Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar merhaba bende de kan pıhtılaşması var 1 düşük 1küretaj olmuştum bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktor hemen kan sulandırıcı iğneye başladı doğru hemen başlanması başka bi doktora daha danıştım aslında gerek yok şimdiden vurulmaya kalp atımı olunca başlarız dedi hangisi doğru birde iğnenin adı clexane değil oksabar 0.4 lük bana bu konu hakkında bilgi verin bebeğime bişi olucak diye çok korkuyorum (

öncelikle allah bebişini korusun .bende hamile olduğumu öğrendiğim gün başladım çok şükür bişey olmadı. doktora göre değişiyor ama bir kısmımız daha hamile kalmadan bile kullandı. oksabar adını duymadım google sordum çıkmadı sanırım içeriği aynıdır ama .

Son düzenleme:

canım ya adını yanlış yazmışım oksaparmış clexane ile içeriği aynı kaçlık kullandın bana 0.4 lük yapıldı bugün hep aynı doz<mu vuruluyor yoksa değişiyomu bilgin varmı????

Selam arkadaşlar,hikayemi sık sık yazıyorum ve sizlerde bana yorumlar yapıyorsunuz çok teşekkür ederim.Hatırlarsanız ben geçen ay kürtaj olmuş ve adet bile olmadan hamile kalmıştım.Beta hcg deilk değer 400 küsür iki gün sonra 300,dün ise 230 a düştü.İlk sonucu aldığımda doktorla telde konuştuk bana kimyasaldır demişti.Değerler düşünce ne aradım ne sordum.İçimden gelmedi.Şimdi ben neyi bekliyorum onuda bilmiyorum.İki günde bir betahcg 100 düşüyor.Ne zaman sıfırlanacak.Vücudumda bir bebek var mı.Kimyasalda embrio nerede oluyor araştırıyorum ama bulamıyorum.Önümüzdeki pazartesi son tahlili yaptırıp artık doktora gideceğim.Beni en çok düşündüren yeniden kürtaj mı olmam gerekiyor.Aranızda daha önce böyle 400lü gibi yüksek değerlerle kimyasal yaşayan varmı varsa sonrasında ne oldu.Kürtaj gerekiyormu.Çok soruyorum biliyorum ama affedin.Herkese teşekkürler....

meltemcim kontrolün güzel geçmiş inşallah hep böyle sorunsuz devam eder ve sağlıkla oğluşunu kucağına alırsın

iyi akşamlar kızlar epeydir yazamadım işyerinde bilgisayarım yok birde tatile gittik çok iyi geldi valla bugün kontrolümüz vardı 3 lü test için kan verdik herşey yolundaymış ayrıntılıyı sordum biraz kızdı ben zaten ayrıntılı bir şekilde bakıyorum dedi bizde kabul ettik
sizler nasılsınız olumsuz bir şey yok değilmi hepinizi öpüyorum

kızlaaarrr hepinize ii geceler..bende bugün doktora gittim kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım..değerler normal çıktı...bebeğime baktırdım 4lü de cinsiyetimiz kesinleşti..dünyalar güzeli şirin bir kızım olacakmış inşallah hayırlısıyla...kızlarr gününde gidiyor 21 haftalık olmuşuz 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapalım dedi..inşallah onu da hayırlısıyla atlatırız bize dua edin bizde size çok dua ediyoruz kızımla...:))

canım bnim bundan önceki doktorum tüp bebek doktoruydu o göbekten yapmamı söylemişti gerçi sonra ordaki diğger doktor farketmez yeterki deri altı olsun dediler bu doktoruma sormadım göbekten başladım öylede devam ediyorum doktorumda görüyorum her muanede hatta ilk zamanlr çok morarıyodu her ultrasona aldığında çok üzülüyordu şimdi artık pek morarmıyor

ya arkaddaslar acıl bı sorum olcak cvp verırsınız mı ?

ya kan pıhtılasma sorunu olupda coraspın kullanan varmı ??

ben bebek aspirini kullanıyorum 100 lük adet dönemimde de kesmemiştim gebelik öncesi

amin canım rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın benim dualarım bu yönde:)bende hareketlerini geç hissedenlerdenim hatta her gittiğimde dokktora soruyodum ben neden hissetmiyorum diye doktorda daha erken olduğunu 20 haftalardan sonra hissedebileceğimi söylemişti bende diyordum yok benimle aynı olanlarınki yok kayıyormuş yuvarlanıyomuş diye o da onlar fazla sallıyorlar bağırsak hareketini gaz zannediyorlar diyordu:) ben ilk 21 haftadan sonra hissettim tekme ondan 1 hafta önce falanda kalp atımı gibi başladı bişeyler pıt pıt atıyodu seyirmeleri hissediyo olabilirsin belki hatta bi arkadaşımda 3 aylık hamile 2.hamileliği bebek çok hareketli falan diyo anam benimki daha o kadar hareketli değil yani yuh dedim:)

ben gebelik öncesi iğneye ve aspirine başladım ben zaten kalp atışı duymuyordum ama onun için öncesinde olmasa bile bence hamile kalır kalmaz başlamak gerekli iğneye

geçmiş olsun canım bende kimyasal gebelik yaşadım değerim 1500 e kadar yükseldi kürtaj gerektiren bir durum değil değer 15 gün içinde sıfırlandı kimyasalda embriyo oluşmuyor döllenme oluyor ama tutunamıyor adetin ne kadar geçti benim adetten sonra 15 gün içinde kanamam başlamıştı

oh valla ne güzel tatiller yapılmış biz bu sene istanbulu bekliyoruz:) herşeyin yolunda olmasına sevindim

sonunda bi kız haberi aldık :)maşallah canım hep böyle güzel devam eder inşallah

en son 4 kasım dedi değişmezse çünkü önede gelebilir geride gidebilir belli olmaz dedi doktor sağlıkla doğsunda adınıda bayram koyarım bayrama denk gelirse:) gerçi ben doktorumla daha erken diye konuşmadım ama normal düşünmüyorum ben:18:

günaydın kızlar . tatildeyiz ama sıcaklardan uyuyamayıp erkenden buradayız...

canım ya adını yanlış yazmışım oksaparmış clexane ile içeriği aynı kaçlık kullandın bana 0.4 lük yapıldı bugün hep aynı doz<mu vuruluyor yoksa değişiyomu bilgin varmı????

0,4 lük başlamıştık 2 gündür 0,6 lık kullanıyorum. ama aynı dozu doğuma kadar kullananlar var güzelim

senin iyiymiş bebeğin maşallah hep böyle devam etsin annesi. benim doktorumda ayrıntılıyı kendi yapıyor diye düşünüyorum . ultrasonu 4 boyutlu ayrıntılıda öyle bişey heralde bilemiyorum ki

maşallah kızına topiğin çiçeği geliyor. allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin .bizimde haftaya şeker yüklememiz inşallah sorunçıkmaz ilaç içmekten yoruldum..

:) bayram güzelmiş. isim derdinden kurtulmuş nolursun seçmekte zor nitekim ismi :) bende normali bekleyemem heralde ilaçları önden kes derse içim içimi yer.allahım o günleride göstersin inşallah sağlıkla

canım öncelikle çok geçmiş olsun. ben sana daha önce de yazmıştım aslında. ben de 400 değil ama 383 ile gebe kaldığımı öğrenmiştim. daha önceden kan pıhtılaşması problemi yaşamama rağmen bunun gebeliğe bir etkisi olacağını bilmediğimden hi bir ilaç vs kullanmıyordum. öğrendikten 2 gün sonra ben de kahverengi lekelenme başladı. lekelenmeden 2 gün sonra dr. a gittim ancak hiçbirşey görülmedi. ben nasıl yok dedim bi de dr. a :). bi kan testi daha yapalım dedi 83'e düşmüştü. yani düşük yapıyordum. dr hiç bir şey yapmaya gerek yok bekliycez dedi. zaten akşamına da kanamam başladı. çok şükür kürtaj olmadan atlattım. 2. sinde de erkenden öğrendiğim için bhcg sonucum 76 çıkmıştı. 2 günde bir artması gereken değer 2 gün sonra yarıya düşmüştü. kanamam başladığında gittim dr. a çok ufak bişey görünüyo ama müdahale etmeye gerek yok dedi. onu da kürtaj olmadan düşürdüm. yani büyük bi ihtimal sen de kürtaj olmadan atlatabilirsin. umarım faydalı olabilmişimdir. tekrar geçmiş olsun. inan seni çok iyi anlıyorum. ama üzülme inş. en kısa zamanda sağlıkla hamile kalabiliriz. ben şu an hala yeniden hamile kalmak için denemedeyim.

Senay cım,çok teşekkür ederim beni çok rahatlattın.Evet değerlerin seninde bana çok yakınmış inşallah ben de kürtajsız kurtulurum bu durumdan.Çünkü daha bir ay önce kürtaj oldum.Hiç lekelenme yok,değer yüz yüz düşüyor umarım hafta sonunda biter gider.İlgin için çok teşekkür ederim.İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun sevgiler...

Senay cım,çok teşekkür ederim beni çok rahatlattın.Evet değerlerin seninde bana çok yakınmış inşallah ben de kürtajsız kurtulurum bu durumdan.Çünkü daha bir ay önce kürtaj oldum.Hiç lekelenme yok,değer yüz yüz düşüyor umarım hafta sonunda biter gider.İlgin için çok teşekkür ederim.İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun sevgiler...

hayırlı cumalar herkesee

iğnlerim şimdilik morartmadı beni. sadece vurulduktan sonra yanması sürüyor bir müddet o zorluyor ama çok kasmıyorum kendimi rahat olmaya çalışıyorum sanki daha kolayaşıyuor işim..

Öncelikle beni çok rahatlattığın için teşekkür ederim.Evet seninde değerlerin bana çok yakınmış.İnşallah ben de en kısa sürede kürtajsız atlatırım.Allah en yakın zamanda sana bana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.Yeniden teşekkür ederim.Sevgilerimle...

selam arkadaşlar.Bir sorum olacak bu iğneler kemik erimesi yapabildiği için kalsiyum hapı kullanıyoruz demişti birileri.Benim doktorum henüz kullan demedi.Siz ne zaman başladınız?Benim 13. iğnem...

umarım kürtajsız atlatırsın. inş sen de en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın. ama kürtajdan sonra en az 3 ay beklenmesi gerekiyomuş. belki bu hamileliğin o yüzden kimyasal olmuştur. ve eğer pıhtılaşma problemin de varsa öncelikle dr. dan kullanman gereken ilaçları öğrenip bunları 3 ay kullandıktan sonra hamile kalmayı deneyebilirsin. böylece hem rahmi dinlendirirken hem de ilaç takviyesi ile kendini hamileliğe hazırlayabilirsin. ben kürtaj olmasam da önkekinde bir ay beklemiştim. ama ilaçlarımı düzgün kullanmadığım için o da kimyasal oldu. şimdi aradan 3 ay geçti ve yaklaşık 1,5 aydır da düzenli olarak folikasit ve coraspin kullanyorum. 4-5 gün sonra da hamile yumurtam çatladıktan sonra iğneye başlıycam tedbir olsun diye. zaman zaman ümidimi yitirsem de burada hamile kalanları ve bebeğini kucağına alanları gördükçe ümitleniyorum. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…