:))) içimde kelebekler uçuyo iki kimyasal gebelik geçirdim uzun zamandır çift çizgiyi göremedim. Kan için cuma gününü bekleyeyim diyorum. Küçük bi ilçedeyim. İlçedeki dr.la yüzgöz oldum iyice...
Kan konusunda uzmn bi dr. araştırıp cuma okuldan izin alıp gideyim. Nolur bana dua edin... Pazartesi 41. Meryem surasini bitirdim Alllah hepimizin yüzünü güldürsün...
İğne vurulmaya kanda bellli olunca mı başlıyoruzz???
bizim korkularımız hiç bitmeyecek hep korku korku nereye kadar bende merak ediyorum
kendini yormamaya ve üşütmemeye dikkat et canım Allah şifanı versin.
düşük riski yoksa canım buna gerek yok benim doktorum belden eğilerek iş yapma demişti o kadar
:18::18::18: ayyy inşallah hadi bakalım hayırlısıysa gelsin
merhaba benim için yorum yazmışsın saol canım bu eğilme kaç aydan sonra oluyor çünkü her işimizi eğilerek yapıyoruz
Öyle tabi, ama biraz canım sıkıldı, iğne ikiye çıksın birini yapan ikinciyi de yapar elbet ama geçen sefer düşükten sonra yapıldığında 26ydı, şimdi onun bile altına inmiş ya o yüzden ya birşey olduysa diye moralim bozuldu biraz. Cuma yaptırdım testi ancak aradılar korktum biraz.
aminn.. Maşallah canım boş yere stres yapmışsın
meltemcim bende aynı durumdayım hergünüm korkuyla stresle geçiyor benimde yarın kontrolüm var inşallah bende güzel haberlerle gelirim inşallah ikil testin sonucuda iyi çıkar:
gözünaydın canım inşallah hep güzel haberlerle gelirsin benimde test sonuçlarım c.tesi aklıma geldikçe kalbim yerinden çıkıcak sanki
Gözün aydın yolundaymış herşey, inşallah böyle devam edecek. Biz de peşpeşe doğum haberleri vereceğiz. Benim de kontrolüm taa 14 Mayısta, bakalım doktor onu da atlatırsak bir oh çekeriz dedi ya heyecanla bekliyorum yine.
merhaba kızlar pazartesi günü kürtaj oldum.ilk gün hafif kanamam oldu.ama bugün biraz sol kasığım ağrıyor.sanırım normal bir durum.daha önce kürtaj olan arkadaşlar bilirler.haftaya kontrolüm var.o zaman doktor benden testler isteyecek sanırım.bakalım inşallah herşey yolunda gider.hamile olan arkadaşlarım,Allah ım sağsalim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.hamile kalmak isteyen arkadaşlarım,Allah ım inşallah tez zamanda göbüşlerinizi bebişle doldursun.Güzel bir topik burası.seviyeli ve ilgili arkadaşlarsınız hepiniz:)))
benimde kanpıhtılaşma sorunum var 3 defa kürtaş oldum kalpleri duruyor aklıma takılan bir soru var hamilelikte sürekli yatmakmı gerekiyor lütfen cevaplarsanız sevinirim:44::44:
kızlar reglime 5 gün var sabah dayanamadım test yaptım. testin sonucunu beklemeden okula gittim gelince bi baktım 2. çizgi silik şekilde çıkmış. Reglime bu kaadr zamn varken ümitlensem mi acaba?
iğneyi günde 2ye çıkartıyoruz. APPT 25,2 gelmiş, 3 hafta önce 30 du.
merhaba kızlar bi geldim ki ne çok yazmışsınız hepinize bir yazayım dedim :)
sağol canım. stresim hiç bitmeyecekte inşallah hepsi boşuna olur :)
canım ikili testimin sonucu iyi çıkmış. sadece o kadarını biliyorum. dr aradı çok ii dedi allahıma bin şükür. darısı başına olsun. iyi haberlerle gel allahın izniyle
canım darısı başına beni dr aradı çok ii dedi . inşallah sende ii haberler alacaksın.
inşallah canım. kısmetse 40 larımız karışacak eskilerin deyimiyle :) bende bu sefer diğer kontrollerden daha rahatım. kaç gün idare eder bilmiyorum ama ...
üzülerek hoşgeldin canımbende senin gibiydim ilk geldiğimde yeni kürtaj olmuştum elimde kan tahlilleri ne demek bilmiyorum. o gün bu gündür bu topikteyim. ii dileklerin için teşekkürler. kasık ağrın normal canım sonuçta bir operasyon geçirdin kendine bi sürede dikkat et üşütme sakın. yorma kendini .
öncelikle geçmiş olsun canım hamilelikte düşük riskin olmadığı sürece yatmana gerek yok. yani pıhtılaşman var diye yatmana gerek yok hatta hareket etmek dolaşımın için yararlı diye biliyorum.
ümitlenmemek mümkün mü. ama idrar testi olunca hep bir acaba oluyor insanda. inşallah ii haberdir.kan testine ne zaman gidiyorsun merak ettim bak şimdi :)
canım ya ben doktoruma acayip güveniyorum ve bu testi ona sordum. kan pıntılaşması için bakarız bu teste ama bu durumlarda bilimsel bir verisi yok dedi. yani sonuçta hamileliğe özgü bir rahatsızlığımız var. bu iğneler olmadan yaşayabiliyoruz çok şükür. iğnenin dozunu nasıl ayarlıcaz dedim. kilona göre dedi. çok kilo alırsan dozu arttırıcaz. almazsam böyle devam edicez dedi. yani yüreğini ferah tut öncelikle bugüne kadar bu iğne dozuyla sağlıkla geldin. arttırmanın da bir zararı olmayacaktır sonuçta. şimdi 0,8 lik mi kullanmış olacaksın
Öyle tabi, ama biraz canım sıkıldı, iğne ikiye çıksın birini yapan ikinciyi de yapar elbet ama geçen sefer düşükten sonra yapıldığında 26ydı, şimdi onun bile altına inmiş ya o yüzden ya birşey olduysa diye moralim bozuldu biraz. Cuma yaptırdım testi ancak aradılar korktum biraz.
arkadaşlar sizden ricam var bana yardımcı olursanız çokk sevinirim. Bugün dr gittim çikolata kist ameliyatından sonra 4 ay denedik olmadı bugün dr kistlerin yok güzel fakat yumurta rezervin az dedi solda 3 sağda 1 tane toplam 4 yumurta vardı ve aşılamaya karar verdik.1 kutu gonol f yazdı 450 lik çatlatma iğnesi ve progestan yazdı. hormon kanlarımı istedi. rapor çıkardım ve 1 kutu gonol f di 150 tl ye aldım. öğleden sonra kan sonuçlarım çıktı ve birde ne göreyim fsh 22 çıkmış şok şok şokoldum hiç bu kadar yükselmemişdi en yüksek 9 olmuştu anlayamadım neden 22 olduğunu bunun üzerine hocayı aradım oda evet bende gördüm ama dert etme onu takma kafana bu ilaçların yanında biosteron diye bir ilaç yazdı ve elevit yazdı onlarada 100 tl verdim ve aşılamaya başladık bugün ilk iğnemi vurdum sizlerden ricam yeni tüp bebek yada aşılama yapan arkadaşlardan gonol f kaldıysa 1 kutu verebilirlermi çünkü bana 1 kutu yetiyodu fakat fsh yüksek çıkınca dozu yükseltti ve şimdi yetmicek 50 gr falan eksik kalıyo 450 gr lık gonol f de almak istemedim acıkcası 50 gr için sonrası çöpe gidecek 1 kutu gonolf varsa bana yazarsanız sevinirim yoksa mecbur alacam tabide genede şansımı denemek istedim hepinizden şimdiden allah razı olsun inş. bu sefer hamile kalıp evladımı kucağıma alırım dualarınızı eksik etmeyim
merhaba kızlar ara ara yazıyordum ama ne olduğunu bilmeden.pazartesi sonuçalrımı aldım kanda pıhtılaşma çıktı.1 kürtaj 2 düşük yaşadım.3.düşüğüm martta oldu ve pazartesi hamile olduğumu öğrendim.adet olmayınca 25 nisandan itibaren aspirin çmeye başlamıştım.bugünde doktoruma gittim.keseyi gördük yolk saçı oluşmuş kalp atışları başlamış ama bizim duyamayız dedi .15 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışı duymaya.doğuma kadarda clexane 0,4 iğne verdi göbekten yapılacak dedi.aspirinede devam et 36.haftaya kadar ded.genetik test sonucunuda pazartesi alıcam işallah bişe çıkmaz.
işallah allahım bebeğimi kucağım almayı nasp eder.herkesede bu duyguyu tattırır.
günaydın kızlarrrrr
hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
yaaa canım nasıl oluyor..ben clexane 0.6 lık vuruyorum günde 1 tane ve 1 tane bebe aspirini yutuyorum..2 gün önce aptt testi yaptırdım normal oranlar 26-42 arasıyken benim 44,5 çıktı..inanamadım baya sıvılaşmış benim kanım..sende neden bu kadar düşük çıktı ki bebeğim ya ??? acaba yanlış bakmışlar olabilir mi? sen daha güvenilir bir yerde yaptırsan bu testi????
günaydın kızlarrrrr
hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir gün olsun hepimiz için
Referans araliklari farkli benim yaptirdigim yerde, en dusuk deger 22ydi yanlis hatirlamiyorsam. Yani aslina bakarsan aralik icerisinde kaliyor ama 30dan 25e dusmus. Ben test yapildiginda 0,4 vuruluyordum ve aspirini 12 gundur icmiyordum o yuzden dusuk cikti sanirim.
canım,50 cc için yeni bi kutu alma,dr una sor,onlarda promosyon olarak gelenler oluyo,verebiliyolar
ayrıca bi kutuyu 150 ye iyi almışsın,ben bundan iki sene önce bile ondan pahalıya almıştım
benim elimde menagon kaldı ama öyle bütün paket değil,50 cc den 3 adet,yani toplamda 150 cc,eğer lazım olan olursa gönderebilirim ama,çok fazla olmayınca işe yaramayabilir diye hiç yazmadım buralara
rabbim tedavini istediğin sonuçla,hamilelikle sonlandırsın inşallah
merhaba kızlar ara ara yazıyordum ama ne olduğunu bilmeden.pazartesi sonuçalrımı aldım kanda pıhtılaşma çıktı.1 kürtaj 2 düşük yaşadım.3.düşüğüm martta oldu ve pazartesi hamile olduğumu öğrendim.adet olmayınca 25 nisandan itibaren aspirin çmeye başlamıştım.bugünde doktoruma gittim.keseyi gördük yolk saçı oluşmuş kalp atışları başlamış ama bizim duyamayız dedi .15 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışı duymaya.doğuma kadarda clexane 0,4 iğne verdi göbekten yapılacak dedi.aspirinede devam et 36.haftaya kadar ded.genetik test sonucunuda pazartesi alıcam işallah bişe çıkmaz.
işallah allahım bebeğimi kucağım almayı nasp eder.herkesede bu duyguyu tattırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?