Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah hepiniz iysinizdir.ben okuyorum ama yazacak bişim yok.durum aynı olduğu için yazmadan çıkıyorum.buarada elendile başka bir topicte rastladım uzun zaman olmuş orayada yazalı ama düşük yapmış anladığım kadarıyla.3.düşüğüm demiş.dr a sormuştu sanırım(((hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.sizin haberiniz varmı bu kaçıncı hamileliğiydi?

bende senin gibi ilk zamanlar son kısmını bırakıyorudm.sonra dedimki şifa olsun son damlasıda olsa dedim.şimdi sonuna kadar sıkıyorum iğneyi çekmeden.o plastik şey çok şıklamadan kendiliğinden çıkıyor.ben böle yapmaya başladım.belki sende ilerleyen zamanlarda iyce alışınca yaparsın.canım benim bebeğine ve sana şifa olması duasıyla.

Yokh benimle aynı sorun çıkmış sende, homosistein değerinden MTHFRlerinde sorun çıkmasını bekliyordum zaten. Ben de senin gibi hep erken dönem kaybediyordum o yüzden erkenden başlamıştım iğneye. Ayrıca folbiol, benexol ve coraspin de kullandım.

bugün kimsecikler uğramamış ...
umarım iyidir herkes. benimde yarın kontrolum var. duanızı eksik etmeyin. ii geceler.

Bugun sen yarın da ben güzel haberlerle gelelim inşallah. Yarın detaylıya gireceğim başka bir doktorda.

Hannemcim bumarım herşey daha iyi olur senin için.
Sanırım Elendilin 3. hamileliğiydi.

Bu arada Ayse'den haber yok, tekrar doktora gitti mi acaba?

herkese slm. bugün adetim bitti ve 10. günden itibaren çalışmalara başlamayı planlıyoruz. ancak bir sorum olacak clexane iğnenin yumurtanın döllenmesine bi etkisi olur mu sizce yani yumurtanın çatlamasının ardından mı başlansa ya da hemen mi başlansa karar veremedim.

Selam arkadaşlar.Ben bugün iğnemi kendim vurdum.Etrafı bayağı kızardı hala geçmedi.Sanırım moraracak.Bir yerde hata mı yaptım?

İğneyi vurana kadar eşimde ben de bayağı ter döktük.Bu sıcakta dışarı çıkmaktansa kendim yapayım diye cesaretlenmiştim ama o kadar kolay olmadı...

ben daha önce kullanmıştım. ama alışıyosun zaten ilk etapta yakıyo sonra geçiyo. hamile misin bu arada

mrb iğneyi yaparken kapağını açtıktan sonra eğer bir kaç damla dışına çıkmıyorsa hava boşluğu var demektir ve buda yaptıktan sonra morarmalara neden oluyor.bende ilk başlarda yaparken ilaç boşuna gitmesin diye kapağını açmadan bur süre dik tutuyordum hiç çıkmasın hepsi vücuduma gitsin diye ama yanlışmış sonra morarmalar artınca bir hemşireye sordum oda hava boşluğunu al öyle yap bir kaç damla dışına çıksın dedi.ondan sonra hiç morarma olmadı.birda karından yapıyorum ben hafifçi deriyi tutuyorum dik olarak sokup dik olarak çıkarıyorum o zaman bir sorun çıkmıyor.birde aynı yerlere üst üste yapmamaya dikkat edin içerde kistleşme olduğu için oda morartıyor.allah şifa versin sizede kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim kızarıklık geçti çok şükür.Morarmadı.Bu arada 8. hafta içerisindeyim kahverengi lekelenmem olmaya başladı..Korkuyorum..:26:

bugün kimsecikler uğramamış ...
umarım iyidir herkes. benimde yarın kontrolum var. duanızı eksik etmeyin. ii geceler.

hayırlı haberlerle gel canım

amin canım....hazır hissedecekmiyim acaba(

inşallah bi gün sende kendini hazır hissedeceksin canım benim

yaa bende çok merak ediyordum elendili çok üzüldüm eğer düşük yapmışsa(

kızlar mrb.bi sorum olucak : ya biz bu iğneyi göbeğimizden vurunuyoruz ya,doktor da dokuz ay boyunca göbekten vur dedi.şimdi karnım şiştikçe ve bebek büyüdükçe iğneyi göbeğe nasıl yapıcaz,yani bebeğe ulaşır mı iğne.ya ona batarsa bilgisizliğimi mazur görün ama kafama takıldı işteeeee...

Burcu, benimde bir boş iki kez de kalp atışı durduğu için 7. haftada gebeliğim sonlandırıldı. MTHFR 677 heterozigot, PaI-1 ve 5g/5g mutasyonlarım var. Son kayıptan sonra ankara'da ö. lütfüoğlu'na gittim. Gebe kalır kalmaz iğneye başlanacak dedi ama benim en önemli sorunum gebe kalamamak. Artık yaş faktörümde var. Son gebeliğim başarısız tüp bebek tedavimden sonra folik ve aspirine devam ettiğim için sanırım yıllar sonra ilk kez kendiliğinden olmuştu. Maalesef, riskli gebelik uzmanı diye Zekai Tahir'den bir doç'un muayenehanesine gittim. Trombofil testlerimi gösterdim ama iğneye gerek görmedi, sonuç malum. Kalp atışı görüldü, bir kaç gün sonra bacağımda bir ağrı, içimde bir sıkıntı anladım kaybettiğimi ve kalbi durmuştu.
Deneyimli ve bilgili olduğun için sana sormak istedim. Acaba, şimdiden düşük doz iğne başlasam mı, yumurtlamadan önce mi başlasam. Omega 3'e de başladım, iğnelerle birlikte kullanabilir miyim? Çok soru sordum, cevaplarsan sevinirim.
Senden de güzel haberler bekliyoruz.

kızlar biz geldik

çok şükür dünkü kontrolümüz iyiydi. oğluşum iyiymiş maşallah gününden ileride ama daha ileriydi ara biraz kapanmış ona canım sıkıldı. doktor sorun yok dedi ama takacak bişey lazım bana sonuçta... iğne dozum 0,6 oldu . 10 gün sonra şeker yüklemesi yapalım dedi. allahıma çok şükür . darısı başınıza olsun...

Çok teşekkür ederim kızarıklık geçti çok şükür.Morarmadı.Bu arada 8. hafta içerisindeyim kahverengi lekelenmem olmaya başladı..Korkuyorum..:26:

canım dr.a gittin mi bence lekelenmeyi ihmal etme. belki iğne dozunun ayarlanması ya da başka ilaç takviyesi gerekebilir. umarım önemli bişey değildir geçmiş olsun

maşallah oğluşun iyiymiş canım biz her zaman kafaya takıcak bişey buluruz nasıl olsa ama boşuna takılma benim doktorumda bazen ilerleyip bazen gerileyebileceğinin zaten önde gittiği için bunun normal olduğunu söylemişti ben şeker yüklememi yaptırdım şekerli su içmeyi herkes çok abartmıştı bende korkarak gittim ama bana güzel geldi tadı :) neyse ki normal çıktı 50 lik yaptırdı doktorum iğne dozunu kilodan dolayımı yükseltti ayrıntılıyı yaptırmışmıydın

canım bende göbekten yapıyorum zaten iğnenin ucu ne kadarkı bebeğe ulaşsın sezaryanda bile 7 kat kesildiğini okumuştum onun için rahat ol ben yapabildiğim sürece göbekten yapmayı düşünüyorum

canım bende lekelenme yaşamıştım hangi haftaydı emin değilim ama doktora gittim koşa koşa . iğne veya aspirinden demedi. adet zamanı olabilir ilk aylarda dedi yani 4 hafta da bir adet görüyorsan 8. hafta lekelenmeler normal olabilir ama kesilmediyse git doktora mutlaka canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…