Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu bebek kalp atışı dinleme cihazı hakkında ne düşünüyosunuz ben almak istiyorumda aradım firmayla görüştüm zararı yok dediler ama tereddütte kaldım varmı kullanan aramızda

valla ben kullananı hiç duymadımda süper bir fikir haaaaa

inşaallaaaahhh canım inşaallah hamilelik haberini alırız bu ay:))

merhaba arkadaşlar.bende de kan pıhtılaşması var. tüp bebekle 5 haftalık hamileyim.hergün ecoprin kullanıyorum.gün aşırıda clexine 4000 de iğne.ama yinede ya yeterli gelmez düşük yapar mıyım diye tedirginim.benim durumumda olan arkadaşlarımız var mı acaba? başka yapmam gerek ne var sizce?

merhaba kızlar. herkes iyidir umarım. ben iyiyim umarım bebeğimde iyidir... daha 1 hafta oldu kontrole gideli ama bıraksalar yarın yine giderim ...

canım ne yazıkki böyle densizler var. biz bilmiyoruz sanki başımıza neler gelebilir. ayrıca erken öğrenmek zorunda olduğumuzu bu insanlara anlatmak zor. boşver sen takma kimseyi. allahımın izniyle kalp atışını da göreceksin büyüdüğünüde :)

canım benim hemen üzme kendini bak 3 yumurtan var belki geç büyüyolardır. çünkü benimde çatlayan değil. küçük olan yumurtam sonradan büyüdü ve döllendi diye düşünüyorum. yani allahım yazdıysa bu ay canım olacaktır zaten. yumurtalarıan iyi bak sana moral lazım bugünlerde sıkıntı değil. dualarım seninle canım ...

olmaz mı doğum yapan o kadar çok kişi var ki. allahın izniyle bizde başarıcaz. bak 11 hafta olmuş bile.. 40 haftaları görmek nasip olsun ...

kızlar bu bebek kalp atışı dinleme cihazı hakkında ne düşünüyosunuz ben almak istiyorumda aradım firmayla görüştüm zararı yok dediler ama tereddütte kaldım varmı kullanan aramızda

BUCU canım kalbimiz bir sanırsam. bende almayı düşünüyorum ama doktoruma sormadım, sormadanda almayayım dedim. bide bazı yorumlarda bebeğin yerini bulamazsan kalp atışını duyamayıp daha çok panik yapmaya neden oluyor gibi yorumlar okudum. o yüzden kararsızım . benimlede paylaşırsan fikirlerini çok sevinirim

bebişin hayırlı olsun canım. aynı ilaçları kullanıyorum. yanında vitamin falan ayrıca. çok şükür 12. haftaları gördük. inşallah sağlıkla 40 haftaları görürüz. diyet yapan arkadaşlarımızda var. ama bana doktorum önermedi .yüreğini ferah tut .

amin canım. sende mi clexine 4000 iğneyi gün aşırı kullanıyosun? ben neden hergün kullanmıyorum diye dert ettim içime.az gelir diye korkuyorum ama doktorum günaşırı diyor. decevit vitamin, geceleri progersteron fitil. sabahlarıda crinone jel kullanıyorum.ama o kadar korkuyorum ki.diyet nasıl bişey? allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşım :)

kımse den ses cıkmadı neden yardım kızlar kımse bılmıyormu acaba

caco merhaba, geçmişi okurken testlerimizin seninle uyuştuğunu gördüm. sen bende daha öndesin senden ricam şuanki senin durumunla ilgili ne gelişmeler var yazar mısın??
apc-r değerim düşük çıktı. diğer butun proteın s c gıbı pıhtılasma faktorlerım normal.gecen gun faktor V, II mthr mutasyonlarına bakılsın dıye kan verdım ama sonucları almama 10 gun var hemen hemen....
pıhtılasma sorunu kesın bende de var gözüküyor dimi??
sana ne dendi böyle bir durumda...
aklımda senınde sadece apc-r değerin düşük diye kalmışta...
cevaplarsan cok sevınırım.

kızlar hepinize çook teşekkür ederim.anca daha yeni yazabiliorum sizlere..Allahım hepinize böle tatlı telaşı nasip etsin inşallah.kızımla uğraşıorum 1 haftadır.kendimi dikişlerimi çektiğim o doğum sancısını herşeyi unuttum onu görünce.Adını MELİS NAZ koydum güzelimin.pes etmedim hiçbir zaman umutsuz yaşamadım rabbim verdi.çok şükür.bol bol dua edin eminimki bizim gibi bu rahatsızlığı yaşayanların duaları geri çevrilmior inşallah.

bu arada kızım sarılık oldu hastanede yattı 2 gün küvezde 1 gece ayrı kaldık görmedim hiç ..ağladım bütün gece gördükten sonra ayrılması çok zooorrrr...çok şükür çıktı hastaneden şimdi yanımda.kavuştuk kelebeğimle...

çook çook öptüm sizleri..inşallah hepinizin hayırlı haberlerini okurum burda...

canım benımde bazı tahlıllerım var hepsı cıkmadı hemotolok tabıkı bakamadı ben de bılmıyorum be bunnla beraber 3 hastane de yaptırıyorum testlerımı benım bırınde p s dusuk ken dıyer hastanede yuksek cıkıyor c ve s yer degıstırmış gozukuyor benım mtfr 677 ve f 5 herızıgot bana denılen sadece ayak ustu baktı hem ıgen kullanacaksın hamılleıgınde dedı o kadar dıyer hem gosteremedım daha yenı cunku yaoptırdım ay sonu cıkacak dıyerlerı benı tedırgın eden bu testeler hakkında bılgı almak acaba f 8 de demı sorun var ben de bu testlerı mer<k edıyorum ne dıye doktora gostermem ıcın ay sonu anca bu arada ayın 10 da baska devlet hastanesınden randevu aldım bakalım o ne dıyecek bu testlere ıstersen telımı vereyım konusalım ben ce sakıncası yok ıstersen

canım gecmış olsun ben de senı aradım bugun telın kapalıydı nasılsınız dıye arayım dedım ısmıyle bır omur oyu saglıklı mutlu yaşasın analı babalı buyutun darısı başimıza

nasıl farklı farklı çıkabilir karısıklık mı oluyor acaba? benim protein s ve c de bir sorun yok. böyle kısaltılmşlarına daha alışık olmadığım için zor çözdüm yazdıklarını :44:
tabiki benim içinde sorun olmaz ama şuanda sana diyebiliceğim genetik testlerimin hiçbiri yok elimde...
özelden telini yazabilirsin konusabılırz.
istanbul'damısın sen ?
3 aylık bebeğimi kaybettim sırf bu yüzden hemde tüp bebeğimi kaybettim.
allahım birdaha yaşatmasın inş.
korkularım var birde bana faktor 8 fılan bakılmıyor suanda. neden hepsını ıstemedıler kii???
offfffffffffffffffffffffffffffffff

ozelıne yazdım canım telımı arayabılırsın sımdı

canım bildiğim kadarıyla bir zararı yok.bende almayı düşünmüştüm ama vazgeçirdiler beni.bebeğin yerini bulamazsan stres yaparsın falan dediler.bende bazen hergün ,bazen gün aşırı sağlık ocağına gittim.onlar bile her zaman bi defada bulamıyorlar.insan o an bile tedirgin oluyor.yinede karar senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…