Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah hepimizde sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...
amin canım darısı sana ve tüm bebek bekleyenlere olsun

canım hiç moralini bozma iyi bir doktorla tedavine başlayıp sen anne eşinde baba olur inşallah

ben okurum canım 250 yaz bana

Her laboratuvarin referans degerleri farkli, benim yaptirdigim yere gore 29 normal bir degerdi.
doktorumla görüştüm normalmiş canım iğnelere aynen devam dedi

kızlar maaşallah size ve bebişlerinizeinşallah hepimiz böyle güzel haberlerle döneriz kontrollerimizden...

sağol canım darısı sana olsun ne kadarlık oldun nasıl gidiyor hamilelik

sağol burcu rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.aynı saatte yaptırdık bilinçli olarak pazar günü testi tekrarlayacağız.aslında kistler beni hem korkuttu hemde umutlandırdı daha önce bir yerde düşük olacakken bebeğin kist üzerine yerleştiğini okumuştum.daha öncede klomen kullandım hiç böyle olmadı bu ay ilaveten bal çörekotu tarçında kullanmıştım belki o yüzden böyle oldu.iğne dozum hakkında ne düşünüyorsun yeterli olur inşallah dr engeç 15 günde bir aptt testi yapacağını ve dozu bu şekilde ayarlayacağını söyledi rabbim yardımcımız olsun...

Ya kızlar kanda kromozom testinde herhangi problemi çıkan var mı benim 10 gün sonra sonucu çıkıcak çok merak ediyorum , eğer bişey çıkarsa tedavisi ne??

canım bende problem çıkmıştı tedavisi yok diye biliyorum ama pgt yöntemi veya o geni taşımayan embriyonun gelmesi durumunda sorun olmuyor diye biliyorum.inşallah sorun çıkmaz...

eğer son bebeğimi kaybetmiş olmasaydım şu an 13 haftalık olacakti ikili testlerini yapmış olacaktık,offfffffffffffffff.Allahım sen sabır ver

canım ya inşallah bu defa bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.bende son düşüğümü yapmasam bir kaç günlük doğum yapmış olacaktım...

Pgt tüp bebek merkezlerinde oluyor sanırım maliyeti nedir acaba? sgk karşılar mı? çok zor uykularım kaçıyor düşünüp durmaktan zaten kan pıhtılaşması da çıktı bende Allahım Yardımcımız Olsun;(

canım nerelerdesin çoktandır görmüyordum seni,nasılsız,herşey yolunda mı?

sağol canım darısı sana olsun ne kadarlık oldun nasıl gidiyor hamilelik

sağolun kızlar.bugün itibariyle 11.haftaya giriyorum.en son perşembe günü kontrole gittim.çok şükür herşey yolundaydı.ama daha önce bu haftalarda kayıplarım olduğu için hala yüreğim ağzımda:18:.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize...

rabbim çok büyük canım o ol dedikten sonra hiç bir kuvvet engelleyemez
allahım sabrını arttırsın şifanızı göndersin çok ama çok zor biliyorum sabır dile
sakın isyan etme o bizim bilmediğimizi bilir göremediğimizi görür ve hakkımızda hayırlısını verir...

maşallah canım gözünaydın Allah tamamına erdirsin ne güzel darısı benim oğlumada bir kız kardeşe

Coraspirin ile bebek aspirini arasında bir fark var mı acaba? ben günde bir tane bebek aspirini alıyorum şu anda ama coraspirin daha çok kullanılıyor...

bildiğim kadarıyla görevleri aynı bebe aspirini midede çözünüyor coraspin bağırsakta :26:

dualarımız seninle canım herşey çok güzel olacak Allahın izniyle

maşallah canımmmmm gözünaydın darısı başlarımıza amin...

sevisev hoşgeldin canım nasılsın kızımız nasıl iyimi bir problem yoktur inşallah
emmesi uyuması nasıl

eğer son bebeğimi kaybetmiş olmasaydım şu an 13 haftalık olacakti ikili testlerini yapmış olacaktık,offfffffffffffffff.Allahım sen sabır ver

üzülme yaaa bende hesaplardım önceden şu kadarlık olurdu yaşına girerdi şu haftada olurdu diye
ama kendimi üzmekten başka bişeye yaramıyor geçmişi bırakıp geleceğe bakmamız lazım canım

rabbim herşeyin en iyisini bilir canım üzülme VERENDE ALLAH ALANDA
Rabbime sığının sabır edin canım

canım şimdilik 100 tane yaz sen daha fazla okursam sayıyı bildiririm en az 100 tane okurum canım Allah kabul etsin.

Rabbim gönlündeki muradını versin korktuğun korkulara uğratmasın

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım kardeşim aminnnnnnnnnnnnnnnn.bugün çok ihlaslı bir hoca ile konuştumda.müslümanın müslümana içten duası peygamberimizin ümmetine duası gibidir dedi.birbirimize içten içten dua edelim.ALLAHA EMANET KAL.

sende canım Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…