Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah hayıurlı haberler alırsın ben hamilelik düşündüğüm zaman başlamıştım iğneye

kızlar mesaim bitti ben kaçıyorum hayırlı akşamalr herkesee

bizim korkularımız hiç bitmeyecek hep korku korku nereye kadar bende merak ediyorum

bazen ben de öle düşünüyorum ama Allah yardımcımız olsun canım

başka yapacakbişey yok maalesef

merhaba benim için yorum yazmışsın saol canım bu eğilme kaç aydan sonra oluyor çünkü her işimizi eğilerek yapıyoruz

merhaba benim için yorum yazmışsın saol canım bu eğilme kaç aydan sonra oluyor çünkü her işimizi eğilerek yapıyoruz

canım hamile olmayan insanlar için bile sakınca görüyorlar dizleri bükerek eğilmek gerekiyormuş belden eğilerek iş yapma diyor doktorum hiç bir zaman yapma dedi:26:

burcu_gen canım pozitif düşün dualarım seninle banada yol gösteriyorsun Allaha emanet olun sende bebeğinde

merhaba kızlar bi geldim ki ne çok yazmışsınız hepinize bir yazayım dedim :)

aminn.. Maşallah canım boş yere stres yapmışsın

sağol canım. stresim hiç bitmeyecekte inşallah hepsi boşuna olur :)

meltemcim bende aynı durumdayım hergünüm korkuyla stresle geçiyor benimde yarın kontrolüm var inşallah bende güzel haberlerle gelirim inşallah ikil testin sonucuda iyi çıkar:

canım ikili testimin sonucu iyi çıkmış. sadece o kadarını biliyorum. dr aradı çok ii dedi allahıma bin şükür. darısı başına olsun. iyi haberlerle gel allahın izniyle

gözünaydın canım inşallah hep güzel haberlerle gelirsin benimde test sonuçlarım c.tesi aklıma geldikçe kalbim yerinden çıkıcak sanki

canım darısı başına beni dr aradı çok ii dedi . inşallah sende ii haberler alacaksın.

inşallah canım. kısmetse 40 larımız karışacak eskilerin deyimiyle :) bende bu sefer diğer kontrollerden daha rahatım. kaç gün idare eder bilmiyorum ama ...

üzülerek hoşgeldin canım bende senin gibiydim ilk geldiğimde yeni kürtaj olmuştum elimde kan tahlilleri ne demek bilmiyorum. o gün bu gündür bu topikteyim. ii dileklerin için teşekkürler. kasık ağrın normal canım sonuçta bir operasyon geçirdin kendine bi sürede dikkat et üşütme sakın. yorma kendini .

benimde kanpıhtılaşma sorunum var 3 defa kürtaş oldum kalpleri duruyor aklıma takılan bir soru var hamilelikte sürekli yatmakmı gerekiyor lütfen cevaplarsanız sevinirim:44::44:

öncelikle geçmiş olsun canım hamilelikte düşük riskin olmadığı sürece yatmana gerek yok. yani pıhtılaşman var diye yatmana gerek yok hatta hareket etmek dolaşımın için yararlı diye biliyorum.

kızlar reglime 5 gün var sabah dayanamadım test yaptım. testin sonucunu beklemeden okula gittim gelince bi baktım 2. çizgi silik şekilde çıkmış. Reglime bu kaadr zamn varken ümitlensem mi acaba?

ümitlenmemek mümkün mü. ama idrar testi olunca hep bir acaba oluyor insanda. inşallah ii haberdir.kan testine ne zaman gidiyorsun merak ettim bak şimdi :)

iğneyi günde 2ye çıkartıyoruz. APPT 25,2 gelmiş, 3 hafta önce 30 du.

canım ya ben doktoruma acayip güveniyorum ve bu testi ona sordum. kan pıntılaşması için bakarız bu teste ama bu durumlarda bilimsel bir verisi yok dedi. yani sonuçta hamileliğe özgü bir rahatsızlığımız var. bu iğneler olmadan yaşayabiliyoruz çok şükür. iğnenin dozunu nasıl ayarlıcaz dedim. kilona göre dedi. çok kilo alırsan dozu arttırıcaz. almazsam böyle devam edicez dedi. yani yüreğini ferah tut öncelikle bugüne kadar bu iğne dozuyla sağlıkla geldin. arttırmanın da bir zararı olmayacaktır sonuçta. şimdi 0,8 lik mi kullanmış olacaksın

Ikili test sonucunun iyi gelmesine cok sevindim. Aslinda bu testlerin direk birsey gostermedigini biliyorum ama sure dusmus diye gorunce ister istemez endiselendim, bence aspirini biraktirmisti ya ondan dustu deger. Zaten endiselenecek birseyler ariyoruz ya surekli bu da bahane oldu iste. Evet simdi toplamda 0,8 olmus olacak.

merhaba kızlar ara ara yazıyordum ama ne olduğunu bilmeden.pazartesi sonuçalrımı aldım kanda pıhtılaşma çıktı.1 kürtaj 2 düşük yaşadım.3.düşüğüm martta oldu ve pazartesi hamile olduğumu öğrendim.adet olmayınca 25 nisandan itibaren aspirin çmeye başlamıştım.bugünde doktoruma gittim.keseyi gördük yolk saçı oluşmuş kalp atışları başlamış ama bizim duyamayız dedi .15 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışı duymaya.doğuma kadarda clexane 0,4 iğne verdi göbekten yapılacak dedi.aspirinede devam et 36.haftaya kadar ded.genetik test sonucunuda pazartesi alıcam işallah bişe çıkmaz.

işallah allahım bebeğimi kucağım almayı nasp eder.herkesede bu duyguyu tattırır.

kızlar topıgı okumadım vakıt bulup ama okuycam yazılanları mutlaka kısa ve oz bılgı ınsallah yaramazlık yoktur guzzel haberler vardır dıyorum hastam vardı oyuzden okuyamadım kusura bakmayın ben de bazı testlerı aldım merak edıyorum tabıkııııııııııııııııııı ne nedır dıye doktor tabıkı hepsını alacam ve randevuda alıcam oyle bakıyor devlet hastanesı degılmı ıste aptt sn 24-35.5 cıkmış refarans agırlıgı yok ( faktor 8 ) 49 refarans agırlıgı ıse 70-140 nedır bunlar bılgı lutfennnnnnn acıllllllllll

yaaa canım nasıl oluyor..ben clexane 0.6 lık vuruyorum günde 1 tane ve 1 tane bebe aspirini yutuyorum..2 gün önce aptt testi yaptırdım normal oranlar 26-42 arasıyken benim 44,5 çıktı..inanamadım baya sıvılaşmış benim kanım..sende neden bu kadar düşük çıktı ki bebeğim ya ??? acaba yanlış bakmışlar olabilir mi? sen daha güvenilir bir yerde yaptırsan bu testi????

canım,50 cc için yeni bi kutu alma,dr una sor,onlarda promosyon olarak gelenler oluyo,verebiliyolar
ayrıca bi kutuyu 150 ye iyi almışsın,ben bundan iki sene önce bile ondan pahalıya almıştım
benim elimde menagon kaldı ama öyle bütün paket değil,50 cc den 3 adet,yani toplamda 150 cc,eğer lazım olan olursa gönderebilirim ama,çok fazla olmayınca işe yaramayabilir diye hiç yazmadım buralara
rabbim tedavini istediğin sonuçla,hamilelikle sonlandırsın inşallah

günaydın kızlarrrrr

hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Referans araliklari farkli benim yaptirdigim yerde, en dusuk deger 22ydi yanlis hatirlamiyorsam. Yani aslina bakarsan aralik icerisinde kaliyor ama 30dan 25e dusmus. Ben test yapildiginda 0,4 vuruluyordum ve aspirini 12 gundur icmiyordum o yuzden dusuk cikti sanirim.

mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir gün olsun hepimiz için

sana da hayırlı günler diliyorum canım...hepimize sağlık mutluluk huzur dolu birgün dilerim...

ama sen neden bıraktın ki canım benim bebe aspirinini...doktorun mu söyledi yoksa??? yani bizim kan hastalığımız var bu artık aşikar olabildiğice sıvılaşması gerekiyo kanımızın..mesela doktorum bana eğer kanaman başlarsa haberim olsun demişti ve kanaman olmaması için 12.haftaya kadar yatman gerekiyo asla yorulmucaksın ve sadece tuvalet ihtiyacı için kalkacaksın dedi...çok şükür bugüne kadar olmadı kötü birşey inşallah bundan sonrada olmaz..bence sende başla istersen aspirinine tabi bu durumu doktorun çok daha iyi bilir..sen moralini yüksek tut canım..herşey çok daha güzel olacak inşallah zaman ilerledikçe :)

canımsın saol bitanem gonol f de 450 ml diyo ama 600 çıktı canım cuma günü dr gidicem yumurtalıklarda sorun olursa iğneye devam derse o zaman dr sorucam gerekirsede mecbur 1 kutu daha alıcam normalde ilaç 340 tl rapor çıkarınca 150 tl oluca canım cuma günü ne dicek ona göre haberleşiriz canım gerekirse haberleşiriz saol bitanem öpüyorum bu arada sen aşılamamı yaptırdın sonuç ne oldu

aminn canım seninde gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…