Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

eğer son bebeğimi kaybetmiş olmasaydım şu an 13 haftalık olacakti ikili testlerini yapmış olacaktık,offfffffffffffffff.Allahım sen sabır ver

dün eşimin arkadaşının oğlu olmuş.eşim çok sevinmişti arkadaşı için ama içime çok oturdu dedi,bu zamana kadar hiç bu kadar hissetmemiştim dedi.4 düşükten sonra ilk defa eşimin böyle konuştuğunu duyuyorum.çok üzülüyordu görüyordum ama bana belli etmemeye çalışıyordu,ben bişey deyince beni teselli edip sonrada unutturuyordu.ama dün akşam ilk defa evlat hasreti çektiğini dile getirdi,çok zor ya çokkkkkk

amiiiiin cnmmm Allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah...walla ben geçen hafta öğrendim 15 haftalıktı sanırım...inşallah sende harika haberler alırsın.. sende güzel haberlerini bizimle paylaşırsın cnm

cannıımm umutsuz olmak yok henüz herşey bitmiş değil ki...sende güzel günler göreceksin..sen anne olacaksın..eşin babalığı tadacak bak gör cemocan demişti diyeceksin..biliyorum çok zor..bende 3 düşük yaşadım..oğlum doğumda öldü..benim içinde çok zor günlerdi..seni anlıyorum ama Allah veriyor mükafatını bitanem. üzülme ve isyan etme sabırla ve umutla bekle yakında seninde güzel haberlerini alacağız ben çok inanıyorum.

canım çok sewindim hadi gözünaydın

canım benim hiç üzlme değerin katlanır inşaallah bak görürsün..stres yapma bebişide üzme doktorlar önce korkutmayı çok sewerler...

kuzum lütfen çok üzme kendini seni çok iyi anlıyorum ama elimizden gelen bişey yok maalesef...erkekler çoğu zaman üzüntülerini hep içinde yaşıyorlar zaman zamanda patlak veriyor işte böyle birbirinize destek olacaksınız....

selamün aleyküm arkadaşlar.bi forumda ark benim için salatı tefriciye başlattı.okumak isteyen arkadaşlar vermı?bana özelden yada burdan sayı bildirebilrimisiniz.50-100 ne kadar isterseniz önemli olan farklı ağızlardan dua almak.ALLAHA EMANET KALIN İNŞ.

canım allahım bu sefer evladını sana bağışlasın hayırlısıyla . seni en iyi anlaayan bizleriz heralde çünkü aynı psikoloji hepimizde var. bacağının uyuşmasından bi sorun olmayacağını düşünüyorum. sonuçta uykuda da olabiliyor sabit yatabilliyoruz. bide bebiş senden ihtiyacı olan herşeyi alabiliyor annesi mucizevi bi şekilde .

canım değerin gayet güzel çıkmış. 2 gün sonra 1000 i geçer iyi bir ultrosunu varsa doktorunun keseyi bile görebilirsin.allahım sağlıkla devam ettirsin çok sevindim :) kistleri de eriyor die biliyorum zamanla. takılma sanırım mpb de de olmuştu en başta

maşallah annesi. büyümüş oğluşun . erkekler çok hareketli oluyor sanırsam :) hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip olur inşallah..benim de kontrolüme 10 gün var sabırsızlıkla bekliyorum ...

canım ben 14.haftada öğrenmiştim . bizde bekliyoruz iyi haberlerini :)

sağol canım Rabbim hepimizinkini bağışlasın.Sende iğne yapılan yerden kan geldiğini söylemişsin.Hemşireye bende sordum onu.Kan gelmesi önemli değil dedi.Normaldede bi yerimize iğne batınca kan gelir önemli olan batırdığın zaman şırınganın içine kan gitmemesi dedi.Öyle olursa o iğneyi yapma at başka bi iğne yap dedi

Aysecim ben yine yapabilirsem icini rahatlatmayi deneyim. Birincisi 2 gunde yaklasik 2 katina cikmasi beklenir, yani o kadarcik farktan birsey olmaz, ayrica ayni saatte yaptirmadiysan o da fark eder. Benim bir onceki gebeligimde asilama yaptirmistim ve 6. Haftada gittigimde kist vardi doktor onemli degil 3 ay icinde kendiliginden kaybolur demisti hakikaten bir sonraki kontrolde yoktu.

Kızlar ben daha birkaç haftalık hamileyim ama sürekli düşecek korkusu yaşamaktan çok gerildim.Daha önce hiç düşük yaşamadım ama ablamda trombofili vardı ve 1 düşüğü oldu,bu da sanırım genetik bir hastalıkmış,bende de vardır diye çok tedirgin oluyorum:18:
Bu hastalığın bir belirtisi var mıdır hamilelik esnasında yaşanan?testleri sanırım her yerde yapılmıyormuş,nasıl yaptırabilirim?

kızlar maaşallah size ve bebişlerinizeinşallah hepimiz böyle güzel haberlerle döneriz kontrollerimizden...

Ya kızlar kanda kromozom testinde herhangi problemi çıkan var mı benim 10 gün sonra sonucu çıkıcak çok merak ediyorum , eğer bişey çıkarsa tedavisi ne??

çok saol canım,inş dediğin gibi olur da cemocan demişti derim.aslında iyiydim son günlerde umutluydum gelecekten ama dünkü olay yine canlandırdı herşeyi,bir de tam bebeğimi kaybettiğim 1 ay oldu dün üstüne geldi yani

Ya kızlar kanda kromozom testinde herhangi problemi çıkan var mı benim 10 gün sonra sonucu çıkıcak çok merak ediyorum , eğer bişey çıkarsa tedavisi ne??

canım inş bişey çıkmaz,malesef tedavisi yok onun! bizde de eşimde sorun çıkmıştı,kimi doktor önemli değil dedi,kimisi de pgt yöntemiyle tüp bebek başka çaresi yok dedi biz de ne yapacağımızı şaşırdık,rabbimden sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyoruz sadece başka yapacak bişey yok:18:

canım zaten beni en iyi anlayan sizlersiniz.kimseyle paylaşamıyorum içimdekileri.eşimin de desteği olmasa çok zor olurdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…