Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

esercim işte malum soru yaptırsam mı yaptırmasam mı... ben deli oldum iki hafta kadar napcam diye.. yaptırma diyen de var yaptır diyende. ben tek doz vuruldum bebeğe koruma olsun diye. ne ağrı ne ateş hiçbişey yapmadı ama ben stresten öldüm öldüm dirildim ne yalan söyliyim. tamam hastanede steril ortamda yaptırcaz doğumu ama işte içimde korku kalmasın diye yaptırdım ben. ama sen kendin karar ver canım bazırlarında baya reaksiyon verebliyormuş ağrı falan. ben de tek dozda kaldım. millet iki doz vuruluyor ama ben vurulamayacağım valla. doktorumda gerek yok dedi zaten.

nazlıcım canım benim iyiyiz allaha şükür cuma günü üçlü test için gideceğiz inşallah iyi çıkar sonuçlar seninde iyi olmana çok sevindim maşallah :teytey:küçük oğluşuna şeker yüklemendede sorun yokmuş allaha şükür inşallah hep böyle güzel haberlerle dönersin nazlıcım burdaki her güzel şey hepimiz için ayrı bir moral oluyor kaydirigubbakcemile2kaç gündürde topiğe giremiyorum bir sorun vardı forumda sanırım o arada mumamudanda hiç ses çıkmadı inşallah iyidir.

nazlıcım kalsiyum tüketim nasıl ben bir türlü süt içemiyorum sadece yoğurt günde bir kase fazla yiyemiyorum karnımı ağrıtıyor peynirlede aram yok bu gittiğimde doktora söyleyeceğim en ne durumdasın benim bir dolgum düştü iki dişim kırıldı dişçiye gitmeyede korkuyorum narkoz verirler bebeğe bir şey olur diye of of:1no2:

aYca24 seninde gözün aydın allah tamamına erdirsin herşey gönlünüzce olsun allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah çok sevindim darısı bebek düşünen arkadaşlarımızın başına en kısa sürede inşallah

nazlıcım canım benim beni sormuşsun çok teşekkür ederim.biz allaha şükür iyiyizallahın izniyle yirmidördüncü haftaya sağsalim geldik.inşallah rabbim mutlu sona da erdirir..evde yatılı misafirim olduğu için nete fazla gi,remiyorum bu yüzden gelişmelerden biraz geri kaldım galiba.bizimde bu hafta şeker yüklememiz var.inşallah sorun çıkmaz.senin ne güzel iyi çıkmış.inşallah hep böyle sorunsuz devam eder.oğluşunda maşallahkocaman olmuş annesi .nazlıcım sana bir sorum olacak trombosit sayımı tahlili hangisi ben onu anlayamadım.tahlil kağıdında tam olarak adı ne geçiyor yazarsan sevinirim.birde iğneni hala günde 1 tanemi vuruluyorsun.dr.dozunu artırmayı düşünüyor mu.

fundacımmm ben çok süt içemiyorumfisfisfis aklıma gelmiyo ama yoğurt tüketiyorum ben. peynirde baya yerim severim çünkü..ama kemik ağrılarım var benim özellikle son üç haftadır baya yoğun. ek kalsiyum alanlar var aslında ama bana vermedi doktorum . sen sor bakalım bende sorarım yendien

canım Allaha şükür senin bebişte baya kocaman olmuş. hemogram tahlilinde bakılıyor canım dosyam annemde kalmış yanımda değil akşam tam adı varsa yazarım sana. iğne dozu için yeterli dedi bana doktorum henüz artmıyor dozu. ilerki haftalarda bakarız ama bu haftalar zaten bizim için en önemli haftalar dedi. bu haftalarda işler yolunda sonrsaı için çok korkma dedi Allahın izniyle inşallah sağ slaim tamamlarız bu dönemi. iğne aynı ama coraspin de devam ediyor benim bu arada. sende güzel haberlerle gel haftaya inşallah. şekerden de korkma oraya stresli gidersen şeker kendiliğinden bile yükseliyormuş rahat ol. benim sınırı biraz aştı ama doktorum valla benden daha rahat sorun yok dedi bana.öptüm seni ve bebişi

kızlar yaa siteye giremedim 2 gündür aklım gitti bi daha giremicem diye yaa buraya girmek iyi gelio bana güzel haberler aldıkça umutlanıyor ve güçleniyorum mumamu canım tebrikler bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah canım nazlıcım şekerinde sorun olmamasına sevindim ayrıca oğluşunda maşallah kocaman olmuş benimde 6 veya 8 inde testim var bakalım hamişmiyim dularınızı bekliyroum kızlar

off yaa siteye giremedim.yeni becerdim,ayy nasılda bağımlılık yapmış site ,sayfaya giremeyince ofiste duramadım sanki bişeyler eksik gibi.. ayyy nasılda alışmışız buraya

evet canım bendede kemik ağrısı var cuma günü gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek süt içemiyorum aklıma değil yanından bile geçmek istemiyorum çok kötü ya içmeyi çok istiyorum olmuyor canım çok teşekkürler ilgin için sevgilerŞeniza.s.

canım benim ay birden heyecanlandım delikafadulden inşallah canım test pozitif çıkar ve burdan hep beraber mutluluğunu paylaşırız nazlıcım bütün dualarım senin için allah inşallah bu mutlu haberi sana nasip eder hamişsindir allaha emanet ol a.s.

Arkadaşlar birşey soracağım, hamile değilim ama 1 kadar sonra düşünüyorum. Bende de kan pıhtılaşması tespit edildi.
Bazı arkadaşlar bu yapılan iğneler için her yerim mosmor oldu diye yazmışlar.
Doktorum korkulacak bir iğne değil demişti ama sizlerin yapılan yerler çok acıyor mu?
Elbette önemli olan bebişlerin sağlığı ama ben de iğneden ço korkan bir insanım maalesef ve merak ediyorum 9 ay boyunca olunacağı için.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Herkese sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler dilerim.

hiç korkma canım evet morarıyor bazen bazende ağrı oluyor kasa denk geliyor falan ama hepsi önemsiz şeyler helekı hamıle kalıp hareketlerinide hissedince gözünde hiç birşey olmuyor.basta insan sinir oluyor ama alışıyorsun acı falan kalmıyor acısa bıle.yeterkı bebişlerimize bişey olmasın gerisi teferruat diyorum ben.

nazlı ne güzel haberlerle gelmişsin oh maşallah.sekeride stres ettiğin gibi değilmiş bak.bu aralar benden 3-4 gunde ir pembe akıntı geliyor korkulu gunler geçirıyoruz doktorum yat diyor yatıyorum tek oluncada insan stres dahada yapıyor içimi rahat tutmaya calısıyorum.

funda canım dişlerin için korkuyorum demişsin kadın doğum doktorunada danış ve iyi bir dişçi bul iğne kullandığınıda söyle ne kadarlık hamıle olduğunuda.ilerleyen zamanlarda kalsiyum ihtiyacı dahada artacağından ağrılara dayanamayacaksın ben gittim ve teavımı oldum ona rağmen bu aralar biraz ağrı olmaya basladı dişlerimde.7 aya kadar git derim ben yoksa daha zor olur ilerid.

canım bak bende kullanıyorum iğne ama bende hiç morarma olmadı,bazen ters yere vuruyoruz sanırım biraz acıyo ama hiç morarma olmadı.. korkam canım alışınca hiç sorun olmuyor bu iğneler,bir vitamin ilacı alır gibi alıyorsun..

canım benim inşallah güzel haberler verirsin..allh tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin
bizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin

Cesaret toplamaya çalışıyorum sizlerden, ve de işe yarıyor, teşekkürler.
Aspirin içmeye başladım, doktorum 1-2 ay öncesinde aspirin kullan dedi.
Ama benim 1 ay sonra kürtaj sonrası 3 ayım dolacak. Sanırım 1 ay sonra da korunmayı bırakırım.
Doktorum şimdi bile hamile kalsan büyük sorun değil, hemen iğneye geçeriz ama tavsiyem 1-2 ay bekle dedi.
Sizler hamile kalmadan önce ne kadar süre ile aspirin kullanmıştınız.

ınşallah ben de sizler gibi sakinlikle, metanetle geçiririm önümdeki dönemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…