kızlar bu bebek kalp atışı dinleme cihazı hakkında ne düşünüyosunuz ben almak istiyorumda aradım firmayla görüştüm zararı yok dediler ama tereddütte kaldım varmı kullanan aramızda
beydağlı canım şimdi bende 677 ve 1298 heterezigot çıktı ya
kromozom analizi temiz çıktı eşimde de bende de
bu sonuçlarla beraber hematologa gitmem gerekiyor dimi sen gitmişmiydin
ve benim başka yaptırmam gereken testler varmı :18::18:
canım bizimde kromozomlar temiz çıkmıştı bana o kadar çok tet yapıldıki sayısını bile hatırlamıyorum, ama immünoloji ve lupus testlerin yapılmadıysa onları yaptır derim ben..
ben hamileyken değilde bir kürtajdan sonra hematoloğa gitmiştim bende de 677 heterizogot vardı hematatolog bunu pek önemsememişti yani benim iğne ve ilaçlarımı hep kadın doğumcum belirledi..ama sen hematoloğada git bence:))
ayrıca cevaplarım gecikebilir bir yandan mutfağa koşup yemek yaoıyorum:)))
slm herkese,
ya cok uykum var bıraksam kendımı laptobun ustune kapaklanacam ,,
canım bizimde kromozomlar temiz çıkmıştı bana o kadar çok tet yapıldıki sayısını bile hatırlamıyorum, ama immünoloji ve lupus testlerin yapılmadıysa onları yaptır derim ben..
ben hamileyken değilde bir kürtajdan sonra hematoloğa gitmiştim bende de 677 heterizogot vardı hematatolog bunu pek önemsememişti yani benim iğne ve ilaçlarımı hep kadın doğumcum belirledi..ama sen hematoloğada git bence:))
ayrıca cevaplarım gecikebilir bir yandan mutfağa koşup yemek yaoıyorum:)))
tamam canım çok saol bu arada koca maraşta hematolog yok balcalı sağolsun 20 temmuza gün verdi
tamam canım çok saol bu arada koca maraşta hematolog yok balcalı sağolsun 20 temmuza gün verdi
rica ederim tatlım,of desene tam adananın sıcak zamanlarında geleceksin:))
hg..canım hayırdır niye uykun vaarr,yoksaaa
bılmıom kı heralde bahar yuzunden ,,,keske o "yoksaaa" dedıgın gıbı bı ıma olsa sonucu ama bılmıyorum yanı olabılırmı kı ama cok erkek olur uyku olayı daha adetıme bıle bı hafta var :))) keskeeeeeeeeeeeeeee
inşaallaaaahhh canım inşaallah hamilelik haberini alırız bu ay:))
Gebeliğimi geçen hafta 3 haftalıkken öğrendim. Bugün okulda moralimi bozdu arkadaşın biri. O kadar öğrenilir miymiş? keşke kese görününce söyleseymişim((
2 kimyasal gebelikten sonra içimi bir korku kapladı. Sevincimi kursağımda bıraktılar. Yarın rapor almayı düşünüyorum. Kan vermekten çekiniyorum yadeğer düşerse diyedualarınızı bekliyorum
kızlar ben dr geldim ama haberler kötüü 3 yumurtanın biri 11 mm biri 12 mm diğeri ise 17 mm olmuş iğnelere göre çok az büyüyoo tekrar kan verdim ve öğleden sonra kan sonucuna göre aşılamaya devam edip edemicemizi konuşucaz aşılama iptal olursa 3 ay yumurtaları güçlendirici ilaç verecekmiş canım çok sıkkın kızlar normal aylarda bile benim yumurtam 4-5 tane oluşuyodu ve 19-20 mm oluyodu neden böyle oldu anlamadım dr konuşup en azından 17 mm lık olan yumurtayı çatlatıp aşılamamı yapsın diyeceğim ama bakalım kan sonucu nasıl çıkıcak boralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum şimdi iş yerindeyim napıcam ben yaaa bu yumurtaluklar nasıl güçlencek kızlar nolur bana yardım edin destek olun
merhaba arkadaşlar bende aynı dertle uğraşıyorum.3 tane düşüğüm var ve 4.ye hamileyim şu anda11. haftamdayım iğne aspirin ve değişik birsürü ilaç kullanıyorum .doktorum da sinan beksaç ve onon verdiği metionin diyetini uyguluyorum inşallah bu sefer olcak diyorum ama çok da korkuyorum.bunları yapıp başarıya ulaşan var mı aranızda arkadaşlar
kızlar bu bebek kalp atışı dinleme cihazı hakkında ne düşünüyosunuz ben almak istiyorumda aradım firmayla görüştüm zararı yok dediler ama tereddütte kaldım varmı kullanan aramızda
merhaba arkadaşlar.bende de kan pıhtılaşması var. tüp bebekle 5 haftalık hamileyim.hergün ecoprin kullanıyorum.gün aşırıda clexine 4000 de iğne.ama yinede ya yeterli gelmez düşük yapar mıyım diye tedirginim.benim durumumda olan arkadaşlarımız var mı acaba? başka yapmam gerek ne var sizce?
bebişin hayırlı olsun canım. aynı ilaçları kullanıyorum. yanında vitamin falan ayrıca. çok şükür 12. haftaları gördük. inşallah sağlıkla 40 haftaları görürüz. diyet yapan arkadaşlarımızda var. ama bana doktorum önermedi .yüreğini ferah tut .
hemogram tahlılımmmm
ly%33.5
ly# 2.10
rbc 4.33
mpv10.6
sedımasyonnn
sedimantasyon 1 saat sonuç 1
kaagulasyon
aptt sn 24-3.5
hemotoloji
lupus antikogulanı
faktor 8 ıse 49 cıkan tahlılıerde bunlarda anormallık var bu nlar nedır faktor 8 de demı benım sorun var acaba bende faktor 5 ve mtfr 677 vardı bu tahlıllerı baska bır hastanede yaptırdım eksıkler yapılsın dıye gtmıştım bunlar ne acıl yardımmmmm
caco merhaba, geçmişi okurken testlerimizin seninle uyuştuğunu gördüm. Sen bende daha öndesin senden ricam şuanki senin durumunla ilgili ne gelişmeler var yazar mısın??
Apc-r değerim düşük çıktı. Diğer butun proteın s c gıbı pıhtılasma faktorlerım normal.gecen gun faktor v, ıı mthr mutasyonlarına bakılsın dıye kan verdım ama sonucları almama 10 gun var hemen hemen....
Pıhtılasma sorunu kesın bende de var gözüküyor dimi??
Sana ne dendi böyle bir durumda...
Aklımda senınde sadece apc-r değerin düşük diye kalmışta...
Cevaplarsan cok sevınırım.
kızlar hepinize çook teşekkür ederim.anca daha yeni yazabiliorum sizlere..allahım hepinize böle tatlı telaşı nasip etsin inşallah.kızımla uğraşıorum 1 haftadır.kendimi dikişlerimi çektiğim o doğum sancısını herşeyi unuttum onu görünce.adınımelis naz Koydum güzelimin.pes etmedim hiçbir zaman umutsuz yaşamadım rabbim verdi.çok şükür.bol bol dua edin eminimki bizim gibi bu rahatsızlığı yaşayanların duaları geri çevrilmior inşallah.
Bu arada kızım sarılık oldu hastanede yattı 2 gün küvezde 1 gece ayrı kaldık görmedim hiç ..ağladım bütün gece gördükten sonra ayrılması çok zooorrrr...çok şükür çıktı hastaneden şimdi yanımda.kavuştuk kelebeğimle...
çook çook öptüm sizleri..inşallah hepinizin hayırlı haberlerini okurum burda...
canım benımde bazı tahlıllerım var hepsı cıkmadı hemotolok tabıkı bakamadı ben de bılmıyorum be bunnla beraber 3 hastane de yaptırıyorum testlerımı benım bırınde p s dusuk ken dıyer hastanede yuksek cıkıyor c ve s yer degıstırmış gozukuyor benım mtfr 677 ve f 5 herızıgot bana denılen sadece ayak ustu baktı hem ıgen kullanacaksın hamılleıgınde dedı o kadar dıyer hem gosteremedım daha yenı cunku yaoptırdım ay sonu cıkacak dıyerlerı benı tedırgın eden bu testeler hakkında bılgı almak acaba f 8 de demı sorun var ben de bu testlerı mer<k edıyorum ne dıye doktora gostermem ıcın ay sonu anca bu arada ayın 10 da baska devlet hastanesınden randevu aldım bakalım o ne dıyecek bu testlere ıstersen telımı vereyım konusalım ben ce sakıncası yok ıstersen
nasıl farklı farklı çıkabilir karısıklık mı oluyor acaba? Benim protein s ve c de bir sorun yok. Böyle kısaltılmşlarına daha alışık olmadığım için zor çözdüm yazdıklarını :44:
Tabiki benim içinde sorun olmaz ama şuanda sana diyebiliceğim genetik testlerimin hiçbiri yok elimde...
özelden telini yazabilirsin konusabılırz.
Istanbul'damısın sen ?
3 aylık bebeğimi kaybettim sırf bu yüzden hemde tüp bebeğimi kaybettim.
Allahım birdaha yaşatmasın inş.
Korkularım var birde bana faktor 8 fılan bakılmıyor suanda. Neden hepsını ıstemedıler kii???
Offfffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?