Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

öncelikle bebeğini sağlıklıa kollarına almanı dilerim. ben doğmu yapalı 25 gün oluyor. aspirini doğuma dört gün kala bıraktım. iğneyi ise doğuma kadar hiç bırakmadım. doğmudan sonra da kullanmadım. doğumumu sezeryanla yaptım.

cnm benim Rabbim yardımcın olsun. dualarım seninle.

birazcık okumaya çalıştım geçmişi. çok fazla giremiyorum. hepiniz iyisinizdir umarım. ben ve kızım iyiyiz çok şükür. sizlerden de güzel haberler aldıkça daha da mutlu oluyoruz.

canım gözün aydın . sağlıklıymış bebişin ve erkekmiş. doğru tahmin etmişiz demek ki :) allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .
sağol meltemcim çok şükür herşey yolundaymış kızıma erkek kardeş geliyor hepimiz sağ salim kucağımıza alalım allahın izniyle

canım endişelerin hiç bitmeyecek aklına kötü şeyler getirme bu sefer olacak allahın izniyle alışveriş biraz daha dur bence zamanı gelince alırsın onları merak etme tetanoz aşısı sanırım 20. haftalarda yapılıyor benim doktorumda yaptır dedi bende yaptıracağım aile hekimi bilgilendirir seni merak etme

kızlar bugün doktor kontrolüm var.. dualarınızı bekliyorum..her zamanki gibi kork korka gidiyorum inşallah hayır haberlerle dönerim....

hayırlı haberlerle gel cemocan merakla bekliyorum güzel haberlerini

Coraspirin ile bebek aspirini arasında bir fark var mı acaba? ben günde bir tane bebek aspirini alıyorum şu anda ama coraspirin daha çok kullanılıyor...

sagol bitaem benim kafama takılan önceden beri varsa eyerki düşük olacak olsa olurmuydu şimdi 7 aya giriyor allah izniyle birşey olmaz artık diyorum kan pıhtılaşmasına ilk 3-4 ay tehlikeli diye biliyorum dogru bu yoksa 6 aydan sonrada tehlikleri varmı acaba

arkadaşlar bugün dr a gittim 3 tane kist oluşmuş bhcg biraz düşük çıktı 521 ikigün önce 272di.clexan 0.6 coraspin 100mg folbiol b12 ve crinone jel verdi dualarınıza çok ihtiyacım var ne olur benim içinde dua edin...

merhaba arkadaşlar.Sürekli yazmasamda topiğinizi takip ediyorum.Bende 4 düşük yaptım 1298 heterozigotum.Şu an 10 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımdan beri evin içinde paranoyak bir vaziyette geziyorum.Hızlımı kalktım çokmu eğildim yediğim şeylerden bile şüphe duyuyorum dokundumu acaba bebeğe zararı oldumu vs.Hergün kafama takıcak bişey buluyorum.Bebek iyi şükür şimdilik ama benim vaziyetim bu.Çoğunuz beni anlıyosunuzdur.Dünde yere oturdum kalkarken bacağım uyuşmuştu.Acaba kan akışında problem oldumu bebeğe zararı oldumu diye düşünüp duruyorum.Sizce zararı olurmu yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Kimseye evlat acısı göstermesin

canım hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah hepimizde sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...

kızlar ayşe_23 ten haber varmı doktora gidicekti sanırım

canım gittim geldim ne yazıkki üç tane kistoluşmuş yumurtalıklar fazlasıyla uyarılmış.test sonucum biraz düşük çıktı inşallah sorun olmaz 544 veya üstü olması gerekirken 521 çıktı.dr ikigünde bir testi tekrarlamamı istedi canım neolur dua et içim içime sığmıyor sevinemiyorum bile rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

bu konu hakkında bilgim yok canım ama inşallah birşey olmamıştır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bende yeni öğrendim hamile olduğumu dr bile çok paniksin dedi adımı panik hasta bıraktı...

doğuma kadar bu durum devam edicek galiba.Nasip olurda o günlere erişirsek inşallah tabi.Doktor banada kızıyo o kadar konuşuyorum bi kulağından girip bi kulağından çıkıyo diyo.Bu tip şeylerden bebek düşmez diyo.Allah a emanet sonuçta ama insan engel olamıyo nedense.Sende evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.Değerlere çok takılma.Normal değerle seninki arasında aman aman bi fark yok bebişin o farkı kapatır Allah ın izniyle

Canim igne falan vermedimi doktorun birde kücük kucukte olsa hareket etki kan dolasimi olsun.

cnm ya sıkıntı yapma o kadar fark yok olması gerekenle inş. katlamaya devam edecek stres yapıp üzme kendinide bebeğide. kistleride takma 9. haftada kalmıyor hiç biri.

kızlar:)))) iyi geceler diyeyim öncelikle...doktor kontrolüm süper geçti...Allahıma çok şükür oğlum gayet iyi 15+3 teyiz boy 17cm :))) veeeeeeeee çooook hareketli bir çocuk..aman Allahım ne hareketler ne hareketler...doktor teyze bi türlü baş-popo mesafemizi ölçemedi..bi ara yorulmuş olmalı ki durunca hemen ölçüm yaptı doktorumuz maşallah dedi hem hareketli hem sğlıklı bir bebek...bütün kemik ve diğer ölçümleri haftasıyla paralel :)))) dua eden arkadaşlardan Allah binlerce kere razı olsun..Rabbim her birimize hayır haberler almayı, bebişlerimize sağlık, bebiş isteyenlere tez zamanda bebek nasip etsin....(AMİİİNN)

canım bhcg gün aşırı iki katına çıkması gerekiyor,ee seninki de tam iki katına çıkmış kötü değil bence bu,bundan sonra yükselmezse o zaman sıkıntılı.şimdilik sen onu kafana takma bence.şu kistlerde nerden çıkar anlamam ki nerdeyse herkeste var sen kaç haftalık oldun 5 filan sanırım??

maşallah canımmm benim de haftaya kontrolum var. heyecanla bekliyorum. İnşallah ben de mutlu haberlerimi paylaşırım.. Allh bebişine sağlık versin. Bu arada cinsiyetini ne zman öğrendiniz? nben de merakla bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…