nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:
nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:
merhaba gobete...spermlerle ilgili bilgim yok ama ilk başlarda benimde homosistein değerimin yüksek olduğunu söylemişti sinan beksaç....senin değerin kaç çıkmıştı ve yüksek dediler merak ettim canım... yazarsan sevinirim.
Merhabab kızlar ne yazıkki 1hafta önce bu hastalık yüzünden 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajla bebeğimi aldılar benden. Hastalığım bilindiği halde hiç bir doktor iğne verme gereği duymadı şuan canım çok yanıyor allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
Merhabab kızlar ne yazıkki 1hafta önce bu hastalık yüzünden 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajla bebeğimi aldılar benden. Hastalığım bilindiği halde hiç bir doktor iğne verme gereği duymadı şuan canım çok yanıyor allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım allah anneli babalı büyütsün inşallah alkisalkisalkisçok zor şartlarda demişsin canım hayırdır zormu oldu doğumunbenneyaptımkibizim içinde dua et canım sen loğusasın şimdi duaların kabul olur allahın izniyle seninşimdi:1hug:
merhaba kızlaaar..
epeydir bu topiğe uğrayamıyordum ama çok şkr ki güzel haberlerle geldim...
Beni tanıyanlar bilir pıhtılaşma problemi vardı bende de ve 2 tane bebişimi bu nedenle kaybetmiştim..Ama sonunda bende bebişime kavuştumm..
8 mayıs günü Ali Eren oğluşum dünyaya geldi
Bu problemden muzdarip arkadaşlara umut olurum inş..Allahımın izniyle iğne ve coraspin vesilesiyle sonunda kucağıma aldım bebişimi..
Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına ..hepinize dua ettim doğum sırasında..
İnş hepinizin yüzü sonunda gülsün...sabırlı ve umutlu olun kızlaarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?