Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.
38+4 günlükken 13 haziran 2012'de oğlum dünyaya geldi. Benim sorunum Factor 5 Leiden Heterezigot Taşıyıcısıydım. İstanbul/ Pendik /Kaynarca /Medicine Asya ( Nene Hatun ) Hastanesinde dogumumuz oldu. Bebeğimiz biraz büyük oldugu icin ( 3.920 gr, 52 cm boyunda ) aşağı inmedi mecbur sezeryan oldu. Doktorum Uzm. Dr. Hale Kayıran'ı herkese tavsiye ederim. Harika bir doktor. Sağolsun bizimle çok yakından ilgilendi. Hem bilgili,hem tecrübeli hemde mütevazi bir doktordur. Tavsiye üzerine gitmiştik ve pişman olmadık.
Sizden ricam bilim sürekli gelişiyor,doktorunuzu iyi seçin ve bilime güvenin.
Psikoloji çok önemli. Herseyi çok düşünmeyin,doktorunuz gerekli bütün testleri,kontrolleri yaptırıyor zaten. Bende ilk baslarda çok korkuyordum ama doktoruma ve bilime guvenince kendimede iyi bakınca sorunsuz oglumu kucağıma aldım. Herkesin bu mutlulugu birgun tatmasını dilerim.
masallah canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun bizlerede nasip etsin
Bir müslümanın bir müslümana ettiği en içtennnnn duası peygamber efendimizin ümmetine ettiği dua gibiymiş.ennnnnn içtennnnnnnnnnnnnnnnnn ennnn klabi dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
arkadaslar bugun testi tekrarladım değer 1000 çıktı dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın...
inşallah canım allahım tüm bebek istyenlerin muradını versin sanada 1 kızmaşallah canım gözünaydın Allah tamamına erdirsin ne güzel darısı benim oğlumada bir kız kardeşe
ediyorum canım bitirince yazarım allaha emanet olunRABBİM RAZI OLS İNŞ.sizede yardımcılar göndersin.içten içtennnnnnnnnnnnnnnnnn taaaaaa derinden dua edin inş bana:)
gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsünArkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.
38+4 günlükken 13 haziran 2012'de oğlum dünyaya geldi. Benim sorunum Factor 5 Leiden Heterezigot Taşıyıcısıydım. İstanbul/ Pendik /Kaynarca /Medicine Asya ( Nene Hatun ) Hastanesinde dogumumuz oldu. Bebeğimiz biraz büyük oldugu icin ( 3.920 gr, 52 cm boyunda ) aşağı inmedi mecbur sezeryan oldu. Doktorum Uzm. Dr. Hale Kayıran'ı herkese tavsiye ederim. Harika bir doktor. Sağolsun bizimle çok yakından ilgilendi. Hem bilgili,hem tecrübeli hemde mütevazi bir doktordur. Tavsiye üzerine gitmiştik ve pişman olmadık.
Psikoloji çok önemli. Herseyi çok düşünmeyin,doktorunuz gerekli bütün testleri,kontrolleri yaptırıyor zaten. Bende ilk baslarda çok korkuyordum ama doktoruma ve bilime guvenince kendimede iyi bakınca sorunsuz oglumu kucağıma aldım. Herkesin bu mutlulugu birgun tatmasını dilerim.
canım değerin iyi yükseliyor dularımızdasınarkadaslar bugun testi tekrarladım değer 1000 çıktı dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın...
Kızlar herkese günaydıınnn hayırlı bir hafta olmasını diliyorum.Ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalp durması neticesinde.3 ay skorunma süresi verdi doktorum.bugünlerde 2. adetimi görüp kontrole gideceğim bebek çalışmalarına başlamadan önce.Benim sorum şu:Bu kontrollere adetin belirli bir günü falan gitmek gerekiyor mu yoksa adet bittikten sonra da gidilse oluyormu?
inşallah canım allahım tüm bebek istyenlerin muradını versin sanada 1 kız
ediyorum canım bitirince yazarım allaha emanet olun
gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün
canım değerin iyi yükseliyor dularımızdasın
günaydın bence kontrollere adetin bitince git rabbim bu sefer yüzünü güldürsün
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.
Psikoloji çok önemli. Herseyi çok düşünmeyin,doktorunuz gerekli bütün testleri,kontrolleri yaptırıyor zaten. Bende ilk baslarda çok korkuyordum ama doktoruma ve bilime guvenince kendimede iyi bakınca sorunsuz oglumu kucağıma aldım. Herkesin bu mutlulugu birgun tatmasını dilerim.[/QUO
hayırlısı olsun cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. bende de faktör 5 leıden mutasyonu heterizigot taşıyıcısı mthfr 677 mthfr G1691A mutasyonu var. birde anti antikor değerim çok yüksek..
benim sormak istediğim hamilelikten önce ve hamileliğinde hangi ilaçları kullandın iğne kullandıysan kaçlık kullandın cevaplarsan çok sevinirim...
selamün aleyküm arkadaşlar.bi forumda ark benim için salatı tefriciye başlattı.okumak isteyen arkadaşlar vermı?bana özelden yada burdan sayı bildirebilrimisiniz.50-100 ne kadar isterseniz önemli olan farklı ağızlardan dua almak.ALLAHA EMANET KALIN İNŞ.
Kızlar herkese günaydıınnn hayırlı bir hafta olmasını diliyorum.Ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalp durması neticesinde.3 ay skorunma süresi verdi doktorum.bugünlerde 2. adetimi görüp kontrole gideceğim bebek çalışmalarına başlamadan önce.Benim sorum şu:Bu kontrollere adetin belirli bir günü falan gitmek gerekiyor mu yoksa adet bittikten sonra da gidilse oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?