Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım sağol uyarın için haklısın...Ben de kışın bile hemen hergün duş alarak dışarı çıkardım ,Ama böyle bişey olunca ilk günler korkudan yataktan bile çıkamadım ...4-5 gün sonra ilk duşumu aldım , kendini kötü hissediyorsun tabii...Ama napalım...Haklısın riskli olabilir sıcak su ve uzun ayakta durmak iyi gelmeyebilir...Hepimiz kendimizi dikkat edelim...

Sevgili sonuyok , hissettiklerini çok iyi anlıyorum...Hepimizin başına geldi ..Ben de çalışma arkadaşımın geliniyle aynı anda hamile kalmıştım , benim hamileliğim devam etmemişti...O bebek doğduğunda ben de şimdi bebeğime kavuşabilirdim diye düşünmüştüm...Ben çocuk yapmaya karar verdikten sonra inanılmaz şekilde bütün arkadaşlarım teker teker hamile kaldı ve bebeklerine kavuştu...Her geçen gün yeni bi hamilelik haberi alıyordum...Aslında hayat doğal sürecinde devam ediyordu ama ben herkesin doğuracağı tuttu diye sinir oluyordum...Çok doğal çok insani duygular bunlar...Buradaki bütün hamileleler , anneler aynı yollardan geçti , aynı şeyleri yaşadı ...Sen de umudunu kaybetmemelisin , sabırlı olmaya çalış canım... Zamanını bilmiyorum ama birgün dileğine kavuşacağına inanıyorum...Sonuçta hepimiz aynı sağlık sorununu yaşayan insanlarız ve görüyorsun çocuk sahibi olmaya engel bi durum yok , bir sürü örneğimiz var...O yüzden lütfen inancını kaybetme ve moralini yüksek tutmaya çalış canım...Herşey gönlünce olur inşallah...

kzılar dün kontrolümüz vardı ..doktorum bebek iyi dedi.. 20+1 haftalığız şuan.. kilosu iyi dedi,boyu biraz uzun dedi bacakları felan .. uzun boylu olacakmış oğluşum.. ama küçük bişey dedi.. bebeğin başı birazcık aşağıya doğru sanki dedi.. kendini yorma sakın felan dedi.. hiç iş yapmıyorum ama yinede için sıkıldı bilemiyorum inşallah düzelir yaa.. istemesemde elimde değil biraz üzüldüm ..
umarım sizler iyisinizdir.. işlerim yoğun olduğu için fazla giremeyecem bu günlerde ..
haftaya izin alıcam birde birkaç ay sonra ize ayrılıcağım için işlerimi toparlıyorum o yüzden yoğun geçiyo şuan..
hepinize sevgiler sağlıklı günler dilerim..

bebeğin başının biraz aşağıda olması durumu sizlerde hiç oldumu bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

canlarım moralimi düzeltmeye çalışmanız inanın çok iyi geldi bana fakat eşimle akşam konuştuğumuzda bir tafra anlayamadım zeytinyağı gibi üste çıktı neden unutmuyormuşum o düşükleri ne varmış bunda sen böyle unutmazsan çocuk yapmayalım o zaman diyede beni tersledi sinirimden delirdim ayrıca annem bende misafir olduğu için ona aksettirmemeye çalıştım ama çok kırıldım eşime beni anlamıyor ve hiç yanımda değil bu konuda çünkü o yaşamadı o acıları ben yaşadım anlatsamda anlamıyor ona göre çok normal bişeymiş düşük yapmak

kocaman olmuş oğlumuz.....bir an önce izne ayrıl canım bebeğin hepsinden önemli bu kadar ilerlememişken bi sorun olmasın lütfen dikkat et güzelim....oğlumuz Allaha emenet :Saruboceq:

canım erkekleri anlamak çok zor neden bizim yanımızda olmak yerine karşımızda olurlar ki sanki....

canım erkekler ne yazıkki bizim gibi bakamayabiliyorlar olaylara .. bende üstümden atamadığımda eşimde derdi bana böyle yapma yapma diye diye unuttururdu bana düşük acısını... belkide eşininda bu aralara psikolojisi bozuktur belki ondan sana ters davranmıştır..inanki onlarda üzülüyor ama bizlere bell etmiyor.. çünkü benim eşimde düşük yaptığımda sanki hiç önemsemiyor gibi görünürdü ..bir kere muhasabecimizle konuşmşlar çok üzüldüğünü bana hissettirmemek için önemsiz gibi gördüğünü söylediğini duydum..
canım bazen eşlerimizide anlamaya çalışalım bazen sinirli gergin olabiliyorlar bizler gibi değiller ..bak biz burda birşeyler paylaşıp rahatlıyoruz onlar bizim gibi değiller..
ben eşimle aynı şektörde aynı işyerinde çalıştığımız için onun gün içerisinde ne kadar stres altında kaldığını görüyorum .. gerçekten elerimizde zor günler geçirebiliyor..
çok üzme kendini hayatım ... olabliyor bir takım sorunlar .. sen üzme kendini rahat olmaya çalış hem önemli de olsa birbirinizi üzmeyin canım..umarım eşinde bu konuda daha da yumuşak olur

kocaman olmuş oğlumuz.....bir an önce izne ayrıl canım bebeğin hepsinden önemli bu kadar ilerlememişken bi sorun olmasın lütfen dikkat et güzelim....oğlumuz Allaha emenet :Saruboceq:

saol canım.. bakalım işte izin günlerimi ayarlamaya çalışıyorum yavaş yavaş elimi ayağımı çekiyorum işten zaten..

canım benim şimdi okudum yazılarını zaten bu erkekler o kadar duygusuzki herşeyi basit algılamayı çok seviyorlar herşeyi normal kabul ediyorlar kendini üzme ne olursun önce kendini düşün erkekler bizim içimizde neler yaşadığımızı ne kadar üzüldüğümüzü anlamıyorlar yapıları gereği biraz sertler bizim kadar etkilenmiyorlar bu yüzden biraz güçlü olmaya çalış canım ve eşine ne kadar üzüldüğünü farkettirmeye çalış fazla üstüne gitmeden fazla konuşmadan hareket ve tavırlarınla her halde oda anlar hayırlısıyla sonuçların bir tamamlansada hemen hamile kalsan bu tür şeyleri düşünmek bile istemezsin canım kendine çok dikkat et a.s.

gözün aydın canım.oğlusun büyümüş maşallah.sen tabiki dikkat et kendine iş yapma cok yurume.ben hareketin iyi geleceğini sanıyordum ve 2 saat falan yuruyordum nerdeyse metabolizmam hareketli olursa kan akısı daha iyi olur ve bebeğime kan daha kolay gider diye.ancak doktorum hareketle kan sulanmaz dedi alakası yok dedi ve 15 dk dan fazla yuruyus vermemişti kanama geldiğinde bu 24.hafta içinde olmustu.kendini ayarla dedi evde gunluk iş yaparsan 15 hiçbişe yapmazsan yarım saat yada 1 saat dinlenerek yuruyebılırsın dedi.vucudun neye yonlendiriyorsa oyle yap dedi.kesinlıkle vucudunu dinle o senı zaten yonlendirecektir demişti.gerçektende öyle ben dinledim ve suan iyiyim cok sükür.bebeğin başı aşağıda olmasına gelince cok fazla kafana takma canım o o kadar fazla hareket edecekkı kafasını heryerde hissedeceksin zamanla ayaklarınıda tabı.yanı o sekılde kalmayacağından emın olabılırsın.benımde yine eş aşağıdaydı ve cok korktum erken ayrılma olur diye suanda biraz olsun yukarı cıkmıs durumda ama yıne asağı kısımlardaymıs eşi ancak sorun teşkıl etmiyormuş.kaldıkı bebeklerimiz sürekli hareket halınde sorun etme sakın kendine.
tabı dinlenmeyıde ihmal etme.

ahhh canım ya senı cok iyi anlıyorum.herhalde burdakı herkes senı cok cok iyi anlıyordur.bende senın gibi düşünüyordum ve söylüyordum da sen anlayamazsın diye.eşim bana sen yasadın bende yasadım dedi ve elimden hiçbirşey gelmedi sediklerin için yetersiz olmak ne demek sen biliyormusun demişti.gerçektende öyle canım.elden hiçbirşey gelmiyor elin kolun bağlı cok zor gerçekten.keşke acını ağrını alsaydım ben yasasaydım ama napabilirim dedi.aynı zamanda vicdan azabı var benım yuzumden oldu diye düşünüyor insan bunlar ne demek biliyormusun demişti.ama süreklı bunun üzerinde yoğunlaşırsak hayatımız zehir olur herşey Allah tan ve bunu böyle kabul etmek zorundayız demişti.ben eminim tedbirimizi alıdığmız sürecekı artık biliyoruz sorunu(yenı öğrenmiştik kan pıhtılaşmasını) bebeğimiz olacak demişti.ancak yıpranan senın vucudun ben senın için üzülüyorum istersen evlatlık alırız demişti sorun değil ama sabredersek bebeğimiz olacak demişti.ondan sonrada ben birdaha o sekılde yuklenmedim eşime cunku söyledikleri doğruydu.ha bunuda uzun zaman sonra dile getirdi kkonusmaya bilebilirdide her insan farklıdır öyle değil mi?yanı burdakı herkesin eşi aynı duygular iinde eminim yada buna yakın duygular içinde canım.o yuzden hiç üzülme hepsi geçecek buna inan canım.kabullenmekten başka çaremiz yok.zaman zaman tabıkı umutsuzluğa kapılıyoruz ama inanmak zorundayız.:teselli:

canım hiç canını sıkma, benim değil ama kuzeniminde öyleydi dr yürüyüş yapma demişti sonrada bi sorun yaşamadı.hatta günü geçti sezeryan olmuştu.kendine dikkat et stres yapma.sana bişi sorcam sendede homozigot varmı?iğne olarak rahat hamilelik yaşayan oluyormu merak ediyorum vede korkuyorum.sana ve bebeğine sağlıklı günler dilerim rahat ol....

BENİMDE SON İKİ KONTROLÜMDE BAŞAŞAĞIYA DURUYORDU AMA NORMALMİŞ DÖNER O ZAMANLA DEDİLER DR.LARIN TEK KORKTUĞU ŞEY SÜREKLİ O POZİSYONDA OLURSA ERKEN DOĞUMU TETİKLEYEBİLMESİ. AMA MERAK ETME ÖYLE BİR DURUM OLSA DR.UN SANA ERKEN DOĞUMDAN ŞÜPHELENİP RAHİM UZUNLUĞUNU ÖLÇER VE RİSKİN VAR MI DİYE SÖLER. BİR DAHA Kİ KONTROLÜN NE ZAMAN?

Ahhh sonuyok ahhh üzüldüğün şeye bakkk. aslında o da arkadaşlarının bebeği için değil sonradan laf etmesinler diye gitmek istiyor ve sana da onu anlamadın diye kızıyor olabilir mi veyaaa seninde bebk sahibi olmayı ne kadar istediğini düşünüp o bebeği sevmen için bir an önce götürsün istiyor olamaz mııı bak ben ne güzel polyanna olabiliyorum :) sende dene ve üzme kendini önümüzde güzel yıllar olucak senin için dua ediyorum :)

canım benim 3değerimde heterozigot tu .. clexane 0,4 kullanıyorum ben .. genel anlamda hamileliğimde hiçbir sıkıntım olmadı beni rahatsız edecek ağrı veta herhangi bir durum hiç yaşamadım.. sadece işte bu durumla karşılatık..
doktor herşey çok iyi kilosu boyu felan dedi.. her zaman çok hareketli felan derdi bu defa başı birazcık aşağıda dedi işte sadece bu durum çıktı bakalım inşallah birşey olmaz..
saol canım ilgin için.

FUNDAAA Öyle böle derken 18.haftan bitiyo ne çabuk geçiyor zaman daha dün gibi ilk hamişiliklerimiz allah sağlıkla ilerletsin :)

selamün aleyküm arkadaşlar!
ben bugün üye oldum,bu sitede olmaktan çok memnunum.
benim de üç tane düşüğüm oldu.ara ara mesajları okudum benim sıkıntımda olan kişileri görünce hemen üye olmak istedim.umarım birbirimize faydalı oluruz.....a.s.

canımsın bana moral oldu.tüm dualarım seninle hiç moralini bozma bebişininde canını sıkma arkadaşımın 9 ay aşağıdaydı karnının şekli bile aşağıdaydı şimdi doğduda 3 aylık oldu.aklına getirme.sağlıkla güzel günler size..

FUNDAAA Öyle böle derken 18.haftan bitiyo ne çabuk geçiyor zaman daha dün gibi ilk hamişiliklerimiz allah sağlıkla ilerletsin :)

evet canım hiç sorma büyüyor bizim yaramaz allaha şükür c.tesi 18.haftayıda bitiriceğiz allah kısmet ederse hala inanamıyorum ama biran önce zaman geçsin istiyorum bebeğimi kucağıma almak için çok farklı bir duygu esersim sende maşallah yolu yarılamış geçmişsin bile ne güzel allah hepimize sağlık sıhhat versin hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sevgilera.s.

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Burada yazılanları başından beri okuyorum...Henüz 100. sayfadayım...Hepinize bir tavsiyede bulunmak istiyorum...Ben bile bu kadar heyecanla ve merakla okurken yaşadıklarınızı kim bilir bebişleriniz büyüdüğünde okuduklarında neler hissedecekler...Bence buradaki paylaşımlarınızı mutlaka bir şekilde saklamalısınız bebişlerinize okutmak için...
Hepiniz sevgiyle kalın...

Bu arada meraba Şencim sana bir şey sormak istiyorum.(Bu arada sen beni tanımıyorsun ama ben yazdıklarından dolayı senin hakkında çok şey biliyorum )
Ben 37+5 te ilk bebeğimi kalp atışları duyulmadığı için kaybettim Hala onun acısını yaşıyorum.Eğer yaşasaydı şu an 2 ay 6 günlük olacaktı canım oğlum.Daha sonra Lütfü Beye gittim.Bütün tahlilleri yaptırdı.Sadece mthfr677t heterozigot çıktı.Diğer sonuçlar normal.Bebeğinide bu nedenle kaybettiğini sanmıyorum,korunmayı bıraktıktan sonra folbiol ve coraspine başla, iğneye gerek kalmaz dedi.Ben çok kararsızım.Lütfü Bey seninde doktorun olduğu için sana sormak istedim.Onu dinlemelimiyim yoksa iğne konusunda ısrar mı etmeliyim,ne dersin?
Çok üzgünüm ve çok mutsuzum
Benimle aynı durumda olupta Lütfü Beyin hastası olan arkadaşlar var mı?Eğer beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinicem...Hoşçakalın...

Arkadaşlar bu arada doktorum sezaryenden sonra 9 ay bekle dedi,ama ben doktoru dinlemicem ve 6 ay beklicem.Umarım yanlış yapmıyorumdur.Bu Eylülde ınşallah bende hamile kalmayı istiyorum...Hepinizi öpüyorum...

Arkadaşlar çok zor,bebeğimi o kadar taşıyıpta onu kaybetmek...Canım oğlumu göremedim bile,göstermediler bana : Küçücük bebeğimin mezarı var, ne kadar zor bilseniz.Her günün onun için dua ediyorum.ınşallah Allah,cennette onu kucaklamamı,koklamamı nasip eder...Sizleri bunları yazarak üzmekte istemiyorum.Ama yine ağlama krizine girdim.Arkadaşlar lütfen benim ve bebeğim içinde dua edin olur mu?Sizler beni daha iyi anlarsınız,kimseyle konuşamıyorum .Canım eşimlede çok konuşmuyorum.Onunda üzülmesini istemiyorum artık...Neyse arkadaşlar sizinde canınızı sıkmayımmm.öpüyorum hepinizi...

canım başın sağolsun yaşadıkların gerçekten çok zor seni anlayabiliyorum ALLAHIM inşallah sizi cennetinde buluşturur inşallah tekrar bi bebek sahibi olursun onunla acını hafifletirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…