beni böyle görünce ama elimde değil. Yarın kontrol var belki de onun stresi ama tek belirtim olan göğüslerimin acısı, hassasiyeti kesildi. İçimi çok büyük bir korku sardı. Yarın yine aynı şeyi duymak istemiyorum. Resmen ağlamak üzereyim.

Merhaba arkadaşlar ben önceden 2 düşük yaşadığım için doktorum kan testi yapmadan bu gebeliğimde direk coraspine başladı.
şu an 29. haftamdayım hala içiyorum 100mg günde 1 adet,38. haftaya kadar içeceğimi söyledi.
ama benim duyduğuma göre son 3 ayda kullanılmaması gerekiyormuş. bebeğin kalbinde deliğe sebep olabiliyormuş.
bilgisi olan var mı aranızda?

dur bakalım moralini hemen bozma aklına kötü şeyler getirme bendede hiç belirti yok pozitif olmaya çalışıyorum daha kimseye söylemedim ve söylemeyide düşünmüyorum güzel haberlerini bekliyoruz

burcucum aslında ne iyi bak akıntın yok lekelenmen yok daha ne ols be gülüm:)valla sen şuan kaç haftalıksın bilemiyorum ama benim 7.haftada falan başladı bulantım.şuan mesela bulantıda kalmadı şükür.ne gögüs hassasiyeti var ne başka bişi.her beden farklı bendeki belirti sende olmayabilir senin ki bende.lütfen stres yapmaaaaaaaaaaaaaaaaa

akıntım yok lekem yok die sevin hadiiii haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

hannem nasılsın nasıl gidiyor lekelenmelerin geçtimi kaç haftalık oldun?

hamd ols arkadaşım iyiyiz inş.salı günü kontrole gittim.RABBİME binlerce şükürler olsun iyiydi.10 haftalıgız 10+4 deyiz.inşallah böle güzel haberler alırız.lekelenmelerim bitti haftaya çarşamba okula başlayacağım.yolumuz uzun ama en azından 2-3 gün bi deneyeyim istedim.hayırlısı bakalım.işte öle sen nasılsın arkadaşım:)

dur bakalım moralini hemen bozma aklına kötü şeyler getirme bendede hiç belirti yok pozitif olmaya çalışıyorum daha kimseye söylemedim ve söylemeyide düşünmüyorum güzel haberlerini bekliyoruz

Hannemcim geçen pazartesi hafif bir kanama geçirdim ve onun üzerine aspirini bıraktım, korkularım da arttı öyle olunca. Koyu sarı akıntım oluyordu arada o da kesildi. Bugun veya yarın 8. hafta bitiyor olmalı. Bulantı hiç olmadı zaten, midemde rahatsızlık oluyordu o da geçti, şişlik ve gaz sorunum oluyordu o da geçti. Şimdi normal bir insan olsam ne güzel hiçbir sorunum kalmadı derdim ama biraz anormallik oldugundan öyle düşünemiyorum işte. Sadece 2 gündür 5-6. haftalarda oldugu gibi tekrar sancı girmeye başladı karnımın sağ tarafına. Adet sancısı değil ama, kramp gibi acıyor geçiyor. Rahim büyümeye devam mı ediyor, yoksa vazgeçti küçülmeye mi başladı bilemiyorum. İşte dediğim gibi insan anormal olunca normal düşünemiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…