amin canım darısı sana ve tüm bebek bekleyenlere olsuncanım hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah hepimizde sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...
canım hiç moralini bozma iyi bir doktorla tedavine başlayıp sen anne eşinde baba olur inşallahdün eşimin arkadaşının oğlu olmuş.eşim çok sevinmişti arkadaşı için ama içime çok oturdu dedi,bu zamana kadar hiç bu kadar hissetmemiştim dedi.4 düşükten sonra ilk defa eşimin böyle konuştuğunu duyuyorum.çok üzülüyordu görüyordum ama bana belli etmemeye çalışıyordu,ben bişey deyince beni teselli edip sonrada unutturuyordu.ama dün akşam ilk defa evlat hasreti çektiğini dile getirdi,çok zor ya çokkkkkk
ben okurum canım 250 yaz banaselamün aleyküm arkadaşlar.bi forumda ark benim için salatı tefriciye başlattı.okumak isteyen arkadaşlar vermı?bana özelden yada burdan sayı bildirebilrimisiniz.50-100 ne kadar isterseniz önemli olan farklı ağızlardan dua almak.ALLAHA EMANET KALIN İNŞ.
doktorumla görüştüm normalmiş canım iğnelere aynen devam dediHer laboratuvarin referans degerleri farkli, benim yaptirdigim yere gore 29 normal bir degerdi.
kızlar maaşallah size ve bebişlerinizeinşallah hepimiz böyle güzel haberlerle döneriz kontrollerimizden...
Aysecim ben yine yapabilirsem icini rahatlatmayi deneyim. Birincisi 2 gunde yaklasik 2 katina cikmasi beklenir, yani o kadarcik farktan birsey olmaz, ayrica ayni saatte yaptirmadiysan o da fark eder. Benim bir onceki gebeligimde asilama yaptirmistim ve 6. Haftada gittigimde kist vardi doktor onemli degil 3 ay icinde kendiliginden kaybolur demisti hakikaten bir sonraki kontrolde yoktu.
Ya kızlar kanda kromozom testinde herhangi problemi çıkan var mı benim 10 gün sonra sonucu çıkıcak çok merak ediyorum , eğer bişey çıkarsa tedavisi ne??
eğer son bebeğimi kaybetmiş olmasaydım şu an 13 haftalık olacakti ikili testlerini yapmış olacaktık,offfffffffffffffff.Allahım sen sabır ver
canım değerin gayet güzel çıkmış. 2 gün sonra 1000 i geçer iyi bir ultrosunu varsa doktorunun keseyi bile görebilirsin.allahım sağlıkla devam ettirsin çok sevindim :) kistleri de eriyor die biliyorum zamanla. takılma sanırım mpb de de olmuştu en başta
inşallah canım dualarınızda benide unutmayın kistlerde dediğin gibi geçer inşallah bebeğimi sağsalim kucağıma alırım inşallah...
canım inş bişey çıkmaz,malesef tedavisi yok onun! bizde de eşimde sorun çıkmıştı,kimi doktor önemli değil dedi,kimisi de pgt yöntemiyle tüp bebek başka çaresi yok dedibiz de ne yapacağımızı şaşırdık,rabbimden sağlıklı evlatlar nasip etmesini diliyoruz sadece başka yapacak bişey yok :18:
canım nerelerdesin çoktandır görmüyordum seni,nasılsız,herşey yolunda mı?
sağol canım darısı sana olsun ne kadarlık oldun nasıl gidiyor hamilelik
beni merak etmişsiniz.ben ankarada dr a gttm.sonuç aynı önceki gebeliğimde duyduğum şeyleri duymaya başladım.sonuç aynı alalım diyolar.bu benim 2.sezeryanım olacak.3.riskli olur senin için dediler.ama ben bunun büyük bir imtihan olduğu kanaatindeyim.ve aldırmak istemedim.eşimde aynı fikirde hamd ols.bu bebğimi genetiğe yollamalarına izin vereceğim.öncekine kıyamamıştımsebebp ne bulunsun istiyorum.günler çokkkkkk hüzünlü,yorucu geçiyor.öyle ağır bir imtihan ki rabbim kimseye vermesin.çokkkkkkkkkkkkkk zor çokkkkkkkkkkkkkk ara ara geliyolar.hafif atlatmaya çalışıyorum.kaç tane dr a gitmişim hepsi aynı dedi.bir daha olmazzzzzzzzzzzzzzz.demekki rabbimden gayrı kimse bilmiyor.ve buda imtihan olduğunu gösteriyor.rabbim imtihanını verebilen kullarından eylesin.çok ağır anomalisinin olduğunu söylediler.doğduktan sonra yaşamaz hatta anne karnında da vefat edebilir denildi.dualarınızı eksik etmeyin.rabbimden bir mucize bekliyorum,belki ben bu mucizeyi hak edebilecek bir kul değilim ama rabbim hepimize derdime şahit olan herkese allahuekber dedirtmek için nasip eder belki.
günaydın kızlar hayırlı cumalar benimde dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ikili tarama testim temiz çıkmış cinsiyetini öğrendik bir oğluşum olacak kızıma erkek kardeş geliyor rabbim gönlüme göre verdi hiç kilo almamışım doktorum çok istikrarlı gidiyorsun dedi hep böyle devam et dedi iğneyi doğumdan sonrada kullanacakmışım
Coraspirin ile bebek aspirini arasında bir fark var mı acaba? ben günde bir tane bebek aspirini alıyorum şu anda ama coraspirin daha çok kullanılıyor...
dualarımız seninle canım herşey çok güzel olacak Allahın izniylearkadaşlar bugün dr a gittim 3 tane kist oluşmuş bhcg biraz düşük çıktı 521 ikigün önce 272di.clexan 0.6 coraspin 100mg folbiol b12 ve crinone jel verdi dualarınıza çok ihtiyacım var ne olur benim içinde dua edin...
kızlar:)))) iyi geceler diyeyim öncelikle...doktor kontrolüm süper geçti...Allahıma çok şükür oğlum gayet iyi 15+3 teyiz boy 17cm :))) veeeeeeeee çooook hareketli bir çocuk..aman Allahım ne hareketler ne hareketler...doktor teyze bi türlü baş-popo mesafemizi ölçemedi..bi ara yorulmuş olmalı ki durunca hemen ölçüm yaptı doktorumuz maşallah dedi hem hareketli hem sğlıklı bir bebek...bütün kemik ve diğer ölçümleri haftasıyla paralel :)))) dua eden arkadaşlardan Allah binlerce kere razı olsun..Rabbim her birimize hayır haberler almayı, bebişlerimize sağlık, bebiş isteyenlere tez zamanda bebek nasip etsin....(AMİİİNN)
eğer son bebeğimi kaybetmiş olmasaydım şu an 13 haftalık olacakti ikili testlerini yapmış olacaktık,offfffffffffffffff.Allahım sen sabır ver
dün eşimin arkadaşının oğlu olmuş.eşim çok sevinmişti arkadaşı için ama içime çok oturdu dedi,bu zamana kadar hiç bu kadar hissetmemiştim dedi.4 düşükten sonra ilk defa eşimin böyle konuştuğunu duyuyorum.çok üzülüyordu görüyordum ama bana belli etmemeye çalışıyordu,ben bişey deyince beni teselli edip sonrada unutturuyordu.ama dün akşam ilk defa evlat hasreti çektiğini dile getirdi,çok zor ya çokkkkkk
sevisev hoşgeldin canım nasılsın kızımız nasıl iyimi bir problem yoktur inşallah
emmesi uyuması nasıl
selamün aleyküm arkadaşlar.bi forumda ark benim için salatı tefriciye başlattı.okumak isteyen arkadaşlar vermı?bana özelden yada burdan sayı bildirebilrimisiniz.50-100 ne kadar isterseniz önemli olan farklı ağızlardan dua almak.ALLAHA EMANET KALIN İNŞ.
RABBİM RAZI OLS İNŞ.sizede yardımcılar göndersin.içten içtennnnnnnnnnnnnnnnnn taaaaaa derinden dua edin inş bana:)
Rabbim gönlündeki muradını versin korktuğun korkulara uğratmasın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım kardeşim aminnnnnnnnnnnnnnnn.bugün çok ihlaslı bir hoca ile konuştumda.müslümanın müslümana içten duası peygamberimizin ümmetine duası gibidir dedi.birbirimize içten içten dua edelim.ALLAHA EMANET KAL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?