kızlar hepinize günaydın bir kaç gündür pc giremiyordum o kadar yoğunumki işler yoğun kardeşimin bu hafta düğünü var hiç sormayın kendimi o kadar yormasamda bu aralar tansiyonum düşmeye başladı 9-4
9-5 öyle çıkıyor kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz
hamile olan arkadaşlar inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
bebek isteyen arkadaşlarda inşallah en kısa sürede hamile haberlerinizi alırız
Funda merhaba kaÇ haftalık oldu bebİŞİn Şİmdİ senİn canım. Sen hangİ doktora gİdİyosun ankarada
nazlıcım dün doktara gidecektin ne oldu merak ettim yaz bize merakta bırakma canım inşallah herşey normaldirşekerin ne durumda canım benim ailede şeker hastası var bu yüzden ben kontrollere gittikçe arada ölçürüyorum şekerimi allaha şükür şu ana kadar bir sorun yaşamadık inşallahta yaşamayız
canım beni sormuşsun dün gittik doktoraalkisalkisalkis iyiyiz şükür oğluşla. mutlu mesut çıktık doktorumuzdan. gelişimi gayet güzel dedi. suyumuz iyi dedi. başı aşşağıda dedi korktum hemen nasıl yani dedim normal olanı bu dedi. bu haftalarda aşşağı döner %96 sı bebeklerin dedi. ben hemen hop hop kalktığım için. ya napıyosun yavaş ol dedi. nazlancakmışım birazkaydirigubbakcemile3 işin şakası artık yavaş hareket etmeye çalış dedi. şeker için benim sınırın biraz üzerindeydi ya. 140 sınır 147 benim. patates, havuş, tatlı, beyaz ekmek az tüket dedi. bol bol su iç dedi. haa birde calsiyum desteği verdi. malum iğneler kemikleri yiyor ya. coraspini 34. haftada bırakacağız dedi. doktorum çok moral verdi ya.sağolsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis senden de bekliyorum tatlım güzel heberlerini.senin bebişte büyümüştür artıkhihoyyyt fundacım çok öptüm seniŞeniz
selvihancım dün gittiğimde sordum doktora genel anestezi şartmı diye. yok biz spinal yapıyoruz dedi. genelden yana değilim dedi. ancak çok ekstra bir durum olursa yapıyoruz dedi. ben sevindim aslında. spinalle birlikte hafif sersemletiyorlar seni sen anlamadan bitiyor sezeryan hemde genel olmamış oluyorsun. bence eşini dinle yahuudelikafadulden. karısı için en iyisini istiyordur. senden duyunca zaten biraz daha rahatladım eşinin önerdiğini. sen nasılsın ne zamandı senin kontrol ben bundan sonra 15 de bir gidicem. haftaya kalp atışlarını dinleriz dedi. çok heycanlıyımalkisalkisalkis..
canım benim bebişim 18+4 oldu bugün yavaş yavaş büyüyoruz teyzesi inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsında senin günlerinide sayarız beraber canım
ben ankarada nüvit bilgili ve ahmet bostancıya gidiyorum hastanede takiplerimi nüvit hanım yapıyor önemli zamanlardada ahmet hocaya gidiyorum bakalım şu an ikisindende çok memnunum hiç birşeyimi aksatmadılar nüvit hanım 16. haftadan sonra iğne dozunu artırabilirim demişti ama henüz 0,4 lük fraksiparine devam ediyoruz bundan sonra ne olur bilmiyoruz 8 hazirandada ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah sonuçlarımız güzel çıkar
sende durumlar nasıl kocişle barıştınızmı
Herkeze merhaba kızlar,
Biliyorsunuz her ne kadar fazla yazmasamda bende 2 yıldır bu forumu takip ediyorum. En son ve 4. düşüğümü 31 Temmuzda yaşamıştım. Dün 5. hamileliğimi öğrendim, 3.aydır hamile kalmaya çalışıyordum. İlk ayımda hamile kaldığım için hamile kalamıyorum diye cuma günü doktora gittim, muayene etti ve rahim ağzında polip olduğunu gördü anında müdahale etti ve ben ogün enfeksiyon kapmışım sistit oldum dün onun tedavisi için gittim ve tesadüf hamile olduğumu öğrendim. 2-3 daha beklesem gitmeye gerek kalmadan öğrenecektim, şimdi antibiyotik kullanıyorum. Allah bu sefer yüzümü güldürür inşallah ve tüm isteyenlerin.
Bundan önceki doktorum Prof.Dr. Erkut Attar'dı çok iyi bir hoca her yönden fakat benim gebeliğim devam etmediği için bu sefer de Prof.Dr.Cihat Şen'e gidiyorum, Erkut hocayla iğne konusunda aynı dozda karar kıldı hematoloji doktorunun boy ve kiloya göre 0,8 lik kullanmamı istemesine rağmen, ısrarla 0,4 clexane ve aspirin almamı istiyor. Boyum 1.75 kilom 66 şuan.
Ben MTHFR Heterozigot, PAI-1 Homozigot, ve ACE Homozigotum ayrıca son gebeliğimin kürtajında haşimato tiroit olduğumu öğrendim, Anti TPO ve TG 1.000 lerin üzerindeydi Ağustos ayından beri levotrion kullanıyorum şuan 200 lere düşürdük.
Durumum bundan ibaret hayırlısı ama artık çok korkuyorum iğne dozu konusunda hocanın neden bu kadar 0,4 lükte ısrar ettiğini sordum bana bebeklerin karnında ölmesiyle 0,4 lük veya 0,8 liğin bir alakası yok bunlar deneme yanılma senin bir şeyin yok hamile kalabilen her kadın doğurur, bu 5. veya 10. farketmez deneyeceksin bu gebeliğinde devam etmeyebilir dedi. Senin bir şeyin yok MTHFR heterozigotsun aspirinle bile doğurabilirsin dedi. Asıl önemli olan Haşimato tiroit olman bu çok önemli ilaç alıyorsun bu konudada problem olmaz hayırlısı dedi ve 3 hafta sonraya randevu verdi.
Kusura bakmayın uzun yazdım ama sizle paylaşmak istedim. Herkezin allah yardımcısı olsun.
nazlıcım dün doktara gidecektin ne oldu merak ettim yaz bize merakta bırakma canım inşallah herşey normaldirşekerin ne durumda canım benim ailede şeker hastası var bu yüzden ben kontrollere gittikçe arada ölçürüyorum şekerimi allaha şükür şu ana kadar bir sorun yaşamadık inşallahta yaşamayız
canım beni sormuşsun dün gittik doktoraalkisalkisalkis iyiyiz şükür oğluşla. mutlu mesut çıktık doktorumuzdan. gelişimi gayet güzel dedi. suyumuz iyi dedi. başı aşşağıda dedi korktum hemen nasıl yani dedim normal olanı bu dedi. bu haftalarda aşşağı döner %96 sı bebeklerin dedi. ben hemen hop hop kalktığım için. ya napıyosun yavaş ol dedi. nazlancakmışım birazkaydirigubbakcemile3 işin şakası artık yavaş hareket etmeye çalış dedi. şeker için benim sınırın biraz üzerindeydi ya. 140 sınır 147 benim. patates, havuş, tatlı, beyaz ekmek az tüket dedi. bol bol su iç dedi. haa birde calsiyum desteği verdi. malum iğneler kemikleri yiyor ya. coraspini 34. haftada bırakacağız dedi. doktorum çok moral verdi ya.sağolsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis senden de bekliyorum tatlım güzel heberlerini.senin bebişte büyümüştür artıkhihoyyyt fundacım çok öptüm seniŞeniz
selvihancım dün gittiğimde sordum doktora genel anestezi şartmı diye. yok biz spinal yapıyoruz dedi. genelden yana değilim dedi. ancak çok ekstra bir durum olursa yapıyoruz dedi. ben sevindim aslında. spinalle birlikte hafif sersemletiyorlar seni sen anlamadan bitiyor sezeryan hemde genel olmamış oluyorsun. bence eşini dinle yahuudelikafadulden. karısı için en iyisini istiyordur. senden duyunca zaten biraz daha rahatladım eşinin önerdiğini. sen nasılsın ne zamandı senin kontrol ben bundan sonra 15 de bir gidicem. haftaya kalp atışlarını dinleriz dedi. çok heycanlıyımalkisalkisalkis..
canım benim ikinizinde iyi olmasına çok sevindim allah tamamına kadar böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin maşallah oğluşun kocaman olmuş her haliylede annesine kendini hissettiriyordur sende doktorun dediği gibi biraz nazlanmalısın hareketlerine dikkat et nazlıcım herşey gönlünce olsun canım
bizde allaha şükür iyiyiz 19. haftayı bitireceğiz az kaldı bizde yavaş yavaş büyüyoruz teyzesi tekmelerini henüz hissedemiyorum ben herhalde 20. haftadan sonra net hissetmeye başlarım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum düşündükçe bile heyecanlanıyorum allah izin verirse 8 haziranda ayrıntılı ultrasona gireceğiz umarım iyi geçer
seni ve küçük oğluşunu öpüyorum allaha emanet olun Şeniz
fundacım tekmeleri ancak 22 den sonra hatta 24. haftada çok net alıyorsun. ancak başlar bebişin aslında oynuyor ama miniş oldukları için çok net hissedilmiyor. ben ayrıntılıya girdim mi bilmiyorum :)) her gittiğimde bana baya anlatıyor ama ayrıca biryerde girmedim ultrasona. zaten 11.haftada öğrendim ya ben erkek olduğunu ozaman bana demek senin doktorun ultrasonu çok ii demişlerdi. bilmiyorum ya hayırlsı. öptük bizde seni ve bebişini
süper bir duygu canım ya çok haklısın. ama kişiye göre değişiyor işte hareketleri hissetme zmanı. onun için dedim ben de . hani ben niye alamıyorum diye panik olmasın kimse. hatta şu an bir tekme yedim oğlandan:))) hatta zaman zaman dediğin gibi kayıyor içerde. dün doktroum bana günde en az 10 kere hissetmen lazım dedi. tekme yuvarlanma gibi. hayırlısı Allah buradaki tüm arkadaşlara yaşatsın inşallah sağ salim alalım bebeklerimiz kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?