Arkadaşlar çok zor,bebeğimi o kadar taşıyıpta onu kaybetmek...Canım oğlumu göremedim bile,göstermediler bana :Küçücük bebeğimin mezarı var, ne kadar zor bilseniz.Her günün onun için dua ediyorum.İnşallah Allah,cennette onu kucaklamamı,koklamamı nasip eder...Sizleri bunları yazarak üzmekte istemiyorum.Ama yine ağlama krizine girdim.Arkadaşlar lütfen benim ve bebeğim içinde dua edin olur mu?Sizler beni daha iyi anlarsınız,kimseyle konuşamıyorum .Canım eşimlede çok konuşmuyorum.Onunda üzülmesini istemiyorum artık...Neyse arkadaşlar sizinde canınızı sıkmayımmm.öpüyorum hepinizi...
Arkadaşlar çok zor,bebeğimi o kadar taşıyıpta onu kaybetmek...Canım oğlumu göremedim bile,göstermediler bana :Küçücük bebeğimin mezarı var, ne kadar zor bilseniz.Her günün onun için dua ediyorum.İnşallah Allah,cennette onu kucaklamamı,koklamamı nasip eder...Sizleri bunları yazarak üzmekte istemiyorum.Ama yine ağlama krizine girdim.Arkadaşlar lütfen benim ve bebeğim içinde dua edin olur mu?Sizler beni daha iyi anlarsınız,kimseyle konuşamıyorum .Canım eşimlede çok konuşmuyorum.Onunda üzülmesini istemiyorum artık...Neyse arkadaşlar sizinde canınızı sıkmayımmm.öpüyorum hepinizi...
canım başın sağolsun yaşadıkların gerçekten çok zor seni anlayabiliyorum ALLAHIM inşallah sizi cennetinde buluşturur inşallah tekrar bi bebek sahibi olursun onunla acını hafifletirsin
canim benim bebegin icin dua etmeye gerek yokki.
ozaten cennete gidecek. ve annesi almadan cennet kapisindan iceri girmeyecek.
onun icin kaygi etme.
ama yasadiklarin cok zor canim.
basin sagolsun. rabbim bidaha yasatmasin.
benimde 3 kayibimim var. simdi hamileyim ama tadini bile alamaiyorum.
ne oldu dustumu albi calisiyomu diye. okadar stres yapiyorum ki.
gecen ecografim vardi. bebegin kaslari catik gibi yuzu asik ti.
onada yansiyo sanki.
iyiki bebegini gormemissin. gorsen dayanamazdin daha kotu olurdun canim yaaa
insallah rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder ve saglikli dogumlar nasip eder. artik sonralarimiza dua etmeliyiz. rabbim buyuk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
melekcim durumun ne kadar zor anlayabiliyorum çok büyük acı senağlama....umarım bir daha yaşamazsın canım ağlama lütfen olmuşla ölmüşe çare yok deselerde insan üzülmeden yapamıyor ama acın çok taze acını yaşa biraz bence tekrar bir gebelik için bekle derim ayrıca 677 heterezigot sanırım celendi ve iğne kullandı bence sende işini şansa bırakma ve iğne için ısrar et derim ben ama yinede kendin iyice bir araştır
Fundacım naber canım , nasılsın ? 3 lü testini 8 haziranda alacaktın galiba , ya da kontrolün mü vardı ? İnşallah güzel geçecek , güzel haberler vereceksin bize ...Ben de çarşamba günü ikili test yaptırdım , haftaya çarşamba alıcam sonuçları ...İnşallah herşey yolundadır , doktor ultrasona göre bebeğin iyi durumda olduğunu söyledi çok şükür...Kan testini henüz almadım ....Bu arada büyük ihtimalle bebeğimin erkek olduğunu ama çok erken bi haftada olduğumuz için yanılma payının da yüksek olduğunu söyledi...Biz de şaşırdık tabii...Bana nedense herkes kızın olacak diyor , bu fikre alışmıştım sanki...Ama bu ihtimale de sevindim....Tabii ki hiç ama hiç farketmez , Allah nasıl takdir ederse öyle olsun , sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah...Bak senin yaramaz hala merakta bırakıyor sizi...
Canım ben pazartesi günü bi 20 gün daha rapor alıcam...Haziran sonu gibi iyi olursam başlayıp 1,5 ay kadar temmuz sonuna kadar çalışıcam , ama işlerim çok azaltılmış olacak...Ağustosta adli tatil başlıyor gene uzun bi rapor alıcam , o ay çalışmayacağım... Eylülde 1 ay çalışıcam , Ekimde birikmiş yıllık izinlerim var onları kullanıcam , Kasımda da zaten doğum izni hakkım başlıyor , Allahım kısmet ederse kasım ortası -sonu gibi olacak doğum...Yani doğuma kadar bu şekilde dinlenerek bebeğime ve kendime vakit ayırmak istiyorum.. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider , Allah yardımcımız olsun...
Benden haberler böyle Fundacım ...Senin güzel haberlerinle sevinmeyi bekliyorum , çok öpüyorum canım...
melekcim, kızı uyutucam şimdi yeni geldim okuldan...şöyle bi bakiim dedim, iğne konusunda ısrarcı ol derim...ayrıntıyı sonra yazayım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?