gözünaydın canıminş rabbim devamını da getirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben bu hafta sonu siirte gidicem allahtan bişey çıkmazsa.tilloya, veysel karaninin türbesine filan gidicez kısmetse.aslını istersen bu zamana kadar hep karşı geldim böyle şeylere,ne hocalar önerdiler,ne türbeler önerdiler de hiç birini dinlemedim hatta bazılarıyla dalga bile geçtim.o zatların büyük kişiler olduklarını Allahın sevgili kullarından olduklarını biliryorum ama türbeye gidip de medet ummak hiç bana göre değil.sonuçta herşey Allahtan,derdi veren de dermanını verecek olan da allah.ama 4 kayıptan sonra durup düşündüm biraz.hem doktorla,hem bitkisel çözümlerle hem de manevi yönden destekle hamile kalmak istiyorum bu defa.o yüzden o evliyaların türbelerini ziyaret edip hem maneviyatımı biraz güçlendirmek hem de onların yüzü hürmetine rabbimden muradımı dilemek için gidicem inş.yani diyeceğim o ki sen de siirtteymişsin bence oralara bi gidip dua etmekde fayda vardır.veysel karaninin başında allaha adak adayıp çocuk dileyenlerin(özellikler erkek çozukları olmayanlar için) rabbim ellerini boş çevirmemiş diyorlar. bizimkini de boş çevirmez inşş...........
Mrb kan pıhtılaşmasıyla doğum yapanlar lütfen bili verirmisiniz. Bendede kan pıhtılaşması var 38 haftalık hamileyim,coraspin ve claxen kullanıyorum,bu hafta coraspin i bırakıyorum haftayada sezeryanla doğum yapıcam.doktorum claxen i hiç bırakmamamı hatta doğum sonrasındada 40 gün kullanmamı söyledi,benim durumumda olup doğum yapanlar lütfen coraspini iğneyi ne zaman bıraktınız doğumdan sonrada kullandınız mı? Doğumu nasıl yaptınız beni bilgilendirirseniz sevinirim . Buarada bende mthfr c677t homozigot mutasyonu var.
ne güzel yapıyorsun biz nerdeyse iki yıldır buradayız ama gitmek nasip olmadı erkek çocuk için olanını gördüm kadının oğlu olmuştu 3 yaşındaydı kurbanını kesmeye gidiyorlardı yarın dra gideceğim diyarbakıra geçmem gerekmezse banada beklerim inşallah...Allah yardımcımız olsun
valla ne özeniyorum öyle doğuranlara ben hamile bile zor kalıyorum millet aa kazara oldu diyor. karşı apartmanda bir komşu var muhabbetimiz yok ama karşıdan gördüğüm ikinci doğumunu yaptı doğurana kadar sigara içti şimdi bebek doğdu o hala balkonda sigara derdinde. ay allahım biz olsun diye napcamızı aşırıyoruz sağlıklı olsun diye kadının hiç bebeğin sağlığını düşündüğü yok. ben sabırsızlıkla 3 temmuzu bekliyorum ne durumda bebeğim çok merak ediyorum. sen de dua etmmeye gidecekmişsin bizim gibi olan herkes için dua et cnm...
sevisev kaldı birtek bizimle doğum yapanlardan bi vefalı o çıktı.
canım coraspini 35. haftada bıraktım.iğneyi bırakmadım,doğum sonrası da kullanıyorum.banada 40 gün kullanmamı söyledi.son 5 günüm kaldı.normal doğum için bekledim olmayınca sezeryan oldum.hiç bir sorun yaşamadım.iyi ki sezeryan olmuş diyorum.benim de mthfr 677 heterozigot.Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
kızlar ya eşimi şu iğneye rapor çıkarmak için hastaneye gitti de rapor olsada karşılamıyo falan demiş doktorlar sizler kadın doğumamı yazdırdınız bide raporda ki teşhisde ne yazıyor sizlerin eczaneyi aradım nasıl karşılar diye bi kaç bişey yazdım ama hepsi kalple ilgili
canım bebişnasıl bu arada sezaryen olacağın günde kullandın mı iğneyi
kızlar ya eşimi şu iğneye rapor çıkarmak için hastaneye gitti de rapor olsada karşılamıyo falan demiş doktorlar sizler kadın doğumamı yazdırdınız bide raporda ki teşhisde ne yazıyor sizlerin eczaneyi aradım nasıl karşılar diye bi kaç bişey yazdım ama hepsi kalple ilgili
canım şükürler olsun iyi.o gün kullanmadım sezeryandan çıktıktan 5 saat sonra başladım.
canım ne kadarlık senin bebiş
beni merak etmişsiniz.ben ankarada dr a gttm.sonuç aynı önceki gebeliğimde duyduğum şeyleri duymaya başladım.sonuç aynı alalım diyolar.bu benim 2.sezeryanım olacak.3.riskli olur senin için dediler.ama ben bunun büyük bir imtihan olduğu kanaatindeyim.ve aldırmak istemedim.eşimde aynı fikirde hamd ols.bu bebğimi genetiğe yollamalarına izin vereceğim.öncekine kıyamamıştımsebebp ne bulunsun istiyorum.günler çokkkkkk hüzünlü,yorucu geçiyor.öyle ağır bir imtihan ki RABBİM kimseye vermesin.çokkkkkkkkkkkkkk zor çokkkkkkkkkkkkkk ara ara geliyolar.hafif atlatmaya çalışıyorum.kaç tane dr a gitmişim hepsi aynı dedi.bir daha olmazzzzzzzzzzzzzzz.demekki RABBİMDEN gayrı kimse bilmiyor.ve buda imtihan olduğunu gösteriyor.RABBİM imtihanını verebilen kullarından eylesin.çok ağır anomalisinin olduğunu söylediler.doğduktan sonra yaşamaz hatta anne karnında da vefat edebilir denildi.dualarınızı eksik etmeyin.RABBİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM,BELKİ BEN BU MUCİZEYİ HAK EDEBİLECEK BİR KUL DEĞİLİM AMA RABBİM HEPİMİZE DERDİME ŞAHİT OLAN HERKESE ALLAHUEKBER DEDİRTMEK İÇİN NASİP EDER BELKİ.
15+3 bugün yani 16.hafta da olmuş oluyorum sanırım.....
dualarımdasın canım Rabbim büyüktür yar ve yardımcın olsun inşallahbeni merak etmişsiniz.ben ankarada dr a gttm.sonuç aynı önceki gebeliğimde duyduğum şeyleri duymaya başladım.sonuç aynı alalım diyolar.bu benim 2.sezeryanım olacak.3.riskli olur senin için dediler.ama ben bunun büyük bir imtihan olduğu kanaatindeyim.ve aldırmak istemedim.eşimde aynı fikirde hamd ols.bu bebğimi genetiğe yollamalarına izin vereceğim.öncekine kıyamamıştımsebebp ne bulunsun istiyorum.günler çokkkkkk hüzünlü,yorucu geçiyor.öyle ağır bir imtihan ki RABBİM kimseye vermesin.çokkkkkkkkkkkkkk zor çokkkkkkkkkkkkkk ara ara geliyolar.hafif atlatmaya çalışıyorum.kaç tane dr a gitmişim hepsi aynı dedi.bir daha olmazzzzzzzzzzzzzzz.demekki RABBİMDEN gayrı kimse bilmiyor.ve buda imtihan olduğunu gösteriyor.RABBİM imtihanını verebilen kullarından eylesin.çok ağır anomalisinin olduğunu söylediler.doğduktan sonra yaşamaz hatta anne karnında da vefat edebilir denildi.dualarınızı eksik etmeyin.RABBİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM,BELKİ BEN BU MUCİZEYİ HAK EDEBİLECEK BİR KUL DEĞİLİM AMA RABBİM HEPİMİZE DERDİME ŞAHİT OLAN HERKESE ALLAHUEKBER DEDİRTMEK İÇİN NASİP EDER BELKİ.
bi de bizim iğnelerin kutusu 100-TL valla kurum kaşlımasa işimiz yaş.bana 2 aylık yazıyor doktorum iki de bir bitip de yazdırmak zorunda kalmıyayım diye.iki aylık 6 kutudan 600-tlvalla öyle olsa çok zor olurdu benim için
sağol arkadaşım bende çok korkuyordum 8 aydır bekliyordum inan bende çok korkuyordum ama arkadaş çevremden bazıları bana çok kötü davrandılar neler duydum neler çektim bi Allah bi ben bilirim rabbim bu kez yüzümüzü güldürsün inşallah...
bende aynen 6 kutu yazdırıyorum aile hekimine içinde 10 tane var 80 tl ödüyorum
canım şu an 14 haftalık hamileyim gebelikten 3 ay önce haftada 3 gün iğne fragmin 5000 coraspin ve folik asit kullanmaya başladım gebelikle birlikte fragmin 5000 günde 2 tane haftada 2 gün coraspin ve folikasit birde vitamin kullanıyorum şimdilik bir sorunum yokanladım cnm amin inşallah kaç aylık hamilesin birde hangi ilaçları kullanıyorsun kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun benim protein s 58 birde fatör v leıden mutasyonu hetorizigot taşıcıyıcısıyım
senin protein s kaçtı
canım inşallah bu sefer sorunsuz bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsındr 22 haziranda test yaptırmamı söylemişti ama ben dayanamadım bugün yaptırdım bhcg272 çıktı ilk defa bu kadar yüksek ağlaya ağlaya mahvoldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana ve hamile olan diğer arkadaşlarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama çok korkuyorum ilk söylediğim kişiler sizlersiniz beni en iyi anlayacak olanda sizlersiniz ne olur dualarınızda benide eksk etmeyin rabbim yardımcımız olsun...sevinemiyorum bile
hannem ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim dayanma gücü versin dualarımdasın canımbeni merak etmişsiniz.ben ankarada dr a gttm.sonuç aynı önceki gebeliğimde duyduğum şeyleri duymaya başladım.sonuç aynı alalım diyolar.bu benim 2.sezeryanım olacak.3.riskli olur senin için dediler.ama ben bunun büyük bir imtihan olduğu kanaatindeyim.ve aldırmak istemedim.eşimde aynı fikirde hamd ols.bu bebğimi genetiğe yollamalarına izin vereceğim.öncekine kıyamamıştımsebebp ne bulunsun istiyorum.günler çokkkkkk hüzünlü,yorucu geçiyor.öyle ağır bir imtihan ki RABBİM kimseye vermesin.çokkkkkkkkkkkkkk zor çokkkkkkkkkkkkkk ara ara geliyolar.hafif atlatmaya çalışıyorum.kaç tane dr a gitmişim hepsi aynı dedi.bir daha olmazzzzzzzzzzzzzzz.demekki RABBİMDEN gayrı kimse bilmiyor.ve buda imtihan olduğunu gösteriyor.RABBİM imtihanını verebilen kullarından eylesin.çok ağır anomalisinin olduğunu söylediler.doğduktan sonra yaşamaz hatta anne karnında da vefat edebilir denildi.dualarınızı eksik etmeyin.RABBİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM,BELKİ BEN BU MUCİZEYİ HAK EDEBİLECEK BİR KUL DEĞİLİM AMA RABBİM HEPİMİZE DERDİME ŞAHİT OLAN HERKESE ALLAHUEKBER DEDİRTMEK İÇİN NASİP EDER BELKİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?