. Ne kadar güzel bir haber. Allah anali babali büyütsün . Allahım hiç bir zaman umutsuz bırakmasın bizleri. Ben de hep güzel düşünmeye çalışıyorum. İcimde hep büyük umutlar coşkular var. Bu güzel haberleri daha çok duyarız inşallah. Hep dua edelim kızlar. Çok sagol canım bizi umutlandirdigin icin.kızlar bu siteye ilk girdiğimde umutsuzluk içindeydim.ilk gebeliğimde 16. hafta düşük yaşamıştım ve bu gebeliğimde sorunlu başladı.lekelenme kanama falan...gittiğim doktorlar bu da düşer büyük ihtimal diyordu.daha önceden tavsiye edilen bi doktora gittim.hemen pıhtılaşma testleri istedi.3genimde mutasyon tespit edildi.(kullandığım ilaçlar ve mutasyonlarım listemizde yazıyor)önceki arkadaşlar bilir hamileliğimde şiddetli bi kanama geçirdim 10. hafta.Allah biliyor ya o kanamadan sonra ümüdim kalmamıştı.bu bebeğimi de kaybedecektim.her dakikam yüreğim ağzımdaydı 9 ay boyunca.o kadar şey atlattık ki kızımla şimdi hepsini yazamıyorum.kullandığım ilaçlardan tarama testleri olumsuz çıktı.amniyosentez yapıldı.her ay her gün olumsuz haberler almaktan bıkmıştım artık..ama burdaki doğum yapan arkadaşlar ümit veriyordu bana.bir measjımda şöyle yazdığımı hatırlıyorum:inş ben de bebeğimi kucağıma alır size yazar ve burdaki arkadaşlara umut veririrm.neyse çok uzatmayacağım..sonunda dediğim oldu.tam bir hafta önce bebeğimi kucağıma aldım.7 gündür hep aklımdasınız.hep yazmak istedim ama daha yeni vakit buldum.Allah bizim durumumuzda olan herkese bu duyguyu yaşatsın inş.arkadaşlar buraya yazıyorum çünkü size umut olmak istedim.nekadar zorlu hamilelik geçirdiğimizi bir biz bir Allah bilir. ben 18.haftadan sonra elim karnımda yaşamaya başlamıştım.hareketleri sürekli hissetmeye çalışıyordum.elim yapışmıştı karnıma.hissetmediğim zamanda ağlayı dua ediyordum Allah a.arkadaşlar unutmayın ki biz anne olabiliyoruz.evet bu zor bi hastalık ama çaresiz değil.eminim ki gün gelecek bu topikteki herkes kucağına bebişlerini alacak.ben bu topikten çok şey öğrendim ve bunun karşılığı olarak da en azından umut vermek istedim.ben 9 ay boyunca dua ettim hem kendime hem size.dua edin kızlar.umutsuz olmayın sakın.aklım sizde.inş ara ara girip iyi haberlerinizi alırım.
kızlar ben coraspirini ve bemiksi gece yatmadan önce içiyorum her gün..sizce bu sakıncalı olabilir mi???:26:
kanda bakılıyor canım kromozom tahlilinden daha ileri bi tetkik bu y delesyenu deniyor
ben üniversite hastanesine çokk uzağım ama izin alıp geldim malesef yapmıyorlar bugün labaratuvara sordum toplamda peşin olursa 1500 olur dediler çaresiz kaldım ne yapsam bilmiyorum, daha bu başlangıç yeni tedavime memorialde başlıcam, bide üçüncü olunca çırpınıp duruyorum böyle
kızlar ben coraspirini ve bemiksi gece yatmadan önce içiyorum her gün..sizce bu sakıncalı olabilir mi???:26:
canım sakıncası var mı bilmiyorum ama bende folbiol ve coraspini aylardır yatmadan önce içiyorum . bir şey olmadı çok şükür şimdilik
istanbulda neresı yapar bunu sen nereye yaptırdın ozelse ne kadar ucretı bu y delesyonu bebek dusuklerı ıcınmı nedır bu
bende her ikisinide gece yatmadan içiyorum bi problem olmadı şimdiye kadar
sorma ya doktorum p.tesi günü gittiğimde cuma testi yapalım dediğinden beri başıma ağrılar giriyor tabi bide sonuç çıkması var sanırım 1 hafta sürer
burç genetik tanı merkezi merterde ücreti şu anda hatırlamıyorum evet erkekle ilgili daha detaylı araştırma için yaptılar kromozom tahlilinden sonra
canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin vatanına ailesine hayırlı bir evlat olsunkızlar bu siteye ilk girdiğimde umutsuzluk içindeydim.ilk gebeliğimde 16. hafta düşük yaşamıştım ve bu gebeliğimde sorunlu başladı.lekelenme kanama falan...gittiğim doktorlar bu da düşer büyük ihtimal diyordu.daha önceden tavsiye edilen bi doktora gittim.hemen pıhtılaşma testleri istedi.3genimde mutasyon tespit edildi.(kullandığım ilaçlar ve mutasyonlarım listemizde yazıyor)önceki arkadaşlar bilir hamileliğimde şiddetli bi kanama geçirdim 10. hafta.Allah biliyor ya o kanamadan sonra ümüdim kalmamıştı.bu bebeğimi de kaybedecektim.her dakikam yüreğim ağzımdaydı 9 ay boyunca.o kadar şey atlattık ki kızımla şimdi hepsini yazamıyorum.kullandığım ilaçlardan tarama testleri olumsuz çıktı.amniyosentez yapıldı.her ay her gün olumsuz haberler almaktan bıkmıştım artık..ama burdaki doğum yapan arkadaşlar ümit veriyordu bana.bir measjımda şöyle yazdığımı hatırlıyorum:inş ben de bebeğimi kucağıma alır size yazar ve burdaki arkadaşlara umut veririrm.neyse çok uzatmayacağım..sonunda dediğim oldu.tam bir hafta önce bebeğimi kucağıma aldım.7 gündür hep aklımdasınız.hep yazmak istedim ama daha yeni vakit buldum.Allah bizim durumumuzda olan herkese bu duyguyu yaşatsın inş.arkadaşlar buraya yazıyorum çünkü size umut olmak istedim.nekadar zorlu hamilelik geçirdiğimizi bir biz bir Allah bilir. ben 18.haftadan sonra elim karnımda yaşamaya başlamıştım.hareketleri sürekli hissetmeye çalışıyordum.elim yapışmıştı karnıma.hissetmediğim zamanda ağlayı dua ediyordum Allah a.arkadaşlar unutmayın ki biz anne olabiliyoruz.evet bu zor bi hastalık ama çaresiz değil.eminim ki gün gelecek bu topikteki herkes kucağına bebişlerini alacak.ben bu topikten çok şey öğrendim ve bunun karşılığı olarak da en azından umut vermek istedim.ben 9 ay boyunca dua ettim hem kendime hem size.dua edin kızlar.umutsuz olmayın sakın.aklım sizde.inş ara ara girip iyi haberlerinizi alırım.
umudum canım ne desek senin acını hafifletemeyiz türkiyeye geliyormuşun senin için biraz moral olur kendine çok iyi baksagolun Kizlar toparlanmaya calisiyorum yapacak baska biseyde yok zaten
Musluklar hic kapanmadi...antidepresanlara cok ihtiyacim var(
Bugece Allah kismet ederse Turkiyeye gidiyorum. Benim icin iyigelir insallah..istanbul'un denizinin kokusunu icime cekmek belki iyi gelir biraz.
bu korkular hiç bitmeyecekmi doktorum cuma günü 2 li test istedi şimdide onun stresi sardı başım çatlıyor stresten keşke hiç bişey bilmeseydim neden bu kadar çok araştırıp öğrendiysem herşeyi
kızlar bu siteye ilk girdiğimde umutsuzluk içindeydim.ilk gebeliğimde 16. hafta düşük yaşamıştım ve bu gebeliğimde sorunlu başladı.lekelenme kanama falan...gittiğim doktorlar bu da düşer büyük ihtimal diyordu.daha önceden tavsiye edilen bi doktora gittim.hemen pıhtılaşma testleri istedi.3genimde mutasyon tespit edildi.(kullandığım ilaçlar ve mutasyonlarım listemizde yazıyor)önceki arkadaşlar bilir hamileliğimde şiddetli bi kanama geçirdim 10. hafta.Allah biliyor ya o kanamadan sonra ümüdim kalmamıştı.bu bebeğimi de kaybedecektim.her dakikam yüreğim ağzımdaydı 9 ay boyunca.o kadar şey atlattık ki kızımla şimdi hepsini yazamıyorum.kullandığım ilaçlardan tarama testleri olumsuz çıktı.amniyosentez yapıldı.her ay her gün olumsuz haberler almaktan bıkmıştım artık..ama burdaki doğum yapan arkadaşlar ümit veriyordu bana.bir measjımda şöyle yazdığımı hatırlıyorum:inş ben de bebeğimi kucağıma alır size yazar ve burdaki arkadaşlara umut veririrm.neyse çok uzatmayacağım..sonunda dediğim oldu.tam bir hafta önce bebeğimi kucağıma aldım.7 gündür hep aklımdasınız.hep yazmak istedim ama daha yeni vakit buldum.Allah bizim durumumuzda olan herkese bu duyguyu yaşatsın inş.arkadaşlar buraya yazıyorum çünkü size umut olmak istedim.nekadar zorlu hamilelik geçirdiğimizi bir biz bir Allah bilir. ben 18.haftadan sonra elim karnımda yaşamaya başlamıştım.hareketleri sürekli hissetmeye çalışıyordum.elim yapışmıştı karnıma.hissetmediğim zamanda ağlayı dua ediyordum Allah a.arkadaşlar unutmayın ki biz anne olabiliyoruz.evet bu zor bi hastalık ama çaresiz değil.eminim ki gün gelecek bu topikteki herkes kucağına bebişlerini alacak.ben bu topikten çok şey öğrendim ve bunun karşılığı olarak da en azından umut vermek istedim.ben 9 ay boyunca dua ettim hem kendime hem size.dua edin kızlar.umutsuz olmayın sakın.aklım sizde.inş ara ara girip iyi haberlerinizi alırım.
Günaydın arkadaşlar. Neden bilmiyorum ama bugün benim moralim çok bozuk. Annem kızdı beni böyle görünce ama elimde değil. Yarın kontrol var belki de onun stresi ama tek belirtim olan göğüslerimin acısı, hassasiyeti kesildi. İçimi çok büyük bir korku sardı. Yarın yine aynı şeyi duymak istemiyorum. Resmen ağlamak üzereyim.[/QUOTE ]
yaaa takma kafana ıyı dusun ıyı olsunnn ...hava cok guzel bak bahar havası.azıccık cık sokaga.yuruyus yap,bı cay ıc,ama sakın dusunmeeee
Günaydın arkadaşlar. Neden bilmiyorum ama bugün benim moralim çok bozuk. Annem kızdı beni böyle görünce ama elimde değil. Yarın kontrol var belki de onun stresi ama tek belirtim olan göğüslerimin acısı, hassasiyeti kesildi. İçimi çok büyük bir korku sardı. Yarın yine aynı şeyi duymak istemiyorum. Resmen ağlamak üzereyim.
Günaydın arkadaşlar. Neden bilmiyorum ama bugün benim moralim çok bozuk. Annem kızdı beni böyle görünce ama elimde değil. Yarın kontrol var belki de onun stresi ama tek belirtim olan göğüslerimin acısı, hassasiyeti kesildi. İçimi çok büyük bir korku sardı. Yarın yine aynı şeyi duymak istemiyorum. Resmen ağlamak üzereyim.
hannem nasılsın nasıl gidiyor lekelenmelerin geçtimi kaç haftalık oldun?
dur bakalım moralini hemen bozma aklına kötü şeyler getirme bendede hiç belirti yok pozitif olmaya çalışıyorum daha kimseye söylemedim ve söylemeyide düşünmüyorum güzel haberlerini bekliyoruz
burcucum aslında ne iyi bak akıntın yok lekelenmen yok daha ne ols be gülüm:)valla sen şuan kaç haftalıksın bilemiyorum ama benim 7.haftada falan başladı bulantım.şuan mesela bulantıda kalmadı şükür.ne gögüs hassasiyeti var ne başka bişi.her beden farklı bendeki belirti sende olmayabilir senin ki bende.lütfen stres yapmaaaaaaaaaaaaaaaaa
akıntım yok lekem yok die sevin hadiiii haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?