maşallah canımmm benim de haftaya kontrolum var. heyecanla bekliyorum. İnşallah ben de mutlu haberlerimi paylaşırım.. Allh bebişine sağlık versin. Bu arada cinsiyetini ne zman öğrendiniz? nben de merakla bekliyorum....
dün eşimin arkadaşının oğlu olmuş.eşim çok sevinmişti arkadaşı için ama içime çok oturdu dedi,bu zamana kadar hiç bu kadar hissetmemiştim dedi.4 düşükten sonra ilk defa eşimin böyle konuştuğunu duyuyorum.çok üzülüyordu görüyordum ama bana belli etmemeye çalışıyordu,ben bişey deyince beni teselli edip sonrada unutturuyordu.ama dün akşam ilk defa evlat hasreti çektiğini dile getirdi,çok zor ya çokkkkkk
canım çok sewindim hadi gözünaydınkızlar:)))) iyi geceler diyeyim öncelikle...doktor kontrolüm süper geçti...Allahıma çok şükür oğlum gayet iyi 15+3 teyiz boy 17cm :))) veeeeeeeee çooook hareketli bir çocuk..aman Allahım ne hareketler ne hareketler...doktor teyze bi türlü baş-popo mesafemizi ölçemedi..bi ara yorulmuş olmalı ki durunca hemen ölçüm yaptı doktorumuz maşallah dedi hem hareketli hem sğlıklı bir bebek...bütün kemik ve diğer ölçümleri haftasıyla paralel :)))) dua eden arkadaşlardan Allah binlerce kere razı olsun..Rabbim her birimize hayır haberler almayı, bebişlerimize sağlık, bebiş isteyenlere tez zamanda bebek nasip etsin....(AMİİİNN)
canım benim hiç üzlme değerin katlanır inşaallah bak görürsün..stres yapma bebişide üzme doktorlar önce korkutmayı çok sewerler...canım gittim geldim ne yazıkki üç tane kistoluşmuş yumurtalıklar fazlasıyla uyarılmış.test sonucum biraz düşük çıktı inşallah sorun olmaz 544 veya üstü olması gerekirken 521 çıktı.dr ikigünde bir testi tekrarlamamı istedi canım neolur dua et içim içime sığmıyor sevinemiyorum bile rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
dün eşimin arkadaşının oğlu olmuş.eşim çok sevinmişti arkadaşı için ama içime çok oturdu dedi,bu zamana kadar hiç bu kadar hissetmemiştim dedi.4 düşükten sonra ilk defa eşimin böyle konuştuğunu duyuyorum.çok üzülüyordu görüyordum ama bana belli etmemeye çalışıyordu,ben bişey deyince beni teselli edip sonrada unutturuyordu.ama dün akşam ilk defa evlat hasreti çektiğini dile getirdi,çok zor ya çokkkkkk
merhaba arkadaşlar.Sürekli yazmasamda topiğinizi takip ediyorum.Bende 4 düşük yaptım 1298 heterozigotum.Şu an 10 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımdan beri evin içinde paranoyak bir vaziyette geziyorum.Hızlımı kalktım çokmu eğildim yediğim şeylerden bile şüphe duyuyorum dokundumu acaba bebeğe zararı oldumu vs.Hergün kafama takıcak bişey buluyorum.Bebek iyi şükür şimdilik ama benim vaziyetim bu.Çoğunuz beni anlıyosunuzdur.Dünde yere oturdum kalkarken bacağım uyuşmuştu.Acaba kan akışında problem oldumu bebeğe zararı oldumu diye düşünüp duruyorum.Sizce zararı olurmu yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Kimseye evlat acısı göstermesin
canım gittim geldim ne yazıkki üç tane kistoluşmuş yumurtalıklar fazlasıyla uyarılmış.test sonucum biraz düşük çıktı inşallah sorun olmaz 544 veya üstü olması gerekirken 521 çıktı.dr ikigünde bir testi tekrarlamamı istedi canım neolur dua et içim içime sığmıyor sevinemiyorum bile rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar:)))) iyi geceler diyeyim öncelikle...doktor kontrolüm süper geçti...Allahıma çok şükür oğlum gayet iyi 15+3 teyiz boy 17cm :))) veeeeeeeee çooook hareketli bir çocuk..aman Allahım ne hareketler ne hareketler...doktor teyze bi türlü baş-popo mesafemizi ölçemedi..bi ara yorulmuş olmalı ki durunca hemen ölçüm yaptı doktorumuz maşallah dedi hem hareketli hem sğlıklı bir bebek...bütün kemik ve diğer ölçümleri haftasıyla paralel :)))) dua eden arkadaşlardan Allah binlerce kere razı olsun..Rabbim her birimize hayır haberler almayı, bebişlerimize sağlık, bebiş isteyenlere tez zamanda bebek nasip etsin....(AMİİİNN)
maşallah canımmm benim de haftaya kontrolum var. heyecanla bekliyorum. İnşallah ben de mutlu haberlerimi paylaşırım.. Allh bebişine sağlık versin. Bu arada cinsiyetini ne zman öğrendiniz? nben de merakla bekliyorum....
canım allahım bu sefer evladını sana bağışlasın hayırlısıyla . seni en iyi anlaayan bizleriz heralde çünkü aynı psikoloji hepimizde var. bacağının uyuşmasından bi sorun olmayacağını düşünüyorum. sonuçta uykuda da olabiliyor sabit yatabilliyoruz. bide bebiş senden ihtiyacı olan herşeyi alabiliyor annesi mucizevi bi şekilde .
canım değerin gayet güzel çıkmış. 2 gün sonra 1000 i geçer iyi bir ultrosunu varsa doktorunun keseyi bile görebilirsin.allahım sağlıkla devam ettirsin çok sevindim :) kistleri de eriyor die biliyorum zamanla. takılma sanırım mpb de de olmuştu en başta
maşallahannesi. büyümüş oğluşun . erkekler çok hareketli oluyor sanırsam :) hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip olur inşallah..benim de kontrolüme 10 gün var sabırsızlıkla bekliyorum ...
canım ben 14.haftada öğrenmiştim . bizde bekliyoruz iyi haberlerini :)
Aysecim ben yine yapabilirsem icini rahatlatmayi deneyim. Birincisi 2 gunde yaklasik 2 katina cikmasi beklenir, yani o kadarcik farktan birsey olmaz, ayrica ayni saatte yaptirmadiysan o da fark eder. Benim bir onceki gebeligimde asilama yaptirmistim ve 6. Haftada gittigimde kist vardi doktor onemli degil 3 ay icinde kendiliginden kaybolur demisti hakikaten bir sonraki kontrolde yoktu.arkadaşlar bugün dr a gittim 3 tane kist oluşmuş bhcg biraz düşük çıktı 521 ikigün önce 272di.clexan 0.6 coraspin 100mg folbiol b12 ve crinone jel verdi dualarınıza çok ihtiyacım var ne olur benim içinde dua edin...
Her laboratuvarin referans degerleri farkli, benim yaptirdigim yere gore 29 normal bir degerdi.kızlar aptt değerim 29 çıkmış normalmi hani değerler arasında olmalı
aptt dediğiniz ne??kan sulandırıcı iğnelerden dolayı kan akışı ile ilgili bişey mi???
kızlar:)))) iyi geceler diyeyim öncelikle...doktor kontrolüm süper geçti...Allahıma çok şükür oğlum gayet iyi 15+3 teyiz boy 17cm :))) veeeeeeeee çooook hareketli bir çocuk..aman Allahım ne hareketler ne hareketler...doktor teyze bi türlü baş-popo mesafemizi ölçemedi..bi ara yorulmuş olmalı ki durunca hemen ölçüm yaptı doktorumuz maşallah dedi hem hareketli hem sğlıklı bir bebek...bütün kemik ve diğer ölçümleri haftasıyla paralel :)))) dua eden arkadaşlardan Allah binlerce kere razı olsun..Rabbim her birimize hayır haberler almayı, bebişlerimize sağlık, bebiş isteyenlere tez zamanda bebek nasip etsin....(AMİİİNN)
günaydın kızlar hayırlı cumalar benimde dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ikili tarama testim temiz çıkmış cinsiyetini öğrendik bir oğluşum olacak kızıma erkek kardeş geliyor rabbim gönlüme göre verdi hiç kilo almamışım doktorum çok istikrarlı gidiyorsun dedi hep böyle devam et dedi iğneyi doğumdan sonrada kullanacakmışım
cannıımm umutsuz olmak yok henüz herşey bitmiş değil ki...sende güzel günler göreceksin..sen anne olacaksın..eşin babalığı tadacak bak gör cemocan demişti diyeceksin..biliyorum çok zor..bende 3 düşük yaşadım..oğlum doğumda öldü..benim içinde çok zor günlerdi..seni anlıyorum ama Allah veriyor mükafatını bitanem. üzülme ve isyan etme sabırla ve umutla bekle yakında seninde güzel haberlerini alacağız ben çok inanıyorum.
Ya kızlar kanda kromozom testinde herhangi problemi çıkan var mı benim 10 gün sonra sonucu çıkıcak çok merak ediyorum , eğer bişey çıkarsa tedavisi ne??
kuzum lütfen çok üzme kendini seni çok iyi anlıyorum ama elimizden gelen bişey yok maalesef...erkekler çoğu zaman üzüntülerini hep içinde yaşıyorlar zaman zamanda patlak veriyor işte böyle birbirinize destek olacaksınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?