Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar,ben çok kötü hastalandım:2::2:..ishal,üşüme ,ateş,bütün kemiklerim eklem yerlerim ağrıyo hiç halim yok bir haber vereyim dedim...

günaydın canım sana da.çok geçmiş olsunnnnnnn.adananın sıcağında da üşütme çok kötüdür heralde yaa ama burda da bir ishaldir almış başını gidiyor bende geçenlerde öyleydim,geçti çok şükür.seninki de çarçabuk geçer inş.muz ye kız işe yarıyor ishal için

günaydın canım,geçmişi okuyon galiba sende araya hafta sonu girince okuyacak çok şey birikiyo dimi

benim birikmiyor fazla canım ya devamlı netteyim çalışmıyorum eşimde aksine çok çalışıyor sıcaklardan dışarıda çıkmayınca nette dolaşmaktan başka işim olmuyor kim ne yazmış bakıp çıkıyorum. sen neler yapıyorsun.

beydağlı cnm geçmiş olsun. yazın zor valla hasta olmak umarım çabuk atlatırsın.

canım allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. darısı başımıza olsun sizler bize umut oluyorsunuz umarım bizimde bir umut hikayemiz olur ...

geçmiş olsun güzelim allahım bir daha yaşatmasın başka bir doktora git gerçi benimde kürtajdan sonra azalmıştı ama dediğin kadar azda değildi. en azından için rahatlar

arkadaslar bugun testi tekrarladım değer 1000 çıktı dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın...
pıt pıtları duyğun günleri görücez güzelim allahın izniyle ne zaman dr kontrolün

bildiğim kadarıyla pıhtılaşma testlerinin vakti yok. ama hormon testlerinde yapılacaksa adetin 3.günü diye biliyorum canım

kızlar,ben çok kötü hastalandım:2::2:..ishal,üşüme ,ateş,bütün kemiklerim eklem yerlerim ağrıyo hiç halim yok bir haber vereyim dedim...

çok geçmiş olsun beydağlım dikkat et kendine doktora git mutlaka ihmal etme ...

günaydın kızlar

tetanoz aşısı olduk bugün 2.doz 2 ay sonra. ama sürekli kilo alıyorum . çok almamakta istiyorum çünkü kilo alırsan iğne dozunu arttırıcaz dedi doktorum o yüzden korkuyorum. ne yapsam bilemedim...

ne olsun ben de uğraşıyom öyle iş güç sınav filan.kpss ye giricem güya ders çalışmam gerekiyor ama işyerinde sürekli burdayım,eve gidince de yemek ve temizlikten arta kalan zamanlarda tv önünde pinekliyom,şunun şurasında 10 gün kaldı hala adam gibi oturup da çalışamadım.ya benim de eşim öyle çok geç geliyor eve aksi gibi ben de erken gidiyom,sıkıntıdan patlıyorum sonra da.şu güzelim yaz akşamlarında dışarı çıkığp gezmek var ama nerdeeeee

sıcaklarla insanın bişe yapası gelmiyor ki inş. KPSSde istediğin yer olur. bazen çalışma hayatını özlüyorum evde vakit geçmiyor ama bizim bebek çok uğraştırdığı için işten çıkınca başka işede giremedim devamlı doktor için yeni girdiğin yer izin vermezki. neyse bebiş olsunda iş olmasada olur.

çok mu kilo aldın bu kadar korktun. maşallah sen yolu yarılamışsın kilo alman normal değil mi.

aynen canım yeni yer izin vermez öyle herzaman sorun olur.onun için bende kışın işten ayrılmıştım üstüne de hemen acele ettim hazır evde oturuyorken hamile kalayım da işe başlamadan bi de bebişimi doğurur ondan sonra tekrar işe dönerim diyordum kısmet olmadı bebek düşünce tekrar başladım çalışmaya ama rahat bi iş bu geçici olarak girdim,bi yandan kpss ye hazırlanayım diye.memurluk olursa inşşşşşşş o zaman hamilelik de sorun olmaz diye düşünüyorum.zaten kontrolleri filan da c.tesiye getiririm hep.tek sorun işte riskli olursa yine doktor istirahat verirse nasıl olur bilemiyorum.şu an en iyisini yapıyon boşver bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirde ondan sonra yine başlarsın inş

cnm bebiş gelsinde onların hepsi ayarlanır hayat zaten yaptığın planlar gibi gitmiyor ki muhakkak bir yolu bulunur. sıcaktan migrenim tuttu ya ilaçta içemiyom

canım benım ben de 100 tane okurum bugun inşallah.Rabbim dualarımız kabul eylesin

Canim 100 tane okurum demistim ya 150 tane okudum canim Allah kabul etsin
bitiremezseniz haber et elimden geleni yaparim Rabbim sifanizi versin aminnn

canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.dualarımız seninle...bende 50 tane yarına kadar okuyacağım inşallah...rabbim dualarımızı kabul etsin

canım bana da 100 tane ver.allahın izniyle bu akşam çekerim, eğer gerek varsa daha fazlasını da alabilirim. ona göre haber verirsin

hepinize teşekkür ederim RABBİM razı ols inş hepinizden.salatı tefriciye almayanlarda dualarını eksik etmesin inşallah.daha ne deyim ki....

merhaba kızlar ; beydağlı, canım benim çok geçmiş olsun..ishal ihmal etme sakın mutlaka bir doktora görün..
kızlar ben dün biraz temizlik yapayım dedim patladım sıkıntıdan eşimde yardım etti bana ama ben çok yorulmuşum akşam bel ağrısından zor uyudum inanki... kaç gündür annemde kaldım..biraz hastaydı..kızlar annem 15 gündür öksürüğü vardı..doktora gittik boğmaca olmuşsun dedi ama ne ciğerde nede kalpte herhangi bir problemi yok çok şükür..ama ilaçlara rağmen öksürüğü tam olarak kesilmedi..ve halsiz bir görüntüsü var..çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyo daha fazlasını yapmak istiyorum kahroluyorum..bana söyleyebileceğiniz şeyler var mı bu konuda?????

çok geçmiş olsun canım.öksürük için toz zencefile bal karıştırıp günde bir kaç defa yesin,çok iyi geliyor kuru öksürüğe.azar azar yesin gerçi tadı ağır oluyor biraz öyle çok yenmiyor zaten.ama günde kaç defa yiyeiliyorsa yesin,bi faydası olur inşşş.

canım inşallah iyi gelir yaaa...çok sağol çok teşekkürler..evet annemdeki de kuru öksürük..gırtlağımdan geliyo diyo ciğerden değil yani..ama ben anneme çoook düşkün biri olduğum için kıyamıyorum onu öyle görmeye..

hepinize teşekkür ederim RABBİM razı ols inş hepinizden.salatı tefriciye almayanlarda dualarını eksik etmesin inşallah.daha ne deyim ki....

canım ben daha önce hiç okumadım tefriciye..nasıl yapıldığını bilemiyorum ama gerek kuran okurken gerek tesbih çekerken sen hep aklımdasın...

ben aşı olmadım hamile kaldığım zaman aramışlardı sağlık ocağından haziranda gelin diye ne ben gittim ne de onlar aradılar doktorumda bu konuyla ilgili bişey demediği için benimde aşı olmamak işime geldi:)kaç kilo aldın ki tatlım ben 4 kilo aldım doktorum olması gerekenden az aldığımı nasıl becerdiğimi soruyor bende çok kolay kafaya herşeyi takıyorum onun için kilo çok almıyorum diyorum yoksa bende çok yiyorum gerçi bana göre 4 kilo bile fazla:)

canım geçmiş olsun dikkat et kendine sıcaklarda da bu ağrılar hiç çekilmez

canım benim annnene geçmiş olsun benim eşimde bazen kuru kuru öksürürdü ben bal be karabiber karıştırırdım fayda ederdi aklında olsun

günaydın canım,geçmişi okuyon galiba sende araya hafta sonu girince okuyacak çok şey birikiyo dimi

sizler nasılsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…