Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm canım,sen anlatınca daha çok üzüldüm. kilosu çok iyiymiş.benimde bildiğim gününü tamamlamış bebekler kakasını yer yada son günlerinde olanlar.sonucun çıkınca belli olacaktır.idrarı bırak ben sürekli kan testi yaptırıyordum bir 7 günde sonra 10 günde bir dr artışına kadar bakıyodu ki o zaman biz hemozigottan haberimiz yoktu.dr hasabına göre 9 haftalıktı ama benim hesapladığım 7 haftalık karnımda öldüğünde.4 ay denedikten sonra olmuştu ankarada öğrenmiştik çok sevindik ama olmadı işte.dr çok iyi bulmak gerekiyor bence.sen ankarada oturuyosun değilmilmi?daha çok dr seçeneğin vardır.benim kürtajdan sonra gittiğim dr normal gebeliklere bakmıyor hep sorunlu gebeliklerle ilgileniyor o yüzdende ilgili bayağa.ama keşke hamileliğimden önce bilseydik hemozigot olduğumu diye kendime çok kızıyorum ama kızımda hiç sorun olmamıştı ve 3.500 kilo doğmuştu.folikasiti en az 3 ay önceden başlamak gerekiyomuş yoksa faydası olmaz demişti bu yüzden 3 ay bebekten önce beklemiştik ama gene bende etkili olmadı işte.genede allah ikimiz içinde hayırlısını versin inşallah canım mutlu günler

Papatyasüreyyacim canim benim, cok gecmis olsun inan senin yazdiklarini okuyunca gözyaslarimi tutamadim senağlama seni en iyi bizler anlariz cünkü hepimiz bunlari yasadik. Cok sükürki bebise birsey olmamis. Bu gibi kanamalari cok oluyor sanim sen moralini bozma. :teselli:
Aksama Insallah cok güzel heberlerle gelirsin canim.:Saruboceq:
Kullandigimiz ignelerden oluyormus canim bunu ben doktora sormustum.
Kendine ve bebisine iyi bak canim öptüm.

papatyasüreyyacım öncelikle geçmiş olsun canım ,okurken gözlerim doldu sanki geçmişe gittim geldim aynı şeyleri yaşadım malesef burdaki arkadaşların bir çoğu bunları yaşadı iğnelerin yaptığı birşey bu ama sen bunları da atlatacaksın inşaallah güzel haberlerle gelirsin içini ferah tut lütfen ,burçdaşız aynı zamanda teraziler çok detaya takılır ince eler maalsef .pozitif ol .benimde (akrep burcu bir kocam var sana katılıyorum bu arada )ben ne kadar çok katılmasamda sessiz takipteyim banada dua et şu an beklemedeyim inş. bende bu kervana katılır ve kucağıma bebeğimi alırım inş. sevgiyle kal...

papatyasüreyyacımm,
canım benim çok geçmiş olsun...inşallah herşey yolunda gidecek, allaha emanet minik bebeğimiz inşallah...rabbim sana ve eşine bağışlasın inşallah...doktorun söylediklerine göre hareket et canım, sen elinden geleni yapıyosun, tedbir senden takdir allahtan, sen tedbirini al gerisini allaha havale et...hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleri görseydik rahatlıycaz biraz ama...o günlerde gelecek inşallah...canım, yaşadığımız tecrübeler nedeniyle kaybetme korkusu yakamızı hiç bırakmıyor inan...kızımı severken çoğu zaman ağlayarak seviyorum, sana birşey olursa ben ne yaparım diye, defalarca allahım korusun esirgesin diyerek sarılıyorum hep görsen o da şaşırıyor ben ağlamaya başlayınca...hem çok güzel hem çok zor bi şeymiş annelik...şimdi...sen ne olursa olsun güçlü ve umutlu olucaksın ki bebişinde buna karşılık daha sıkı sarılsın sana annesi...onunla geçireceğin güzel anları düşün...kanama hepimiz yaşadık biliyosun, endişe etme...herşey kontrol altında zaten ama biraz işe ara ver dinlen bence..tekrar geçmiş olsun...öpüyorum...
akşama iyi haberlerini bekliyoruz...sevgiler...

arkadaşlar çok üzüldüm yaşadıklarınıza bende üç defa kürtaj oldum bebeklerimin kalp atışı olmadığı için şu an 4. ye hamileyim 26 haftalık ve 15. haftamda bende küçük bir kanama geçirdim ben ve benim gibi iğne kullananların kaderi galiba kanamalar hep yüreğim ağzımda allah bi daha yaşatmasın inşallah sağlıkla tamamlarız bu uzun maratonu ..

PAPATYASUREYYA çok geçmiş olsun.şükürler olsun bebek ve sen iyisin.rahimdede herhangi bir şey yokmuş.önemli kısmı hamileliğin bitmek üzere. arkadaşımın 2 ay boyunca hergün 1-2 orkid 3 ve 4. aylar kanaması oldu maşallah oda sağ salim benden 3 gün sonra doğum yaptı. hayırlısıyla inşallah seninde olacak kendine iyi bak

:1hug:Merhaba canım arkadaşlarım , güzel haberlerle geldim doktordan Allahıma şükürler olsun...Bebeğim iyiydi şükürler olsun Naaptı biliyor musunuz ? Dilini çıkarıyordu bize...naniknanik Nasıl da korkuttum sizi der gibi , bakın siz şu yaramaza ...Doktor cinsiyeti bellidir dedi , görmek istedi ama göstermedi yaramaz şey... Şu anki duruma göre yatmaya devam , progestana devam , yarın pruloton iğne olucam , Selvihancım beni anlıyordur berbat bi iğne ama naapalım bugünümüze şükür...:Saruboceq:

Canım arkadaşlarım dualarınız ve desteğiniz için çoook teşekkür ederim .. Bakın işe yaradı...Mumamucum , ecesem , şen teşekkür ederim cevap yazamamıştım...a.s. Kızlar ben müsaadenizi istiyorum...2-3 saattir başım dönüyor...Doktora da söyledim , tansiyona bakıldı normal çıktı .. Biraz uyumam lazım...Hepinizi öpüyorum , Allahım hep böyle güzel haberler vermeyi ve sizlerden almayı nasip etsin...Hoşçakalın...a.s.

papatyacımm, çok şükür herşey yolunda...yaramaz şey demek ddilini çıkardı size:)) gözün aydın canım hep güzel haberler vermen dileğiyle...sevgiler...

oh be papatyasüreyya zaten iyi olacağını hissetmiştim ama senin ağzından duymak daha bi güzel oldu.....bu arada senin yaramaz bence kız içime öyle doğuyo... bakalım doktor ne diyecek....

amin hepimizi inşallah.
benim doğumumu hümada arzu hanım yaptırdı. 9 ay yolunu gözledik herşey yolundaydı güle oynaya gitmiştik hastaneye. doğumda çok kan kaybetmişim ve bayılmışım bebeğimiz 6-7 saat kadar yaşamış ancak beni ayıltamadıkları için hiç göremedim.doğumdan sonrada çok sıkıntılar çektim.epizyo kesiklerimde düzelmedi yeniden ameliyat olacağım onun için gittim başbuğa.bir psikolog gibi dinledi beni. 2. bebekten önce herşeyin daha sağlıklı olması için yaptırdı bu testleri. doğumdan sonra başbuğa gitmeden öncede birsürü doktora gittim hiçbiri bu testleri yaptırmadı. başbuğ bütün ihtimalleri değerlendirdi ve bu testleri yaptırdı.iyiki gitmişim diyorum yoksa haberim bile olmayacaktı. banada hamilelik öncesi kullanmam gereken ilaçları yazdı hamilelik süresincede iğne olmam gerektiğini söyledi. ilk doktordan ağzım yandığı için doktor konusunda çok pinpirikliyim.o yüzden sana sordum.inşallah ameliyattan sonra ikinciyi istiyorum.

hatırladığım kadarıyla senin bir kızın var. 2. bebeğine hamileliliğinde düşük yaşamıştın. şuanda hamilemisin

allaha binlerce kez şükürler olsun papatyacım nasıl sevindim bilemezsin sana demiştim seni bırakmayacak bebeğin sizin onu ne kadar sevdiğinizi biliyor evet biraz inatçı birazda yaramaz anlaşılan olsun olacak o kadar biraz kıymetli olduklarından yaramaz oluyorlar sende küçük bebeğinde hep iyi olun hep güzel haberlerle dönün inşallah . şenin dediği gibi biraz işe ara ver istersen ondan sonrada ara ara rapor al mümkün olduğu kadar dinlendir kendini

inşallah bu topikteki bütün arkadaşlar hep güzel ve mutlu haberler döneriz . allah çocuk isteyen herkesin kucağını doldursun en kısa sürede ...hamile olan arkadaşlarım sağlıcakla hayırlı bir şekilde kucağına alsın... bebeği olan arkadaşlarda aileleriyle sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirsin inşallah. hepiniz iyi varsınız arkadaşlar iyiki bu topikte birleştik birlikte olmak paylaşmak çok güzel hepiniz allaha emanet olun hepinizi çok seviyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sen tam bir dr mağduru olmuşsun ya o arzu hanımı böyle çok duydum.çok geçmiş olsun.banada hamileyken başbuğu çok dediler ısrarla gitmedim çok pişman oldum.inşallah amiliyatını olup biran önce bebeğine kavuşursun.benim bir tane kızım var. ben bile o günleri öyle zor atlattım ki.kızım bebeğin öldüğünü kabul etmedi hala kardeş bekliyor.şu an hamile değilim.bu ay başladık ama olmadı.zaten öncekide 4 ay sonra zor olmuştu gene aynı bekleyiş.kızımda istediğimiz ay olmuştu o yüzdende hiç bu kadar uğraşacağımı düşünmemiştim.nedense kadın dr lardan hiç hoşlanmıyorum....banada zerrin hanım dışgebelik demişti dünyam yıkılmıştı aynı gün 3 dr a gittik hepside normal gebelik dedi.eşim hastaneyi başına geçirdi.ertürkte yoktu.bence sen o kadını dava etmelisin bu zamanda öyle zor doğum kaldımı yerinde müdahele yapamamış...benim kızım tresti 6 aylıkken,bende hep sezeryan isterdim ertürk kızardı ama 6.ayda ertürkte sezeryan dedi herkes döner dedi sancıyı bekle dediler ertürk dönmezde hadi 1 olası dönebilir deyim dedi ama sancıyı bekletmeden sezeryana aldı.doğumdan sonra 30 ay dursa dönmezmiş demiş eşime organlarını çıkartıpda aldım bebeği demiş allahtan beklememişiz dedik.birazda şansmı bilmiyorum.bir kaç günden bende tekrar dr gidicem.bu ay denedik kan tahlilinde çıkmadı ama hala hastalanmadım ya.günümde geçti.bir sorunmu var diye çok korkuyorum.artık senin için çok güzel günlerin geleceğine inanıyorum..sevgiler

arkadaşlar elimde frakspirin 03 ve04 iğnelerden hepey kaldı ANKARADAoturup kendine lazım olan varsa verebilirim.yoksa eczaneye vereceğim.tekrar hamileliği düşünmediğim için saklamamada gerek yok.

arkadaşlar elimde frakspirin 03 ve04 iğnelerden hepey kaldı ANKARADAoturup kendine lazım olan varsa verebilirim.yoksa eczaneye vereceğim.tekrar hamileliği düşünmediğim için saklamamada gerek yok.

canım ben fraksiparin 0,4 kullanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepimiziin bayramı kutlu olsun evdeyim süper nasıl uykum geliyor anlatamam. sözüm ona iş yapacaktım ben bugün. dün halası oğluşa mevlüt takımı almış nasıl hoşuma gitti anlatamam. Allah hepimize bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. benim bir sorum olcak size. benim sol bacağımda acayip bir yanma oluyor zaman zaman özellikle ayakta kaldığımda uyuşma gibi ama ağrı falan yok. kızarıklık şişme falan da yok. görünürde hiçbirşey yok ama bacağımın üst kısmı yanma gibi bir his uyuşma gibi anlamadım ne olduğunu. doktorumu aradım eğer şişme ve kızarma yoksa sorun yok dedi. acaba oğlan büyüdükçe bel kemiğine baskı yapıp sinirimi sıkıştırıyor bilemedim. fikri olan varmı acaba. fundacım nasılsın bebiş kocamn olmuş ya senin de süper zaman böyle güsel geçsin hep. lalcim sen nasılsın seni de meral ediyorum nasıl olsu bizim küçük prens.

Sevgili çalıkuşu , dün senin için dua ettim canım , Allahım en kısa zamanda Çalıkuşuna hayırlı hamilelikler nasip et dedim , buradan hamilelik haberi verdiğini hayal ettim...Önce seninle başladım , sonra bekleyen tüm arkadaşlara , senden dileyen herkese dedim...Şimdi 06e nin mesajını okudum , dün o kadar sersemlemiştim ki canım baş dönmesi filan ismen duamda geçirmemişim özür dilerim , ama isteyen arkadaşlarım dedim ya , ordan giriyorsun duaya...ınanın hep dualarımdasınız samimi söylüyorum , mesela belizcik aklımda bu ay denemelere başlayacaktı , inşallah güzel bi haberle , hayırlı bi gebeliğe başlar...Keşke herkesin herşeyi gönlünce olsa , hamileler kötü şeyler yaşamasa , anneler evlat acısı yaşamasa..Ahh keşke...

Kızlar ben evde vakit geçiriyorum , sabah national geopraphy nin Anne Karnında Yaşama Yolculuk dvd sini izledim...ınanılmaz , mucizevi bişey gerçekten...Herşey sevgiyle ve genetik mirasla yüklü hücrelerin buluşmasıyla başlıyor ve milyonlarca kez tekrarlanan , ama her seferinde farklı ve özgün olan bir gebelik öyküsü başlıyor...Bu arada çok ilginç Fransada ilk ultrasona 3. ayda giriyormuşsun , 2. ultrasona 5. ayda , 3. ultrasona 7. ayda ...Yani istediğin zaman ultrasona girip bebeğine bakamıyorsun orda...Sılaya yazmıştı sanırım..Çok ilginç geldi bana ..Düşünsenize biz hamile olduğumuzu öğrenir öğrenmez soluğu ultrasonda alıyoruz , keseyi görmeye gidiyoruz , embriyoyu görmeye gidiyoruz , kalp atımına bakmaya gidiyoruz...Hiçbi sorun olmasa bile bebek nasıl diye ( benim gibi ) canımız istedikçe gidiyoruz...

Bir de burdaki arkadaşlarımın hepsi sıkıntılar yaşamış , bebeğini seven düşünen kadınlar olduğundan sigara içmediğine çok eminim , içilmemesi lazım demeye hiç gerek yok tabii ki ..Yalnız sigara solumak bile bebeği o kadar kötü etkiliyor ki kızlar...Belgeselde gösteriyordu , zavallı bebek acı çekiyordu , anlatımcı , cenin sigaraya karşı çok duyarlı , etkileniyor ama korunmak için yapabileceği birşey yok diyordu...Lütfen sigaralı ortamlardan çok uzak durun , etrafınızı da çekinmeden uyarın....

ışte böyle kızlar evde olduğum için zaman zaman yazarım böyle...Bugün aspirine yeniden başladım , o yüzden ekstra dikkat ediyorum , yatmaya devam ...Tam da güzel zamanlar yürüyüş yapmayı , gezmeyi isterdim ama olsun naapalım...

Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlarım , hala ihtiyacım var , ne olur esirgemeyin...Kendinize iyi bakın , sevgiler...

teşekkür ederim nazlıcım iyiyim büyümeye çalışıyoruz allaha şükür şu anda bir sorunumuz yok inşallah yaşamayızda 8 haziranda detaylı ultrasonumuz var bakılım inşallah cinsiyetinide öğreneceğiz öğrenmezsem başka bir doktora gideceğim kafama koydum bizim doktor kendi dediğinden şaşmıyor

nazlıcım sanada geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir maşallah oğluşun kocaman olmuş kendini iyiden iyiye hissettiriyordur demek halasıda mevlüt takımı almış ne hoş bu küçük melekleri beklemek ne kadar zormuş bir an önce insan kucağına almak istiyor değilmi ama bekliyeceğiz ne yapalım . nazlıcım kendine dikkat et bacağındaki uyuşmayıda sürekli kontrol et ihmal etme canım bebeğin ve sen allaha emanet olun çok öpüldünüza.s.

papatyacım moralinin düzelmesine çok sevindim canım . yürüyüşe gezmeye gelence dikkat et bu aralar kendine 1 ay sonra başla yeterki küçük meleğin iyi olsun doktorum bana 16.haftaya kadar dikkat et demişti allaha şükür biz bitirdik inşallah sende bitirirsin ondan sonra rahatlarsın inşallah karnında belirmeye başlıyor o kadar güzel bir duyguki normal zamanda biraz göbeğin çıksa strese giriyorsun ama şimdi göbeğin çıktıkça bebeğinin büyüdüğün hissediyorsun çok mutlu oluyorsun ........ canım sigara konusuna gelince çok haklısın bebeğini düşünen her anne kesinle sigara içmemeli ve içilen ortamda bulumamalı çünkü sigara dumanı direk bebeğe gidiyor onlar o kadar masum o kadar savunmasızki bunları yaşatmaya hiç hakkımız yok bence
herşey gönlünce olsun papatyacım dualarımız senin ve bütün arkadaşlarımız için ... sevgilera.s.

cnm ya cok geçmis olsn okurken içim cız etti valla bise oldu sandım sükürkü olmamıs Allah bebeğini korusun cnm insllah bur korkuyuda bir daha yasamazsın bir an okurken kendi yasadıklarım geldi aklıma bende lekeyi görünce hüngür hüngür ağlamıstım yine bise olcak diye gerci olduda strese girme diyolar ama nasıl girmeyeceksin cok kolay bise sankı en iyi sizler anlarsınız tabiki bu lekeleri yasayıp kucaklarına alanlar da var sükür insallah birsey olmaz bol bol dua et dualarım seninle kib öptüm

nasılsın celencim bebisin nasıl büyüyomu nasıl gidiyo annelik kib öptüm bebisinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…