Canım öncelikle sanada çok geçmişle olsun... İnşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın sağlcakla...
ben 3. bebeğime hamile kaldığımda günde 2 tane bebe aspirini almamı istemişti o zamanlar gittiğim doktor ama dozu çok fazla geldiği için bebeğimi 25 haftalıkken yoğun kanama sonrası kaybettim...
2 yıl korunduktan sonra yeniden hamile kaldım ve 4 haftalık hamileyken doktorum hemen iğneye başlattı... sadece iğne kullanıyorum. şimdilik bir problem yok inşallah Allahım sağlıcakla tamamına erdirirde kavuşurum oğluma...
Allahım sanada hayırlı,sağlıklı güzel bir hamilelik nasip eylesin...
Ve bence hiç endişelenme hamile kalırsın ama hmile kalınca morelini hep yüksek tut...
sevgiler...
en güzeli tabiki sana katılıyorum
arkadaşlar burada çok güzel paylaşımlar yapıyoruz herşeyimizi paylaşıp değerlendiriyor yorumlar yapıyoruz..
ama yanlış anlamayın hani kafamıza göre hareket etmeyelim derim iyi bir uzman doktor kontrolünde ilaçlar kullanalım derim...
ben folis plus ı bile doktorumun önerisiyle kullandım..hamilelikten önce kesinlikle kendimi hiç kimseyle kıyaslayıp ilaç felan kullanmadım.. düşükten sonra kan pıh. çıkınca doktorum bana bebe aspirini ve folik plus verdi hamile kalana kadar iç dedi..
bende içtim ve 5.ayda hamile kaldım.. doktorum demeseydi inanın hiç biryere bakarak benim değerlerimdeki kişiler içiyor diye ilaç kullanmazdım bende..
allah hepimize sağlıklı günler versin
Merhaba stellamaris. öncelikle bebeğin hayırlı olsun. allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin ve kavuşmanı nasip etsin inşallah.
sen de istanbul da yaşıyorsun sanırım. acaba hangi dr a gidiyorsun. çok iyi bir prof. demişsin. merak ettim hangisi. memnunsan ben de bir görüşmek isterim.
stellamaris
hayırlı olsun gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah bende 4 hafta 3günlük hamileyim bugün öğrendim hamile olduğumu benimde 3 düşüğüm var
bende kan pıhtılaşması var heterezigotum aspirin içiyorum hergün ve diğer gebeliğimden kalan iğneyi oluyorum daha doktora gitmadim henüz
bu hamileliğimde biraz geç gitmek istiyorum senin kaç gün oldu?
stellamaris
hayırlı olsun gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah bende 4 hafta 3günlük hamileyim bugün öğrendim hamile olduğumu benimde 3 düşüğüm var
bende kan pıhtılaşması var heterezigotum aspirin içiyorum hergün ve diğer gebeliğimden kalan iğneyi oluyorum daha doktora gitmadim henüz
bu hamileliğimde biraz geç gitmek istiyorum senin kaç gün oldu?
kizlar ikili test olanlar varmi su an 17 haftalik hamileyim.
test sonucunu almadim. ecografi olcumleri falan herseyi normal
sizce bi sakatliolsa. ecografide belli olurmu.
biraz pimpiriklendim test sonucu nasil cikacak diye insallah temiz cikar
test sonuclari. ne olur dua edin. sanirim bkale ve papatya sureyya
hemen hemen ayni haftalafrdayiz.sizde yaptirdinizmi bu testleri.
insallah temiz cikar. rabbim korktugumuza ugratmasin.
rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Canım ben de Osman beye gitmiştim , memnun kaldım...Lütfü beye de Osman beye gittiğimi ve bana tedavi önerilerini söyledim...Osman beye güvendiğini iyi bi hekim olduğunu , onun tavsiyesine uyacağımızı söylemişti...Telefonu : 0 312 468 48 00 . Muayenehanesi çankayada galiba , ama yanlış hatırlıyor olabilirim , randevu alırken sorarsın....Öptüm canım....canım şencim saol cevapladığın için.... aslında gebeliğimin başından beri çok rahattım .. lütfü beyede inanılmaz güveniyordum... ultrason cihazının ne kadar gelişmiş olduğunu gördükten sonra birde kendisinin tecrübesi birleşince hem eşim hemde ben derin bir nefes almıştık.... 16. haftadaki kontrolde herşey yolunda dedi. hem bebekteki hem bendeki kan akış hızına ve damarlardaki direnç değerlerine baktı bişey yok dedi.... ki bu işlemi taaaa 7. haftadan bu yana yapıyor.... bir ay sonrasına yani 20. haftaya randevu verdi.... o zaman çok daha ayrıntılı bir ultrason daha doğrusu doppler testi yapacağını söyledi bizde görüşmek üzere deyip çıktık
20. hafta gittiğimizde yanımızda annemde vardı....biz ayrıntılı ult. nedir acaba diye merak ederken lütfü bey bizi şoka soktu.... muay. girdik bu bebeğin kafası , bu kolları, bu bacakları ,i bu kalbi , bu omuriliği dedi... 4b da resmini verdi ve muay. bitti. biz şoktayız tabi yanımızda annemde var kadın telaşlanır bişeyler ters gidiyor zannedeer diye bişeyde soramadık....24. hafta için randevu alıp öylece çıktık.
o kadar güvendiğimiz lütfü hoca bırak ayrıntılı ultrasonu damarlardaki direnç değerlerine bile bakmadı.... hatta eşime bizmi kaçırdık acaba dedim ama eşim her mua. kameraya çekiyo... tekrar tekrar izledik... sonuç kocaman bir hiç....
tabi eşim küplere bindi ... bi daha lütfü hocaya gitmek yok ... biz bu muay. için 500 km. yol geliyoruz adamın yaptığına bak vs. gibi epey söylendi.... neyse sonra başka bir doktor bulduk... ayrıntılı ult. orda girdim.... şimdi lütfü hocanın yaptığı herşey bizde şüphe uyandırıyor .......ne olur bu günleri atlatabilmem için bana dua et...
bu arada aksilikler hep üst üste gelir ya.... randevu aldığım hematolagun o tarihte kongresi varmış.... senin gittiğin profa gitmeyi düşündük bizde... sanırım bölşüm başkanı özcebeye gitmiştin.... rica etsem onun tel ve adresini yazabilirmisin....
ilgin için çok teşekkür ediyorum... şu anda senin gibi bebeğimi kucağıma alabilmek için çoookkkkkkkkkk şeyler verebilirim inan...
selvihan merhaba... sana bişey sormak istiyorum... lütfü bey bu zamana kadar sana kan değerlerinle ilgili bir test yaptımı yada iğne dozun hakkında hiç konuştunuzmu.... bana bu konuda ne test yaptırıyor nede açıklama yapıyor .... sadece her gidişimde iğneye aynı doz devam di,yor....
geçen hafta ayrıntılı ult. için başka bir doktora gittim.... iğne dozumun kan sonuçlarıma göre 0,3 den 0,6 ya çıkması gerektiğini söyledi.....lütfü beyle görüştük bunun üstüne ,,, demir ilacı başlattı ve doz yükseltmeye gerek yok dedi....
10 gün sonra şeker yüklemesi için hacettepeye gidicem. o gün yahya beyden de randevu aldım.... bakalım o ne dicek....
sen aynı dozda devam ediyormusun.... doz ayarlaması için lütfü beyle hiç görüştünüzmü.... merak ettim canım yazarsan çok sevinirim...
sevgili ECESEM canım benim yok yok anacım bizede sürekli aynı şeyi diyor.fraxiparin 0.3mg günde bir kez devam diyor.bendede bu sıralar korku başladı kilom artıyor korkuyorm iğnenin dozu yeterli mi diye.sen hangi dr.ye gittin ki.birde kan tahlilinde hangi tahlilleri yaptırı sana yazar mısın.
lütfü bey şeker testi için gittiğimizde ilk defa tahil verdi oda ,kan uyuşmazlığmız var o test,tam idrar ve idrar kültürü tahlilleri yapıldı.birde tam kan sayımı ona görede bu a demir hapına başla dedi.bunun dışında başka hiçbir tahlil yapmadı.biz eşimle kendimiz yapıyorduk.yahya beyle görüştükten sonra baa da yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?