aminn canım seninde gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir gün olsun hepimiz için :16
ben de 5 yıllık evliyim ve 3 hamilellik geçirdim 2 hamileliğimde gitmediğim doktor tahlil kalmadı kanpıhtılaşması var dediler bundan sonra hamile kalırsan iğne yapacağız dediler hamile kalınca iğneye başladık her şey iyi diyorduk kalbi durdu kürtaş oldum benim gebeliklerim hep 9 haftada sonlanıyor ve şimdi yine aynı şeyleri diyor doktorum gebe kalınca iğne ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan kesin bir şey söylemiyorlar bu seferde hamile olursan kalbi durursa bebekten parça alcagız diyor doktorum ama ikinci hamileliğimde parça almışlardı bir sonuç çıkmadı yine hamilelik düşünüyorum korksamda eşim çok istiyor çocuk onu görünce bende istiyorum korksamda hakkımızda hayırlısı
ben de 5 yıllık evliyim ve 3 hamilellik geçirdim 2 hamileliğimde gitmediğim doktor tahlil kalmadı kanpıhtılaşması var dediler bundan sonra hamile kalırsan iğne yapacağız dediler hamile kalınca iğneye başladık her şey iyi diyorduk kalbi durdu kürtaş oldum benim gebeliklerim hep 9 haftada sonlanıyor ve şimdi yine aynı şeyleri diyor doktorum gebe kalınca iğne ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan kesin bir şey söylemiyorlar bu seferde hamile olursan kalbi durursa bebekten parça alcagız diyor doktorum ama ikinci hamileliğimde parça almışlardı bir sonuç çıkmadı yine hamilelik düşünüyorum korksamda eşim çok istiyor çocuk onu görünce bende istiyorum korksamda hakkımızda hayırlısı
sana da hayırlı günler diliyorum canım...hepimize sağlık mutluluk huzur dolu birgün dilerim...
ama sen neden bıraktın ki canım benim bebe aspirinini...doktorun mu söyledi yoksa??? yani bizim kan hastalığımız var bu artık aşikar olabildiğice sıvılaşması gerekiyo kanımızın..mesela doktorum bana eğer kanaman başlarsa haberim olsun demişti ve kanaman olmaması için 12.haftaya kadar yatman gerekiyo asla yorulmucaksın ve sadece tuvalet ihtiyacı için kalkacaksın dedi...çok şükür bugüne kadar olmadı kötü birşey inşallah bundan sonrada olmaz..bence sende başla istersen aspirinine tabi bu durumu doktorun çok daha iyi bilir..sen moralini yüksek tut canım..herşey çok daha güzel olacak inşallah zaman ilerledikçe :)
Kirmizi lekelenme oldu die birakmistim bebe aspirinini, aspirin kanama yapabilir demisti. Test yaptirdigimiz gun tekrar baslamistik zaten. Simdi igneyi de 2ye cikardik, bayagi sulanir herhalde, tabi bu arada birsey olmadiysa
canımsın saol bitanem gonol f de 450 ml diyo ama 600 çıktı canım cuma günü dr gidicem yumurtalıklarda sorun olursa iğneye devam derse o zaman dr sorucam gerekirsede mecbur 1 kutu daha alıcam normalde ilaç 340 tl rapor çıkarınca 150 tl oluca canım cuma günü ne dicek ona göre haberleşiriz canım gerekirse haberleşiriz saol bitanem öpüyorum bu arada sen aşılamamı yaptırdın sonuç ne oldu
merhaba kızlar bi geldim ki ne çok yazmışsınız hepinize bir yazayım dedim :)
üzülerek hoşgeldin canımbende senin gibiydim ilk geldiğimde yeni kürtaj olmuştum elimde kan tahlilleri ne demek bilmiyorum. o gün bu gündür bu topikteyim. ii dileklerin için teşekkürler. kasık ağrın normal canım sonuçta bir operasyon geçirdin kendine bi sürede dikkat et üşütme sakın. yorma kendini .
bende raporlu almıştım tgbesr
biz iğne ilaçla süreli beraberlik olarak denemiştik,tüp bebeğe geçme aşamasındaydık artık,hatta bi başvurdum ama doğum kont verince,iğneleri kullanacağım ay şehir dışında olmam gerekcekti,biraz daha erteleyelim dedik,o ara sürpriz yaptı bebiş,inşallah sağlıcakla doğar
off canım ben de aynı durumdayım bende de pıhtılaşma var iğnemı kullanıyorum
ama gene de düşüyo bebegım 13 martta düşük yaptım en son allah yardımcımız olsunn
benımde aklımda sorular var korkualrım var ama napalım allah a dayanıp guvenmekten baska yapcak bısey yok
Referans araliklari farkli benim yaptirdigim yerde, en dusuk deger 22ydi yanlis hatirlamiyorsam. Yani aslina bakarsan aralik icerisinde kaliyor ama 30dan 25e dusmus. Ben test yapildiginda 0,4 vuruluyordum ve aspirini 12 gundur icmiyordum o yuzden dusuk cikti sanirim.
kızlar ya benimde pıhtılaşma problemim var ve clexane 0.4 ile coraspin 100 kullanıyorum. ama ben hiç aptt baktırmadım. sizin dr aptt takibi de mi istedi?
Aslında hiçbir test tam göstermiyor ama evet doktor istedi appt takibini. Bir önceki gebeliğimde bakmamıştı şimdikinde ise bakmaya başladı. Ara ara da bakacak sanırım iğnenin dozajını ayarlamak için.
bugün itibariyle folbiol ve coraspine başladım hadi bakalım hayırlısı
hadi hayırlısı.. bu ay mı bırakıcaksın?? korunmayı:))
yok canım korunmayı bırakmayacağım önceden de başlamak gerekiyormuş :18:
bir kaç ay daha korunurum gibime geliyor
ewet 3 ay önceden folikasite başlamak gerekiyor..neyse geç olsunda güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?