ben 2008zin eylülü 2buçuk aylık bebegımı aldırdım 1sefer kalp atışını gördüm ondan 3gün sonra ölmüş geçen salıda 2 aylık boş gebelık aldırdım bendede kan pırtılasması olabılırmı
ben 2008zin eylülü 2buçuk aylık bebegımı aldırdım 1sefer kalp atışını gördüm ondan 3gün sonra ölmüş geçen salıda 2 aylık boş gebelık aldırdım bendede kan pırtılasması olabılırmı
canım sen tam bir dr mağduru olmuşsun ya o arzu hanımı böyle çok duydum.çok geçmiş olsun.banada hamileyken başbuğu çok dediler ısrarla gitmedim çok pişman oldum.inşallah amiliyatını olup biran önce bebeğine kavuşursun.benim bir tane kızım var. ben bile o günleri öyle zor atlattım ki.kızım bebeğin öldüğünü kabul etmedi hala kardeş bekliyor.şu an hamile değilim.bu ay başladık ama olmadı.zaten öncekide 4 ay sonra zor olmuştu gene aynı bekleyiş.kızımda istediğimiz ay olmuştu o yüzdende hiç bu kadar uğraşacağımı düşünmemiştim.nedense kadın dr lardan hiç hoşlanmıyorum....banada zerrin hanım dışgebelik demişti dünyam yıkılmıştı aynı gün 3 dr a gittik hepside normal gebelik dedi.eşim hastaneyi başına geçirdi.ertürkte yoktu.bence sen o kadını dava etmelisin bu zamanda öyle zor doğum kaldımı yerinde müdahele yapamamış...benim kızım tresti 6 aylıkken,bende hep sezeryan isterdim ertürk kızardı ama 6.ayda ertürkte sezeryan dedi herkes döner dedi sancıyı bekle dediler ertürk dönmezde hadi 1 olası dönebilir deyim dedi ama sancıyı bekletmeden sezeryana aldı.doğumdan sonra 30 ay dursa dönmezmiş demiş eşime organlarını çıkartıpda aldım bebeği demiş allahtan beklememişiz dedik.birazda şansmı bilmiyorum.bir kaç günden bende tekrar dr gidicem.bu ay denedik kan tahlilinde çıkmadı ama hala hastalanmadım ya.günümde geçti.bir sorunmu var diye çok korkuyorum.artık senin için çok güzel günlerin geleceğine inanıyorum..sevgiler
Günaydın kızlar aranızda innohep iğnesi kullanan varmı doktor bana bu iğneyi verdi ama geç kalmışsın dedi şuan 10 haftalık hamileyim mthrfde 1298 homozigot mutant çıktı bundan dolayı iğneyi verdi. Ama iğnenin reçetesinde yatan hastalar içindir hamilelerin kullanması sakıncalıdır yazıyor.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:PAPATYA SUREYYA
sana gecen soylemeyi unuttum canim.
benimde kanamam geldiginde.
doktorum(japon bi doktor ) bana dus yapmamami soyledi.
4 gun falan sakin dus alma. ondan sonrada
5 gunde bi dus yap dedi.
normalde ben gunluk dus alirim.
ama o sira bende korkumdan 9 gun falan dusa girmedim.
simdi bile 3 veya 4 gunde dus aliyorum.
su aralar sende pek dusa girme.
insallah bebeklerimiz kucagimiza alicaz rabbim
yuzumuze baksin. canim. herkesin butun isteyenlerin
slm gülay,olabilir ama test yaptırmalısın dr un yönlendirmedimi?yaptırman yararlı olur çünkü eğer varsa 9 ay iğne olmalısın yoksa gene aynısını yaşayabilirsin büyük olasılık..
sag olun kızlar pırtılaşma testının tam olarak adı ne geçıyor ve ben istanbuldayım nerde yaptıra bılırım devlet hastanelrri yapıyormu
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim neden derseniz ben en son eylülde hamile kalmıştım ve bildiğiniz üzere mutsuz sonla noktalandı aynı zamanda eşimin arkadaşının eşide hamile kalmıştı ve o bugün doğurmuş eşimde beni arıyo arkadaşının çocuğu olduğunu haber veriyor ne zaman gideriz bebek görmeye diye ne sinir bir adam yaa nasıl üzüldüm anlatamam tabi onlar adına sevindim onların 7 sene sonrasında kavuştular bebeklerine)yalnız eşim çok düşüncesiz davrandı çok üzüldüm telefon etmenin bana gereği neydi yani ne zaman gidecekmişiz bebek görmeye bende dedim bebek kaçmıyo ya 2 aylık filan olsun gideriz dedim benim bebeğim öldü eğer devam etseydi hamileliğim bende şu an doğuma bir kaç hafta kalmıştı akşama gelsin sorucam bunun hesabını düşüncesiz adamdan yaa çok sevinmiş iyi gitsin kendi görsün çok lazımdı ben doğuramıyorum işte napiyim olmuyor allah vermiyor çokm istiyorsa başkasıyla evlensin banane ya kimseyede birşey diyemedim yalnız sizlere anlatmak istedim çünkü benim halimden bir siz anlarsınız arkadaşlar kendinize iyi bakın
Kızlar bu testın adını bılen yokmu
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim neden derseniz ben en son eylülde hamile kalmıştım ve bildiğiniz üzere mutsuz sonla noktalandı aynı zamanda eşimin arkadaşının eşide hamile kalmıştı ve o bugün doğurmuş eşimde beni arıyo arkadaşının çocuğu olduğunu haber veriyor ne zaman gideriz bebek görmeye diye ne sinir bir adam yaa nasıl üzüldüm anlatamam tabi onlar adına sevindim onların 7 sene sonrasında kavuştular bebeklerine)yalnız eşim çok düşüncesiz davrandı çok üzüldüm telefon etmenin bana gereği neydi yani ne zaman gidecekmişiz bebek görmeye bende dedim bebek kaçmıyo ya 2 aylık filan olsun gideriz dedim benim bebeğim öldü eğer devam etseydi hamileliğim bende şu an doğuma bir kaç hafta kalmıştı akşama gelsin sorucam bunun hesabını düşüncesiz adamdan yaa çok sevinmiş iyi gitsin kendi görsün çok lazımdı ben doğuramıyorum işte napiyim olmuyor allah vermiyor çokm istiyorsa başkasıyla evlensin banane ya kimseyede birşey diyemedim yalnız sizlere anlatmak istedim çünkü benim halimden bir siz anlarsınız arkadaşlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?