Hannemcim geçen pazartesi hafif bir kanama geçirdim ve onun üzerine aspirini bıraktım, korkularım da arttı öyle olunca. Koyu sarı akıntım oluyordu arada o da kesildi. Bugun veya yarın 8. hafta bitiyor olmalı. Bulantı hiç olmadı zaten, midemde rahatsızlık oluyordu o da geçti, şişlik ve gaz sorunum oluyordu o da geçti. Şimdi normal bir insan olsam ne güzel hiçbir sorunum kalmadı derdim ama biraz anormallik oldugundan öyle düşünemiyorum işte. Sadece 2 gündür 5-6. haftalarda oldugu gibi tekrar sancı girmeye başladı karnımın sağ tarafına. Adet sancısı değil ama, kramp gibi acıyor geçiyor. Rahim büyümeye devam mı ediyor, yoksa vazgeçti küçülmeye mi başladı bilemiyorum. İşte dediğim gibi insan anormal olunca normal düşünemiyor bazen.
Hannemcim geçen pazartesi hafif bir kanama geçirdim ve onun üzerine aspirini bıraktım, korkularım da arttı öyle olunca. Koyu sarı akıntım oluyordu arada o da kesildi. Bugun veya yarın 8. hafta bitiyor olmalı. Bulantı hiç olmadı zaten, midemde rahatsızlık oluyordu o da geçti, şişlik ve gaz sorunum oluyordu o da geçti. Şimdi normal bir insan olsam ne güzel hiçbir sorunum kalmadı derdim ama biraz anormallik oldugundan öyle düşünemiyorum işte. Sadece 2 gündür 5-6. haftalarda oldugu gibi tekrar sancı girmeye başladı karnımın sağ tarafına. Adet sancısı değil ama, kramp gibi acıyor geçiyor. Rahim büyümeye devam mı ediyor, yoksa vazgeçti küçülmeye mi başladı bilemiyorum. İşte dediğim gibi insan anormal olunca normal düşünemiyor bazen.
günayyyydınnnnnn cannnnlarımmmmmmm benımmmmmmm
Sabah serıflerınız hayır olsunnnn hava super dunden berı ıcım kaynıyor
rabbım bıze bu guzel havaların suyu hurmetıne saglıklı evlatlar nasıppp etsınnnnnn
mcxxxxxxxxxxxx
inşallah canım.bende bugün kıpır kıpırım az önce kontrolden geldim.Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızımın maşallahı var 3450gr olmuş,ağrımda çıkmadı nstde...inşallah tüm hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır,hamile kalmak isteyenlerede Rabbim tez zamanda nasip eder
allahım bız de bu guzel gunlerı goruruz ınsallah.cok sevındım maasallah bebişine kilosu cok ıyı dogum nasıl olacaktı canım senın.sezeryan tarıhı falan verdımı doktor.inşallah canım.bende bugün kıpır kıpırım az önce kontrolden geldim.Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızımın maşallahı var 3450gr olmuş,ağrımda çıkmadı nstde...inşallah tüm hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır,hamile kalmak isteyenlerede Rabbim tez zamanda nasip eder
canım benım rabbim sabır verssın cokzor ama yvas yavas atlatıp yenıden umut dolacak yuregın ınsallah.iyi yolculuklar tatlımsagolun Kizlar toparlanmaya calisiyorum yapacak baska biseyde yok zaten
Musluklar hic kapanmadi...antidepresanlara cok ihtiyacim var(
Bugece Allah kismet ederse Turkiyeye gidiyorum. Benim icin iyigelir insallah..istanbul'un denizinin kokusunu icime cekmek belki iyi gelir biraz.
kızlar bu siteye ilk girdiğimde umutsuzluk içindeydim.ilk gebeliğimde 16. hafta düşük yaşamıştım ve bu gebeliğimde sorunlu başladı.lekelenme kanama falan...gittiğim doktorlar bu da düşer büyük ihtimal diyordu.daha önceden tavsiye edilen bi doktora gittim.hemen pıhtılaşma testleri istedi.3genimde mutasyon tespit edildi.(kullandığım ilaçlar ve mutasyonlarım listemizde yazıyor)önceki arkadaşlar bilir hamileliğimde şiddetli bi kanama geçirdim 10. hafta.Allah biliyor ya o kanamadan sonra ümüdim kalmamıştı.bu bebeğimi de kaybedecektim.her dakikam yüreğim ağzımdaydı 9 ay boyunca.o kadar şey atlattık ki kızımla şimdi hepsini yazamıyorum.kullandığım ilaçlardan tarama testleri olumsuz çıktı.amniyosentez yapıldı.her ay her gün olumsuz haberler almaktan bıkmıştım artık..ama burdaki doğum yapan arkadaşlar ümit veriyordu bana.bir measjımda şöyle yazdığımı hatırlıyorum:inş ben de bebeğimi kucağıma alır size yazar ve burdaki arkadaşlara umut veririrm.neyse çok uzatmayacağım..sonunda dediğim oldu.tam bir hafta önce bebeğimi kucağıma aldım.7 gündür hep aklımdasınız.hep yazmak istedim ama daha yeni vakit buldum.Allah bizim durumumuzda olan herkese bu duyguyu yaşatsın inş.arkadaşlar buraya yazıyorum çünkü size umut olmak istedim.nekadar zorlu hamilelik geçirdiğimizi bir biz bir Allah bilir. ben 18.haftadan sonra elim karnımda yaşamaya başlamıştım.hareketleri sürekli hissetmeye çalışıyordum.elim yapışmıştı karnıma.hissetmediğim zamanda ağlayı dua ediyordum Allah a.arkadaşlar unutmayın ki biz anne olabiliyoruz.evet bu zor bi hastalık ama çaresiz değil.eminim ki gün gelecek bu topikteki herkes kucağına bebişlerini alacak.ben bu topikten çok şey öğrendim ve bunun karşılığı olarak da en azından umut vermek istedim.ben 9 ay boyunca dua ettim hem kendime hem size.dua edin kızlar.umutsuz olmayın sakın.aklım sizde.inş ara ara girip iyi haberlerinizi alırım.
allahım bız de bu guzel gunlerı goruruz ınsallah.cok sevındım maasallah bebişine kilosu cok ıyı dogum nasıl olacaktı canım senın.sezeryan tarıhı falan verdımı doktor.
inşallah canım.bende bugün kıpır kıpırım az önce kontrolden geldim.Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızımın maşallahı var 3450gr olmuş,ağrımda çıkmadı nstde...inşallah tüm hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır,hamile kalmak isteyenlerede Rabbim tez zamanda nasip eder
Günaydın arkadaşlar. Neden bilmiyorum ama bugün benim moralim çok bozuk. Annem kızdı beni böyle görünce ama elimde değil. Yarın kontrol var belki de onun stresi ama tek belirtim olan göğüslerimin acısı, hassasiyeti kesildi. İçimi çok büyük bir korku sardı. Yarın yine aynı şeyi duymak istemiyorum. Resmen ağlamak üzereyim.
canım işe başlıyormuşsun hadi hayırlısı . ama sen yorma kendini. branşın ne bilmiyorum. ama canını sıkmalarına izin verme . ben bazen öğrenciklere sinirlenip sonrada pişman oluyorum bebeğimi niye huzursuz ediyorum diye. aman ha dikkat :)hamd ols arkadaşım iyiyiz inş.salı günü kontrole gittim.RABBİME binlerce şükürler olsun iyiydi.10 haftalıgız 10+4 deyiz.inşallah böle güzel haberler alırız.lekelenmelerim bitti haftaya çarşamba okula başlayacağım.yolumuz uzun ama en azından 2-3 gün bi deneyeyim istedim.hayırlısı bakalım.işte öle sen nasılsın arkadaşım:)
kızlar bugün doktordan geldik..7 haftalık olmuşuzama kasılmaların var kalkmadan yatacaksın dedi..korkuyorum bişey olur mu ?????????????
kızlar annem benim için 500 yasin başlatmış.aslında ben sayıya takılmak istemiyorum ama????
okumak isteyen olursa bana bildirebilir mi?
canım ben sınıfçıyım.valla bende bundan önceki hamileliğimde tutamayıp kızıp bağırıyodum sonra karnıma bir ağrı giriyodu bunada çok üzülüyordum.eğer hayırlısıyla başlarsam inş.bağırmamaya kendimi üzmemeye kızmamaya yormamaya özen göstercem inş.senin branş ne?
Canım öyle deme yinede tam kalbinle inanarak okut bu sayılardada bir hikmet vardır
bir tanede ben alabilirim istiyorsan eğer
bucu benden de istedi 4 mayısta bende ben yaptırmayı düşünmüyorum dedim.inşallah RABBİM korktuklarımıza uğratmasın inşallah bebişin sağlığı ile ilgili bir sorunla karşılaşmayız ama ben istemedim.
ne mutlu sana inşallah bizde bu yazıları yazarız.maşallah size RABBİME HAMD OLS:)
sen okumak istersen tabiki bende sevinirim.ALLAHIM benden okumamı isteyen ark sağlıkla hayırla evladına kavuşması niyetiyle dersen:)çok sağol RABBİM razı ols inş
doktor testlerini yapalım artık dedi bende tamam dedim ama sorma kaç gündür stresten başım çatlıyor önce 4 boyutluda ense ölçümü yapılacakmış yarın için dualarınızı esirgemeyin benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?