Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar bende 15.04.2009 tarihinde doğum yaptım. Doktorum iğnelere devam etmeme gerek olmadığını söyledi bilgisi olan varmı

kızlar margarute doğum yaptı mı acep uzun zamandır yazmıyor sanki merak ettim inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşmuştır bebeğine:Saruboceq:

rapunzelcim benimde protin s değerim yüksek çıktı ama henüz mtfhr testim çıkmadı onu bekliyorum ondan sonra dr göstereceğim
peki hematolog neden birşey demedi yüksek ise bunu düşürmenin bir çaresi yokmu acaba?
ama benim netten araştırmalrıma göre düşük çıktığında problem yüksek çıkması hakkında birşey bulamadım bende bilemiyorum inş sorunlarımız hallolur ve bebeklerimize kavuşuruz
yalnız sonuçların çıkınca heberdar et benide merak ettim ben

Canım hemotoloğun ismini not aldım,bende ona giderim büyük ihtimalle.Hacettepedeki doktorlar gerçekten daha iyi...Bencede bahsettiğin cihazı alman iyi olmuş,kendine iyi bak canım, öpüyorum...

tamam canım 12 hazıranda cıkacakmıs testlerım..o gunde dr gıderımççbu sefer kesın artık bırseyler soylerler.
dedıgı tek sey gebe klaırsan kan sulandıırcı ıgne kullanacannn
ama ben buraya yazarım...
yuksek cıkması pıhtılsmayı artırıyormus...sadece onu dedıler...

calıkusu1978 tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.canım ya ne kusuru.kafa şişirmek olur mu ya burası o kadar faydalı ki doktorların bile bilmediği birbirlerini uymayan tedavi şekilleri arasında zaten maf olmuş psikolojiyle napıcağımıza karar vermeye çalışıyoruz.en azından farklı deneyimler bir fikir oluşturuyor.Allah hepimize hayırlıysa rahat ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.

kızlar günaydın hepinize canlarım ara ara okumaya çalışıyorum ama inanın yazıcak hiç fırsatım olmadı bu aralar. işlerim çok yoğun işyerinde bu aralar( hepinizi çok öpüyorum çok sık giremesemde beni unutmayınnnnnnnnnnn:))

ya bu arada kızlar benim adetler şaşırdı((( normalde 30-31 günde bir adet olurdum. son 3 aydır düzenli olarak tam 28 gün de bir adet olmaya başladım. bu ayda adetim 21. gün geldi. şaşırdım kaldım. neden olur acaba bilginiz varmı. aspirin kullanıyorum 3 aydır acaba etkisi varmıdır erken adet olmaya. şaşırdım kaldım dün adet olduğumu görünce(

Arkadaşlar merhaba umarım benide aranıza alırsınız...Öncelikle tüm hamile olanlara Allah tamamına erdirsin diyorum...Hamile kalmak isteyenlerede tez zamanda sağlıklı bebekler dilerim...

Bende 3 kere gebelik kaybı yaşadım ve şimdi 4. bebeğime 19+4 günlük hamileyim..
clexane 0.2 kullanıyordum bebeğin durumu maşallah şu an çok iyi ama doktorum iğnenin dozunu 0.4 e çıkarmamı istedi...Fazla kilolarım var ve bu aşamadan sonra 0.2 nin yeterli olmayabileceğini söyledi.
Benim kafam karıştı açıkçası ya diyorum 0.4 e geçersem ve kanım fazla sulanırsa

Aranızda benim gibi iğnenin dozunu artırıp gebeliğe devam edenler oldumu? yazarsanız çok sevinirim.

Bu arada yapılan genetik testimde
MTHFR GEN MUTASYONU HETEROZıGOT 677 çıkmıştı.

Sevgiler...

kizlar ikili test olanlar varmi su an 17 haftalik hamileyim.
test sonucunu almadim. ecografi olcumleri falan herseyi normal
sizce bi sakatliolsa. ecografide belli olurmu.
biraz pimpiriklendim test sonucu nasil cikacak diye insallah temiz cikar
test sonuclari. ne olur dua edin. sanirim bkale ve papatya sureyya
hemen hemen ayni haftalafrdayiz.sizde yaptirdinizmi bu testleri.
insallah temiz cikar. rabbim korktugumuza ugratmasin.
rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

canim kac kilosun ki.
ben 56 kilo ile haile kaldim. 04luk igne ve 160 lik asprin kullaniyorum
doktorum ayni dozda devam edecegimi soyledi.
cunku ben haftada bi kez test oluyorum. kan oranim nasil diye ama simdilk ayni gidiyor
kan oranim. yani bunun kiloya gore degilde bence kan pihtilasma
oranina gore veriyolar.
mesela benim test sonuclarim 322 , 350, 318, vs boyle cikiyo
normalde 150 ile 400 arasi omasi gerekmis. ama kan oranim aynikalsaydi
belki yukselirdi. insallah saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
rabbim korktugumuza ugratmasin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba,inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebeğine.bende de aynı mutasyon var son hamileliğimde 2 doktor baştan 0.4lukle baslatıcaklardı kendı doktorumla 0.2lıkle baslamaya karar vermıstık.kıloyla bı alakası yok bıldıgım kadarıyla ama bebegın haftası daha da buyudugu ıcın gebelıkle bırlıkte tum gebelerde pıhtılasma oranı artıyor ondan doktorun onermıs olmalı.o.4 baslayıp doktoruna tereddutunu anlatıp kan tahlıllerıyle degerlerını arada kontrol ettırebılırsın.

kızlar benimde mthfr677 heterozigot mutant çıkmıştı. 0,2lik iğne yetio dimi bize.bonzai bu arada bebeğini allah bağışlasın canım kucağınada almayı nasip etsin inşallah. bu arada kızlar bir soru sormuştum. bu ay 21. günde adet oldum tam bir hafta erken oldu. normalde 28 günde bir oluyodum. neden erken adet olmuş olabilirim bir bilgniiz varmı

canım bebeğini allah bağışlasın :ecrin_bebek:sağlıcakla kucağına almayı nasipetsin inşallahbende senin le aynı dertten muzdaribim mthfr677 heterozigot benimde.:1shok:iki düşük yaşadım ne yazıkki bu illeti öğreninceye kadarsenağlama şimdi üçüncü hamilelik istiyorum 2 aydır korunmuyoruz henüz ama çokta korkuyorum ya tekrar hamile kalamazsam diye umarım allahım isteyenherkese nasip eder:Saruboceq:bu arada test sonuçlarımı aldığımda mthfr677 heterozigot olduğum için ankaradaki doçent bana sadece hamile kalınca aspirinin yeteceğini söylemişti. ama çok araştırdım gerek burdaki kızlardan gerekse internetteki proflardan hepside iki düşük yaşadığım için aspirine başlamamı ve hamilekalıncada iğne kullanmam gerektiğini söyledi. sen şuanda iğne ve aspiini aynı andamı kullanıyosun yoksa sadece iğnemi kullanıyosun canım. bu arada kan akış hızına baktılarmı yani bebeğe giden kan akışına bakıp iğneyi ona göre artırıp azaltıyolarmış. doktorun baktımı acaba buna. canım

stellamaris canım benim öncelile gözün aydın diyerek ramıza hoşgeldin diyorum.inşallah bu defa allah bebişini kucağına almayı nasip eder.benim sana bir sorum olacak.gebeliğe başlamadan önce kilon kaçtı ve şimdikaç kilosun ve dr.neye göre iğenin dozunu artırdı.benim gebelik öncesi kilom 57 idi şimdi allahın izniyle 26+2 günlük oldum kilom 66 oldu.bu haftaara göre kilom normal sınırda görünüyor.dr. bana iğnenin dozu yeterli diyor.hala fraxiparin 0.3mg günde bir tane vuruluyorum.yazılanları okudukça kafam karışıyor acaba iğne doz yeterli mi diye.canım benim düşüncelerini yazarsan sevinirim.sevgiyle kalkaydirigubbakcemile3

Sevgili REİSDEVRİM canım benim sen nasılsın nası gidiyor hayat.alışmalara ara verdin galiba.kaydirigubbakcemile

bende mthfr c677 homozigot var.clexan 04 kullanıyordum 1 hafta sonra 06 lık kullanmaya başlayacağum.ancak ben aspirin kullanıyordum onu bıraktırdı dr. kanamam geldiği için.aspirin kanamaya daha elverişli bir ortam hazırlarmıs o yuzden 4luk olan iğneyı 6lık olarak arttırdı.yas ve kıloya göre değişip değişmediğini tam bilmiyorum.celen ve sen bu konuda daha cok bilgiy e sAHiptirler belki.ancak kılo ve yas ilerledikçe kan akımı değişebilir bence.

sevgili GELGİT ciğim nasılsın kaç haftalık gebesin .kilo durumun nasıl.dr.sadece kanamaan dolayımı aspirini kesti.benim e kanamam oldu ama aspirine aynen devam dedi.aspirin pıhtı oluşumlarını birbirine tutunmasını engelliyormuş.iğne ise sadece koruyucu amaçlı olduğunu söylüyor.sana ne diyor dr.

kızlar bu haftadan itibaren benim göbüşümde mütiş derecede kaşıntı oluyor.daha önce böyle bir şikayetim hiçolmadı.Sizinde böyle şikayetiniz oldumu olduysa ne kullandnız.yazarsanız sevinirim.
be dr.nin önerdiği MUSTELA çatlak önleyici kremi altı aydr kullanıyorum.ayrıca her duş sonrasıda niveyanın bebe yağını bütün vücuduma sürüyorum buna rağmn bu kaşıntı nedir anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…