canım zaten hep kan tahlillerinden çıkıyor bir sürü tahlil yapıldı bana ..ama kan pıhtılaşması sonuçları asıl hemotoloji bölümünde..
ben adanadayım,burada çukuruva üni.tıp fakültesinde hamotoloji bölümünde yaptırmıştım moleküler testler sanırım o test sonuçlarında çıktı kan pıhtılaşması olduğu..
inşallah tahlillerin temiz çıkar senin,
allah herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin
gelgitcim geçmiş olsun merak ettim aspirini bundan sonra kullanmıyacakmısın? birde sen mthfr homozigottun yalnış hatırlamıyorsam.diyet felan yapıyormusun artık sona yaklaştın sık dişini hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş. herşey gönlünce olsun...
teşekkür edrrim canım.şimdi daha iyiyim ama dun cok kotuydum.sabah kan görünce aklım cıktı.nasıl korktum anlatamam.kendi doktoruma gittim dün tahlil sonucunuda götürdüm.enfeksiyon daha yenı baslıyor tekralıyor yanı ağrı yapmıyor ama o yuzden birşey vermedi ilaçsız atlatmaya calışacağız gebeliğini dedi.ekstra bir ilaç almamaya özen gösterelım dedi.kanamaya gelınce sadece sabah geldi başka hiç görmedim onun içinde aspirini bıraqktırdı aspirin kanamaya daha elverişli bir ortam hazırlarmıs.ama iğnemin dozunu arttırdı.0.4 lük kullanıyordum şimdi 0.6 lık clexan kullanacğım.ancak elimde hazirana kadar 0.4 lük iğne var.olsun kullan dedi dokktorum zaten aspirin hemen etkısını yıtırmezmiş.sanırım doğuma giden arkadaşlarada o yuzden ilk önce aspirini bıraktırıyorlar.nhepimiz Allaha emanetiz.ne diyebılırımkı.tek bildiğim suanda bebeğimde bende iyiyiz.bu arada 15-20 dk dan fazla yurume dedi bana.halbukı ben 1-2 saat yuruduğum oluyordu 2 saat yuruyunce evet yoruluyordum ama 1 saat bana cok iyi geliyordu.artık 1 ay daha yatacağım sonra kontrolde sorarım tekrar ne yapmam gerektiğini.bebeğimde 597 gr.gayet sağlıklı dedi doktorum.
umutcumcok sagol canm sen ne kadar kullandin bu ilaci bitirdin mi hepsini?
kızlar bu kanda pıhtılaşma tahlilin fiyatı nedir yaptıran arkadaşlarımız nasıl yaptırdı ssk ile mi nekadara?
canım arastırma hastanelerınde bı ucret alımıyolar ama sosyal guvencen oolması gerkeır
canım ben sadece iğne kullanıyorum aspirin yok .doktorum tam olarak gafta demedi ama doğuma yaklaşık 20 veya 30 gün kala iğneyi bırakırsın dedi o zaman gelince yine konuşuruz dedi öyle kaldı..herkesin bünyesi değerleri farklı canım tedirgin olma bak doğumdan öncede bırakanlar var sonrada
allah sağ salim nasip etsin az kalmış senin :) bakalım biz o tarihleri nasıl görücez. bu arada kaç kilo aldın :)
YAA ben takıldım kilo konusuna :)
Canım inşallah , çok teşekkürler...Hepimizden harika haberler gelir inşallah hep...sılaya ve papatya süreyya ikiniz adına da çok sevindim kızlar ne güzel sizlerden böyle haberler duymak özellikle de senden sılaya :) inşallah 9 ay boyunca hep güzel haberler alırsınız.
bende dun doktora gittim arkadasar
11+4 olmusz. simdilik hersey normal dedi
icim rahat etti valla. rabbim korktugunumuza ugratmasin.
bebekte sakatlik varmi diye test verdi mayis ayinda
yap diye. bide seker testi falan. mutlu oldum. cok sukur.
rabbim hepimizin bebeklerine uzun omurler versin.
saglikli bi sekilde dogmasini vede dogurmayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?