meryemcim ya siteye niye girilmiyor.....kaç gündür giremedim...doğru düzgün hamilelik haberimi veremedim.....
çok mutluyum....
selvihan, funda nasılsınız :))
biz doktora gittik oğluşla..alkisalkisalkis. şekerden korkuyordum ya panik yaptım hani soran olmadı ama((((( doktor paniğe gerek yok dedi. 147 sorun değilmiş. şencim biraz içimi rahatlatmıştı zaten sağolsun. 180 üstü çıkarsa sorun olabilir dedi. ama dikkat et dedi bana nişasta türü alma dedi. kan tahlillerim vardı benim trombosit 390 olmuş ona da ii dedi. 830 gr olmuş oğluş Allahıma şükürler olsun hihoyyyt boyu falan da ii şükür. oynadı durdu. 1 ay sonra gel dedi. kan akışına baktı bebeğe giden onlar ii dedi. tetanoz ikinci dozu olmıcam bu arada. iğne coraspin megadyn devam ve yeni bir demir ilacı eklendi. kanım az biraz 11.2 gibi 12 ye çeksek ii olur dedi. bira depo bir ilaç yeni demir ilacım. işte şimdilik bu kadar benden. çok yazdım kıslar kusura bakmayın. öptük hepinizialkisalkisalkisalkisalkisalkis
selvihan, funda nasılsınız :))
biz doktora gittik oğluşla..alkisalkisalkis. şekerden korkuyordum ya panik yaptım hani soran olmadı ama((((( doktor paniğe gerek yok dedi. 147 sorun değilmiş. şencim biraz içimi rahatlatmıştı zaten sağolsun. 180 üstü çıkarsa sorun olabilir dedi. ama dikkat et dedi bana nişasta türü alma dedi. kan tahlillerim vardı benim trombosit 390 olmuş ona da ii dedi. 830 gr olmuş oğluş Allahıma şükürler olsun hihoyyyt boyu falan da ii şükür. oynadı durdu. 1 ay sonra gel dedi. kan akışına baktı bebeğe giden onlar ii dedi. tetanoz ikinci dozu olmıcam bu arada. iğne coraspin megadyn devam ve yeni bir demir ilacı eklendi. kanım az biraz 11.2 gibi 12 ye çeksek ii olur dedi. bira depo bir ilaç yeni demir ilacım. işte şimdilik bu kadar benden. çok yazdım kıslar kusura bakmayın. öptük hepinizialkisalkisalkisalkisalkisalkis
nazlıcım canım benim beni sormuşsun çok teşekkür ederim.biz allaha şükür iyiyizallahın izniyle yirmidördüncü haftaya sağsalim geldik.inşallah rabbim mutlu sona da erdirir..evde yatılı misafirim olduğu için nete fazla gi,remiyorum bu yüzden gelişmelerden biraz geri kaldım galiba.bizimde bu hafta şeker yüklememiz var.inşallah sorun çıkmaz.senin ne güzel iyi çıkmış.inşallah hep böyle sorunsuz devam eder.oğluşunda maşallahkocaman olmuş annesi .nazlıcım sana bir sorum olacak trombosit sayımı tahlili hangisi ben onu anlayamadım.tahlil kağıdında tam olarak adı ne geçiyor yazarsan sevinirim.birde iğneni hala günde 1 tanemi vuruluyorsun.dr.dozunu artırmayı düşünüyor mu.
fundacımmm ben çok süt içemiyorumfisfisfis aklıma gelmiyo ama yoğurt tüketiyorum ben. peynirde baya yerim severim çünkü..ama kemik ağrılarım var benim özellikle son üç haftadır baya yoğun. ek kalsiyum alanlar var aslında ama bana vermedi doktorum . sen sor bakalım bende sorarım yendien
kızlar yaa siteye giremedim 2 gündür aklım gitti bi daha giremicem diye yaa buraya girmek iyi gelio bana güzel haberler aldıkça umutlanıyor ve güçleniyorum mumamu canım tebrikler bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah canım nazlıcım şekerinde sorun olmamasına sevindim ayrıca oğluşunda maşallah kocaman olmuş benimde 6 veya 8 inde testim var bakalım hamişmiyim dularınızı bekliyroum kızlar
Arkadaşlar birşey soracağım, hamile değilim ama 1 kadar sonra düşünüyorum. Bende de kan pıhtılaşması tespit edildi.
Bazı arkadaşlar bu yapılan iğneler için her yerim mosmor oldu diye yazmışlar.
Doktorum korkulacak bir iğne değil demişti ama sizlerin yapılan yerler çok acıyor mu?
Elbette önemli olan bebişlerin sağlığı ama ben de iğneden ço korkan bir insanım maalesef ve merak ediyorum 9 ay boyunca olunacağı için.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Herkese sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler dilerim.
Arkadaşlar birşey soracağım, hamile değilim ama 1 kadar sonra düşünüyorum. Bende de kan pıhtılaşması tespit edildi.
Bazı arkadaşlar bu yapılan iğneler için her yerim mosmor oldu diye yazmışlar.
Doktorum korkulacak bir iğne değil demişti ama sizlerin yapılan yerler çok acıyor mu?
Elbette önemli olan bebişlerin sağlığı ama ben de iğneden ço korkan bir insanım maalesef ve merak ediyorum 9 ay boyunca olunacağı için.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Herkese sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler dilerim.
kızlar yaa siteye giremedim 2 gündür aklım gitti bi daha giremicem diye yaa buraya girmek iyi gelio bana güzel haberler aldıkça umutlanıyor ve güçleniyorum mumamu canım tebrikler bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah canım nazlıcım şekerinde sorun olmamasına sevindim ayrıca oğluşunda maşallah kocaman olmuş benimde 6 veya 8 inde testim var bakalım hamişmiyim dularınızı bekliyroum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?