Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:

ayy ne güzell tebrik ederim canım allah analı babalı sağlıklı büyütsün.. darısı bizlere inşallah..

allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:

sevgili MARGUERİTE canım benim senin adna çok çok mutlu oldumalkisalkisalkis.gözün aydın olsun.allah hayırlı uğurlu etsin inşallah rabbim hep böyle yüzünü güldürsün.bu ararda çok zor şartlar demişsin hayırdır ameliyatta sorun mu çıktı.bu arada sana bir sorum olacak müsait bir zamanda yazarsan sevinirim.aspirin ve iğneyi ne zaman bıraktın birde doğumunu dr.hangi yöntemle yaptı.sevgiyle kal

sevgili NAZLICIĞIM canım benim bebişinin ve senin iyi olmana çok sevindimkaydirigubbakcemile3.inşallah hep böyle güzel haberler verirsin.benim kontrolüm bugün saat 17.00'da dr.ne diyecek diye ben de heyecanlanıyorum.bu gidişimde iğnenin dozunu soracağım bu sıralar kafamı en çok karıştıran konu bu.
doğum konusunuda soracağım bakalım ne diyecek .eşim spinal konusunda çok kararlı bakalım ben heyecanlı bir tip olarak bu korkularımı yenmeye çalşıyorum.inşallah hakkımızdan hayırlısı olur.
sevgili SONUYOK benni sormuşsun canım benim şimdilik çok şükür iyyizkaydirigubbakcemile3.küçümenim ,bal kızımda inşallah iyidir.bugün dr.kontrolünden inşallah güzel haberlerle gelirim.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.
sevgili LAL ,MUMAMU,TUĞÇE yeni annelerimiz sizler nasıl oldunuz.tatlı bebişleriniz nasıl.gelişmeleri yazarsanz sevinirim.
kıdemlii annelerimiz ŞEN VE CELEN sizle nasılsınız.bebişleriniz kocaman olmuştıur :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:yerim ben onları kaydirigubbakcemile3arırsınız artık.
SİDO anacım nireerdesin.okul işleri bitmedimi halakaydirigubbakcemile2.canım benim arada mola verdiğin de yazıver bize merakta bırakma .:içelimy oy blirrim şimdi son haftala ne yoğunsundur şimdi.allah yardımcın olsun sevgiyle kal

Merhabab kızlar ne yazıkki 1hafta önce bu hastalık yüzünden 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajla bebeğimi aldılar benden. Hastalığım bilindiği halde hiç bir doktor iğne verme gereği duymadı şuan canım çok yanıyor allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı

merhaba ecesem
Bende Sinan hocaya gıdıyorum.Benım Homosistein degerim 9,8 cıktı.Sonuc kagıdında 5,5-17 arası olması gerekıyor fakat Sinan hoca en üst sınır dıye 10 kabul ediyormus.Haftanın bellı günleri becozyma,aspırın,folbıol kullanıyom.Diyet verdi fakat ben Lütfü hocaya mesaj atdım oda gerek yok dedi.Dıyeti bıraktım.3 aydır İlacları kullanıyorum. Ben 3 senede 2 kez gebe kalabıldım.Eşimde sperm azlıgı var.Daha dogrusu ılerı hızlı sperm azmış.Bende pıhtılasma ne olcak bılmem hayırlısı rabbımden.

Canım bebegin hayırlı ugurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün.Darısı bizlere insallah..

canım benim çokçok geçmiş olsun.rabbim inşallah birdaha böyle acı yaşatmasın.ben de bu kan ıhtılaşması yüzünden iki bebişimi kaybettim .sakın üzme kendii doğru tedavi ve dr.ile mutlu sona kavuşan burada bi çok arkadaşımız var.inşallah bende nlardan olurum.şimdi üçüncü gebeliğim allaha şükür 27 haftalık olduk.şimdilik iyi gidiyor.hergün aspirin içip ve iğne oluyorum.gebelik bitene kadar da böyle devam edecek.bu sayfaları başından okumaya çalışırsan eminim sen de çok şey öğreneceksin ve doğru tedavi ve yöntemle sende bebişini kucağına alacaksın.sabuırlı ol ve araştırmaya devam et.allaha emanet ol.sevgilerle

Gecmişolsun canım..Senın yasadıklarını anlayabılıyoruz.Hepimiz o zor günleri yasadık.Ama sakın ol sabırlı ol insallah en kısa zamanda saglıklı bebeklerımız olur.Böyle stres yapıp kendını yıpratma.Moral çok önemli.:çok üzgünüm:

sonuyok canım benim sagol canım şu an için allaha çok şükür iyiyiz iyi gidiyor hamileliğim 8 haziranda ayrıntılı ultrasona gireceğiz bakalım inşallah o zaman cinsiyetinide öğreneceğim

sonuyokcum inşallah sende bir an önce şu tahlil sonuçlarını alırsın ve en kısa sürede bir bebişin olur inan bunu bütün kalbimle diliyorum ve senin için dua ediyorum canım allah emeklerinin karşılığını versin tez zamanda kucağını doldursun allaha emanet ol güzel haberlerini bekliyorum çok öpüldün

marguerita gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin çok sevindim canım senin nasıl olduğunu düşünemiyorum bile artık sana bir arkadaş bir can yoldaşı geldi evini sıcaklığıyla sevgisiyle dolduracak küçük bir melek geldi mutluluğunuz daim olsun canım

aramızda ilk normal doğumu yapan sen oldun müsayit olunca bize doğumu anlatırsan seviniriz canım
hepimiz içinde dua etmeyi unutma

bu arada ilk kez tetanoz aşısı olucam öğleden sonra galiba KORKUYORUMMMMM
hııı birde dün acı biber turşusu yedim hemde ooooo bir tabak dolusuuuu şimdi bebişin hareketlerini hissetmiyorum sabahtan beri bunun etkisi olabiir mi bilen var mıı

canım ne yapsam ne etsem diye tedirginlik içinde olduğumdan iğne vurulduğum gün ve ertesi gün oğlan hemen hemen hiç oynamadı. ilk defa zamansız doktora gittim krokumdan. bebişim iyiydi şükür:Saruboceq: ana stres yapmaktan o da stres yapmış canım benim. onun için rahat olmaya çalış elinden geldiğince:1rolleyes:

nazlı büyüttün oğlanı maşallah burda artık senin için gün sayıcaz doğuma ,
canım benim sağol tatlım:)) hepimizinkini sayalım inşallah hayırlısıyla valla beni şimdiden sardı gerçi ama daha 8- 9 haftamız var. Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun

marguerite;7121242]nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug

hihoyyyt Allah uzun sağlıklı güzel bir ömür versin oğluna. çok sevindim hayırlısıyla aldın bebişini kucağına. tekrar tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün

merhaba kızlaaar..
epeydir bu topiğe uğrayamıyordum ama çok şkr ki güzel haberlerle geldim...
Beni tanıyanlar bilir pıhtılaşma problemi vardı bende de ve 2 tane bebişimi bu nedenle kaybetmiştim..Ama sonunda bende bebişime kavuştumm..
8 mayıs günü Ali Eren oğluşum dünyaya geldi
Bu problemden muzdarip arkadaşlara umut olurum inş..Allahımın izniyle iğne ve coraspin vesilesiyle sonunda kucağıma aldım bebişimi..
Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına ..hepinize dua ettim doğum sırasında..
İnş hepinizin yüzü sonunda gülsün...sabırlı ve umutlu olun kızlaarr..

selvihancım inşallah güzel haberlerle dönersin....
haftaya bugün benimde kontrolümde var.... iğne dozon ve doğum konusunda ne diyecek lütfü bey bende çok merak ettim.... gelirgelmez hemen yaz olurmu ....

cok tesekkurler canim aminnn dualarim her zaman sizinle ve olmaya devam edicek evet cok zor sartlarda oldu cunku ben acile bronsitten gittim cok hastalandim dogum oncesi iki gun hastaneye gittigimde rahim iki parmak acik kalicaksin dediler ertesi gunde usg de suyun cok az dediler iki gun yattim ertesi gunde suni sanci verildi vajinadan dogum olacakti ama maalesef rahim acilmayinca olmadi ha bu arada surekli monitore baglandim bebegin kalbi icin oda kotuydu o gun aksama kadar beklenildi iyice kotuye gitti 180 e cikti 90 a dustu surekli tekrarladi bu durum hemen sezaryene alindim cok sukur kazasiz oglumu kucagima aldim ertesi gun doktorum kalbinin neden oyle oldugunu acikladi tabi benim yuregim yarildi megersem kordon boynuna iki kere dolanmis yani az kalsin oglumu kaybedecektim senağlama rabbime binlerce kere sukur ki onu bana bagisladi yani cok zordu gercekten allahima ne kadar sukretsem azdir simdilik bu kadar oglum uyandi hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz rabbim hepinize nasip etsin insallah :1hug:

marguerite canım allah anneli babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin... fırsatın olduğu zaman doğum hikayenide okumak isterim.... darısı benim ve tüm isteyen bekeleyen annelerin başına inşallah...

canım benim gözunaydın ıns gule gule saglıklacakla buyutursun buyutursun darısı bızlere ınsallah......

canım benım gozunaydın ne guzel sukur sende kavustun bebeısıne saglıcakla buyut canım darısı bızlere ınsallahhhh.....

UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER
celen
şen
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82
güneş
muamu

melin
eftalyasu
margureite

ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818(yeni Hamileimiz:)

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh]
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe

kızlar bugunlerde hıc hamıle haberi alamaıyoruz ya lütfen calısmalara hız verinnhihoyyytklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…