meryem canım gözün aydın canım benim darısı bizlere inşallah allah sonuna kadar hep güzel haberler nasip etsin inşallah
sevgili eserizmir sılaya canlarım karın ağrısı bendede oluyor bazen çok bazen az sanırım gaz yüzünden oluyor bebek baskı yapınca sancı veriyor birde rahmimiz büyüyor bebeğe kendini adapte etmeye çalışıyor sanırım düşünsenize küçük bir yerden 3-3,5 kğ bebek dünyaya gelecek yan yatınca daha çok oluyor birde benim kalçamda ağrımaya başlıyor biraz sırt üstü yatıyorum sonra tekrar sağ yada sol tarafa yatıyorum bunlar normal bence ben pek kafaya takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeterki bunlarnı hepsi geçecek nasılsa bu yüzden kafaya fazla takmayın ama yinede doktorunuza bir danışın aklınıza takılmasın
canim bi kac dusuk yapinca insan ister istemez herseyi kafaya atip tutuyo
karnin artik belirmeye basladimi?
benim sabahlari biraz cikiyo
aksam tam belli oluyo.
karnim sertlestigi icin igneci artik karnimdan vuramuyo.
bacaga gectik. insllah saglikla bebeklerimize kavusuruz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar umarım herkes iyidir,doğum yapan arkadaşlarımızı kutlarım allah sağlıklı analı babalı büyümek nasip etsin..
kızlar bazen bendede oluyor hafif ağrı karnımda fundacım dediğin gibi kaçlamda da bazen oluyor bende bunları normal karşılıyorum ee bütün vücudumuz değişiyor elbette birtakım eyler olacak diye düşünüyorum..
allah sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip etsin
Tebrik ederiz canım...Amin inşallah...Forumu takip ediyor muydun hamileyken ?merhabalar arkadaşlar.benim de kan pıhtılaşması problemim vardı.ve geçen hafta bugün doğum yaptım.nur topu gibi bi oğlumuz oldu:)))))darısı bütün arkadaşların başına:)))
merhabalar arkadaşlar.benim de kan pıhtılaşması problemim vardı.ve geçen hafta bugün doğum yaptım.nur topu gibi bi oğlumuz oldu:)))))darısı bütün arkadaşların başına:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?