Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bence hamılesın ınsalllahhhh benımkıde oyle olmustu ıdrar testı alsana hemen cıkar onda ıyı haberlerını beklıyozzzzz

canım bence hamılesın ınsalllahhhh benımkıde oyle olmustu ıdrar testı alsana hemen cıkar onda ıyı haberlerını beklıyozzzzz

saol arkadaşım ama daha adetime 2 gün var
çıkarmı acaba testte aslında birde bu şekilde başlamak istemiyorum gebeliğime biraz beklesemmi acaba şu an kanamam falan yok dün azbi leke oldu bitti bilmiyorum kararsızım bel ağrım hafifledi bilmiyorum çok kararsızım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben rutin beklemede olduğum için sadece sizin haberlerinizi okuyor ve mutlu haberlerinize seviniyorum inş hep mutlu haberler verirsiniz banada moral olur bağımlılık yaptı bu topic bana okumadan duramıyorum bir gelişme olursa bende yazarım kıslar bildiğiniz gibi test sonuçlarımı bekliyorum

canım kantesti yaptırabilirsin çünkü normal evde yapılan teslerde çıkmayabilir en azından için rahat olur önlemini alırsın inş hamişsindirdelikafadulden

nazlı 03 ve baharçelik sevincimi paylaştığınız için çok yeşekkür ederim aslında buradaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım iyiki varsınız sizi çok seviyorum acayip bişey bu topic yaa işte giriyorum eve gelir gelmez açmaya çalışıyorum bağımlı oldum artıkım:))
nazlı 03 inşallah güzel haberlerle dönersin canım.
ravza1818 bence de hamile olabilirsin ben de de aynısı olmuştu kahverengi akıntı yani ve adetime 3 4 gün vardı idrar testinde çıkmıştı. hadi bakalım innnşallah bebiş vardır.
CANLARIM BÜTÜN DUALARIM SıZLERLE VE KÜÇÜK MELEKLERıMıZLE:)))

canım korkma o lekelenmeden bısey olmaz ıdrarda sılık bıle olsa kesın cıkar kız yap su testı valllla cok meraklandım:)

senin sonuçlar ne zaman çıkıcak. bak merak ettim şimdi: bu arada başka dr.larlada görüştün mü nasıl kontrol durumun. arada yaz bende seni çok merak ediyorum... arada girip bakıyorum duurumunda değişiklik var mı diye :)

bende 2 düşük yaşadım 21 haftalık bebek karnımda öldü ve ölü doğum yaptım . tekrarlayan düşük olduğu için tromboz paneli testi yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu için düşük oluyordu. veeeeeee 4 ay sonra 3.kez gebe kaldım ve gebeliğim boyunca clexane0,4 iğne oldum ve coraspıne 100 içtim şu anda 4 aylık bir kızım var allah sizlerede nasip etsin.

canim valla bilemessin nasil morel buldum.
boyle seyleri duyunca morel buluyorum.
umutlaniyorum. ama burada biri bebegini kaybetse benimde moreim bozuluyo
umudum kayboluyo. tedavi sekline inanmiyorum.
allah herkesin kalbine gore versin ve bebeklerini kucagina almayi nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese günaydın kızlarrr,yaa çalışıyoruz biz birde işler yoğun bazen eski sayfaları okuyamayabiliyorum ama müsait olunca okuyorum

bebek bekleyenler; allahım en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

hamile arkadaşlar ; allah bizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin,sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi inşallah

benim üçlü test sonucum çıktı öğleden sonra doktorumu arayacam inşallah temzi çıkar yaa içim nasıl tedirgin anlatamam..

aramıza yeni katılan arkadaş; hoşgeldiniz

hadi öpüyorum hepinizi ;işe dönmem lazım

umut sen nasılsın canım düzensiz oluyordu adetin sanırım 3gün oldu kesildi yazmıştın aklıma kendi gebeliğim geldi adetimin üçüncü günü hormon tahlilleri için gittim çok yoğun olduğunu söyleyince dr şüphelendi düşük olabilir diye hcg ye baktı 68 çıktı ama tabi büyük ihtimal düşük dedi ama hamd olsun Rabbime,Allah yokluklarını göstermesin,Rabbim nasip etcekse herşekilde olur inşallah sende hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberi verirsin hep dualarımdasınız

herkes napiiiiii hihoyyyt cemrecik sistit olmus onlan mesgulum.sizler napıonuz bakem?lal geldimi hiç?

kızlarr üçlü testimin sonuçlarını söyledi doktorum herey normal bir sorun yok dedi.. çok rahatladım mutlu oldum yaa..
allahım hepimize sağlıklı günler versin

meryemcim, sevincini gönülden paylaşıyorum canım...inşallah heppp böyle yolunda gider herşey ve sağlıkla kucağına aldığın haberleri de vermek nasip eder allah...öptüm

celenim, anacım gönder kızçeyi bana...bu ne böle ya...bi türlü hastalıktan kurtulamadı yavrucak...gönder ben bakiim dicem ama benimkide iyi diil bi kaç gündür...ek gıdalara başladık yavaştan...sürekli kaka yapıy benim kızçe...her öğünden sonra hemen cırk...anlamadım ne olduğunu, normal diyo çocuk doktorumuz ama ben çok endişe ediyorum yaa...acaba ishalde ben mi bilemiyorum diye...ama öyle çok sulu filanda diil, sadece çok sık yapıyo, önceden bi sabah bi akşam yapardı, şimdi 2-3 saatte bir yapıyo, ilk defa popişi pişik oldu bebişimin sürekli kaka yapmaktan, keyfi yerinde ateşi filanda yok çok şükür ama ne bilim çok yapınca şaşırdık kaldık eşimle...sen yaşamışmıydın böyle bişi ek gıdalara geçiş sürecinde??
cemreme çokk geçmiş olsun, seninde allah yardımcın olsun canım...öpüyorum ikinizide kocaman...

kızlar, dün aradım mumamuyu ama cevap alamadım rahatsız etmemek için de tekrar aramadım ama çok merak ediyorum, inşallah herşey yolundadır...

arkadaşlar, mumamu aradı bugün iyiymiş bebişte kendisi de...topiciğimizin yeni bebeği ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah...allah anneli babalı büyümek nasip etsin...

Son düzenleme:
celen canım geçmiş olsun cemreye vallahi nazar değiyor bu çocuğa geldinizmi ankaradan hava değişikliği yaramadı galiba cemreciğe allah kolaylık versin canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur küçük prenses

sagol canım benım hamıleleıgı bıraz erteledım kendımı hazır hıssetmıyorum cunku aynı korkularııı yani.... canım dr gıttım antıyobıyotık falan verdı sukur cok ıyıyım neydı o agrılarr...bıde fsh yuksek cıktı dusukler bundan kaynaklıyomu acaba dedım dr haber beklıyorum..

CELENNN gecmıs olsun kız bende gırmıyo yıne bısey var dıyodum.... bızde bı degısıklık yok hayat kaldıgı yerden devam edıyo kızımızın yanakalarından op olurmuuu

UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER
celen
şen
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82
güneş[/COLOR
]

ınşallah yüzü gülecekler:nazar:

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhhhihoyyythihoyyyt]

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…