burdan okumuşssundur canım birde erkek infertilitesi topiğindeyim..
teşekkür ederim cevabın için. dün ilk iğnemi vurdum bayağ yandı uzun süre sonra geçti yanması ama çok fazla yandı diye dibini bıraktım. iyiki bırakmışım. sonuna kadar vurunca pat diye bir plastik çıkıyor onu tecrübe edinmiş oldum. en azından billerek beklerim atmasını
inşallah herşey güzel olur. daha tarnsferime 15 gün var. sonrasında 12 gün test sonucum için bekliycem. hamişsem devam iğnelere. allahım sabrını selametini versin cümlemize.
selam arkadaşlar
kromozom analizi ve pıhtılaşma sonuçlarımı aldım bugün.
mthfr A1298C homozigot mutant yazıyor.
bu gende sorun varmış. bu nedir nasıl tedavi olunur
dr a henüz gidemeyeceğim o yüzden sizden bilgi almak isterim.
bugün 21. günüm. bu ay aslında yumurtan yık dedgi için doktor coraspini bırakmıştım.
ancak bgn progesteron teti yaptırdım 9,25 çktı yumurtam erken çatlamış anlaşılan
şmdi acaba coraspin için geçmi kaldım bugnden itibaren alsam eger döllenme olursa sizce tutunurmu
yada igne mi kurtarır beni gebelik öncesinde de
ne olucak ne biticek brz bilgi rica edeceğim
şimdiden teşekkürler
bugün kimsecikler uğramamış ...
umarım iyidir herkes. benimde yarın kontrolum var. duanızı eksik etmeyin. ii geceler.
inşallah hepiniz iysinizdir.ben okuyorum ama yazacak bişim yok.durum aynı olduğu için yazmadan çıkıyorum.buarada elendile başka bir topicte rastladım uzun zaman olmuş orayada yazalı ama düşük yapmış anladığım kadarıyla.3.düşüğüm demiş.dr a sormuştu sanırım(((hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.sizin haberiniz varmı bu kaçıncı hamileliğiydi?
Selam arkadaşlar.Ben bugün iğnemi kendim vurdum.Etrafı bayağı kızardı hala geçmedi.Sanırım moraracak.Bir yerde hata mı yaptım?
İğneyi vurana kadar eşimde ben de bayağı ter döktük.Bu sıcakta dışarı çıkmaktansa kendim yapayım diye cesaretlenmiştim ama o kadar kolay olmadı...
Selam arkadaşlar.Ben bugün iğnemi kendim vurdum.Etrafı bayağı kızardı hala geçmedi.Sanırım moraracak.Bir yerde hata mı yaptım?
İğneyi vurana kadar eşimde ben de bayağı ter döktük.Bu sıcakta dışarı çıkmaktansa kendim yapayım diye cesaretlenmiştim ama o kadar kolay olmadı...
bugün kimsecikler uğramamış ...
umarım iyidir herkes. benimde yarın kontrolum var. duanızı eksik etmeyin. ii geceler.
amin canım....hazır hissedecekmiyim acaba(
Bugun sen yarın da ben güzel haberlerle gelelim inşallah. Yarın detaylıya gireceğim başka bir doktorda.
oh maşallah detaylı zamanın da gelmiş güzel heberlerini bekliyoruz
ben en baştan beri kendim yapıyorum morardığıda oluyor bezede oluyor normal sanırım çünkü her kontrolde doktorumda görüyor göbeğimdeki morlukları zamanla alışırsın canım şifa niyetine
hayırlı haberlerle gel canım
inşallah bi gün sende kendini hazır hissedeceksin canım benim
Bugun sen yarın da ben güzel haberlerle gelelim inşallah. Yarın detaylıya gireceğim başka bir doktorda.
oh maşallah detaylı zamanın da gelmiş güzel heberlerini bekliyoruz
ben en baştan beri kendim yapıyorum morardığıda oluyor bezede oluyor normal sanırım çünkü her kontrolde doktorumda görüyor göbeğimdeki morlukları zamanla alışırsın canım şifa niyetine
inşaallah canım...
inşallah hepiniz iysinizdir.ben okuyorum ama yazacak bişim yok.durum aynı olduğu için yazmadan çıkıyorum.buarada elendile başka bir topicte rastladım uzun zaman olmuş orayada yazalı ama düşük yapmış anladığım kadarıyla.3.düşüğüm demiş.dr a sormuştu sanırım(((hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.sizin haberiniz varmı bu kaçıncı hamileliğiydi?
Yokh benimle aynı sorun çıkmış sende, homosistein değerinden MTHFRlerinde sorun çıkmasını bekliyordum zaten. Ben de senin gibi hep erken dönem kaybediyordum o yüzden erkenden başlamıştım iğneye. Ayrıca folbiol, benexol ve coraspin de kullandım.
Çok teşekkür ederim kızarıklık geçti çok şükür.Morarmadı.Bu arada 8. hafta içerisindeyim kahverengi lekelenmem olmaya başladı..Korkuyorum..:26:
kızlar biz geldik
çok şükür dünkü kontrolümüz iyiydi. oğluşum iyiymiş maşallahgününden ileride ama daha ileriydi ara biraz kapanmış ona canım sıkıldı. doktor sorun yok dedi ama takacak bişey lazım bana sonuçta... iğne dozum 0,6 oldu . 10 gün sonra şeker yüklemesi yapalım dedi. allahıma çok şükür . darısı başınıza olsun...
kızlar mrb.bi sorum olucak : ya biz bu iğneyi göbeğimizden vurunuyoruz ya,doktor da dokuz ay boyunca göbekten vur dedi.şimdi karnım şiştikçe ve bebek büyüdükçe iğneyi göbeğe nasıl yapıcaz,yani bebeğe ulaşır mı iğne.ya ona batarsabilgisizliğimi mazur görün ama kafama takıldı işteeeee...
Çok teşekkür ederim kızarıklık geçti çok şükür.Morarmadı.Bu arada 8. hafta içerisindeyim kahverengi lekelenmem olmaya başladı..Korkuyorum..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?