Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben 2008zin eylülü 2buçuk aylık bebegımı aldırdım 1sefer kalp atışını gördüm ondan 3gün sonra ölmüş geçen salıda 2 aylık boş gebelık aldırdım bendede kan pırtılasması olabılırmı

slm gülay,olabilir ama test yaptırmalısın dr un yönlendirmedimi?yaptırman yararlı olur çünkü eğer varsa 9 ay iğne olmalısın yoksa gene aynısını yaşayabilirsin büyük olasılık..

canim zaten bi bebegin kalbi neden dururki baska.
zaten kan pihtilsmasi olanlar 7 veya 8 haftalikken dusuyo.
anne kani bebegi besleyemedigi icin.
testini yaptir bi daha yasamani istemem.
3 kez ayni seyi yasadim.
rabbim bidaha yasatmaz insallah.
bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kadın doktorlar konusunda düşündüklerine kesinlikle katılıyorum. keşke bunları yaşamadan da aynı bilince sahip olsaydım.güzel dileklerin için de teşekkür ederim. aklına kötü şeyler getirme ve dua et.en kısa zamanda müjdeli haberini bekliyorum

Günaydın kızlar aranızda innohep iğnesi kullanan varmı doktor bana bu iğneyi verdi ama geç kalmışsın dedi şuan 10 haftalık hamileyim mthrfde 1298 homozigot mutant çıktı bundan dolayı iğneyi verdi. Ama iğnenin reçetesinde yatan hastalar içindir hamilelerin kullanması sakıncalıdır yazıyor.

canım ben 7 aydır kullanıyorum bu iğneyi. zaten bütün iğnelerde var hamilelik için tasarlanmış iğneler değil aslında bunlar ama bizler kullanıyoruz. ben başlamadan önce 2 doktorla konuştum bana bu iğneyi verdiler. önce clexane kullandım 1o gün kadar. sonra buna geçtim. yatan hastadan kastın ne bilmiyorum ama ben 7 aydır vuruyorum kendime.

PAPATYA SUREYYA
sana gecen soylemeyi unuttum canim.
benimde kanamam geldiginde.
doktorum(japon bi doktor ) bana dus yapmamami soyledi.
4 gun falan sakin dus alma. ondan sonrada
5 gunde bi dus yap dedi.
normalde ben gunluk dus alirim.
ama o sira bende korkumdan 9 gun falan dusa girmedim.
simdi bile 3 veya 4 gunde dus aliyorum.
su aralar sende pek dusa girme.
insallah bebeklerimiz kucagimiza alicaz rabbim
yuzumuze baksin. canim. herkesin butun isteyenlerin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm gülay,olabilir ama test yaptırmalısın dr un yönlendirmedimi?yaptırman yararlı olur çünkü eğer varsa 9 ay iğne olmalısın yoksa gene aynısını yaşayabilirsin büyük olasılık..

sag olun kızlar pırtılaşma testının tam olarak adı ne geçıyor ve ben istanbuldayım nerde yaptıra bılırım devlet hastanelrri yapıyormu

Merhaba canlarım uzun zamandan beri yazmıyorum beni soranlarınız olmuş yeni gördüm öncelikle hepinizi çok özledim ama mutlaka ara sıra girip okuyorum sizleri yazamasamda bu sıralar biraz keyifsizim neden bilmem hiç çocuk düşünmüyorum şu sıralar bekleyim istiyorum herkes bana hep bi sene bari bekle uterus çok yıprandı filan dedi artık tekrar keşke dememek için bi sene bekleyim diyorum bu arada tiroid çıkmıştı bende belki hatırlıyorsunuzdur ama sadece hamileyken yoğunlaşıyor malesef şimdiye kadar sadece hamile kaldığım dönemde arttığı için tespit edememiştik yeni tespit edildi her sabah tefor içiyorum gebe kalıncada dozu artıcak. iğne son gebeliğimde kullanmış olmama rağmen biliyosunuz yine devam ettiremedim gebeliği şimdi düşününce tiroide bağlıyorum devam etmemesini bir dahaki gebelikte tiroid ilacı ve iğneye devam tabi foliol elevit ve aspirin var bi poşet ilaçla bakalım ne yaparız kısmet hayırlısı olur inşallah hakkımızda. Bu arada papatyasüreyyacım canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca bi türlü diyecek bişey bulamadım bitanem Allah yardımcın olsun senin ve bebeğinin ikinizide ona emanet ediyorum tüm kalbimle ikinize birden sahip çıkmasını dileyerek bizi bilgilendir mutlaka. Bebişkoları olanlara hayırlı olsun diyorum hamilelere allah kavuştursun diyorum bekleyenlere hadi bu ay inşallah diyorum :) diliyorumda diliyorum allah hepiizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün:)

selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim neden derseniz ben en son eylülde hamile kalmıştım ve bildiğiniz üzere mutsuz sonla noktalandı aynı zamanda eşimin arkadaşının eşide hamile kalmıştı ve o bugün doğurmuş eşimde beni arıyo arkadaşının çocuğu olduğunu haber veriyor ne zaman gideriz bebek görmeye diye ne sinir bir adam yaa nasıl üzüldüm anlatamam tabi onlar adına sevindim onların 7 sene sonrasında kavuştular bebeklerine)yalnız eşim çok düşüncesiz davrandı çok üzüldüm telefon etmenin bana gereği neydi yani ne zaman gidecekmişiz bebek görmeye bende dedim bebek kaçmıyo ya 2 aylık filan olsun gideriz dedim benim bebeğim öldü eğer devam etseydi hamileliğim bende şu an doğuma bir kaç hafta kalmıştı akşama gelsin sorucam bunun hesabını düşüncesiz adamdan yaa çok sevinmiş iyi gitsin kendi görsün çok lazımdı ben doğuramıyorum işte napiyim olmuyor allah vermiyor çokm istiyorsa başkasıyla evlensin banane ya kimseyede birşey diyemedim yalnız sizlere anlatmak istedim çünkü benim halimden bir siz anlarsınız arkadaşlar kendinize iyi bakın

Gülaycım bu test kanda pıhtılaşma için yapılıyor yalnız çoğu doktor en az iki düşük geçirmiş olmanı bekliyor bu testi yapmak için ki zaten çoğuda üç düşük altına bile yaptırmıyor bu testleri çok maliyetli testler genetik bölümünde yapılıyor devlet hastanesinde yapılıyormu bilmiyorum ama sanmıyorum sanırım genellikle üniversite hastanelerinde yapılıyor yada özel genetik labratuvarları veya donanımlı özel hastanelerde ama özellerde pahalı oluyor baya bence özel bi profesör bul aynı zamanda üniversite hastanesine bağlı olsun orda yazar yaptırırsın testlerini .senin testin adını filan söylemene gerek yok zaten öyle gidip keyfi yaptırımıyorsun yani pıhtılaşma için iki üç düşükten sonra kendileri yazıyorlar ama istersen üç düşük yaptım diyip yalan söyleyebilirsin testleri yaptırmak için ne yapalım

sag olun kızlar pırtılaşma testının tam olarak adı ne geçıyor ve ben istanbuldayım nerde yaptıra bılırım devlet hastanelrri yapıyormu

adını bilmiyorum ama ünv.hastanesine gidip 3 düşük geçirdim dr.da test yaptır dedi dersin o genel bir muayene edip testleri yapıyorlar devlet hastaneleri yapmıyor burda ist. bilemem.biraz geç çıkıyor bebek düşünüyosan hemen yaptır bence. geçmiş olsun cnm

canım bnm seni cok ii anlıyorum :çok üzgünüm: eşine bu konuda bşrazz daha anlayıslı olması gerektiğini sööle.bilsin ne kadar hassassın.

Kızlar bu testın adını bılen yokmu

canım ben o testleri tıp fakültesi araştırma hastanesinde sevkli gidip yaptırmıştım..ücrette ödemedim..hemotoloji bölümünde yaptırdım tahlil sonucunda moleküler test sonucu yazıyordu demekki moleküler test diyebiliriz sanırım....

kızlarrr doktordan yeni geldim şimdi 20 haftayı bitirdim çok şükür bugün..yarın sağlık ocağında aşı yaptırıcakmışım... doktor herşey yolunda gayet sağlıklı görünüyor dedi ama bişey dedi yaa; bebeğin kafası biraz aşaıda görünüyor kendini yorma felan dedi bugün veya yarın işlerime bakıp izin alıcam..çok korktum yaa inşallah bişey olmaz
3 hazirandada boyutlu ultrasonda ayrıntılı olarak görebileceğiz bebeğimizi..
doktorum uçak yolculuğu yapıp denize girebilirsin dedi..haftaya izin alıp antalyaya gidicez eşimle biraz dinlenip tatil yapalım diyoruz..

canım aynı eyleri yaşadım,yazını okuyunca kendimi hatırladım bende 2008 eylül ayında bebeğimi düşürmüştüm.. daha sonralarda eşimin kuzeninin bebeği oldu oraya gittik mecburen (istemeyerek gittim) orada nasıl acılar yaşadım anlatamam sana ,onları bebeklerini görünce ve oradaki ortamda sürekli bebekle ilgili sohbetler olunca ağlamamak için kendimi zor tutmuştum eve gelir gelmez banyoya girdim eşimede diyemedim saatlerce ağladım... o anda allaha belkide hayatımda en çok duaları ettim..
sonrasında bende hamileyim sonuçta...şükürler olsun allah herkese nasip etsin..

canım bunları içimden geldiği için anlattım, seni üzmem inşallah... sadece aynı şeyleri yaşadığım için anlattım

sana tavsiyem eğerki eşin kabul ederse ikna et sonra gidin,bir baheneler uydur diyecem ...çünkü benim çok zoruma gitmişti bu durum çok zor anlar yaşamıştım...

canım arkadaşım üzülme seni çok iyi anlıyorum hepimizde yaşadık bunları karşı komşumun çoçuğu oldu üstelik eşim meslektaşı ama ben 2 aydan önce gidemedim bebeğin yüzünü görmeyi bi kenera bırak sesini bile duymak beni kaherdiyodu kucağıma vermek isterlerdi alamazdım ben bebekleri çok sevmem derdim oysaki onlar için deli divane olurdum o günleri hatırladımda şimdi çok kötü oldum banada hiç hamile kalamıyacakmışım gibi geliyodu bak hamileyim şükürler olsunki herşey yolunda işallah 7 ay sonra kucağımada alıcam yüce rabbim nasip ederse o yüzden arkadaşım böle hemen umutsuzluğa kapılmak yok
allahım seninde yüzünü güldürecek dua et eşinede çok kızma onun içi yanmıyormu oda seninle birlikte kahroluyo demekki bir an boş bulunmuş senin böle üzüleceğini tahmin edememiş boşver arkadaşım kocanın kalbini kırma şimdi moralini düzelt ve birgün kendininde anne olacağını düşün ve mutlu ol allahım gönlünün muradını versin hepimizin kucağını boş bırakmasın allaha emanet ol öptüm canım:teselli::1hug::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…