Mrb kan pıhtılaşmasıyla doğum yapanlar lütfen bili verirmisiniz. Bendede kan pıhtılaşması var 38 haftalık hamileyim,coraspin ve claxen kullanıyorum,bu hafta coraspin i bırakıyorum haftayada sezeryanla doğum yapıcam.doktorum claxen i hiç bırakmamamı hatta doğum sonrasındada 40 gün kullanmamı söyledi,benim durumumda olup doğum yapanlar lütfen coraspini iğneyi ne zaman bıraktınız doğumdan sonrada kullandınız mı? Doğumu nasıl yaptınız beni bilgilendirirseniz sevinirim . Buarada bende mthfr c677t homozigot mutasyonu var.
beni merak etmişsiniz.ben ankarada dr a gttm.sonuç aynı önceki gebeliğimde duyduğum şeyleri duymaya başladım.sonuç aynı alalım diyolar.bu benim 2.sezeryanım olacak.3.riskli olur senin için dediler.ama ben bunun büyük bir imtihan olduğu kanaatindeyim.ve aldırmak istemedim.eşimde aynı fikirde hamd ols.bu bebğimi genetiğe yollamalarına izin vereceğim.öncekine kıyamamıştımsebebp ne bulunsun istiyorum.günler çokkkkkk hüzünlü,yorucu geçiyor.öyle ağır bir imtihan ki RABBİM kimseye vermesin.çokkkkkkkkkkkkkk zor çokkkkkkkkkkkkkk ara ara geliyolar.hafif atlatmaya çalışıyorum.kaç tane dr a gitmişim hepsi aynı dedi.bir daha olmazzzzzzzzzzzzzzz.demekki RABBİMDEN gayrı kimse bilmiyor.ve buda imtihan olduğunu gösteriyor.RABBİM imtihanını verebilen kullarından eylesin.çok ağır anomalisinin olduğunu söylediler.doğduktan sonra yaşamaz hatta anne karnında da vefat edebilir denildi.dualarınızı eksik etmeyin.RABBİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM,BELKİ BEN BU MUCİZEYİ HAK EDEBİLECEK BİR KUL DEĞİLİM AMA RABBİM HEPİMİZE DERDİME ŞAHİT OLAN HERKESE ALLAHUEKBER DEDİRTMEK İÇİN NASİP EDER BELKİ.
sağol meltemcim çok şükür herşey yolundaymış kızıma erkek kardeş geliyor hepimiz sağ salim kucağımıza alalım allahın izniylecanım gözün aydın . sağlıklıymış bebişin ve erkekmiş. doğru tahmin etmişiz demek ki :) allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .
canım endişelerin hiç bitmeyecek aklına kötü şeyler getirme bu sefer olacak allahın izniyle alışveriş biraz daha dur bence zamanı gelince alırsın onları merak etme tetanoz aşısı sanırım 20. haftalarda yapılıyor benim doktorumda yaptır dedi bende yaptıracağım aile hekimi bilgilendirir seni merak etmegünaydın kızlar, mutlu bir gün olsun iyi haberler alalım :) ayşe gelişmelerden haberdar et mutlaka.
bizim kontrolümüz geçeli 10 gün oldu daha 10 gün var ve ben yine zor tutuyorum kendimi doktora gitmemek için. elim karnımda hissedermiyim artık diye ama ayırt demiyorum hareket ettiğininidebebek mağazalarını gezip hiçbirşey almadan çıkıyorum. bitmiyor endişelerim gerçekten. bir yandan da inanmak istiyorum bu sefer olacağına tadını çıkarmak istiyorum ama bizim için zor sanırsam...
size bir sorum var bugünlerde iğne yaparken kanıyor iğne yerlerim sizede oluyor mu yoksa göbek gerililnce damarlara falan mı denk geliyor. bacaktanda yapmaya ürküyorum bakalım. bi de aşımız varmış tetanoz için. kaçıncı haftada yapılmalı bilemedim. bilen var mı kızlar içinizde
kızlar bugün doktor kontrolüm var.. dualarınızı bekliyorum..her zamanki gibi kork korka gidiyorum inşallah hayır haberlerle dönerim....
sagol bitaem benim kafama takılan önceden beri varsa eyerki düşük olacak olsa olurmuydu şimdi 7 aya giriyor allah izniyle birşey olmaz artık diyorum kan pıhtılaşmasına ilk 3-4 ay tehlikeli diye biliyorum dogru bu yoksa 6 aydan sonrada tehlikleri varmı acabayok canım merak etme allahın izniyle bu iğnelerin bir zararı yok.aksine yararı var.kullanmazsan asıl sorun olabilir.eğer pıhtılaşma varsa bebek beslenemiyor ve sonunda hüsran oluyor Allah korusun.burdaki arkadaşlarını çoğu ben de dahil o iğnelerden kullanıyoruz.hatta ben hamile olmadığım halde 3 ay kullanıcam bu iğneleri Allah'ımın izniyle de 3 aydan sonra hamile kalırsam muhtemelen dokuz ay boyunca da kullanıcam. o yüzden için rahat olsun iğnelerin zararı değil faydası olur bebeğine tabi önce Allah'ın izniyle.rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde size bağışlasın evladınızı
günaydın kızlar hayırlı cumalar benimde dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ikili tarama testim temiz çıkmış cinsiyetini öğrendik bir oğluşum olacak kızıma erkek kardeş geliyor rabbim gönlüme göre verdi hiç kilo almamışım doktorum çok istikrarlı gidiyorsun dedi hep böyle devam et dedi iğneyi doğumdan sonrada kullanacakmışım
kızlar ayşe_23 ten haber varmı doktora gidicekti sanırım
merhaba arkadaşlar.Sürekli yazmasamda topiğinizi takip ediyorum.Bende 4 düşük yaptım 1298 heterozigotum.Şu an 10 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımdan beri evin içinde paranoyak bir vaziyette geziyorum.Hızlımı kalktım çokmu eğildim yediğim şeylerden bile şüphe duyuyorum dokundumu acaba bebeğe zararı oldumu vs.Hergün kafama takıcak bişey buluyorum.Bebek iyi şükür şimdilik ama benim vaziyetim bu.Çoğunuz beni anlıyosunuzdur.Dünde yere oturdum kalkarken bacağım uyuşmuştu.Acaba kan akışında problem oldumu bebeğe zararı oldumu diye düşünüp duruyorum.Sizce zararı olurmu yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Kimseye evlat acısı göstermesin
bu konu hakkında bilgim yok canım ama inşallah birşey olmamıştır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bende yeni öğrendim hamile olduğumu dr bile çok paniksin dedi adımı panik hasta bıraktı...
merhaba arkadaşlar.Sürekli yazmasamda topiğinizi takip ediyorum.Bende 4 düşük yaptım 1298 heterozigotum.Şu an 10 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımdan beri evin içinde paranoyak bir vaziyette geziyorum.Hızlımı kalktım çokmu eğildim yediğim şeylerden bile şüphe duyuyorum dokundumu acaba bebeğe zararı oldumu vs.Hergün kafama takıcak bişey buluyorum.Bebek iyi şükür şimdilik ama benim vaziyetim bu.Çoğunuz beni anlıyosunuzdur.Dünde yere oturdum kalkarken bacağım uyuşmuştu.Acaba kan akışında problem oldumu bebeğe zararı oldumu diye düşünüp duruyorum.Sizce zararı olurmu yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Kimseye evlat acısı göstermesin
Canim igne falan vermedimi doktorun birde kücük kucukte olsa hareket etki kan dolasimi olsun.
canım gittim geldim ne yazıkki üç tane kistoluşmuş yumurtalıklar fazlasıyla uyarılmış.test sonucum biraz düşük çıktı inşallah sorun olmaz 544 veya üstü olması gerekirken 521 çıktı.dr ikigünde bir testi tekrarlamamı istedi canım neolur dua et içim içime sığmıyor sevinemiyorum bile rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
arkadaşlar bugün dr a gittim 3 tane kist oluşmuş bhcg biraz düşük çıktı 521 ikigün önce 272di.clexan 0.6 coraspin 100mg folbiol b12 ve crinone jel verdi dualarınıza çok ihtiyacım var ne olur benim içinde dua edin...
kızlar aptt değerim 29 çıkmış normalmi hani değerler arasında olmalı
kızlar:)))) iyi geceler diyeyim öncelikle...doktor kontrolüm süper geçti...Allahıma çok şükür oğlum gayet iyi 15+3 teyiz boy 17cm :))) veeeeeeeee çooook hareketli bir çocuk..aman Allahım ne hareketler ne hareketler...doktor teyze bi türlü baş-popo mesafemizi ölçemedi..bi ara yorulmuş olmalı ki durunca hemen ölçüm yaptı doktorumuz maşallah dedi hem hareketli hem sğlıklı bir bebek...bütün kemik ve diğer ölçümleri haftasıyla paralel :)))) dua eden arkadaşlardan Allah binlerce kere razı olsun..Rabbim her birimize hayır haberler almayı, bebişlerimize sağlık, bebiş isteyenlere tez zamanda bebek nasip etsin....(AMİİİNN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?