Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar size bişey sormak istiyorum.iğneyi bugün evde vurduk eşim vurdu.hemşire saat yönünde vuracaksın dedi göbeğine .bu yüzden bana ters geldiği için vuramadım.eşim iğney deri altına hep sokmadı birazı girdi ama deri şişti havamı aldı yoksa ilaç sadce orayamı gitti bilmiyorum şuan yavaş yavş iniyor ama iğne yayılmıştır demi

ben de 5 yıllık evliyim ve 3 hamilellik geçirdim 2 hamileliğimde gitmediğim doktor tahlil kalmadı kanpıhtılaşması var dediler bundan sonra hamile kalırsan iğne yapacağız dediler hamile kalınca iğneye başladık her şey iyi diyorduk kalbi durdu kürtaş oldum benim gebeliklerim hep 9 haftada sonlanıyor ve şimdi yine aynı şeyleri diyor doktorum gebe kalınca iğne ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan kesin bir şey söylemiyorlar bu seferde hamile olursan kalbi durursa bebekten parça alcagız diyor doktorum ama ikinci hamileliğimde parça almışlardı bir sonuç çıkmadı yine hamilelik düşünüyorum korksamda eşim çok istiyor çocuk onu görünce bende istiyorum korksamda hakkımızda hayırlısı

off canım ben de aynı durumdayım bende de pıhtılaşma var iğnemı kullanıyorum

ama gene de düşüyo bebegım 13 martta düşük yaptım en son allah yardımcımız olsunn

benımde aklımda sorular var korkualrım var ama napalım allah a dayanıp guvenmekten baska yapcak bısey yok

işallah allahım bu sefer göbişine bebiş kondurur sağlıklada kucağın aalırsın canım.genetik testi yaptırdınmı .gittiğim kadın doğumculardan biri kan,şeker, tansiyon idrar hepsine baktır dedi belki bunlarda sorun vardır dedi.yaptırdım trombofili paneli,protein c,s ve genetik testi.bendede kan pıhtışalması avr iğneye başladım dün .bakalım genetikte bişe çıkacakmı

Kirmizi lekelenme oldu die birakmistim bebe aspirinini, aspirin kanama yapabilir demisti. Test yaptirdigimiz gun tekrar baslamistik zaten. Simdi igneyi de 2ye cikardik, bayagi sulanir herhalde, tabi bu arada birsey olmadiysa

Kirmizi lekelenme oldu die birakmistim bebe aspirinini, aspirin kanama yapabilir demisti. Test yaptirdigimiz gun tekrar baslamistik zaten. Simdi igneyi de 2ye cikardik, bayagi sulanir herhalde, tabi bu arada birsey olmadiysa

cnm kötü şeyler düşünme,Allahın izniyle hiç bişey olmamıştır bebeğine...

bende raporlu almıştım tgbesr
biz iğne ilaçla süreli beraberlik olarak denemiştik,tüp bebeğe geçme aşamasındaydık artık,hatta bi başvurdum ama doğum kont verince,iğneleri kullanacağım ay şehir dışında olmam gerekcekti,biraz daha erteleyelim dedik,o ara sürpriz yaptı bebiş,inşallah sağlıcakla doğar

Hoşbulduk canım.Salı günü doktor neler isteycek çok merak ediyorum.Umarım herşey yolunda gider.

aaa kendiliğinden kaldın yani çok güzel canım inş. sağsağlim kucağına alırsın kaç haftalıksın canım

amin canım rabbim hakkımızda hayırlısı inş

kızlar ya benimde pıhtılaşma problemim var ve clexane 0.4 ile coraspin 100 kullanıyorum. ama ben hiç aptt baktırmadım. sizin dr aptt takibi de mi istedi?

kızlar ya benimde pıhtılaşma problemim var ve clexane 0.4 ile coraspin 100 kullanıyorum. ama ben hiç aptt baktırmadım. sizin dr aptt takibi de mi istedi?

Aslında hiçbir test tam göstermiyor ama evet doktor istedi appt takibini. Bir önceki gebeliğimde bakmamıştı şimdikinde ise bakmaya başladı. Ara ara da bakacak sanırım iğnenin dozajını ayarlamak için.

Aslında hiçbir test tam göstermiyor ama evet doktor istedi appt takibini. Bir önceki gebeliğimde bakmamıştı şimdikinde ise bakmaya başladı. Ara ara da bakacak sanırım iğnenin dozajını ayarlamak için.

teşekkür ederim cevabın için ben sorayım doktoruma. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah hepimiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…