Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar hayırlı cumalar benimde dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ikili tarama testim temiz çıkmış cinsiyetini öğrendik bir oğluşum olacak kızıma erkek kardeş geliyor rabbim gönlüme göre verdi hiç kilo almamışım doktorum çok istikrarlı gidiyorsun dedi hep böyle devam et dedi iğneyi doğumdan sonrada kullanacakmışım

kızlar hayırlı cumalar hepinize

Günaydın.

Nigar çok sevindim, hem herşeyin yolunda olmasına hem de erkek olmasına, çok istiyordun.

çok sewindim nigarcım demek pipili geliyor senin birde kızınmı vardı ben bilmiyodum canım ALLAH bağışlasın...inşaallah bunuda sağlıkla kucağına alırsın:))

çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu cnm.. darısı bizlerin başına inşallah..

maşallah canım ya bebişimiz1 ayını doldurmuş ne çabuk o kadar oldu ya bu arada çizelgen çok güzel olmuş
çok teşekkür ederiz teyzesi
kızlar hayırlı cumalar hepinize
günaydın hayırlı cumalar

cnm ben kardiyolojiden almıştım raporumu..

günaydın kızlar

"Allahım bu mübarek Cuma günü hürmetine,
Bizi sevdiğin kullar arasına kat , biizi çok sabreden çok şükreden kullarından eyle ,
SENİ ÇOK ANALIM.
Ömrümüz sevdiğin , razı olucağın işlerle (amellerle) geçsin..
Sıhhat ve afiyette daim eyle..
Sevdiklerimizi bize bağışla..
AMİN..."

Günaydın.

Nigar çok sevindim, hem herşeyin yolunda olmasına hem de erkek olmasına, çok istiyordun.
burcucum çok teşekkürler kızım biraz üzüldü o hep kız istiyordu hayırlısı rabbim sağlıkla sorunsuz bir şeklide kucağımıza almayı nasip etsin

çok sewindim nigarcım demek pipili geliyor senin birde kızınmı vardı ben bilmiyodum canım ALLAH bağışlasın...inşaallah bunuda sağlıkla kucağına alırsın:))
evet canım 26 haftalık doğurduğum 1 kızım var 6 yaşında inşallah sorunsuz bir şeklide kucağıma alırım darısı sana olsun canım

çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu cnm.. darısı bizlerin başına inşallah..
sağol canım rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu darısı tüm bebek isteyenlere olsun

amin kuzum sağolasın:))

maşallah canım hep böyle devam eder inş sağlıkla kucağına alırsın oğlunu,darısı da bizlere olsun inşşş.haydi hep birlikte amin diyelim kızlar cuma günü hürmetine rabbim duysun sesimizi aminnnnnnnnnn

günaydın kızlar, mutlu bir gün olsun iyi haberler alalım :) ayşe gelişmelerden haberdar et mutlaka.

bizim kontrolümüz geçeli 10 gün oldu daha 10 gün var ve ben yine zor tutuyorum kendimi doktora gitmemek için. elim karnımda hissedermiyim artık diye ama ayırt demiyorum hareket ettiğininide bebek mağazalarını gezip hiçbirşey almadan çıkıyorum. bitmiyor endişelerim gerçekten. bir yandan da inanmak istiyorum bu sefer olacağına tadını çıkarmak istiyorum ama bizim için zor sanırsam...
size bir sorum var bugünlerde iğne yaparken kanıyor iğne yerlerim sizede oluyor mu yoksa göbek gerililnce damarlara falan mı denk geliyor. bacaktanda yapmaya ürküyorum bakalım. bi de aşımız varmış tetanoz için. kaçıncı haftada yapılmalı bilemedim. bilen var mı kızlar içinizde

merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ben 8 yılık hasretten sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım rabbim olmayan herkese nasip etsin dindirsin o dinmek bilmeyen acılarını şuan 24 haftalık gebeyim gecen ay kan testi yapıldı kanımda hafif pıhtılaşma varmış doktor korkulacak bir şey yok dedi amaben çok korkuyorum iğne yazdı kan sulandırıcı acaba bebegime birşey olurmu galiba düşük olacak olsa ilk 3 aya kadar olurdu diye biliyorum bu aylardan sonrada birşey olurmu :18: lütfen cevap verirseniz sevinirim

yok canım merak etme allahın izniyle bu iğnelerin bir zararı yok.aksine yararı var.kullanmazsan asıl sorun olabilir.eğer pıhtılaşma varsa bebek beslenemiyor ve sonunda hüsran oluyor Allah korusun.burdaki arkadaşlarını çoğu ben de dahil o iğnelerden kullanıyoruz.hatta ben hamile olmadığım halde 3 ay kullanıcam bu iğneleri Allah'ımın izniyle de 3 aydan sonra hamile kalırsam muhtemelen dokuz ay boyunca da kullanıcam. o yüzden için rahat olsun iğnelerin zararı değil faydası olur bebeğine tabi önce Allah'ın izniyle.rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde size bağışlasın evladınızı

kızlar bugün doktor kontrolüm var.. dualarınızı bekliyorum..her zamanki gibi kork korka gidiyorum inşallah hayır haberlerle dönerim....

Bu sefer süper bir sabır örneği gösterdim, haftaya cumartesi kontrolüm ve 1 aydan fazla zaman olmuş olacak. Ben de daha hissedemedim hareketlerini. Endişe bitmeyecek, ben 6. veya 7. aydan önce birşey almayı planlamıyorum, hatta şimdilik bakmıyorum mağazalara. Ama sanırım bu kontrolü de atlatırsak bayağı rahatlayacağım, bundan sonrası için daha rahat hareket edeceğim. Tetanozu ben sordum doktora, hastanede doğum yapacaksın hiç gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…