Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tabiki rahim büyümeye devam ediyor gülüm.sen rahat ol benimde oldu lekelenme koyu kahve akıntı koyu sarı akıntı şimdi açık sarı baen yeşilimsi:)))her rengi gördük yani.benimde karnım ağrıyor bazen ama bunlar normal ara ara oluyor bende de zaten.

bak gör yarın gideceksin ALLAHIN izniyle pıt pıtları göreceksin.ve çokkk şükür edeceksin belki de RABBİM senden benden bizden bol bol şükür istediği için korku ile imtihan oluyoruz.hadi artık bırak bu olumsuz düşünceleri dışarı çıkabilirsen dışarı çık,yada bi ark falan git,kafanı dağıt canım yada en güzeli dua et tesbih çek.Bak ben hamileliğin başından beri YA ŞAFİ:şifa veren,YA HAFİZ:hıfz eden koruyan ,gözeten manalarına gelen esmaül hüsnayı çekiyorum.sana da tavsiye ederim gün içinde 33 yada daha fazla nas,felak,ayetel kürsi okuyorum.okumasam sanki eksik kalıyorum:)

kızlar ya hamileyken belirtilere takılmayın ben ilk düşüğümü 8. haftada yaptım düşmeden iki hafta önce lekelenmem iki gün önce de bulantım başladı ben düşük yaptım hala bulantım vardı. düşük yaparken doktora sordum madem ben düşük yapıcam bu bulantılar niye hormonların yüksektir demişti. düşük yaptım ama bulantım kesilmedi birkaç gün ne kadar canım yanmıştı. her hamilelik aynı olmazmış sıkmayın canınızı.

canım lutfen stresden uzak dur ben hıc takılmamıstım o konulara ve sımdı hatırlıyorumda benım bazen göğüs hassasiyetım oluyordu bazen olmuyordu bulantım yoktu normal insan gibiydim yanı hamıle oldugumu anlamıyordum 3. ayıma kdr nezamankı pantalon darlanmaya basladı belı sıktı ozmn anladım emın ol bugunler de gececek ve hersey ıyı olcak 3 ay sadece adet olcakmısım gibi kasık agrısı batmalarım oldu oda rahim buyudugu içindi ve buyuyor oglum ınsallah sende sağlıkla sıhatle ilerlersın ama tavsıyem ne olur stres yapma herseye kulak asma benım en ıyı yaptıgım sey stresden uzak durdum ve beslenmeme dıkkat ettım RABBIM OL DEYINCE OLUR BİLİYORSUN bu hafta ne streslerden ne felaketler atlattım ne acılar yasadık ama içerde kıpır kıpır ediyor demekkı RABBIM YASAMASINA İZİN VERIYOR ama sen suan stresden uzak dur RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN CNM

inşallah canım.bende bugün kıpır kıpırım az önce kontrolden geldim.Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızımın maşallahı var 3450gr olmuş,ağrımda çıkmadı nstde...inşallah tüm hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır,hamile kalmak isteyenlerede Rabbim tez zamanda nasip eder

maşallah canım bebeğinin kilosu çok iyi iyi beslenmişsin neler yedin biraz tüyo verde bizde öyle beslenelim

kızlar salı günü corasprini bıraktırdı doktorum 37. haftada da kan sulandırıcı iğnemizi bırakacağız :)...yani doğum yaklaşıyor bi nevi çok heyeanlıyım ama inanın iğneler ilk başta korkutuyor ama şimdi boşluğa düşücem galiba iğneci olduk çıktık amaaaaaaaa :)...bir kalp in atması belki en iyi bizim için anlamıdır....oğlumun tekmeleri hiç durmasın istiyorum :)....Allah ım hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza versinn :)

allahım bız de bu guzel gunlerı goruruz ınsallah.cok sevındım maasallah bebişine kilosu cok ıyı dogum nasıl olacaktı canım senın.sezeryan tarıhı falan verdımı doktor.
canım benım rabbim sabır verssın cokzor ama yvas yavas atlatıp yenıden umut dolacak yuregın ınsallah.iyi yolculuklar tatlım
hosgeldin ZEYNEEEEEEPPPPPALLAHsaglıklı mutlu uzun omurler versın annene babana bağışlasın

kızlar bugün doktordan geldik..7 haftalık olmuşuz ama kasılmaların var kalkmadan yatacaksın dedi..korkuyorum bişey olur mu ?????????????

allahım bız de bu guzel gunlerı goruruz ınsallah.cok sevındım maasallah bebişine kilosu cok ıyı dogum nasıl olacaktı canım senın.sezeryan tarıhı falan verdımı doktor.

inşallah cnm hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.sezeryan yada normal birşey söylemiyor daha duruma göre karar vericez diyor.hayırlısı bakalım

sukurler olsun :) tommbişş bi kız olsunnn :)
rabbım bıze de versın en kısa zamanda

canım ya inan kelimesi kelimesi aynı şeyleri yaşıyoruz . nigar ada aynı şeyleri söylemiştim. benimde hiç bulantım olmadı halada yok hatta bu yüzden şimdiden kilo almaya başladım. çünkü herşeyi yiyebiliyorum. sadece yumurtadan tiksindim . onun dışında hiç bir belirtim yok. ama bende senin gibi göğüslerimi kontrol etmekten , kasık ağrılarımı dinlemekten alıkoyamıyorum kendimi. ayrıca bu annelerde hep aynı. bende panik ama bana karşı acayip güçlü. şu yazıyı okumadan 10 dk. önce bizde aynı tartışmayı yaşadık. salı bi gelsede kontrole gitsek dedim. korkuyorum dedim. annemde bana kızdı :) yarın beebğini görünce keyfin yerine gelir canım. gelince hemen yaz bizde mutlu olalım :)

canım işe başlıyormuşsun hadi hayırlısı . ama sen yorma kendini. branşın ne bilmiyorum. ama canını sıkmalarına izin verme . ben bazen öğrenciklere sinirlenip sonrada pişman oluyorum bebeğimi niye huzursuz ediyorum diye. aman ha dikkat :)

canım maşallah kızına . allahım hepimize nasip et. nasıl güzel bir duygudur şimdi kucağına alacağın günü beklemek. sağlıkla doğsun kızımız. doğum hikayesini dinleyelim ondan sonra annesinden :)

kızlar bugün doktordan geldik..7 haftalık olmuşuz ama kasılmaların var kalkmadan yatacaksın dedi..korkuyorum bişey olur mu ?????????????

canım bebişine . kasılmalar neden oluyormuş doktorun bişey dedi mi. korkma doktorunu dinle güzelim. hiç kalkmadan yat. bi daha ki kontrolün ne zaman peki

maşallah maşallah size:)darısı bize ve tüm isteyenlere:)ayyyyyyyyyyyyyy hayali bile çok güzel inş.kimbilir ya aslı?

canım ben sınıfçıyım.valla bende bundan önceki hamileliğimde tutamayıp kızıp bağırıyodum sonra karnıma bir ağrı giriyodu bunada çok üzülüyordum.eğer hayırlısıyla başlarsam inş.bağırmamaya kendimi üzmemeye kızmamaya yormamaya özen göstercem inş.senin branş ne?

kızlar annem benim için 500 yasin başlatmış.aslında ben sayıya takılmak istemiyorum ama????

okumak isteyen olursa bana bildirebilir mi?

kızlar annem benim için 500 yasin başlatmış.aslında ben sayıya takılmak istemiyorum ama????

okumak isteyen olursa bana bildirebilir mi?

Canım öyle deme yinede tam kalbinle inanarak okut bu sayılardada bir hikmet vardır
bir tanede ben alabilirim istiyorsan eğer

ben kimya öğretmeniyim canım meslek lisesindeyim o yüzden öğrenci profilimiz çok parlak değil. bende sinirlenip bir anda parlıyorum sonra bebeğim aklıma geliyor.sakin olmam lazım diye normale dönüyorum :) öğrencilerim bile şaştı bu ara bu ani değişim ve tepkisizliklerime . yormucam takmıcam desende olmuyor işte. hele seninkiler minik birer canavardır şimdi :)

Canım öyle deme yinede tam kalbinle inanarak okut bu sayılardada bir hikmet vardır
bir tanede ben alabilirim istiyorsan eğer

sen okumak istersen tabiki bende sevinirim.ALLAHIM benden okumamı isteyen ark sağlıkla hayırla evladına kavuşması niyetiyle dersen:)çok sağol RABBİM razı ols inş

doktor testlerini yapalım artık dedi bende tamam dedim ama sorma kaç gündür stresten başım çatlıyor önce 4 boyutluda ense ölçümü yapılacakmış yarın için dualarınızı esirgemeyin benden

sen okumak istersen tabiki bende sevinirim.ALLAHIM benden okumamı isteyen ark sağlıkla hayırla evladına kavuşması niyetiyle dersen:)çok sağol RABBİM razı ols inş

Tamam canım adın ne peki söylemende bir mahsur yoksa tabi
Hani isim zikredildiği zaman duada daha makbulmüş
Ben 3 gün içinde okurum inşallah
Tamam canım bende aynı dertten muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin aminn
İçi sırada bana

doktor testlerini yapalım artık dedi bende tamam dedim ama sorma kaç gündür stresten başım çatlıyor önce 4 boyutluda ense ölçümü yapılacakmış yarın için dualarınızı esirgemeyin benden

canım dualarım sizinle. iyi haberlerle geliceksin inşallah. sonra da benim için dua etmeye başlıcaz :) salı da aynı stresi ben yaşıcam :18:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…