arkadaşlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))) sevgili selvihan sevgili ecesem canım siz şimdi bu lütfü beyden memnun değilmisiniz yaa( ben şuan hamile değilim ama burdaki arkadaşlaın tavsiyesiyle hamile kalır kalmaz lütfü beye gitmeye karar vermiştim. biz kastamonuda oturuyoruz ve ankaraya hemen hemen 5-6 saatlik yol gidicez. eğer memnun değilseniz boş yere gitmesemmi diyorum şimdide. nasıl ilgilenmiyomu artık eskisi gibi üfff bu doktorlardan bıktım artık inanın paran bile geçmiyo artıkhepsi ayrı bir hava oldu insan hayatının hiç önemi kalmadı ((((((
residevrim canım lütfü beyle ilgili bu aralarda o kadar çok şey yazdımki aklında kötü bir izlenim kalsın istemem.... bu benim 3. gebeliğim v....e lütfü bey ise gittiğim 10. doktor. ve içlerinde en iyisi.... sende gidince görceksinki ondaki ultrasan cihazı başka kimsede yok sanırım... sadece şunu bilerek gitmelisin lütfü beye.... çok sakin ve sen soru sormadfan asla açıklama yapmıyor... kendince ölçüyo biçiyo ve muay. bitiyo.... ama neye baktı..ne durumdayım insan şüpheye düşüyo... biz gebe kalmadan önce başlamıştık lütfü beye.... her gidişimizde bir ajandaya soracağım soruları yazıp muay. bitiikten sonra tek tek soruyodum....en son gidişimizde yanımda annem olduğu için soramadım... oda hiç açıklama yapmak zahmetindfe bulunmadı ona çok kızdım.... eğer sen sorarsan herşeyi anlatıyor....
sana tavsiyem hamile kaldığında doktoruna ne kadar güvenirsen güven hangi haftada hangi ölçümlerin yapılacağını bilerek git....ve bişeylerin eksik kaldığını düşünüyorsan bunu mutlaka sor... doktorun odasından çıktıktan sonra bir sonraki kontrole kadar herşey bitiyo çünkü....
sonuçta doktorun ne kadar iyide olsa , sen ne kadar araştırmacıda olsan iş aslında olacağına varıyor. bizimki sadece bebeğimizi koruma içgüdüsüyle çırpınmaktan öteye gitmiyo.... her zaman şen söylerdi bu kezde ben söyleyeyim... bu ay dersine iyi çalış ,,,,, öyle küsme darılmaca olmasın...:::):) inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alalım....
çimencim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş
fundacım nasılsın nasıl gidiyor
papatya öyle çok seviniyorum ki ne güzel bebeğinle birliktesin kötü bir olay atlattın ama şimdi daha iyisin galiba allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
eserizmir nerelerde hiç göremiyorum artık gelsede biraz bilgi verse
esercim görürsen mesajımı eğer drun nasıl davranıyor ilgisi nasıl her tel ettiğinde ulaşabiliyormusun vs bilgi verirsen sevinirim
nazlı büyüttün oğlanı maşallah burda artık senin için gün sayıcaz doğuma ,
selvihancım sen nasılsın kızımız nasıl
gelgit sende büyüttün maşallah
meryemmeryem yazılarını okuyorum ve iyi olduğunuza çok seviniyorum ve de drunun iyi olmasına seviniyorum çok şanslısın iyi dr bulmak çok zor
celen hiç görünmüyorsun bu aralar
ve yazamadığım halini hatrını soramadığım buradaki bütün arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
beni soracak olursanız ben cvd sonucumu bekliyorum bir türlü çıkmadı gitti pazartesi eşim spermiyogram için gidecek spermiyogram sonuçalrı ne zaman çıkıyor bilgisi olan varmı
bende bi öğrensem ne olduğunu bir an önce tedavime başlayacağım kızlar ayrıca bu arada fazla kilolarımdan kurtuluyorum ve bu sayede moralim düzeliyor hemde hamileliğe hazırlanıyorum
ayyyyy ne çok yazdım yaaaa çenem düştü galiba
kızlar bende kan pıhtılasması var.Eşimde sperm azlığı var.Eşi aynı olan varmı?Doktor ne dedi?N E ÖNERDİ?
Kızlar selam.
Bende mtfhr677 mtfhr1298 heterozigotum.Homosisteiın degerım yüksekmiş.Kızlar bizimkinin spermleri pek tembel 6 aydır ugrasıyoz olmuyor.:çok üzgünüm:Sperm cogaltmak ıcın eşi ilaç kullanan varmı?Yada böyle bıldıgınız ılac varmı?
nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?