kızlar merhaba bende de kan pıhtılaşması var 1 düşük 1küretaj olmuştum bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktor hemen kan sulandırıcı iğneye başladı doğru hemen başlanması başka bi doktora daha danıştım aslında gerek yok şimdiden vurulmaya kalp atımı olunca başlarız dedi hangisi doğru birde iğnenin adı clexane değil oksabar 0.4 lük bana bu konu hakkında bilgi verin bebeğime bişi olucak diye çok korkuyorum(
öncelikle allah bebişini korusun .bende hamile olduğumu öğrendiğim gün başladım çok şükür bişey olmadı. doktora göre değişiyor ama bir kısmımız daha hamile kalmadan bile kullandı. oksabar adını duymadım google sordum çıkmadı sanırım içeriği aynıdır ama .
kızlar biz geldik
çok şükür dünkü kontrolümüz iyiydi. oğluşum iyiymiş maşallahgününden ileride ama daha ileriydi ara biraz kapanmış ona canım sıkıldı. doktor sorun yok dedi ama takacak bişey lazım bana sonuçta... iğne dozum 0,6 oldu . 10 gün sonra şeker yüklemesi yapalım dedi. allahıma çok şükür . darısı başınıza olsun...
canım sen hiç doktora sordun mu iğneyi nereye yapacağını.benim şu an gebelik yok tedavi amaçlı vuruyorum gebelikten önce,genelde herkes göbekten yapıyoruz dediği için ben de göbekten yapıyordum ama doktorum hep göbekten yapma dedi,kollarına bacaklarına da yap bi yere hafta bir tekrar dön dedi(gerçi ben kollarıma yapamadığım için sadece göbek iki yana ve bacaklara yapıyorum) benim de kafama takılıyor neden herkes göbekten yapıyor acaba diye???
ya arkaddaslar acıl bı sorum olcak cvp verırsınız mı ?
ya kan pıhtılasma sorunu olupda coraspın kullanan varmı ??
bucu ve meltem maşallah bebişlerinize. Sizin izinizden ilerliyoruz:) sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz inşallah...
bebişin ilk hareketleri seğirme gibi pıt pıt mı olıuyr. iki gündür özellikle sağ kasığımda arada bir seğirmeler hissediyorum.
kızlar merhaba bende de kan pıhtılaşması var 1 düşük 1küretaj olmuştum bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktor hemen kan sulandırıcı iğneye başladı doğru hemen başlanması başka bi doktora daha danıştım aslında gerek yok şimdiden vurulmaya kalp atımı olunca başlarız dedi hangisi doğru birde iğnenin adı clexane değil oksabar 0.4 lük bana bu konu hakkında bilgi verin bebeğime bişi olucak diye çok korkuyorum(
Selam arkadaşlar,hikayemi sık sık yazıyorum ve sizlerde bana yorumlar yapıyorsunuz çok teşekkür ederim.Hatırlarsanız ben geçen ay kürtaj olmuş ve adet bile olmadan hamile kalmıştım.Beta hcg deilk değer 400 küsür iki gün sonra 300,dün ise 230 a düştü.İlk sonucu aldığımda doktorla telde konuştuk bana kimyasaldır demişti.Değerler düşünce ne aradım ne sordum.İçimden gelmedi.Şimdi ben neyi bekliyorum onuda bilmiyorum.İki günde bir betahcg 100 düşüyor.Ne zaman sıfırlanacak.Vücudumda bir bebek var mı.Kimyasalda embrio nerede oluyor araştırıyorum ama bulamıyorum.Önümüzdeki pazartesi son tahlili yaptırıp artık doktora gideceğim.Beni en çok düşündüren yeniden kürtaj mı olmam gerekiyor.Aranızda daha önce böyle 400lü gibi yüksek değerlerle kimyasal yaşayan varmı varsa sonrasında ne oldu.Kürtaj gerekiyormu.Çok soruyorum biliyorum ama affedin.Herkese teşekkürler....
iyi akşamlar kızlar epeydir yazamadım işyerinde bilgisayarım yok birde tatile gittik çok iyi geldi valla bugün kontrolümüz vardı 3 lü test için kan verdik herşey yolundaymış ayrıntılıyı sordum biraz kızdı ben zaten ayrıntılı bir şekilde bakıyorum dedi bizde kabul ettik
sizler nasılsınız olumsuz bir şey yok değilmi hepinizi öpüyorum
kızlaaarrr hepinize ii geceler..bende bugün doktora gittim kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım..değerler normal çıktı...bebeğime baktırdım 4lü de cinsiyetimiz kesinleşti..dünyalar güzeli şirin bir kızım olacakmış inşallah hayırlısıyla...kızlarr gününde gidiyor 21 haftalık olmuşuz 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapalım dedi..inşallah onu da hayırlısıyla atlatırızbize dua edin bizde size çok dua ediyoruz kızımla...:))
sağol canım benim .ilk bu sayfaya geldiğimden beri yanımdasın çok sağol :)
:):) evet canım 0,4 az geliyordu 0,6 oldu rahatladım :) senin bebişin büyük annesi maşallah 2 hafta var aramız yani . bu durumda senin doğım bayrama mı denk geliyor kısmetse :)
dua etmez miyim canım benim. her günümde her duamdasınız... sağol iyi dileklerin için. allahıım hepimize nasip etsin sağlıkla hayırlı bir evlat
:) inşallah canım önden bucu sağlıkla kucağına alsın sonra biz alalım sırayla şenlensin topiğimiz . kasığındaki seyirmelerin 2 nedeni olabilir bebişin bu ara çok hızlı büyüyor annesi muhtemelen yer açıyordur ya da çok zayıfsan onun seyirmesiidir. ama hareketleri için erken daha . 19.haftada daha bağırsak hareketi mi seyirme mi derken 20.hafta anne bak bu tekme dedi. gerçi ben geç hissedenlerdenim ama doktorumda 20.hafta demişti...
hemen hemen hepimiz corasin kullanıyoruz 100 lük
canım ya adını yanlış yazmışım oksaparmış clexane ile içeriği aynı kaçlık kullandın bana 0.4 lük yapıldı bugün hep aynı doz<mu vuruluyor yoksa değişiyomu bilgin varmı????
iyi akşamlar kızlar epeydir yazamadım işyerinde bilgisayarım yok birde tatile gittik çok iyi geldi valla bugün kontrolümüz vardı 3 lü test için kan verdik herşey yolundaymış ayrıntılıyı sordum biraz kızdı ben zaten ayrıntılı bir şekilde bakıyorum dedi bizde kabul ettik
sizler nasılsınız olumsuz bir şey yok değilmi hepinizi öpüyorum
kızlaaarrr hepinize ii geceler..bende bugün doktora gittim kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım..değerler normal çıktı...bebeğime baktırdım 4lü de cinsiyetimiz kesinleşti..dünyalar güzeli şirin bir kızım olacakmış inşallah hayırlısıyla...kızlarr gününde gidiyor 21 haftalık olmuşuz 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapalım dedi..inşallah onu da hayırlısıyla atlatırızbize dua edin bizde size çok dua ediyoruz kızımla...:))
en son 4 kasım dedi değişmezse çünkü önede gelebilir geride gidebilir belli olmaz dedi doktor sağlıkla doğsunda adınıda bayram koyarım bayrama denk gelirse:) gerçi ben doktorumla daha erken diye konuşmadım ama normal düşünmüyorum ben:18:
Selam arkadaşlar,hikayemi sık sık yazıyorum ve sizlerde bana yorumlar yapıyorsunuz çok teşekkür ederim.Hatırlarsanız ben geçen ay kürtaj olmuş ve adet bile olmadan hamile kalmıştım.Beta hcg deilk değer 400 küsür iki gün sonra 300,dün ise 230 a düştü.İlk sonucu aldığımda doktorla telde konuştuk bana kimyasaldır demişti.Değerler düşünce ne aradım ne sordum.İçimden gelmedi.Şimdi ben neyi bekliyorum onuda bilmiyorum.İki günde bir betahcg 100 düşüyor.Ne zaman sıfırlanacak.Vücudumda bir bebek var mı.Kimyasalda embrio nerede oluyor araştırıyorum ama bulamıyorum.Önümüzdeki pazartesi son tahlili yaptırıp artık doktora gideceğim.Beni en çok düşündüren yeniden kürtaj mı olmam gerekiyor.Aranızda daha önce böyle 400lü gibi yüksek değerlerle kimyasal yaşayan varmı varsa sonrasında ne oldu.Kürtaj gerekiyormu.Çok soruyorum biliyorum ama affedin.Herkese teşekkürler....
Senay cım,çok teşekkür ederim beni çok rahatlattın.Evet değerlerin seninde bana çok yakınmış inşallah ben de kürtajsız kurtulurum bu durumdan.Çünkü daha bir ay önce kürtaj oldum.Hiç lekelenme yok,değer yüz yüz düşüyor umarım hafta sonunda biter gider.İlgin için çok teşekkür ederim.İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun sevgiler...canım öncelikle çok geçmiş olsun. ben sana daha önce de yazmıştım aslında. ben de 400 değil ama 383 ile gebe kaldığımı öğrenmiştim. daha önceden kan pıhtılaşması problemi yaşamama rağmen bunun gebeliğe bir etkisi olacağını bilmediğimden hi bir ilaç vs kullanmıyordum. öğrendikten 2 gün sonra ben de kahverengi lekelenme başladı. lekelenmeden 2 gün sonra dr. a gittim ancak hiçbirşey görülmedi. ben nasıl yok dedim bi de dr. a :). bi kan testi daha yapalım dedi 83'e düşmüştü. yani düşük yapıyordum. dr hiç bir şey yapmaya gerek yok bekliycez dedi. zaten akşamına da kanamam başladı. çok şükür kürtaj olmadan atlattım. 2. sinde de erkenden öğrendiğim için bhcg sonucum 76 çıkmıştı. 2 günde bir artması gereken değer 2 gün sonra yarıya düşmüştü. kanamam başladığında gittim dr. a çok ufak bişey görünüyo ama müdahale etmeye gerek yok dedi. onu da kürtaj olmadan düşürdüm. yani büyük bi ihtimal sen de kürtaj olmadan atlatabilirsin. umarım faydalı olabilmişimdir. tekrar geçmiş olsun. inan seni çok iyi anlıyorum. ama üzülme inş. en kısa zamanda sağlıkla hamile kalabiliriz. ben şu an hala yeniden hamile kalmak için denemedeyim.
Senay cım,çok teşekkür ederim beni çok rahatlattın.Evet değerlerin seninde bana çok yakınmış inşallah ben de kürtajsız kurtulurum bu durumdan.Çünkü daha bir ay önce kürtaj oldum.Hiç lekelenme yok,değer yüz yüz düşüyor umarım hafta sonunda biter gider.İlgin için çok teşekkür ederim.İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun sevgiler...canım öncelikle çok geçmiş olsun. ben sana daha önce de yazmıştım aslında. ben de 400 değil ama 383 ile gebe kaldığımı öğrenmiştim. daha önceden kan pıhtılaşması problemi yaşamama rağmen bunun gebeliğe bir etkisi olacağını bilmediğimden hi bir ilaç vs kullanmıyordum. öğrendikten 2 gün sonra ben de kahverengi lekelenme başladı. lekelenmeden 2 gün sonra dr. a gittim ancak hiçbirşey görülmedi. ben nasıl yok dedim bi de dr. a :). bi kan testi daha yapalım dedi 83'e düşmüştü. yani düşük yapıyordum. dr hiç bir şey yapmaya gerek yok bekliycez dedi. zaten akşamına da kanamam başladı. çok şükür kürtaj olmadan atlattım. 2. sinde de erkenden öğrendiğim için bhcg sonucum 76 çıkmıştı. 2 günde bir artması gereken değer 2 gün sonra yarıya düşmüştü. kanamam başladığında gittim dr. a çok ufak bişey görünüyo ama müdahale etmeye gerek yok dedi. onu da kürtaj olmadan düşürdüm. yani büyük bi ihtimal sen de kürtaj olmadan atlatabilirsin. umarım faydalı olabilmişimdir. tekrar geçmiş olsun. inan seni çok iyi anlıyorum. ama üzülme inş. en kısa zamanda sağlıkla hamile kalabiliriz. ben şu an hala yeniden hamile kalmak için denemedeyim.
Öncelikle beni çok rahatlattığın için teşekkür ederim.Evet seninde değerlerin bana çok yakınmış.İnşallah ben de en kısa sürede kürtajsız atlatırım.Allah en yakın zamanda sana bana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.Yeniden teşekkür ederim.Sevgilerimle...canım öncelikle çok geçmiş olsun. ben sana daha önce de yazmıştım aslında. ben de 400 değil ama 383 ile gebe kaldığımı öğrenmiştim. daha önceden kan pıhtılaşması problemi yaşamama rağmen bunun gebeliğe bir etkisi olacağını bilmediğimden hi bir ilaç vs kullanmıyordum. öğrendikten 2 gün sonra ben de kahverengi lekelenme başladı. lekelenmeden 2 gün sonra dr. a gittim ancak hiçbirşey görülmedi. ben nasıl yok dedim bi de dr. a :). bi kan testi daha yapalım dedi 83'e düşmüştü. yani düşük yapıyordum. dr hiç bir şey yapmaya gerek yok bekliycez dedi. zaten akşamına da kanamam başladı. çok şükür kürtaj olmadan atlattım. 2. sinde de erkenden öğrendiğim için bhcg sonucum 76 çıkmıştı. 2 günde bir artması gereken değer 2 gün sonra yarıya düşmüştü. kanamam başladığında gittim dr. a çok ufak bişey görünüyo ama müdahale etmeye gerek yok dedi. onu da kürtaj olmadan düşürdüm. yani büyük bi ihtimal sen de kürtaj olmadan atlatabilirsin. umarım faydalı olabilmişimdir. tekrar geçmiş olsun. inan seni çok iyi anlıyorum. ama üzülme inş. en kısa zamanda sağlıkla hamile kalabiliriz. ben şu an hala yeniden hamile kalmak için denemedeyim.
Senay cım,çok teşekkür ederim beni çok rahatlattın.Evet değerlerin seninde bana çok yakınmış inşallah ben de kürtajsız kurtulurum bu durumdan.Çünkü daha bir ay önce kürtaj oldum.Hiç lekelenme yok,değer yüz yüz düşüyor umarım hafta sonunda biter gider.İlgin için çok teşekkür ederim.İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?