ben daha önce gittim bu adettim için ama olur stres demişti inan bu sefer evime yakın yerlere gittim gözüm yemedi gitmeyi,benimde 6 yıl dolmak üzere canım bana da bazen diyorlar tüp bebekle ilgili hatta rahim filmi çektirin,rahmini diksinler felan bir sürü doktordan çok doktorcular sorma ama ben artık bunlara kulak asmıyorum hepsine cevap veriyorum biraz diyetten biraz homozigottan bahsedince şaşırıp kalıyorlar sanki bizim elimizde kim ister canım boşver bizi bizden başka kimse anlamaz inş. Allah mın izniyle şu güzel günde bizimde yüzümüz güler hayırlı evlatlar verir çiftter çifttermerhaba o6ee,
benim de tam aksine kısa sürüyor reglerim. sinan hocaya söyledim ama önemsemedi. 6 aydır uğraşıyoruz ama maalesef olmadı bir türlü. biz de reis devrim gibi çalışma günlerinde pek başarılı değiliz. bu ay ovulasyon testi aldım. onu kullanıcağım. umarım işe yarar... bugünlerde sürekli insanların tüp bebek mevzusu açması canımı sıkıyor. 5 yılımız dolmak üzere nerdeyse, ama biz 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz. ilkinde hemen hamile kalmıştım. düşük yapalı bir sene oldu ama 6 ayında eşim zaten askerdeydi. ama insanlar sanki 5 yıldır olmuyormuş gibi davranıyorlar ve sürekli tüp bebek yöntemyle bebek sahibi olan iinsanlardan bahsediyorlar, imalı imalı..canım sıkılıyor... off ne dolmuşum, yazdıkça yazdım.. kimseyle paylaşamıyorum burayı bulunca dökülüverdim birden.. sinan beye gidip konuşsam mı diye de düşünüyorum bir taraftan? karar veremiyorum...
ayy ne güzell tebrik ederim canım allah analı babalı sağlıklı büyütsün.. darısı bizlere inşallah..
allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin
sevgili MARGUERİTE canım benim senin adna çok çok mutlu oldumalkisalkisalkis.gözün aydın olsun.allah hayırlı uğurlu etsin inşallah rabbim hep böyle yüzünü güldürsün.bu ararda çok zor şartlar demişsin hayırdır ameliyatta sorun mu çıktı.bu arada sana bir sorum olacak müsait bir zamanda yazarsan sevinirim.aspirin ve iğneyi ne zaman bıraktın birde doğumunu dr.hangi yöntemle yaptı.sevgiyle kal
Canım bebegin hayırlı ugurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün.Darısı bizlere insallah..
ben daha önce gittim bu adettim için ama olur stres demişti inan bu sefer evime yakın yerlere gittim gözüm yemedi gitmeyi,benimde 6 yıl dolmak üzere canım bana da bazen diyorlar tüp bebekle ilgili hatta rahim filmi çektirin,rahmini diksinler felan bir sürü doktordan çok doktorcular sorma ama ben artık bunlara kulak asmıyorum hepsine cevap veriyorum biraz diyetten biraz homozigottan bahsedince şaşırıp kalıyorlar sanki bizim elimizde kim ister canım boşver bizi bizden başka kimse anlamaz inş. Allah mın izniyle şu güzel günde bizimde yüzümüz güler hayırlı evlatlar verir çiftter çiftter(Allah mı söyletti ne)sağlıklısıyla hayırlısı canım öpüyorum...
marguerita gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin çok sevindim canım senin nasıl olduğunu düşünemiyorum bile artık sana bir arkadaş bir can yoldaşı geldi evini sıcaklığıyla sevgisiyle dolduracak küçük bir melek geldi mutluluğunuz daim olsun canım
aramızda ilk normal doğumu yapan sen oldun müsayit olunca bize doğumu anlatırsan seviniriz canım
hepimiz içinde dua etmeyi unutma
marguerite canım allah anneli babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin... fırsatın olduğu zaman doğum hikayenide okumak isterim.... darısı benim ve tüm isteyen bekeleyen annelerin başına inşallah...
canım benım gozunaydın ne guzel sukur sende kavustun bebeısıne saglıcakla buyut canım darısı bızlere ınsallahhhh.....
canım öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı büytmek nasip etsin.sonra da geçmişler olsun zor şeyler yaşamışsın ama hepsi geçti gitti bir varmış bir yokmuş inş. yavrunla daha mutlu günler görürsün bana da dua et şimdilik bu kadar yeter yine görüşürüz sonra uzun uzun yazarsın sevgiler..
marguerite tebrik ederim cqnım doğum yapmıs annelerimiz çoğalıyor ne güzel.Allahım inşallah herkese bu duyguyu tattırır.
Yeni doğum yapan ve hamile olan arkadaşları tebrik ederim.. bizlere büyük bir umut ışığı oldunuz.. sizlerin sayesinde umutla yürüyorum.. ben hamile kaldıktan sonra iğneyle sorunun çözüme kavuşcanı düşünüyordum ama görünüyorki iğnenin dozuda önemli doktorda önemli. kanı pıhtılaşanlar zormu hamile kalıyor ben zor hamile kalıyorum kan pıhtılaşması buna sebep olurmu
selvihancım nerelerdesin.... seni çok merak ediyorum....nasıl geçti dünki kontrolün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?