kızlar,ben çok kötü hastalandım:2::2:..ishal,üşüme ,ateş,bütün kemiklerim eklem yerlerim ağrıyo hiç halim yok bir haber vereyim dedim...
günaydın canım,geçmişi okuyon galiba sendearaya hafta sonu girince okuyacak çok şey birikiyo dimi
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.
38+4 günlükken 13 haziran 2012'de oğlum dünyaya geldi. Benim sorunum Factor 5 Leiden Heterezigot Taşıyıcısıydım. İstanbul/ Pendik /Kaynarca /Medicine Asya ( Nene Hatun ) Hastanesinde dogumumuz oldu. Bebeğimiz biraz büyük oldugu icin ( 3.920 gr, 52 cm boyunda ) aşağı inmedi mecbur sezeryan oldu. Doktorum Uzm. Dr. Hale Kayıran'ı herkese tavsiye ederim. Harika bir doktor. Sağolsun bizimle çok yakından ilgilendi. Hem bilgili,hem tecrübeli hemde mütevazi bir doktordur. Tavsiye üzerine gitmiştik ve pişman olmadık.
Sizden ricam bilim sürekli gelişiyor,doktorunuzu iyi seçin ve bilime güvenin.
Psikoloji çok önemli. Herseyi çok düşünmeyin,doktorunuz gerekli bütün testleri,kontrolleri yaptırıyor zaten. Bende ilk baslarda çok korkuyordum ama doktoruma ve bilime guvenince kendimede iyi bakınca sorunsuz oglumu kucağıma aldım. Herkesin bu mutlulugu birgun tatmasını dilerim.
kızlar ya size bişe sormak istiyorum lütfen bilenler yanıtlasın ne olur ben 2 cocuk kaybettim kan pıhtılasması dolayısıyla ikiside 8. haftalarda karnımda öldü.İlki düştü ikincisi kürtaj oldu.Sorunum suki kürtaj olalı 6 ay geçti benim adetlerim düzenli fakat 1.5 2 gün sürüyor .Doktorlara sordum bişe demediler.Önemli diil dediler.Bunu benim gibi yasayan varmı kızlar ya.Bu arada bebekleri kan pıhtılasması yüzünden kaybetmişim.
pıt pıtları duyğun günleri görücez güzelim allahın izniyle ne zaman dr kontrolünarkadaslar bugun testi tekrarladım değer 1000 çıktı dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın...
Kızlar herkese günaydıınnn hayırlı bir hafta olmasını diliyorum.Ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalp durması neticesinde.3 ay skorunma süresi verdi doktorum.bugünlerde 2. adetimi görüp kontrole gideceğim bebek çalışmalarına başlamadan önce.Benim sorum şu:Bu kontrollere adetin belirli bir günü falan gitmek gerekiyor mu yoksa adet bittikten sonra da gidilse oluyormu?
kızlar,ben çok kötü hastalandım:2::2:..ishal,üşüme ,ateş,bütün kemiklerim eklem yerlerim ağrıyo hiç halim yok bir haber vereyim dedim...
benim birikmiyor fazla canım ya devamlı netteyim çalışmıyorum eşimde aksine çok çalışıyor sıcaklardan dışarıda çıkmayınca nette dolaşmaktan başka işim olmuyor kim ne yazmış bakıp çıkıyorum. sen neler yapıyorsun.
beydağlı cnm geçmiş olsun. yazın zor valla hasta olmak umarım çabuk atlatırsın.
ne olsun ben de uğraşıyom öyle iş güç sınav filan.kpss ye giricem güya ders çalışmam gerekiyor ama işyerinde sürekli burdayım,eve gidince de yemek ve temizlikten arta kalan zamanlarda tv önünde pinekliyom,şunun şurasında 10 gün kaldı hala adam gibi oturup da çalışamadım.ya benim de eşim öyle çok geç geliyor eve aksi gibi ben de erken gidiyom,sıkıntıdan patlıyorum sonra da.şu güzelim yaz akşamlarında dışarı çıkığp gezmek var ama nerdeeeee
günaydın kızlar
tetanoz aşısı olduk bugün 2.doz 2 ay sonra. ama sürekli kilo alıyorum . çok almamakta istiyorum çünkü kilo alırsan iğne dozunu arttırıcaz dedi doktorum o yüzden korkuyorum. ne yapsam bilemedim...
sıcaklarla insanın bişe yapası gelmiyor ki inş. KPSSde istediğin yer olur. bazen çalışma hayatını özlüyorum evde vakit geçmiyor ama bizim bebek çok uğraştırdığı için işten çıkınca başka işede giremedim devamlı doktor için yeni girdiğin yer izin vermezki. neyse bebiş olsunda iş olmasada olur.
aynen canım yeni yer izin vermez öyle herzaman sorun olur.onun için bende kışın işten ayrılmıştım üstüne de hemen acele ettim hazır evde oturuyorken hamile kalayım da işe başlamadan bi de bebişimi doğurur ondan sonra tekrar işe dönerim diyordumkısmet olmadı bebek düşünce tekrar başladım çalışmaya ama rahat bi iş bu geçici olarak girdim,bi yandan kpss ye hazırlanayım diye.memurluk olursa inşşşşşşş o zaman hamilelik de sorun olmaz diye düşünüyorum.zaten kontrolleri filan da c.tesiye getiririm hep.tek sorun işte riskli olursa yine doktor istirahat verirse nasıl olur bilemiyorum.şu an en iyisini yapıyon boşver bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirde ondan sonra yine başlarsın inş
canım benım ben de 100 tane okurum bugun inşallah.Rabbim dualarımız kabul eylesin
Canim 100 tane okurum demistim ya 150 tane okudum canim Allah kabul etsin
bitiremezseniz haber et elimden geleni yaparim Rabbim sifanizi versin aminnn
canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.dualarımız seninle...bende 50 tane yarına kadar okuyacağım inşallah...rabbim dualarımızı kabul etsin
canım bana da 100 tane ver.allahın izniyle bu akşam çekerim, eğer gerek varsa daha fazlasını da alabilirim. ona göre haber verirsin
merhaba kızlar ; beydağlı, canım benim çok geçmiş olsun..ishal ihmal etme sakın mutlaka bir doktora görün..
kızlar ben dün biraz temizlik yapayım dedim patladım sıkıntıdan eşimde yardım etti bana ama ben çok yorulmuşum akşam bel ağrısından zor uyudum inanki... kaç gündür annemde kaldım..biraz hastaydı..kızlar annem 15 gündür öksürüğü vardı..doktora gittik boğmaca olmuşsun dedi ama ne ciğerde nede kalpte herhangi bir problemi yok çok şükür..ama ilaçlara rağmen öksürüğü tam olarak kesilmedi..ve halsiz bir görüntüsü var..çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyo daha fazlasını yapmak istiyorum kahroluyorum..bana söyleyebileceğiniz şeyler var mı bu konuda?????
çok geçmiş olsun canım.öksürük için toz zencefile bal karıştırıp günde bir kaç defa yesin,çok iyi geliyor kuru öksürüğe.azar azar yesin gerçi tadı ağır oluyor biraz öyle çok yenmiyor zaten.ama günde kaç defa yiyeiliyorsa yesin,bi faydası olur inşşş.
hepinize teşekkür ederim RABBİM razı ols inş hepinizden.salatı tefriciye almayanlarda dualarını eksik etmesin inşallah.daha ne deyim ki....
günaydın kızlar
tetanoz aşısı olduk bugün 2.doz 2 ay sonra. ama sürekli kilo alıyorum . çok almamakta istiyorum çünkü kilo alırsan iğne dozunu arttırıcaz dedi doktorum o yüzden korkuyorum. ne yapsam bilemedim...
merhaba kızlar ; beydağlı, canım benim çok geçmiş olsun..ishal ihmal etme sakın mutlaka bir doktora görün..
kızlar ben dün biraz temizlik yapayım dedim patladım sıkıntıdan eşimde yardım etti bana ama ben çok yorulmuşum akşam bel ağrısından zor uyudum inanki... kaç gündür annemde kaldım..biraz hastaydı..kızlar annem 15 gündür öksürüğü vardı..doktora gittik boğmaca olmuşsun dedi ama ne ciğerde nede kalpte herhangi bir problemi yok çok şükür..ama ilaçlara rağmen öksürüğü tam olarak kesilmedi..ve halsiz bir görüntüsü var..çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyo daha fazlasını yapmak istiyorum kahroluyorum..bana söyleyebileceğiniz şeyler var mı bu konuda?????
hepinize teşekkür ederim RABBİM razı ols inş hepinizden.salatı tefriciye almayanlarda dualarını eksik etmesin inşallah.daha ne deyim ki....
günaydın canım,geçmişi okuyon galiba sendearaya hafta sonu girince okuyacak çok şey birikiyo dimi
benim birikmiyor fazla canım ya devamlı netteyim çalışmıyorum eşimde aksine çok çalışıyor sıcaklardan dışarıda çıkmayınca nette dolaşmaktan başka işim olmuyor kim ne yazmış bakıp çıkıyorum. sen neler yapıyorsun.
beydağlı cnm geçmiş olsun. yazın zor valla hasta olmak umarım çabuk atlatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?