Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim benim bebegin icin dua etmeye gerek yokki.
ozaten cennete gidecek. ve annesi almadan cennet kapisindan iceri girmeyecek.
onun icin kaygi etme.
ama yasadiklarin cok zor canim.
basin sagolsun. rabbim bidaha yasatmasin.
benimde 3 kayibimim var. simdi hamileyim ama tadini bile alamaiyorum.
ne oldu dustumu albi calisiyomu diye. okadar stres yapiyorum ki.
gecen ecografim vardi. bebegin kaslari catik gibi yuzu asik ti.
onada yansiyo sanki.
iyiki bebegini gormemissin. gorsen dayanamazdin daha kotu olurdun canim yaaa
insallah rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder ve saglikli dogumlar nasip eder. artik sonralarimiza dua etmeliyiz. rabbim buyuk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selvihancım , merhaba bişey sormak istiyorum sana...Proluton u haftada bir kez yarım doz uyguluyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam...Bana verilen 500 mg lık 1 ampul...Doktorum , Allaha şükür korkulacak bişey yok yok ama tedbir olarak 3-4 hafta daha iğneye devam edelim dedi ( Haftada bir kez ) ...Sen yarım doz olarak nasıl uyguluyorsun 500 mg ampulün yarısını mı yaptırıyorsun ? Progestan tablet alıyor musun ? ığne olduğun gün progestan alıyor musun ? Bir de kanama olduğundan beri hep evde misin yatıyor musun , ne zaman normale dönebildin ? Müsait olduğunda yazarsan sevinirim canım...

melekcim durumun ne kadar zor anlayabiliyorum çok büyük acı senağlama....umarım bir daha yaşamazsın canım ağlama lütfen olmuşla ölmüşe çare yok deselerde insan üzülmeden yapamıyor ama acın çok taze acını yaşa biraz bence tekrar bir gebelik için bekle derim ayrıca 677 heterezigot sanırım celendi ve iğne kullandı bence sende işini şansa bırakma ve iğne için ısrar et derim ben ama yinede kendin iyice bir araştır

Fundacım naber canım , nasılsın ? 3 lü testini 8 haziranda alacaktın galiba , ya da kontrolün mü vardı ? İnşallah güzel geçecek , güzel haberler vereceksin bize ...Ben de çarşamba günü ikili test yaptırdım , haftaya çarşamba alıcam sonuçları ...İnşallah herşey yolundadır , doktor ultrasona göre bebeğin iyi durumda olduğunu söyledi çok şükür... Kan testini henüz almadım ....Bu arada büyük ihtimalle bebeğimin erkek olduğunu ama çok erken bi haftada olduğumuz için yanılma payının da yüksek olduğunu söyledi...Biz de şaşırdık tabii...Bana nedense herkes kızın olacak diyor , bu fikre alışmıştım sanki...Ama bu ihtimale de sevindim....Tabii ki hiç ama hiç farketmez , Allah nasıl takdir ederse öyle olsun , sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah...Bak senin yaramaz hala merakta bırakıyor sizi...

Canım ben pazartesi günü bi 20 gün daha rapor alıcam...Haziran sonu gibi iyi olursam başlayıp 1,5 ay kadar temmuz sonuna kadar çalışıcam , ama işlerim çok azaltılmış olacak...Ağustosta adli tatil başlıyor gene uzun bi rapor alıcam , o ay çalışmayacağım... Eylülde 1 ay çalışıcam , Ekimde birikmiş yıllık izinlerim var onları kullanıcam , Kasımda da zaten doğum izni hakkım başlıyor , Allahım kısmet ederse kasım ortası -sonu gibi olacak doğum...Yani doğuma kadar bu şekilde dinlenerek bebeğime ve kendime vakit ayırmak istiyorum.. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider , Allah yardımcımız olsun...

Benden haberler böyle Fundacım ...Senin güzel haberlerinle sevinmeyi bekliyorum , çok öpüyorum canım...

kizlar bende ikili test oldum bugun.
bu aksam alicam sonuclari.
insallah hersey cok normal cikar.
kotu bisey cikmaz.rabbim korktugumuza ugratmasin.
bu arada PAPAYTA SUREYYA
kasimda dogan bebeklerin hememn hemen hepsi erkek.
benimkide erkekmis kesin dedi doktor( tabi yinede allah bilir)
RABBIM saglikli sekilde bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Papatya süreyyacim canim benim iyi olduguna cok sevindim.
Dualarin icin cok tesekkür ederim duaya okadar ihtiyacim varki canim.
Bu ay doktora falan gidip asilama yaptirmadim 3 defa yaptirdim tutmadi iki defada kedimiz denemistik yani tam 5 aydan beri tutmuyor ama kafama cok takdigimdan herhalde diye düsünüyorum.
Bu ay esimle birlikte istedigimiz zaman beraber olduk yani sedece bebek icin degil artik kafamin rahatlamasini istiyorum öbür türlü kendimi civciv makinesi gibi hissediyorum. Simdiye kadar doktor bize saati saatine yumurtlama zamanini söyledigi halde yinede tutmadi bundan sonra herseyi zamana biraktik. Yüce Rabbim verecek olduktan sonra ayda bir defa bile esinle beraber olsan yinede tutuyor.
Nasipte yoksa hersey faydasiz
Ama Sizlerin iyi olmaniza cok seviniyorum. Bizler gibi bekleyenlere ümit oluyorsunuz canim. Insallah Rabbim kucaginiza almayi nasip eder.
Öptüm bebise ve kendine iyi bak

melekcim, kızı uyutucam şimdi yeni geldim okuldan...şöyle bi bakiim dedim, iğne konusunda ısrarcı ol derim...ayrıntıyı sonra yazayım canım...

Canım çok teşekkür ederim...Bu hamileliğinde bebeğini alırsın inşallah kucağına...Ama bence için rahat olsunki bebişte mutlu olsun...Bebek annenin bütün stresini anşayabiliyomuş çünkü...Bunu yapmak zor ama bebişin için rahat ol canım...öptüm...

Teşekkür ederim canım...celen'in yazılarını geçmişe dönerek okuyacağım,öptüm...

canım papatyacım küçük meleğim ve ben iyiyiz allaha şükür 3 lü testimi yaptırmıştım şükürler olsun bir sorun çıkmadı 8 haziranda detaylı ultrasona gireceğiz inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız bizim bebiş biraz yaramaz yada bizim doktorda var kendisi biraz inatçıdır kendi dediğinden şaşmaz sağolsun bu seferde söylemezse diğer doktoruma gideceğim cinsiyeti için hem detaylı ultrasonu ondada yaptırırım iki hekimin fikrini almak daha iyi olur diye düşünüyorum cinsiyet konusunda eşim annem babam kardeşlerim benden daha çok meraklı benim için önemli olan sağlığı nasıl olsa öğreneceğim mayısın 31 kardeşimin düğünü var evde bir hazırlık bir hazırlık hiç sorma telaşlıyız yani küçük meleğim dayısının düğününde yanımızda bizimle birlikte olacak çok mutluyum...) bende ekim ortası yada sonu doğum yapacağım kardeşimde aralıkta askere gidecek dayısını askere uğurlayacak inşallah

papatyacım seninde iyi olmana çok sevindim yüreğindeki sıcaklığı sevinci burdan bile hissedebiliyorum inşallah sonuna kadar hep güzel haberlerle devam ettirirsen hamileliğini ( tabiki tüm hamilelerimizle birlikte ) demek seninkinin cinsiyetide erkek vallahi topiği erkekler sardı erkekler git gide çoğalıyor şaka bir yana sağlıklı olsunlarda allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kız erkek hiç önemli değil canım

doğum kasım ortası yada sonu demişsin doğum iznine en erkek 8 hafta en geç 3 hafta önce ayrılabiliyorsun doğuma kadar kendini dinlendirmek için yaptığın düzen iyi olmuş bence ne kadarda kendimizi yormamaya çalışsaksa yoruluyoruz bebeklerimiz iyiliği için ara ara kendimizi dinlendirmek gerekiyor umarım herşey çok güzel olur bebeğini kucağına aldığındada bütün acılar sadece tatlı bir tebessüm olur sevgiler canım küçük meleğine ve kendine çok iyi bak a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
melekcim, kızı uyutucam şimdi yeni geldim okuldan...şöyle bi bakiim dedim, iğne konusunda ısrarcı ol derim...ayrıntıyı sonra yazayım canım...

Tamam şencim, tekrar Lütfü Beye gittiğimde iğne konusunda konuşacağım...Ayrıca Sinan Beydende randevu almayı düşünüyorum...Sonra tekrar konuşuruz...ÖPÜYORUM...

canım yaşadıkların çok zor ve acı..allah sabır versin ama allah hayırlısını elbet verecektir böyle düşün.ölen bebekler 4 haftadan itibaren cennet kapısında annelerini beklermiş.ilerdeki iyi günleri düşün yapacak bişeyimiz yok umut dünyası...arkadaşımın tüp bebekle ikizleri oldu 5 aylıktı bebeğin birinin suyu bitmiş ama hala yaşıyodu ikinci bebekse çok iyiydi ama ikisini birden doğurttu doktorlar ve sağlıklı bebektende oldu.hayat bazen çok zor ama yapacak bişimizde yok.allah yardımcın olsun moralini yükseltmeye çalış.mutlu günler sanada gelecek...

canım ya allah rahmet eylesın kaderımızde ne varsa onu yasıyoruz bıde guzel tarafını dusun cennete senınle bırlıkte gırecek bılırım cok zor ama yalan dunya ne yaparsın bende 4bebegımı kaybettım burdakılerden baska acımı anlayıp kımse benı tesellı etmedı herkesede derdını anlatamıyosun zaten zaten yasamayan anlamaıyo sımdı calısmalara bıle korkuyorum dılerım rabbım bızım gıbılere ve tum ısteyenlere su mubarak gunde saglıklı ve hayırlı bebeısler nasıp ederrr mevlam bıdaha yasatmasın canımmm

--------------------------------------------------------------------------------

UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER
celen
şen
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82
güneş
muamu

ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818(yeni Hamileimiz:)

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh]

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda[/QUOTE]
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82

ayyy kızlar ne kadar tembelsınız hadi yılmak yok calısmalara devem valla ben kendı adıma konusayım cok tembellestımkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
merhaba melek ciğim;başın sağolsun.benim üç tane kaybım oldu,ilki 3aylıktı gerçekten çok zor.seni anlıyorum,ama en azından ümidimiz var oluyor diye.inşallah bu sefer olur canım.ben derim ki doktorun sözünü dinle,mutlaka bir bildiği vardır.ben üçüncüyü kaybedeli 4ay oldu o kadar sıkıntılı olduğu halde bebek isteğim geçmedi.maddiyat biraz düzelince inşallah ben de tedaviye başlıcam.herşey nasip ...
allah'a emanet ol...

umut sevgim ben değil ama kociş tembel bu ay
hiç umutlu değilim bu aydan sadece iki kere ilişkiye girdik ondada tuttuğunu sanmıyorum
önümüzdeki ay inşallah müjdeli haberi veririm

geçen gün eşim bebek düşünelim mi dedi.normalde kendi pek bu konudan bahsetmez.çünkü benim çektiğim acıları anlıyor ve cesaret edemiyor.daha öncekilerde ben istiyorum diye hamile kalmıştım.inanın sabaha kadar uyuyamadım hele bir internete gireyim dedim.bu siteyi buldum.sanki kendi yaşadıklarımı okuyordum.hele şen arkadaşın mutluluğu yani bebeği bana umut verdi.heyecanlandım.acaba dedim,acaba ben de anne olabilirmiyim bir gün.hala kafamdan atamadım düşünsek mi acaba.tabi biraz korkuyorum.ben ilçedeyim burada fazla imkan yok.manisa celal bayar veya izmir ege üniversitesine gitmek istiyorum.buralarda bu konuda uzman doktor tanıdığınız varsa lütfen bana yazın.yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…