Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sorma canım. önce baktık kafası aşağıda ayaklar yukarıda. dönmüş güzel diyor doktor ben erken değil mi diyorum . sonra gününe taktım işte. bide dün o kadar az oynadı ki gidip görmesem kesin doktordaydım. demek ki bazen öyle bir duruyor ki hissetmek mümkün değil.
şeker yüklemesini 24. hafta yapalım dedi. o yüzden haftaya gidicem. şekerli su içebilirim ama boş mideyle nasıl olur bilemiyorum. iğne dozu kilo aldım diye arttı canım. 8 kilo almışım toplamda.bir fazla yediğim meyva onu azalt hiçbir faydası yok dedi. bakalım bu ay onuda azaltıcam nasıl olacak. ayrıntılı için doktorum bişey demedi ama kendi ultrasonu renkli 4 boyutlu yani görüyor kalbini böbreğini falan sanırım ayrıntılıda öyle bişey o zaman her gittiğimde ayrıntılı bakıyoruz. sadece ben sordum kan akışını falan ölçmek gerekir mi diye. şimdilik ona bakmaya gerek yok 30. haftadan sonra akan akışını takip edicez dedi. bakalım onuda görücez kısmetse

birde bugün ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağına 2.doz tetanoz yaptı. 1 aya arayla iki kere oldum yani aşımı. sanada yapıldı mı canım

Son düzenleme:

ben tetanoz aşısı yaptırmadım canım doktoruma sormadım gerekli olsaydı söylerdi sanırım :18: bundan spnra sanırım kilo alımı hızlanıcak bide ben ramazan dolayısıyla pide ve tatlıya feleket düştüm aman zaten kilo hiç de umrumda değil yeterki sağlıkla kucağıma alayım bu arada bende p.tesi doktordaydım 8 kilo almış bulunmaktayım ne kadarlık çıktı bebiş kilosu kaçtı

kilolar benimde umurumda değil be güzelim ilacın dozundan korkuyordum ilacı arttırdım rahatladım :) 23+3 tü gününüe gör 24 haftalık çıktı bebiş 640 gramdı . senin bebişin ne kadar olmuş annesi . daha büyük di mi.

Adet zamanım.İki gün oldu.Gerçi doktora da iki gün önce gitmiştim.Çok koyu kahve değil.Sütlü kahve gibi... Daha önceki kontrolümde içeride biraz kanama olmuş onu dışarı atar demişti.İki hafta oldu.Şimdi mi attı acaba????:26:

benimde 26 haftalık çıktı kilosunuda 800 küsür lü bişey dedi hatırlayamadım iğne dozun artsın diyemi kilo aldın yoksa

benimde olmuştu lekelenmelerim tuvalete gitmek kabus gibiydi korkudan :18:gerçi halen öyleyim het tuvalete gittiğimde bi inceleme yapıyorum muhakkak geçmiyor bu korkular:18:

canım bende göbekten yapıyorum zaten iğnenin ucu ne kadarkı bebeğe ulaşsın sezaryanda bile 7 kat kesildiğini okumuştum onun için rahat ol ben yapabildiğim sürece göbekten yapmayı düşünüyorum

canım sen hiç doktora sordun mu iğneyi nereye yapacağını.benim şu an gebelik yok tedavi amaçlı vuruyorum gebelikten önce,genelde herkes göbekten yapıyoruz dediği için ben de göbekten yapıyordum ama doktorum hep göbekten yapma dedi,kollarına bacaklarına da yap bi yere hafta bir tekrar dön dedi(gerçi ben kollarıma yapamadığım için sadece göbek iki yana ve bacaklara yapıyorum) benim de kafama takılıyor neden herkes göbekten yapıyor acaba diye???

benimde 26 haftalık çıktı kilosunuda 800 küsür lü bişey dedi hatırlayamadım iğne dozun artsın diyemi kilo aldın yoksa

maşallah kızlar maşallahh büyüyor bebişler allahın izniyle rabbim inş sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmeyi de nasip etsin,bizlere de dua edin olur mu,beni de unutmayın dualarınızda

bucu ve meltem maşallah bebişlerinize. Sizin izinizden ilerliyoruz:) sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz inşallah...
bebişin ilk hareketleri seğirme gibi pıt pıt mı olıuyr. iki gündür özellikle sağ kasığımda arada bir seğirmeler hissediyorum.

bu topicte bulunan arkadaşların çoğunun coraspin kullandığını biliyoruz. mesela bn hamile kalmadan 3 ay önce başladım coraspine....

bende pıhtılasma sorunu cıkdı coraspın alıorum mayısdan berı ama 16 gunde bır falan adet olmaya basladım normalde 21 gunde bır oluodum,,,
doktor demedı ama bugun saglık ocagındakı hemsıre ve eczacı adet olunca ıcmıcen adetın bıtınce tekrar baslıcan dedı,,senın bı bılgın varmı

bebişin iyiymiş hadi gözünaydın canım:)))

sağol canım benim .ilk bu sayfaya geldiğimden beri yanımdasın çok sağol :)

:):) evet canım 0,4 az geliyordu 0,6 oldu rahatladım :) senin bebişin büyük annesi maşallah 2 hafta var aramız yani . bu durumda senin doğım bayrama mı denk geliyor kısmetse :)

dua etmez miyim canım benim. her günümde her duamdasınız... sağol iyi dileklerin için. allahıım hepimize nasip etsin sağlıkla hayırlı bir evlat

:) inşallah canım önden bucu sağlıkla kucağına alsın sonra biz alalım sırayla şenlensin topiğimiz . kasığındaki seyirmelerin 2 nedeni olabilir bebişin bu ara çok hızlı büyüyor annesi muhtemelen yer açıyordur ya da çok zayıfsan onun seyirmesiidir. ama hareketleri için erken daha . 19.haftada daha bağırsak hareketi mi seyirme mi derken 20.hafta anne bak bu tekme dedi. gerçi ben geç hissedenlerdenim ama doktorumda 20.hafta demişti...

ya arkaddaslar acıl bı sorum olcak cvp verırsınız mı ?

ya kan pıhtılasma sorunu olupda coraspın kullanan varmı ??

hemen hemen hepimiz corasin kullanıyoruz 100 lük

rica ederim kuzum ne demek

canım ben regl dönemlerimde ara vermemştim ama herhangi bir sıkıntı da yaşamadm. yine de sen bir uzman dr a danış sonuçta herkesin bünyesi farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…