arkadaşlar bi soru sorucam benim adet günüme 2 vardı dün öğlen kahverengi bi leke oldu. bugün bu saate kadarda daha hiç bişey olmadı belim 2 gündür çok ağrıyodu bu gün hafifledi acaba hamile olabilirmiyim doktora gidicem korkuyorum böyle bi tedirginlikle gebeliğe başlamak istemiyorum beklemek istiyorum ama ya hamileysem bebişime bişey olursa diyede korkuyorum ne yapıyım lütfen akıl verindelikafaduldenCADIARZU
canım bence hamılesın ınsalllahhhh benımkıde oyle olmustu ıdrar testı alsana hemen cıkar onda ıyı haberlerını beklıyozzzzz
saol arkadaşım ama daha adetime 2 gün var
çıkarmı acaba testte aslında birde bu şekilde başlamak istemiyorum gebeliğime biraz beklesemmi acaba şu an kanamam falan yok dün azbi leke oldu bitti bilmiyorum kararsızım bel ağrım hafifledi bilmiyorum çok kararsızım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
saol arkadaşım ama daha adetime 2 gün var
çıkarmı acaba testte aslında birde bu şekilde başlamak istemiyorum gebeliğime biraz beklesemmi acaba şu an kanamam falan yok dün azbi leke oldu bitti bilmiyorum kararsızım bel ağrım hafifledi bilmiyorum çok kararsızım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben rutin beklemede olduğum için sadece sizin haberlerinizi okuyor ve mutlu haberlerinize seviniyorum inş hep mutlu haberler verirsiniz banada moral olur bağımlılık yaptı bu topic bana okumadan duramıyorum bir gelişme olursa bende yazarım kıslar bildiğiniz gibi test sonuçlarımı bekliyorum
bende 2 düşük yaşadım 21 haftalık bebek karnımda öldü ve ölü doğum yaptım . tekrarlayan düşük olduğu için tromboz paneli testi yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu için düşük oluyordu. veeeeeee 4 ay sonra 3.kez gebe kaldım ve gebeliğim boyunca clexane0,4 iğne oldum ve coraspıne 100 içtim şu anda 4 aylık bir kızım var allah sizlerede nasip etsin.
umut sen nasılsın canım düzensiz oluyordu adetin sanırım 3gün oldu kesildi yazmıştın aklıma kendi gebeliğim geldi adetimin üçüncü günü hormon tahlilleri için gittim çok yoğun olduğunu söyleyince dr şüphelendi düşük olabilir diye hcg ye baktı 68 çıktı ama tabi büyük ihtimal düşük dedi ama hamd olsun Rabbime,Allah yokluklarını göstermesin,Rabbim nasip etcekse herşekilde olur inşallah sende hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberi verirsin hep dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?