Bu arada meraba Şencim sana bir şey sormak istiyorum.(Bu arada sen beni tanımıyorsun ama ben yazdıklarından dolayı senin hakkında çok şey biliyorum )
Ben 37+5 te ilk bebeğimi kalp atışları duyulmadığı için kaybettimHala onun acısını yaşıyorum.Eğer yaşasaydı şu an 2 ay 6 günlük olacaktı canım oğlum.Daha sonra Lütfü Beye gittim.Bütün tahlilleri yaptırdı.Sadece mthfr677t heterozigot çıktı.Diğer sonuçlar normal.Bebeğinide bu nedenle kaybettiğini sanmıyorum,korunmayı bıraktıktan sonra folbiol ve coraspine başla, iğneye gerek kalmaz dedi.Ben çok kararsızım.Lütfü Bey seninde doktorun olduğu için sana sormak istedim.Onu dinlemelimiyim yoksa iğne konusunda ısrar mı etmeliyim,ne dersin?
Çok üzgünüm ve çok mutsuzum
Benimle aynı durumda olupta Lütfü Beyin hastası olan arkadaşlar var mı?Eğer beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinicem...Hoşçakalın...
Arkadaşlar bu arada doktorum sezaryenden sonra 9 ay bekle dedi,ama ben doktoru dinlemicem ve 6 ay beklicem.Umarım yanlış yapmıyorumdur.Bu Eylülde İnşallah bende hamile kalmayı istiyorum...Hepinizi öpüyorum...
lalcim canım nasılsın
Teşekkür ederim canım...celen'in yazılarını geçmişe dönerek okuyacağım,öptüm...
Selvihancım , merhaba bişey sormak istiyorum sana...Proluton u haftada bir kez yarım doz uyguluyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam...Bana verilen 500 mg lık 1 ampul...Doktorum , Allaha şükür korkulacak bişey yok yok ama tedbir olarak 3-4 hafta daha iğneye devam edelim dedi ( Haftada bir kez ) ...Sen yarım doz olarak nasıl uyguluyorsun 500 mg ampulün yarısını mı yaptırıyorsun ? Progestan tablet alıyor musun ? İğne olduğun gün progestan alıyor musun ? Bir de kanama olduğundan beri hep evde misin yatıyor musun , ne zaman normale dönebildin ? Müsait olduğunda yazarsan sevinirim canım...
Selvihancım , merhaba bişey sormak istiyorum sana...Proluton u haftada bir kez yarım doz uyguluyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam...Bana verilen 500 mg lık 1 ampul...Doktorum , Allaha şükür korkulacak bişey yok yok ama tedbir olarak 3-4 hafta daha iğneye devam edelim dedi ( Haftada bir kez ) ...Sen yarım doz olarak nasıl uyguluyorsun 500 mg ampulün yarısını mı yaptırıyorsun ? Progestan tablet alıyor musun ? İğne olduğun gün progestan alıyor musun ? Bir de kanama olduğundan beri hep evde misin yatıyor musun , ne zaman normale dönebildin ? Müsait olduğunda yazarsan sevinirim canım...
iyiyim nazlıcım egecikle ugraşıyorum. sizlerden haber almak istiyorum, her fırsatta giriyorum internete ama anacım o kadar çok sayfa yazmışsısnızki walla yetişemiyorumokuyom okuyom bitmiyo, kıskanıyorum da sizi ben yazışamıyorum diye:dilcikar:
nasılsın nazlıcım önceki sayfaları okumaya vakit yok. nası gidiyo hamileleigin canım harşay yolundadır inşallah..? seninde az kaldı artık nazlıcım hazırlıklara yavas yavas başla canım, bebek odası, puset vs bakmaya başla,hem alacagın zaman çok gezip yorulmazsın hem fikir edinmiş olursun..
bu arada mumamu dogum yapmış galiba allah analı babalı büyütsün, marguerite ne zamandı ?
--------------------------------------------------------------------------------
UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER
celen
şen
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82
güneş
muamu
ınşallah yüzü gülecekler
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818(yeni Hamileimiz:)
üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh]
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
ege'de büyüdü bilebizim bebiş seni çok yoruyormu.. canım ben 28 haftayı bitirdim. salı günü kontolüm var hayırşısıyla ii haberler alırım oğluştan.alkisalkisalkis şükür iyiyiz.sadece artık daha çok yoruluyorum izmirin sıcakları malum. 1 ay sonra hiç birşey yaptırmaz bizesengözlerimebaksanab.oğlanın artık hareketleri çok net olduğu için insan daha az pinpirikleniyor ama kucağıma alsam hayırlısıyla sanırm o zaman oh dicem. yavaş yavaş almaya başladım canım. arabasını aldık Allah gezidirmeyi nasip etsin inşallah şimdi bende senin gibi doğumdan sonra dağıtmak için bişeyler yapsakmı diye düşünüyorum senden kopya çekmem lazım ama kaydirigubbakcemile3. seni ve egeciğimizi öpüyoruz kocaman Şeniz
sevgili NAZLI'cığım canım benim sen nasılsın?maşallah oğluşu büyütmüşşün kocaman olmuş annesi yakında kz bakmaya da başlarsınız artık. kaydirigubbakcemile3.bizde senin peşnden geliyoruz bugün allahın izniye 26.haftayı sağ salim bitirdik.aramızda iki hafta var.bakalım inşallah bundan sonrada güzel haberler veririz birbirimize.alış verişe başlamışsın ne güzel.seninde dediğin gibi bebişlerimizi kuağımıza alıncaya kadar rahat etmeyeceğiz.inşallah rabbim o günleride göstririr.segilerimle
canım seninkide kocaman olmuş be gülümkız bakıyoz ama beğenemiyoz şimdiden kaydirigubbakcemile3 senin kontrol ne zaman. şeker yüklemeni yaptırdın sanırım sen. ben biraz şeker bir insan çıktım ama biraz dikkat ediyorum işte. çok sınır üstünde değil şekerim Allaha şükür. ama bende bu aralar bir iştahsızlık var canım bişey istemiyor sanırım sıcaklardan oldu böle. güzel haberlerini bekliyorum canım çok öptüm seniŞeniz
sevgili NAZLI'cığım canım benim sen nasılsın?maşallah oğluşu büyütmüşşün kocaman olmuş annesi yakında kz bakmaya da başlarsınız artık. kaydirigubbakcemile3.bizde senin peşnden geliyoruz bugün allahın izniye 26.haftayı sağ salim bitirdik.aramızda iki hafta var.bakalım inşallah bundan sonrada güzel haberler veririz birbirimize.alış verişe başlamışsın ne güzel.seninde dediğin gibi bebişlerimizi kuağımıza alıncaya kadar rahat etmeyeceğiz.inşallah rabbim o günleride göstririr.segilerimle
canım seninkide kocaman olmuş be gülümkız bakıyoz ama beğenemiyoz şimdiden kaydirigubbakcemile3 senin kontrol ne zaman. şeker yüklemeni yaptırdın sanırım sen. ben biraz şeker bir insan çıktım ama biraz dikkat ediyorum işte. çok sınır üstünde değil şekerim Allaha şükür. ama bende bu aralar bir iştahsızlık var canım bişey istemiyor sanırım sıcaklardan oldu böle. güzel haberlerini bekliyorum canım çok öptüm seniŞeniz[/QUO
NAZLI canım benim benim şeker yüklememi 24.haftada yaptırdık çok şükür iyi çıktı.şeker bir insa konusunda haklısın kaydirigubbakcemile5 gerçekten çok şekersin.şeker testinde eşime söylediğimde belli bir sınır var o sınırın çok üzerine çıkarsa sorun var demişti.senin şeker de bence normal yani stres olma bence.iştahsızlık konusuna gelince havaların etkisiyle insan ister istemez etkileniyor bol bol sıvı gıdalar almaya çalış.kontrole 28.haftadan sonra gideceğiz.zaten bundan sonra artık yapılacak bir şey kalmadı.önemli tahilleri yaptırdık çokşükür hepside temiz çıktı.inşallah bundan sonrası da hep böyle güzel devam eder.öptüm bay:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?