Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin canm hepimize insallah..cevabin icin de cok sagol....

gelgitcim geçmiş olsun tekrar şükürki iyisiniz. bende yürüyorum kilo almamak için iğne dozu yetsin diye. dikkat edelim demekki çok yürümemek lazım. bol bol su iç bana da denen o enfeksiyon riskini en aza indirmenin tek yolu. kendine dikkat et tekrar geçmiş olsun

sağol 06EE. ben diyet falan yapmıyorum zaten tekk taraflı beslenmediğimiz için sorun olmaz dedi doktorum.biri ötekini dengeler dedi sanırım braz rahat bir doktor benimki.aspirini kullanmayacağım ama iğnenin dozunu arttırarak kullanacağım.yanı bir nevi dengelemiş olacağız dozu.aspirini bırakmamdakı sebep ise kanamaya daha elverişliymiş tabi kanama gelmişti benim dun o yuzden boyle bir uygulamaya geçti.

gecmıs olsun canım yazını dha yenı gordum ıns bebısını saglıcakla kucagına alacaksın dualarımız senınle

kızlar ya ogunde bahsetmıstım ama kımse cvp vermedı valla cok alındım 4 gundur bel ve kasık agrısı cekıyom o kadar cok agrıyokı gecelerı yatamıyorum hamıle de olamam adetım bıtelıde 3 gun oldu ama bu sefer normalde 7 gun surmesı gerekırken 4 gun surdu bı anlam veremedım agrı kesıcı falanda kullanmıyorum yarın dr gıdecem hayırlısı olsun bakalım sızce ıltıhaptan falan olabılırmı.....

gelgitciğim geçmiş olsun canım çok dikkat et kendini sıcak tut ve bol bol su iç benim doktorumda 16.haftadan sonra 0,6 geçebiliriz yada bir gün 0,4 bir gün 0,6 kullanabiliz dedi ama aspirini bırakma dedi trombositler için ben fazla yürüyemiyorum çünkü akşama kadar çok yorulmuş oluyorum yürüyüşe hiç halim kalmıyor bu arada 2 kğ almışım 4 aydan sonra kilo almıycaksın dedi doktorum 32.haftadan sonra ister istemez zaten alıyormuşuz bende 4.aydan sonra yürüyüşe giderim artık allaha emanet olun ikinizde kendine tekrar geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu kanda pıhtılaşma tahlilin fiyatı nedir yaptıran arkadaşlarımız nasıl yaptırdı ssk ile mi nekadara?

canım arastırma hastanelerınde bı ucret alımıyolar ama sosyal guvencen oolması gerkeır

teşekkür ederim ben ekim ayında 8 haftalık bebeğimin 6 haftalık olması ve kalp atısının alınmaması nedeniyle kürtaj oldumda benden doktor bu tahlili sormama rağmen istemedi bende tedbir amaçlı yaptırmak istedim.teşekkürler.

lalcim, canım oğluşunu güle güle büyüt, sağlıklı mutlu hayırlı bir evlat olsun inşallah, bahtı açık olsun, anneli babalı büyüsün....
biliyosun pelin 34. haftada 2400 doğdu ama bir hafta hastanede küvözde kaldı ve eve dönüşte 2200 idi...seni zor bir süreç bekliyor canım, tabii senin avantajın normal zamanında doğmuş olması benimki erken doğduğu için birde ayını tamamlayana kadar enfeksiyon kapmasın diye uğraştık...
çok küçük oldukları için emmekte güçlük çekiyolar tabi, benimkine doğduğu günden ititbaren biberon verdiler hastanede, sütümü makineyle sağarak verdim hep, 3 saatte bir besleniyordu, gece ve gündüz 3-6-9-12 beslenme saatleriydi, günde 8 kez...tabi her beslenme saatinde ben yoğun bakıma gidiyordum ve hemşireler sağdığım sütü vermeden önce göğsümü tutturmaya çalışıyordu bebişime, 5 dakika ancak emebiliyor sonra yoruluyordu, sonunda sütler düğümlendi göğüslerimde, elle sağarak açmaya çalıştı hemşireler yoksa cerrahi müdehale gerekecek dediler, yani çokkk sıkıntı yaşadım ben bu konuda şimdi lohusasın daha fazla anlatmiim...
bana kesinlikle büyüklerin dediği gibi her bebek istediğinde memeni verme dediler hastaneden yoksa bir önceki emdiği henüz yarı sindirilmiş sütle sindirilmemiş süt karışır gaz yapar, böyle bebeklerin hiçbir şekilde yorulmamaları gerekiyor demişlerdi, gaz, hıçkırık vs. olmasın diye bazı önlemler söylemişlerdi...

yanii, ben sütümü sağıp verdim ilk günden beri, ama biberonla vermeden önce mutlaka emzirmeye çalıştım hep, kısa sürelide olsa...birde aventin meme uçları var en küçük olanında small boy aldım ve göğüs uçlarıma taktım emzirirken bebek içinde benim içinde çok rahat oldu...makineyle sağdığım için tahriş olan meme uçlarım daha çabuk iyileşiyordu o uçlarla emzirdiğim için...bebeğimde daha kolay kavrıyordu memeyi...sonra zamanla daha uzun süreli meme emmeye başladı ama zamanla oldu tabi bu, öyle hemen olmasını bekleme...memede daha fazla kalmaya başlayınca bir öğün meme bir öğün biberonla sağdığım sütü vermeye başladım...neden biberona devam ettin diyecek olursan, çünkü 3500 gr olana kadar anne sütüne karıştırılan bir protein kaynağı formül mama vermişti doktor, onu anne sütüne karıştırarak verdiğim için biberona devam ettim...ancak bir süre sonra sütüm oldukça azaldı ve mamayla takviyeye başladık...sütümü artırmak için çok uğraştım ama olamadı, bunada şükür diyorum azda olsa hala emzirebiliyorum, sadece gece birkez emiyor kızım artık son 3 haftadır, ama 5 ay mama+ anne sütü karışık besledim...
kızçe uyanmadan yaziim diye uğraşıyorum, biraz karışık oldu galiba, umarım anlatabilmişimdir...

gaz problemi yoksa celeninde dediği gibi saat başı emzirmeye çalış istersen, zamanla alışıp emecektir inşallah...olmazsada benim gibi sağdığın sütü biberonla vereceksin ama bu şekilde bir süre sonra ister istemez azalıyor sütün canım...

haklısın hayatım ama. tedirginlik elimde değil.ALLAHIM hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

allah sağ salim nasip etsin az kalmış senin :) bakalım biz o tarihleri nasıl görücez. bu arada kaç kilo aldın :)
YAA ben takıldım kilo konusuna :)

merhaba canım 34.haftamızdayız az kaldı benim tedirginliğimde arttı ALLAHIM sağ salim HERKEZE nasip etsin inşallah.17 kilo aldım bebğim sağlıklı olsunda kilo sorun değil veririz hiç korkma.55 le hamile kaldım.

ilk düşüğümde 35 kilo almıştım.bunda dikkat ettiğim halde 17 kilo aldım 20 kiloyu gözden çıkardım.:CüvCüv:

ravza 1818 canım iyiyiz çok şükür. bebişim 13 haftalık oldu teyzesi yaramaz bir durum yok. pazartesi dr. a gidicez inşallah güzel haberler alırım.yazarım zaten. sabahtan akşama okuldayım ve çok yoruluyorum. bu yüzden eve gelip yemeği yiyince sızıp kalıyorum bu yüzden fazla giremiyorum nete. canım sen nasılsın umarım herşey yolundadır. öptük senikaydirigubbakcemile3

bende dun doktora gittim arkadasar
11+4 olmusz. simdilik hersey normal dedi
icim rahat etti valla. rabbim korktugunumuza ugratmasin.
bebekte sakatlik varmi diye test verdi mayis ayinda
yap diye. bide seker testi falan. mutlu oldum. cok sukur.
rabbim hepimizin bebeklerine uzun omurler versin.
saglikli bi sekilde dogmasini vede dogurmayi nasip etsin.

CALIKUSU
senden ne haber canim hep takip ediyorum bu aralar pek yoksun.
galiba bebek calismalarina basladin.
insallah bu ay tutar. hayirli ve guzel haberlerini bakliyorum canim .
stres asla yapma.

:1hug:Merhaba kızlar , ben de bebeğime bakmak için bugün doktora gittim...Bebişim iyi durumda Allahıma şükürler olsun... Canımın kalbi pıt pıt atıyordu....O an nasıl rahatladım anlatamam... Birkaç gündür başım ağrıdığı için endişeliydim...Burnum sol taraftan tıkalı , yorgunluk , stres filan derken ondan da ağrımış olabilir diye düşünüyorum...Doktor normal olduğunu söyledi...İkili teste kadar gelmeme gerek olmadığını söyledi...Hatta hastanenin eski ultrasonu var yukarda onu size veriyim filan diye takıldı bize ( Valla hiç fena olmazdı aslında.. ) Neyse ikili teste Lütfü beye gidicem 18 mayısta...Bebeğim güzel güzel büyümeye devam edecek inşallah....Allah hepimizin bebeğini korusun...:Saruboceq:

Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim kızlar...Hep iyi haberler vermek ve almak dileğiyle ...Herkesi ve miniklerini öpüyorum...a.s.

sılaya ve papatya süreyya ikiniz adına da çok sevindim kızlar ne güzel sizlerden böyle haberler duymak özellikle de senden sılaya :) inşallah 9 ay boyunca hep güzel haberler alırsınız.

PAPATYASUREYYA Merhaba kızlar , ben de bebeğime bakmak için bugün doktora gittim...Bebişim iyi durumda Allahıma şükürler olsun... Canımın kalbi pıt pıt atıyordu....O an nasıl rahatladım anlatamam... Birkaç gündür başım ağrıdığı için endişeliydim...Burnum sol taraftan tıkalı , yorgunluk , stres filan derken ondan da ağrımış olabilir diye düşünüyorum...Doktor normal olduğunu söyledi...İkili teste kadar gelmeme gerek olmadığını söyledi...Hatta hastanenin eski ultrasonu var yukarda onu size veriyim filan diye takıldı bize ( Valla hiç fena olmazdı aslında.. ) Neyse ikili teste Lütfü beye gidicem 18 mayısta...Bebeğim güzel güzel büyümeye devam edecek inşallah....Allah hepimizin bebeğini korusun...

Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim kızlar...Hep iyi haberler vermek ve almak dileğiyle ...Herkesi ve miniklerini öpüyorum...

kızlar sevindim sizin adınızada... umarım herkesin ii haberleriyle dolacak bu site...
bende çok mutluyum 3lü testimde çok güzel çıktı.
ayrıca birkaç gündür diş ağrısıyla öldüm öldüm dirildim. en sonunda dayanamayıp dr.a gittim. morfinle uyuşturup probllemli dişlerimi kazıdı dişlerimi temizleyip bakım yaptı ama dolgu yapabilmesi için tekrar morfin yapacaktı ki ben bebeğime bişi olur diye korktuğum için salıya randevu aldım. şu diş olayı çok kötü umarım kimsenin başına gelmez...
sonuyok seninde ii haberlerini bekliyorum.
funda sende durumlar nasıl :)
öptüm hepiinizi kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…