Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hepinize günaydın bir kaç gündür pc giremiyordum o kadar yoğunumki işler yoğun kardeşimin bu hafta düğünü var hiç sormayın kendimi o kadar yormasamda bu aralar tansiyonum düşmeye başladı 9-4
9-5 öyle çıkıyor kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz
hamile olan arkadaşlar inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
bebek isteyen arkadaşlarda inşallah en kısa sürede hamile haberlerinizi alırız

nazlıcım dün doktara gidecektin ne oldu merak ettim yaz bize merakta bırakma canım inşallah herşey normaldir şekerin ne durumda canım benim ailede şeker hastası var bu yüzden ben kontrollere gittikçe arada ölçürüyorum şekerimi allaha şükür şu ana kadar bir sorun yaşamadık inşallahta yaşamayız

papatyacım sende bugün gidecektin doktara hatırladığım kadarıyla inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım a.s.

ama doktordan gelince bizi habersiz bırakmayın olurmu yoksa merakta kalıyoruz böyle

marguerita nasılsın sesin çıkmıyor doğum yaptın mı yoksa inşallah herşey senin için güzel geçer canım allaha emanet ol doğum yaptıysanda en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

selam kızlarr umarım herkesin keyfi yerindedir..

doktor daha doğrusu iyi bir doktor konusuna değinilmiş birazcık ..
gerçekten sağlıklı bir doktor bulmak zor bu zamanda.. her doktor başka bir alemde sanki..

ben kendi doktorumdan inanılmaz dercede memnunumki ve beni hamileliğimi o kadar iyi takip ediyor,hatta bir jinekolog değilde psikolog gibi ..bir ilaç vereceği zaman bile verebileceği tüm ilaçları yan etkilerini anlatıyor sana şunu öneririm içebilirmisin diyor.. yani anlatamayacağım derecede iyi bir doktor.. yanına gittiğimizde çayını kahvesini içeriz sanki bir arkadaşımızın yanına ziyarete gitmişiz gibi ..inanılmaz allah razı olsun hep onada dua ederim..

benim doktorum böyle olunca sanki bütün doktorlar öyleymiş gibi düşünürdüm..
gerçektende iyi bir doktor bulmak zor,allahım herkesi iyi doktor ve hastaneyle karşılaştırsın inşallah..

bugün 21.haftam bitecek benimde ..artık hazırlıklarımızı alacaklarımızı hızlandırıcaz..haziran ayında tüm eksiklerimizi tamamlamak istiyoruz..sonrasında fırsatımız olmayabilir belki..

allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek versin..
doğum yapan arkadşlarımıza da kolaylıklar diliyorum,

bende yeni katıldım aynı derdi paylaşıyorum 677 heterezigot ailesindenim 2 defa kürtaj oldum şu an tedavideyim bakalım hayırlısı folik asitimi ve aspirini alıyom hadi hepimize kolay gelsin

fundacım canım dikkat et kendine yorma kendini ve bebeğini .. iş yoğunluğunu elinden geldiğince hafifletmeye bak canım yaa.. dikkat edelim kendimize ..

Funda merhaba kaÇ haftalık oldu bebİŞİn Şİmdİ senİn canım. Sen hangİ doktora gİdİyosun ankarada

canım benim bebişim 18+4 oldu bugün yavaş yavaş büyüyoruz teyzesi inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsında senin günlerinide sayarız beraber canım
ben ankarada nüvit bilgili ve ahmet bostancıya gidiyorum hastanede takiplerimi nüvit hanım yapıyor önemli zamanlardada ahmet hocaya gidiyorum bakalım şu an ikisindende çok memnunum hiç birşeyimi aksatmadılar nüvit hanım 16. haftadan sonra iğne dozunu artırabilirim demişti ama henüz 0,4 lük fraksiparine devam ediyoruz bundan sonra ne olur bilmiyoruz 8 hazirandada ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah sonuçlarımız güzel çıkar

sende durumlar nasıl kocişle barıştınızmı

Herkeze merhaba kızlar,

Biliyorsunuz her ne kadar fazla yazmasamda bende 2 yıldır bu forumu takip ediyorum. En son ve 4. düşüğümü 31 Temmuzda yaşamıştım. Dün 5. hamileliğimi öğrendim, 3.aydır hamile kalmaya çalışıyordum. ılk ayımda hamile kaldığım için hamile kalamıyorum diye cuma günü doktora gittim, muayene etti ve rahim ağzında polip olduğunu gördü anında müdahale etti ve ben ogün enfeksiyon kapmışım sistit oldum dün onun tedavisi için gittim ve tesadüf hamile olduğumu öğrendim. 2-3 daha beklesem gitmeye gerek kalmadan öğrenecektim, şimdi antibiyotik kullanıyorum. Allah bu sefer yüzümü güldürür inşallah ve tüm isteyenlerin.
Bundan önceki doktorum Prof.Dr. Erkut Attar'dı çok iyi bir hoca her yönden fakat benim gebeliğim devam etmediği için bu sefer de Prof.Dr.Cihat Şen'e gidiyorum, Erkut hocayla iğne konusunda aynı dozda karar kıldı hematoloji doktorunun boy ve kiloya göre 0,8 lik kullanmamı istemesine rağmen, ısrarla 0,4 clexane ve aspirin almamı istiyor. Boyum 1.75 kilom 66 şuan.

Ben MTHFR Heterozigot, PAI-1 Homozigot, ve ACE Homozigotum ayrıca son gebeliğimin kürtajında haşimato tiroit olduğumu öğrendim, Anti TPO ve TG 1.000 lerin üzerindeydi Ağustos ayından beri levotrion kullanıyorum şuan 200 lere düşürdük.

Durumum bundan ibaret hayırlısı ama artık çok korkuyorum iğne dozu konusunda hocanın neden bu kadar 0,4 lükte ısrar ettiğini sordum bana bebeklerin karnında ölmesiyle 0,4 lük veya 0,8 liğin bir alakası yok bunlar deneme yanılma senin bir şeyin yok hamile kalabilen her kadın doğurur, bu 5. veya 10. farketmez deneyeceksin bu gebeliğinde devam etmeyebilir dedi. Senin bir şeyin yok MTHFR heterozigotsun aspirinle bile doğurabilirsin dedi. Asıl önemli olan Haşimato tiroit olman bu çok önemli ilaç alıyorsun bu konudada problem olmaz hayırlısı dedi ve 3 hafta sonraya randevu verdi.

Kusura bakmayın uzun yazdım ama sizle paylaşmak istedim. Herkezin allah yardımcısı olsun.

oooo maşallahhhhhh kocaman olmuş bebişimiz allahtamamına erdirir inşalahh canım.:Saruboceq:umarım bu aydan sonra önümüzdeki aybende size güzel haberleri verebilirim bu ay çok çalışıcam kararlıyımdelikafaduldencanım kocişle barıştık ama iş işten geçmişti canım yumurtlama günü geçmişti yani o yüzden bu ay gitti geçen gün adet oldum zatenÇok üzgünüm çoookaaa birde benim adetler hep 28 günde bir olurdu bu ay 21. günde adet oldum neden anlamadım:1no2:

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin maşallahhhh:ecrin_bebek:bak ne güzel süpriz yapmış sana:CüvCüv:bu arada rahim ağzında polip nedir canım? birde bu haşimato triod olduğunu nasıl öğrendinki tesadüfen. bendebu arada mthfr677 heterozigotum. banada doktorun birtanesi sadece aspirin yeter dedi ama diğer bir prof koruyucu nitelikte iğne vurulmalısın dedi bakalım bende hamil ekalmayı bekliyorum canım

çimencim seninde gözün aydın allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin çok sevindim sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alıcaksın ben inanıyorum sende inan sevgiler

fundacım tekmeleri ancak 22 den sonra hatta 24. haftada çok net alıyorsun. ancak başlar bebişin aslında oynuyor ama miniş oldukları için çok net hissedilmiyor. ben ayrıntılıya girdim mi bilmiyorum :)) her gittiğimde bana baya anlatıyor ama ayrıca biryerde girmedim ultrasona. zaten 11.haftada öğrendim ya ben erkek olduğunu ozaman bana demek senin doktorun ultrasonu çok ii demişlerdi. bilmiyorum ya hayırlsı. öptük bizde seni ve bebişini

doktorum 18.haftadan sonra hissedebilirsin demişti.. ben tam anlamıyla 20.haftadan sonra hissetmeye başladım bebeği.. hissedince çok farklı duygular hissettim.. ay çok güzel bir duygu kendimi tam anlamıyla anne düşündüm..

hatta dün bir ara koltuğa ayaklarımı uzattım uzanır gibi oturdum.. karnımı seviyordum..göbeğimin sağ tarafında yumurta kadar bir şişlik hissettim.. korktum önce elledim diğer tarafıma baktım orda bişey yoktu.. yaklaşık 10 saniye kadar durdu bir taraftanda elliyorum.. sonra bir baktım kaydı gitti..düzeldi karnım..doktoruma tlf açıp sordum hemen, ilk defa yaşadığım için .. oda güldü bebeğin eli, ayağı veya başıdır mutlaka dedii...
ayyy ne tatlı bişeymiş bu boyle anlatamam.. hareketlerini hissetmeye başlayınca bir an önce doğsunda kucağımda seveyim demeye başladım sabırsızlık başladı...

allahım herkese nasip etsin..
bizlerede sağlıklı doğumlar versin

süper bir duygu canım ya çok haklısın. ama kişiye göre değişiyor işte hareketleri hissetme zmanı. onun için dedim ben de . hani ben niye alamıyorum diye panik olmasın kimse. hatta şu an bir tekme yedim oğlandan:))) hatta zaman zaman dediğin gibi kayıyor içerde. dün doktroum bana günde en az 10 kere hissetmen lazım dedi. tekme yuvarlanma gibi. hayırlısı Allah buradaki tüm arkadaşlara yaşatsın inşallah sağ salim alalım bebeklerimiz kucağımıza

tabi canım herkese göre değişebilir.. ben senin yazına bakınca kendimi anımsadım öylesine paylaştım..
elbetteki panik yapacak bir durum yok.. bende 20.haftadan önce herkes hissetmiyormusun derdi.. bende ara sıra korkardım niye hissetmiyorum diye.. elbetteki zamanı var .. herkes yaşayacak mutlaka bu hareketleri kaydirigubbakcemile2

Fundacım merhaba canım , iyiyim teşekkür ederim , umarım sen de iyisindir ...Lütfen kendini dinlendirmeye çok özen göster...Bulduğun her fırsatta kendini dinlendir olur mu ? Farkında olmadan kendimizi ve bebeği yorabiliyoruz...

Canım demek sevinçli telaş içindesiniz , kardeşlerin arka arkaya evleniyor , ne mutlu...Allah hep böyle sevinçli telaş versin...Geçen evlenen avukat kardeşin kızkardeşin miydi fundacım ? Benim de küçük kardeşim avukat da , kaçırdık gül gibi kızı diycektim..Neyse bekar kardeşin varsa belki hala şansımız vardır , kardeşim 82 doğumlu , çok da yakışıklı...yerimseniben Kız tarafı cevap bekliyoruz...a.s.

Canım , dün gittim ben kontrole...Bebeğim iyiydi Allaha şükürler olsun...Düşük önleyici olarak kullandığım bi iğne vardı , pruloton diye onu kesebiliriz , keselim dedi .. Bir de progestan alıyordum onu da bırakalım dedi...Ben tedbir olarak devam etsek filan dedim , 4. ayda artık bebek kendi progestanını salgılıyormuş gerek yokmuş...2 haftadır dinleniyorum biliyorsun , doktor normal hayatına devam edebilirsin dedi , ama ben yine de tedbir olarak dinlenmek istediğimi söyledim ve bi 20 gün daha rapor aldım...Canım ben , evime yakın bi Tıp merkezine sık sık bebeğe bakmak için gidiyorum ...Sevkli gittiğim için maddi külfet getirmiyor... Bir de Tıp fakültesinden bi doçentin özel muayenesine gidiyorum..Bizim rahatsızlığımızla ilgili çok bilgi sahibi , iyi bi doktor , doğumu da ona düşünüyorum inşallah...Onun da görüşünü aldıktan sonra progestanı bırakıcam...

İşte böyle canım , senin yaramaz cinsiyetini belli etmemekte kararlı galiba...Biliyor musun bize de dün kıza benziyor dediler...İlk seferinde büyük ihtimalle erkek denmişti..Yani bizim için çok heyecan verici oluyor , bi kız deniyor bi erkek..:uhm:.Bakalım hayırlısı , annemin dediği gibi Allah nasıl layık görürse öyle olsun...

A fundacım aklımdayken sorayım sana , 3lü test hangi haftada yapılıyor ? Benim ikili test sonuçlarım bugün çıkacaktı , heyecanlıyım...

Canım , işte böyle benden haberler...Güzel haberlerinle hep sevinmek dileğiyle...Kendine ve bebeğine iyi bak...Yorulmak yok tamam mı ? Öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…