Canım sağol uyarın için haklısın...Ben de kışın bile hemen hergün duş alarak dışarı çıkardım ,Ama böyle bişey olunca ilk günler korkudan yataktan bile çıkamadım ...4-5 gün sonra ilk duşumu aldım , kendini kötü hissediyorsun tabii...Ama napalım...Haklısın riskli olabilir sıcak su ve uzun ayakta durmak iyi gelmeyebilir...Hepimiz kendimizi dikkat edelim...PAPATYA SUREYYA
sana gecen soylemeyi unuttum canim.
benimde kanamam geldiginde.
doktorum(japon bi doktor ) bana dus yapmamami soyledi.
4 gun falan sakin dus alma. ondan sonrada
5 gunde bi dus yap dedi.
normalde ben gunluk dus alirim.
ama o sira bende korkumdan 9 gun falan dusa girmedim.
simdi bile 3 veya 4 gunde dus aliyorum.
su aralar sende pek dusa girme.
insallah bebeklerimiz kucagimiza alicaz rabbim
yuzumuze baksin. canim. herkesin butun isteyenlerin
canlarım moralimi düzeltmeye çalışmanız inanın çok iyi geldi bana fakat eşimle akşam konuştuğumuzda bir tafra anlayamadım zeytinyağı gibi üste çıktı neden unutmuyormuşum o düşükleri ne varmış bunda sen böyle unutmazsan çocuk yapmayalım o zaman diyede beni tersledi sinirimden delirdim ayrıca annem bende misafir olduğu için ona aksettirmemeye çalıştım ama çok kırıldım eşime beni anlamıyor ve hiç yanımda değil bu konuda çünkü o yaşamadı o acıları ben yaşadım anlatsamda anlamıyor ona göre çok normal bişeymiş düşük yapmak
canlarım moralimi düzeltmeye çalışmanız inanın çok iyi geldi bana fakat eşimle akşam konuştuğumuzda bir tafra anlayamadım zeytinyağı gibi üste çıktı neden unutmuyormuşum o düşükleri ne varmış bunda sen böyle unutmazsan çocuk yapmayalım o zaman diyede beni tersledi sinirimden delirdim ayrıca annem bende misafir olduğu için ona aksettirmemeye çalıştım ama çok kırıldım eşime beni anlamıyor ve hiç yanımda değil bu konuda çünkü o yaşamadı o acıları ben yaşadım anlatsamda anlamıyor ona göre çok normal bişeymiş düşük yapmak
kocaman olmuş oğlumuz.....bir an önce izne ayrıl canım bebeğin hepsinden önemli bu kadar ilerlememişken bi sorun olmasın lütfen dikkat et güzelim....oğlumuz Allaha emenet :Saruboceq:
kzılar dün kontrolümüz vardı ..doktorum bebek iyi dedi.. 20+1 haftalığız şuan.. kilosu iyi dedi,boyu biraz uzun dedi bacakları felan .. uzun boylu olacakmış oğluşum.. ama küçük bişey dedi.. bebeğin başı birazcık aşağıya doğru sanki dedi.. kendini yorma sakın felan dedi.. hiç iş yapmıyorum ama yinede için sıkıldı bilemiyorum inşallah düzelir yaa.. istemesemde elimde değil biraz üzüldüm ..
umarım sizler iyisinizdir.. işlerim yoğun olduğu için fazla giremeyecem bu günlerde ..
haftaya izin alıcam birde birkaç ay sonra ize ayrılıcağım için işlerimi toparlıyorum o yüzden yoğun geçiyo şuan..
hepinize sevgiler sağlıklı günler dilerim..
bebeğin başının biraz aşağıda olması durumu sizlerde hiç oldumu bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
kzılar dün kontrolümüz vardı ..doktorum bebek iyi dedi.. 20+1 haftalığız şuan.. kilosu iyi dedi,boyu biraz uzun dedi bacakları felan .. uzun boylu olacakmış oğluşum.. ama küçük bişey dedi.. bebeğin başı birazcık aşağıya doğru sanki dedi.. kendini yorma sakın felan dedi.. hiç iş yapmıyorum ama yinede için sıkıldı bilemiyorum inşallah düzelir yaa.. istemesemde elimde değil biraz üzüldüm ..
umarım sizler iyisinizdir.. işlerim yoğun olduğu için fazla giremeyecem bu günlerde ..
haftaya izin alıcam birde birkaç ay sonra ize ayrılıcağım için işlerimi toparlıyorum o yüzden yoğun geçiyo şuan..
bebeğin başının biraz aşağıda olması durumu sizlerde hiç oldumu bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
BENİMDE SON İKİ KONTROLÜMDE BAŞAŞAĞIYA DURUYORDU AMA NORMALMİŞ DÖNER O ZAMANLA DEDİLER DR.LARIN TEK KORKTUĞU ŞEY SÜREKLİ O POZİSYONDA OLURSA ERKEN DOĞUMU TETİKLEYEBİLMESİ. AMA MERAK ETME ÖYLE BİR DURUM OLSA DR.UN SANA ERKEN DOĞUMDAN ŞÜPHELENİP RAHİM UZUNLUĞUNU ÖLÇER VE RİSKİN VAR MI DİYE SÖLER. BİR DAHA Kİ KONTROLÜN NE ZAMAN?
doktorum sadece kendini yorma dinlen dedi.. ve sanki çok önemsiziş gibi söyledi bebeğin durumunu yani başı biraz aşağıda kendini yormuşsun herhalde dikkat et dedi.. suratındaki ifade ise iyi görünüyordu yanii.. doktorumu çok iyi tanıyorum 4 yıldır tanıyorum hani kötü bişey olsa mutlaka hissettirirdi ama yinede içi sıkılıyor insanın..
03 haziranda boyutlu ultrasona giricem orada bütün organlarına bebeğin fiziksel görünümüne iyice bakılacakmış..için rahat etsin dedi..
o günü bekliyorum işte birde hiç fazla iş yapmıyorum elimi ayağımı çektim herşeyden vallahi evde bile artık bişey yapmıyorum..
aman kızlar hepiniz dikkat edin varsın kalsın işler nasıl olsa yapılır..
canım hiç canını sıkma, benim değil ama kuzeniminde öyleydi dr yürüyüş yapma demişti sonrada bi sorun yaşamadı.hatta günü geçti sezeryan olmuştu.kendine dikkat et stres yapma.sana bişi sorcam sendede homozigot varmı?iğne olarak rahat hamilelik yaşayan oluyormu merak ediyorum vede korkuyorum.sana ve bebeğine sağlıklı günler dilerim rahat ol....
canım benim 3değerimde heterozigot tu .. clexane 0,4 kullanıyorum ben .. genel anlamda hamileliğimde hiçbir sıkıntım olmadı beni rahatsız edecek ağrı veta herhangi bir durum hiç yaşamadım.. sadece işte bu durumla karşılatık..
doktor herşey çok iyi kilosu boyu felan dedi.. her zaman çok hareketli felan derdi bu defa başı birazcık aşağıda dedi işte sadece bu durum çıktı bakalım inşallah birşey olmaz..
saol canım ilgin için.
FUNDAAA Öyle böle derken 18.haftan bitiyo ne çabuk geçiyor zaman daha dün gibi ilk hamişiliklerimiz allah sağlıkla ilerletsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?