Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

shadowe, öncelikle geçmiş olsun, allah sabır versin canım...burada hepimiz benzer acıları yaşadık, allah hiçbirimize bir daha evlat acısı yaşatmasın inşallah...hep korktum, hep tedirgindim gebelik öncesi ve gebelik boyunca...şimdi bile içim titriyor kızıma bakarken, allah tüm yavruları anne babalarına bağışlasın...nasıl mutlu heyecanlı olabilirdim ki her seferinde hüsranla sonuçlanıyordu gebeliklerim ama çok araştırdım çok okudum hastalığımız ile ilgili bilgileri...ve bir kez daha cesaret edip ve doğru hekim ve tedaviyle mutlu sona ulaştım çok şükür...tabi önce allahın izniyle...
tabii ki sende anne olucaksın inşallah...umudunu kaybetmek yok...yalnız dediğin gibi bi üniversite hastanesine gidersen daha iyi olur diye düşünüyorum...sevgiler...

shadowe, 4 ay olmuş...tekrar düşünebilirsin artık...iyi bir doktor bul sonra başla çalışmalara...hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...öptüm.

canımm, ne zor bi imtihandan geçmişsin,allah sabırlar versin...kaybettiğimiz yavrularımız bizi cennet kapısında bekliycekler inşallah...
soruna gelince, burada celen arkadaşımız var biliyosun o da mthfr heterozigot, 7 kayıptan sonra 8. cemresi yaşıyo çok şükür...gebeliği boyunca iğne ve aspirin kullandı canım o, onun için lütfü beyle bi daha konuş derim iğne konusunu...gerçi lütfü hoca, mthfr nin çok etkili olmadığı görüşünde, hele heterozigotsa sadece folik asit yetrli olur diyor...benim çok faktörüm var pıhtılaşşmaya neden olan, onun için kesinlikle iğne demişti bana...birde sinan beyin fikrini al tabii, ama o hemen herkese aynı tedaviyi uyguluyo bence...yinede içinde kalmasın bi git görüş, en azından iğneyle ilgili sinan bey ne diycek bakalım...

tabii, kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ilk sayfalarda şüko adında bi arkadaş vardı, o da heterozigottu ve sadece aspirinle kavuştu bebeğine, bir önceki gebeliğinde iğne kullanmış ve kanı fazla sulandığından kaybetmişti bebeğini malesef...ama ben şüko dan başka duymadım sadece aspirinle devam eden...heterozigot olanlar da iğne kulllanıyor ama homozigot olabnlardan daha düşük doz oluyor...sen bi daha konuş hocayla...yok ısrarla aspirinle olur diyosa da, dinle tabii...hekim olan o, durumunu daha iyi biliyor...bi de hematoloğa gitsen canım ya...ben hematoloğa da gitmiştim, hala da devam ediyorum...hematoloğumda sonuçlarımı gördüğünde, lütfü hocanın önerdiği dozun ve tedavinin benim için en uygun olduğunu söylemişti...bi de hematologun fkrini al derim, kafanda soru işareti kalmamış olur...öptüma.s.

shadowe cum, güzel dileklerin için amin diyorum...iyi bir riskli gebelik uzmanı ve hematolog bulman lazım canım...allah yardımcın olsun...

lalcim canım nasılsın

iyiyim nazlıcım egecikle ugraşıyorum. sizlerden haber almak istiyorum, her fırsatta giriyorum internete ama anacım o kadar çok sayfa yazmışsısnızki walla yetişemiyorum okuyom okuyom bitmiyo, kıskanıyorum da sizi ben yazışamıyorum diye:dilcikar:

nasılsın nazlıcım önceki sayfaları okumaya vakit yok. nası gidiyo hamileleigin canım harşay yolundadır inşallah..? seninde az kaldı artık nazlıcım hazırlıklara yavas yavas başla canım, bebek odası, puset vs bakmaya başla,hem alacagın zaman çok gezip yorulmazsın hem fikir edinmiş olursun..
bu arada mumamu dogum yapmış galiba allah analı babalı büyütsün, marguerite ne zamandı ?

Teşekkür ederim canım...celen'in yazılarını geçmişe dönerek okuyacağım,öptüm...

canım okudum yazdıklarını :çok üzgünüm: allahım hiç bir anneyi evladıyla sınamasın :Saruboceq: rabbim seninde yüzünü güldürsün kucağını doldursun :Saruboceq: sormak istediklerini sor bitanem.elimden geldiğince ve benm cadıdan vakit buldkca yanıtlıycam :1hug:

sevgili PAPATYASÜREYYA'cıım canım benim pruloton iğneyi 20.haftada geçirdiğim kanamadan sonra haftada iki kez (pazartesi ve perşembe) yarım doz vuruluyorum demiştim.eşim vurmadan önce enjektörde yarım doz olacak şekilde ayarlıyor fazlasını atıyor.bence senin haftada bir kez vurulmanda aynı.
şu an benimde çok şükür bir sorun gözükmüyor faat dr.her ihtimale karşı 30.haftaya kadar vuralım dediği için bizde devam ediyorum.erken doğumu engellemesi açısından tedbir olur dedi.bakalım inşalah bundan sonra da sorunsuz devam ederiz.
progestan hap almıyorum.10.haftda kanama olunca bir kez içmiştim bidahada içmedim.canım benim ben şu an evdeyim raporluyum.yaz tatiline okullar kapanıncaya kadar evdeyim.bol bol dinleniyorum yani doğuma kadar çalışmayacağım.çünkü ikisi bir arada çok zor oluyor.sanada tavsyem sende çalışmayı ikinci plana at.bebişleriiz daha önemli.ben ev işi de yapmıyorum.fazla gezmiyorum hergün dışarı çıkmıyorum.yani kendii zorlayacak hiç birşey yapmıyorum.sende çok dikkat et kendine..evgilerimle.kaydirigubbakcemile3

ege'de büyüdü bile bizim bebiş seni çok yoruyormu.. canım ben 28 haftayı bitirdim. salı günü kontolüm var hayırşısıyla ii haberler alırım oğluştan.alkisalkisalkis şükür iyiyiz.sadece artık daha çok yoruluyorum izmirin sıcakları malum. 1 ay sonra hiç birşey yaptırmaz bizesengözlerimebaksanab.oğlanın artık hareketleri çok net olduğu için insan daha az pinpirikleniyor ama kucağıma alsam hayırlısıyla sanırm o zaman oh dicem. yavaş yavaş almaya başladım canım. arabasını aldık Allah gezidirmeyi nasip etsin inşallah şimdi bende senin gibi doğumdan sonra dağıtmak için bişeyler yapsakmı diye düşünüyorum senden kopya çekmem lazım ama kaydirigubbakcemile3. seni ve egeciğimizi öpüyoruz kocaman Şeniz

nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82

shadowe

ayyy kızlar ne kadar tembelsınız hadi yılmak yok calısmalara devem valla ben kendı adıma konusayım cok tembellestımkaydirigubbakcemile[/QUOTE]

selam kızlarr
lal iyi olmana çok sevindik.. darısı bizlere bakalım...
kızlar dün sağlık ocağında aşı yaptırmıştım ben yaa ilk önce bir acı hissetmedim ama akşam ağrımaya başladı sabah kadar hiç uyumadım inanılmaz bir acı çektim yaaa..bir ay sonda bir daha yapılacakmış o zaman doktorumla konuşup ağrı kesici ilaç isticem..vallahi zor dayandım hala kolumu fazla hareket ettiremiyorum.. uyuyacağım şimdi sabaha kadar hiç uyumadım ..
uyanında geçmişi okuyacam kızlarr.. hepinizi öpüyorum..

UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER
celen
şen
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82
güneş
muamu

ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818(yeni Hamileimiz:)

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh]
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
kaydirigubbakcemile

sevgili UMUTSEVGİM canım benim nasılsın?neler yapıyorsun?biz çok şükür iyiyiz yaz yaklaştıkça insanın içi ısınıyor.ankarada uzun zamandan sonra bugün hava çk güzel.fakat ben fazla dışarı çıkıp gezmeye korkuyorum.zaten bu korkular yok mu bu korkular isanı kemirip bitiriyor.sorun olmasa bile takacak bir şey buluyoruz anlayacağın ama herşeye rağmen zaman geçiyor.inşallah rabbim en kısa zamanda senden güzel haberler almayı nasip eder.herşey gönlünce olur.sevgiyle kal.

sevgili NAZLI'cığım canım benim sen nasılsın?maşallah oğluşu büyütmüşşün kocaman olmuş annesi yakında kz bakmaya da başlarsınız artık. kaydirigubbakcemile3.bizde senin peşnden geliyoruz bugün allahın izniye 26.haftayı sağ salim bitirdik.aramızda iki hafta var.bakalım inşallah bundan sonrada güzel haberler veririz birbirimize.alış verişe başlamışsın ne güzel.seninde dediğin gibi bebişlerimizi kuağımıza alıncaya kadar rahat etmeyeceğiz.inşallah rabbim o günleride göstririr.segilerimle

sevgili SİDO 'cuğum sen nerelerdesin.bebişin nasıl kaç haftalık oldunuz.okula devam ediyorsun galiba.sınavlar yoğunluk var galiba.fırsat buldukça yaz merakta bırkma bizi.sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…