Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meryem canım gözün aydın canım benim darısı bizlere inşallah allah sonuna kadar hep güzel haberler nasip etsin inşallah

meryem canım gözün aydın canım benim darısı bizlere inşallah allah sonuna kadar hep güzel haberler nasip etsin inşallah

funda maşallah sende 15.haftaya ulaşştın şaka bir tarafa zaman hızlı geçiyor. bende 3lü testi yaptırdım herşey güzel gidiyor. darısı başınıza valla. her zaman dua ediyorum sizin içinde :) öpüyorum kendine ii bak
MERYEM seninde gözün aydın canım yaaaa... umarım herzaman güzel haberler alırız.

kızlar birşey sorucam benim karnım ağrıyo ara ara özellikle yan yatınca karnım çok ağrıyor böle başına gelen olmuşmuydu

FUNDA MERYEMMERYEM BKALE
kizlar bugun biraz halsizim. karnim hafif hafif agriyor.
hemen hemen ayni haftalarda oldugumuz icin sizlere soruyorum.
sizce normalmi? ben cok mu pimpirik yapiyorum acaba.

:1hug:canlarım, bir önceki sayfada yazmıştım...mumamu arkadaşımız dün doğum yaptı alkisalkisalkis sezeryanla bir oğluşu oldu çok şükür, o da mthfr homozigottu...bir oğlu vardı zaten ama ilk bebeğinden sonra yanılmıyosam 5 düşüğü vardı, bu ikinci bebeği....
biraz kanaması olmuş sezeryan sonrası ama seruma kan durdurucu ilave etmişler sorun giderilmiş, birde sütü henüz tam olarak gelmemiş yeni annemizin, hep birlikte dua edelim inşallah en kısa zamanda gelir sütü...mama vermişler biraz, aklınızda olsun bebiş bekleyenler sütünüz hemen gelmezse (ki sezeryan operasyonları sonrası hemen gelmeyebiliyor) hemşirelerin mama verme isteğini geri çevirmeyin sakın, aksi halde bebişin kan şekeri düşebiliyo ve sarılık olabiliyo...
neyse arkadaşımız fırsat bulunca gelip kendisi ayrıntıları yazacaktır...a.s.

sevgili eserizmir sılaya canlarım karın ağrısı bendede oluyor bazen çok bazen az sanırım gaz yüzünden oluyor bebek baskı yapınca sancı veriyor birde rahmimiz büyüyor bebeğe kendini adapte etmeye çalışıyor sanırım düşünsenize küçük bir yerden 3-3,5 kğ bebek dünyaya gelecek yan yatınca daha çok oluyor birde benim kalçamda ağrımaya başlıyor biraz sırt üstü yatıyorum sonra tekrar sağ yada sol tarafa yatıyorum bunlar normal bence ben pek kafaya takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeterki bunlarnı hepsi geçecek nasılsa bu yüzden kafaya fazla takmayın ama yinede doktorunuza bir danışın aklınıza takılmasın

canim bi kac dusuk yapinca insan ister istemez herseyi kafaya atip tutuyo
karnin artik belirmeye basladimi?
benim sabahlari biraz cikiyo
aksam tam belli oluyo.
karnim sertlestigi icin igneci artik karnimdan vuramuyo.
bacaga gectik. insllah saglikla bebeklerimize kavusuruz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

haklısın canım bende ilk zamanlar öyleydim ama ne yapsanda iş olacağına varıyor bu yüzden kendime stres yapmamaya karar verdim ne kadar stres yapmasamda bazı şeyleri kafaya takıyoruz çünkü zor bir gebelik geçiriyoruz kaybetme korkusu herşeyin üstünde ben iki haftadır doktora gitmiyorum acaba nasıl iyimi kalp atışları varmı bir sorun varmı hep aklımda ama yapacakta birşey yok
canım benim karnımda yavaş yavaş belirginleşmeye başladı iki gündür daha net hissediyorum akşamları benimde karnım büyüyor sabaha kadar küçülüyor ama ben 3 ay olmadan bacaklara başladım bebeğimi riske atmak istemidim birde benim rahimde kanama vardı bu yüzden çok tedirgin oldum göbekten vurmak için şimdi bacaktan vuruyoruz görsen mosmor oldu bacaklarım ama bebeğim için değer

allah isteyen herkese çocuk özlemi yaşatmasın hamile arkadaşlarımız için allah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin doğum yapan arkadaşları allah bir ömür çocuklarıyla mutlu etsin:Saruboceq:

dun aksamdan beri kadinlar kulubu acilmiyordu.
cok korktum bidaha sizle iletisim kuramayacagim.
ve bilgi alis verisinde bulunamayacagim icin.
ama neyseki acildi.
valla alis kanlik yapmis ya burasi.

arkadaşlar 2 gündür buraya ulaşamadım bi daha burayı bulamıycam sizlerle konuşamıycam diye çok korktum şükürki şuan ulaştım ve bunları yazabiliyorum arkadaşlar inanın çok mutluyum hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun

günaydın kızlar umarım herkes iyidir,doğum yapan arkadaşlarımızı kutlarım allah sağlıklı analı babalı büyümek nasip etsin..
kızlar bazen bendede oluyor hafif ağrı karnımda fundacım dediğin gibi kaçlamda da bazen oluyor bende bunları normal karşılıyorum ee bütün vücudumuz değişiyor elbette birtakım eyler olacak diye düşünüyorum..
allah sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip etsin

meryemcim ya siteye niye girilmiyor.....kaç gündür giremedim...doğru düzgün hamilelik haberimi veremedim.....
çok mutluyum....

merhabalar arkadaşlar.benim de kan pıhtılaşması problemim vardı.ve geçen hafta bugün doğum yaptım.nur topu gibi bi oğlumuz oldu:)))))darısı bütün arkadaşların başına:)))

:1hug: Herkese merhaba arkadaşlar ;

Öncelikle sevgili mumamuya burdan tebriklerimi gönderiyorum...Allah oğlunu anneli babalı büyütsün...Bahtı açık , vatanına milletine , ailesine hayırlı bi evlat olur inşallah...Darısı da başımıza inşallah...Buradaki tüm arkadaşların ve isteyen herkesin...

Bu arada marguerite in doğum tarihi de yakın değil miydi kızlar ? Şu sıralar olması lazım...Marguerite cim bi müjdeli haber de senden bekliyoruz....

Meryemciğim , sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim , gözün aydın canım..

Ben de bugün 10. haftama başladım kızlar... Hala inanamıyorum.. Hiçbir hamileliğim bu kadar uzun sürmemişti...Bu defa olacak inşallah Allahın izniyle...Ben de 2 hafta sonra ikili test yaptırıcam...Şimdiden heyecanlıyım...İnşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:, Fundanın dediği gibi biraz akışına bırakmak gerekiyor galiba...

Hep iyi haberleri paylaşmak dileğiyle , herkese sevgiler...

papatyacım işlerin yolunda olmasına çok sevindim. daha ne 10 haftalarını yazacaksın sen buradan :))) kendine ve bebişine ii bak

SLM KIZLAR :)

nazlı tetanoz aşısı oldun mu sen. banada sağlık ocağından yapacaklardı yaptırmadım. sende durumlar nasıl

selvihan, funda nasılsınız :))

biz doktora gittik oğluşla..alkisalkisalkis. şekerden korkuyordum ya panik yaptım hani soran olmadı ama((((( doktor paniğe gerek yok dedi. 147 sorun değilmiş. şencim biraz içimi rahatlatmıştı zaten sağolsun. 180 üstü çıkarsa sorun olabilir dedi. ama dikkat et dedi bana nişasta türü alma dedi. kan tahlillerim vardı benim trombosit 390 olmuş ona da ii dedi. 830 gr olmuş oğluş Allahıma şükürler olsun hihoyyyt boyu falan da ii şükür. oynadı durdu. 1 ay sonra gel dedi. kan akışına baktı bebeğe giden onlar ii dedi. tetanoz ikinci dozu olmıcam bu arada. iğne coraspin megadyn devam ve yeni bir demir ilacı eklendi. kanım az biraz 11.2 gibi 12 ye çeksek ii olur dedi. bira depo bir ilaç yeni demir ilacım. işte şimdilik bu kadar benden. çok yazdım kıslar kusura bakmayın. öptük hepinizialkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…