Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne güzel yapıyorsun biz nerdeyse iki yıldır buradayız ama gitmek nasip olmadı erkek çocuk için olanını gördüm kadının oğlu olmuştu 3 yaşındaydı kurbanını kesmeye gidiyorlardı yarın dra gideceğim diyarbakıra geçmem gerekmezse banada beklerim inşallah...Allah yardımcımız olsun

canım coraspini 35. haftada bıraktım.iğneyi bırakmadım,doğum sonrası da kullanıyorum.banada 40 gün kullanmamı söyledi.son 5 günüm kaldı.normal doğum için bekledim olmayınca sezeryan oldum.hiç bir sorun yaşamadım.iyi ki sezeryan olmuş diyorum.benim de mthfr 677 heterozigot.Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Son düzenleme:

çok sağol canım.benim orda arkadaşlar akrabalar çok ama grupla birlikte gideceğimiz için bi yere uğrayamıyacağım malesef.görev dolayısıyla demiştin,ne iş yapıyorsun,ya da eşinden dolayı mı ordasınız?

canım benim görümcemde doğum yapana kadar da sigarasından vazgeçmedi,hala da içer.9.ayın içinde kızın tam göbeğinden arı soktu,oralı bile olmadı ya.beni bugün arı soksa ne yapacağımı şaşırırım heralde,hamile olsam soluğu acilde alırdım sanırım ya işte diyorum ya kimisi çatır çatır doğuruyor,bizim de sınavımız böyleymiş diyorum ben.inş sınavı alnının akıyla geçenlerden olmayı nasip etsin rabbim ve mükafatımız en güzel şekilde olur inşşşş

canım bebişnasıl bu arada sezaryen olacağın günde kullandın mı iğneyi

kızlar ya eşimi şu iğneye rapor çıkarmak için hastaneye gitti de rapor olsada karşılamıyo falan demiş doktorlar sizler kadın doğumamı yazdırdınız bide raporda ki teşhisde ne yazıyor sizlerin eczaneyi aradım nasıl karşılar diye bi kaç bişey yazdım ama hepsi kalple ilgili

canım raporu heyet yazıyor zaten,benimki özel hastane olduğu için kadın doğum doktorum yönlendirdi 1 saat için de rapor çıktı (o da öğle arasına geldiği için sanırım). sadece kalple ilgili olur mu ya,benim raporda abortus gibi bişeyler yazıyordu sanırım,tekrarlayan düşük riski anlamında.

bi de bizim iğnelerin kutusu 100-TL valla kurum kaşlımasa işimiz yaş.bana 2 aylık yazıyor doktorum iki de bir bitip de yazdırmak zorunda kalmıyayım diye.iki aylık 6 kutudan 600-tl valla öyle olsa çok zor olurdu benim için

bende 39.haftada doğum yapmıştım sezeryanla bende doktor 26.haftada iğneyi kesti ve geri kalan dönemde ecopirinle geçirdim..doğuma girerken koldan bi tane vurdular clexane 0.4 lük..doğumdan sonrada kullandım belli bi süre.. ben hala doktor neden bende 26.haftada iğneyi kesti anlamış değilim zaman geçtikçe beynimde soru işaretleri git gide artıyor..ama şuan gittiğim doktorum clexane 06lık ile başladı geçen hafta aptt testlerimin ardından 0.4e düşürdü iğneyi ama doğuma kadar kullanacaksın dedi..bebe aspirini alıyorum iğneye ek olarak onuda sanırım 8.ayımda bırakacağim..zaten eğer sezeryan olacaksan ecopirin gibi bebe aspirini gibi hapları ameliyattan en az 25 gün önce bıraktırıyorlar.. bu arada bu kullandığımız iğnelere ben rapor çıkartamadım ama doktorum her gittiğimde 10 kutu kadar yazıyor reçeteye ama devlet sadece belli bir miktarını veriyor atıyorum 4 kutu falan yanii...ben rapor için başvurduğumda bu iğnelere rapor çıkarılmıyor dendi bana..ama kalp hastalıklarında sanırım rapor oluyor ben ordan biliyorum....YA işte işimiz zor anlayacağınız kızlar Allah her birimizin yardımcısı olsun hamile kalmak kaldıktan sonra iyi bir hamilelik dönemi geçirmek çocuğu sağlıklı dünyaya getirmek tabi bu arada kendi sağlığımızı da kontrol altında tutmak vs.. vs.. bir sürü işimiz var..

canım benim yaşadığınız şeyler çok cı RABBİM sana ve eşine sabır wersin ne diyeceğimi bilemiyorum( inşaallah bir mucize olurda bebişin sağlıkla doğar yeterki RABBİM istesin O nun yanında nedirki...

Son düzenleme:

canım söyeleyecek hiç birşeyim yok. teselli edecek bir cümle bilmiyorum allahım mucizelerinden biri eylesin tek duam bu. ne kadar güçlü durduğunu yazından anlıyorum. allahım mükafatını göstersin...

canımcım ben rapor çıkardım kadın doğumdan hemde karşılamıyor ne demek fark bile ödemiyoruz . devlet hastanesi yazmadı raporumu bende üniversiteden halletmiştim. şimdi bi kerede 9 kutu alabiliyoruz. doktorunla konuş canım .

15+3 bugün yani 16.hafta da olmuş oluyorum sanırım.....

çizelgelik olmuş senin minikte annesi :)

dualarımdasın canım Rabbim büyüktür yar ve yardımcın olsun inşallah

bende aynen 6 kutu yazdırıyorum aile hekimine içinde 10 tane var 80 tl ödüyorum

Aminn canım,ben kimseye söylemedim çevremden bi ailem biliyor ,kayınvalideme bile yeni söyledim umuru bile değil zaten depresyonlara girdim gene umuru olmadı nedemişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarmış;((

canım şu an 14 haftalık hamileyim gebelikten 3 ay önce haftada 3 gün iğne fragmin 5000 coraspin ve folik asit kullanmaya başladım gebelikle birlikte fragmin 5000 günde 2 tane haftada 2 gün coraspin ve folikasit birde vitamin kullanıyorum şimdilik bir sorunum yok
protein s değerimde 49 çıkmıştı birde mthfr 677 homozigot var

canım inşallah bu sefer sorunsuz bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın

hannem ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim dayanma gücü versin dualarımdasın canım

canım ben özel hastanede çıkarttım raporumu raporda ne yazıyor bilmiyorum ama hiç sorun yaşamadım dün 3 aylık iğnemi aldım ve hiç para ödemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…