Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tiroidime yeni baktırdım canım kandan yarın alıcam sonucunu.progestana hamileyken bakıldı hep çok düşüktü malesef homosistein nedir bir bilgim yok,bemiks kullanıyorum canım zaten Allah yardımcımız olsun....

kızlarr cevap lütfen....

geçmiş olsun canım. hatırlıyorum seni ama buradan mı okuduğum diğer topiklerden mi karıştırdım ... neyse burcu gayet güzel anlatmış ama bende yazayım. bende sadece göbekten yapabiliyorum. ilk zamanlarda annem sağlıkçı o yapıyordu asla kendim yapamam gibi geliyordu. şimdi onun yaptığını beğenmiyorum :) anlıyacağın korkulacak birşey yok gerçekten iğne ucu ince. sadece ilacı verirken biraz yanma hissediyorsun. zamanla onuda farketmiyorsun. göbeğin en az 4 parmak sağ ve soluna yapıyordum gitgide daha ilerilere kaydık yanlara doğru ama hala göbekten devam edebiliyorum şimdilik. ilk zamanlarda iğneyi batırmadan buz tutuyordum uyuşukluk hissi ile daha kolay yapıyordum şimdi arada bir kullanıyorum buzu bile. bunlara rağmen bazen moraruyor beze oluyor korkmana gerek yok sadece bir süre o kısma iğne yapma canın acımasın. allahım da çok bekletmesin inşallah.

sorunu ben cevaplayayım dolaba koymaya gerek yok sadece güneş ışığından uzakta oda sıcaklığında muhafaza et. son kullanma tarihi geçmediyse kullanabilrisin. bende 3 aylık alıyorum kutular dışarıda bekliyor

burcu cum merhaba benim durumum seninkine cok benziyor.
cok cok erken 2 dusuk yaptim, simdi pihtilasma ve kromozom analizleri yapiliyor, bu hafta belli olur ins.
ilkinde progesterona bakmislardi, biraz dusuktu.
ikinicisinde doktora bile gidemeden dustu zaten.
tiroid e baktilar onceden o normaldi.
folik asit de kendi kendime aliyorum yumurtlama gectikten sonra..
bakalim ins Rabbim bize de tekrar nasib eder..

Arkadaşlar bu kullandığımız iğneler kemik erimesi yapıyormuş ya etkisini hemen göstermez demi?

canım en bilinen yan etkisi ama hemen göstermez sadece kullanmayanlara göre riskimiz fazla . o yüzden bol kalsiyum tüketmeye çalıyorum kendi adıma çok şükür seviyorum da . zaten allah nasip ederse hamilelik sonrası ya hiç kullanmıcaz yada bir süre devam edip bırakıcaz. bu ilacı sürekli kullananlar var nitekim

selam arkadaşlar
kromozom analizi ve pıhtılaşma sonuçlarımı aldım bugün.
mthfr A1298C homozigot mutant yazıyor.
bu gende sorun varmış. bu nedir nasıl tedavi olunur
dr a henüz gidemeyeceğim o yüzden sizden bilgi almak isterim.
bugün 21. günüm. bu ay aslında yumurtan yık dedgi için doktor coraspini bırakmıştım.
ancak bgn progesteron teti yaptırdım 9,25 çktı yumurtam erken çatlamış anlaşılan
şmdi acaba coraspin için geçmi kaldım bugnden itibaren alsam eger döllenme olursa sizce tutunurmu
yada igne mi kurtarır beni gebelik öncesinde de
ne olucak ne biticek brz bilgi rica edeceğim
şimdiden teşekkürler

kan pıhtılaşmasıdır canım ve tedavisi hepsinin aynı coraspin ve heparin iğne. coraspin için geç değil devam edebilirsin . iğneye gelince kimimiz gebelik öncesi kimimiz hamile olduğunu öğrenince başladık. bu konuda güvenebileceğin bir doktor bul. hepimizin doktoru farklı bir yol izliyor ilaç dozu konusunda ortak bi görüş yok. allahım tez vakitte nasip etsin sağlıklı bi gebelik güzelim

canım cvbın ıcın cok tesekkurler
dr um bana hamıle kaldıgını anladıgın anda kos gel ıgneye baslıcaz demstı
homosısteın degerıme bakarak
smdı bu sonucları gorunce emın olacak sanırım
merak ettıgım acaba gebelık oncesıde baslarmı merak edıyorum
adet olunca gel fln dedı.keske olmasam bebıs gelmıs olsa
cnku ztn ben gebelıgı farkedıp ona kosana kdr ıs ısten gecıyor
dedıgın gıbı cnm herkesın yontemı farklı
bakalım benı nasıl bı surec beklıyo.
Ins rabbım saglıkla evlattlarımızı bıgun kucagımıza almayı nasıp etsın...

benim mthfr heterozigot canım.ben kan testinde pozitifi görür görmez başladım. ama öncesinde başlayanlarda var. eğer kayıpların çok erken oluyorsa doktorunla bunu da konuş belki her gün belki gün aşırı iğne kullandırıyorlar. ben öğrendiğimde pıhtılaşma olduğunu bu topikte geçmişi hatmetmiştim. bu hastalığı olupta bebeği olmayan yok gibi. o yüzden yüreğini ferah tut canım. endişelerimiz bitmeyecek ne yazık ki. ama olsun dediğin gibi allahı nasip etsin sadece...

haklısın canım
allah caresız dert vermesın yeterkı.
Bunuda atlatırız allahın ıznıyle. Dr umla konusacagım bu konuyu.
Heterozıgot nasıl oluyo cnm homozıgot ıle farkı ne bılıyomusun
dedıgın gıbı pozıtıf dusunmemız cok onemlı
senınde dr rand varmıs ıns guzek haberlerını alırız
senın ve bebegının

kızlarrrrr günaydın

bugün doktora gitmenin heyecanı içindeydim az önce bir arkadaşımın haberini aldım idrar testi pozitifmiş. birikte kaybetmiştik meleklerimizi allahım birlikte kavuşmayı nasip etsin bu sefer. çok heyecanlıım kiminle paylaşsam bilemedim. dualarınızı ikimiz içinde eksik etmeyin...

günaydın herkese....

canım ne güzel haber almışsın inşaallah oda sende bebeğinize kavuşursunuz...doktordan da hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah...

canım genlerle gelen bir hastalık yani seninki hem anneden hem babadan gelmiş homozigot . benimki bir taraftan gelmiş heterozigot. tedavi sırasında pek fark yaratmıyor ama anladığım. inşallah ii haberlerle gelirirm teşekkür ederim canım iyi dileklerin için :)

günaydın herkese....

canım ne güzel haber almışsın inşaallah oda sende bebeğinize kavuşursunuz...doktordan da hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah...

sağol beydağlım, allahım nerede kim istiyorsa nasip etsin. sanada nasip etsin ( kendini hazır hissettiğin hayırlı vakitte :) )

burdan okumuşssundur canım birde erkek infertilitesi topiğindeyim..

teşekkür ederim cevabın için. dün ilk iğnemi vurdum bayağ yandı uzun süre sonra geçti yanması ama çok fazla yandı diye dibini bıraktım. iyiki bırakmışım. sonuna kadar vurunca pat diye bir plastik çıkıyor onu tecrübe edinmiş oldum. en azından billerek beklerim atmasını

inşallah herşey güzel olur. daha tarnsferime 15 gün var. sonrasında 12 gün test sonucum için bekliycem. hamişsem devam iğnelere. allahım sabrını selametini versin cümlemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…