Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.
38+4 günlükken 13 haziran 2012'de oğlum dünyaya geldi. Benim sorunum Factor 5 Leiden Heterezigot Taşıyıcısıydım. İstanbul/ Pendik /Kaynarca /Medicine Asya ( Nene Hatun ) Hastanesinde dogumumuz oldu. Bebeğimiz biraz büyük oldugu icin ( 3.920 gr, 52 cm boyunda ) aşağı inmedi mecbur sezeryan oldu. Doktorum Uzm. Dr. Hale Kayıran'ı herkese tavsiye ederim. Harika bir doktor. Sağolsun bizimle çok yakından ilgilendi. Hem bilgili,hem tecrübeli hemde mütevazi bir doktordur. Tavsiye üzerine gitmiştik ve pişman olmadık.
Sizden ricam bilim sürekli gelişiyor,doktorunuzu iyi seçin ve bilime güvenin.
Psikoloji çok önemli. Herseyi çok düşünmeyin,doktorunuz gerekli bütün testleri,kontrolleri yaptırıyor zaten. Bende ilk baslarda çok korkuyordum ama doktoruma ve bilime guvenince kendimede iyi bakınca sorunsuz oglumu kucağıma aldım. Herkesin bu mutlulugu birgun tatmasını dilerim.

Bir müslümanın bir müslümana ettiği en içtennnnn duası peygamber efendimizin ümmetine ettiği dua gibiymiş.ennnnnn içtennnnnnnnnnnnnnnnnn ennnn klabi dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

masallah canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun bizlerede nasip etsin

Canim 100 tane okurum demistim ya 150 tane okudum canim Allah kabul etsin
bitiremezseniz haber et elimden geleni yaparim Rabbim sifanizi versin aminnn

kızlar ya size bişe sormak istiyorum lütfen bilenler yanıtlasın ne olur ben 2 cocuk kaybettim kan pıhtılasması dolayısıyla ikiside 8. haftalarda karnımda öldü.İlki düştü ikincisi kürtaj oldu.Sorunum suki kürtaj olalı 6 ay geçti benim adetlerim düzenli fakat 1.5 2 gün sürüyor .Doktorlara sordum bişe demediler.Önemli diil dediler.Bunu benim gibi yasayan varmı kızlar ya.Bu arada bebekleri kan pıhtılasması yüzünden kaybetmişim.

arkadaslar bugun testi tekrarladım değer 1000 çıktı dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın...

Bir müslümanın bir müslümana ettiği en içtennnnn duası peygamber efendimizin ümmetine ettiği dua gibiymiş.ennnnnn içtennnnnnnnnnnnnnnnnn ennnn klabi dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.dualarımız seninle...bende 50 tane yarına kadar okuyacağım inşallah...rabbim dualarımızı kabul etsin

Kızlar herkese günaydıınnn hayırlı bir hafta olmasını diliyorum.Ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalp durması neticesinde.3 ay skorunma süresi verdi doktorum.bugünlerde 2. adetimi görüp kontrole gideceğim bebek çalışmalarına başlamadan önce.Benim sorum şu:Bu kontrollere adetin belirli bir günü falan gitmek gerekiyor mu yoksa adet bittikten sonra da gidilse oluyormu?

maşallah canım gözünaydın Allah tamamına erdirsin ne güzel darısı benim oğlumada bir kız kardeşe
inşallah canım allahım tüm bebek istyenlerin muradını versin sanada 1 kız

RABBİM RAZI OLS İNŞ.sizede yardımcılar göndersin.içten içtennnnnnnnnnnnnnnnnn taaaaaa derinden dua edin inş bana:)
ediyorum canım bitirince yazarım allaha emanet olun

gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün

arkadaslar bugun testi tekrarladım değer 1000 çıktı dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın...
canım değerin iyi yükseliyor dularımızdasın

günaydın bence kontrollere adetin bitince git rabbim bu sefer yüzünü güldürsün

Çok sağol canım peki bir şey daha sormak istiyorum bu muayenede doktorun benden istediği tetkikler falan hakkında bilgin var mı?Bir de ben ilk kez muayeneye gideceğim malesef açıkçası kafamda milyonlarca soru var

kızlar,ben çok kötü hastalandım:2::2:..ishal,üşüme ,ateş,bütün kemiklerim eklem yerlerim ağrıyo hiç halim yok bir haber vereyim dedim...

AYSE_23
kuzucum çok sevindim rabbim tamamına erdirsin

BEYDAĞLI
çok geçmiş olsun canım

canım bana da 100 tane ver.allahın izniyle bu akşam çekerim, eğer gerek varsa daha fazlasını da alabilirim. ona göre haber verirsin

günaydın canım,durumumuz aynıymış seninle.bende 9 haftalıkken kaybettim bebeğimi.bana da 3 ay korunma ve tedavi verdi doktorum.düşükten sonraki ilk adetim geçen haftaydı.doktorum adetin 3.günü gelmemi söyledi.gerçi pek bişey yapmadı sadece ultrasonda baktı yumurtalıklarda sorun varmı diye.clexane iğne kullandığım için kan tahilili yapılacakmış ayda bir.adet bittikten iki sonra yine gel dedi o yüzden.ama adetin başlayınca ara bi doktoruna sor bence ne zaman gelmem gerek diye ben öyle yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…