Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

marguerita canım tebrik ederim allah hayırlı, mutlu, sağlıklı, uzun, huzurlu bir ömür nasip etsin bebişine. sana da çok geçmiş olsun. nihayet kavuştun bebişine darısı benim gibi kavuşmayı bekleyenlere inşallah. tekrar gözün aydın canım.

ben daha önce gittim bu adettim için ama olur stres demişti inan bu sefer evime yakın yerlere gittim gözüm yemedi gitmeyi,benimde 6 yıl dolmak üzere canım bana da bazen diyorlar tüp bebekle ilgili hatta rahim filmi çektirin,rahmini diksinler felan bir sürü doktordan çok doktorcular sorma ama ben artık bunlara kulak asmıyorum hepsine cevap veriyorum biraz diyetten biraz homozigottan bahsedince şaşırıp kalıyorlar sanki bizim elimizde kim ister canım boşver bizi bizden başka kimse anlamaz inş. Allah mın izniyle şu güzel günde bizimde yüzümüz güler hayırlı evlatlar verir çiftter çiftter (Allah mı söyletti ne)sağlıklısıyla hayırlısı canım öpüyorum...

selvihancim cok sagol bitanem rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah evet canim cok zordu daha once yazdim simdi sen aspirin ve igneyi sormussun canim ben aspirin hic kullanmadim igneyide 5 gun once birakip K vitamin ignesine gecmistik dogumda sezaryen belden igneyle epidural degil ama onun daha hafifi olan bir igneyle yapildi aslinda normal olacakti sancida verildi 4.5 5 saat kadarda sanci cektim ama olmadi olsun bebegim saglicakla bana geldi ya gerisi onemli degil opuyorum seni ve bebisi cok allaha emanet olun :1hug:

Allah mın izniyle şu güzel günde bizimde yüzümüz güler hayırlı evlatlar verir çiftter çiftter (Allah mı söyletti ne) yerimseniben inş Allah söyletmiştir. eşim duysa bu duanı çok hoşuna gider. en büyük hayali 4 çocuk sahibi olmamız. ve mümkünse bunun 2 seferde olması :)
inş en kısa zamanda biz de veririz burda güzel haberler. sevgiyle öpüyorum..

fundacim cok sagol canim ya evet ben ve esim mutluluktan yere basmiyor adeta goklerdeyiz hic sorma senağlama ya biz inanamiyoruz hala gercekten bir can yoldasi rabbim bu harika duyguyu hepinize yasatsin bu yolda kimseyi oyalamasin
canim maalesef normal degil sezaryen oldum ve ameliyata cok buyuk korkuyla girdim inan neyseki ucuz atlattik iste cok sukur dualarimda her zaman varsiniz ve var olmayada devam ediceksiniz hepiniz iyiki sizler varsiniz hepinizi cok seviyorum optum canim :1hug:

hihoyyyt Allah uzun sağlıklı güzel bir ömür versin oğluna. çok sevindim hayırlısıyla aldın bebişini kucağına. tekrar tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün[/QUOTE]

cok sagol nazlicim aminnn guzel dileklerin icin darisi senin basina da olsun insallah hayirlisiyla opuyorum seni ve bebisi :1hug:

marguerite canım allah anneli babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin... fırsatın olduğu zaman doğum hikayenide okumak isterim.... darısı benim ve tüm isteyen bekeleyen annelerin başına inşallah...

aminnnnn canim cok sagol evet darisi sirada bekleyen tum kader arkadaslarima dualarim sizlerle opuyorum a.s.

canım benım gozunaydın ne guzel sukur sende kavustun bebeısıne saglıcakla buyut canım darısı bızlere ınsallahhhh.....

cok sukur bitanem evet nihayet bende kavustum insallah darisi en kisa zamanda ve hayirlisiyla seninde basina olsun canim ne guzel benide yuzu gulenler listesine hemen eklemissin ellerine saglik canim umarim o liste kisa zamanda asagidan yukariya hep cikar asagilarda hic kimse kalmaz hayirlisiyla :dance: sevgilerle

canim arkadasim cok sagol evet gecti gitti unuttum bile ne aci kaldi nede baska birsey oglumu gorunce hepsini unutuyorum insallah mutlu gunler hepimizin olsun bitanem dualarimdasin sen her zaman inan optum canim allaha emanet ol a.s.

marguerite tebrik ederim cqnım doğum yapmıs annelerimiz çoğalıyor ne güzel.Allahım inşallah herkese bu duyguyu tattırır.

aaa normal yapmadınmı doğumu neden canım yaw anlatsana bize musaitsen tabi.bende acaba normalemı karar versem diye düşünüyordum senden haber beklıyordum nasıl oldu diye.

Yeni doğum yapan ve hamile olan arkadaşları tebrik ederim.. bizlere büyük bir umut ışığı oldunuz.. sizlerin sayesinde umutla yürüyorum.. ben hamile kaldıktan sonra iğneyle sorunun çözüme kavuşcanı düşünüyordum ama görünüyorki iğnenin dozuda önemli doktorda önemli. kanı pıhtılaşanlar zormu hamile kalıyor ben zor hamile kalıyorum kan pıhtılaşması buna sebep olurmu

kan pıhtılaşmasının hamile kalmakla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum canım ..
ben evlendiğimde hiç korunmadım 5.ayda hamile kalmıştım maalesef kan pıh. yüzünden kaybettim bebeğimi düşükle sonlandı..
düşükten sonra 5.ayda tekrar hamile kaldım,şuan hamileyim ve herşey yolunda çok şükür.

allah kimseyi fazla bekletmeden sağlıklı bir gebelik ve bebek versin..

selvihancım nerelerdesin.... seni çok merak ediyorum....nasıl geçti dünki kontrolün....

sevgili ECESEM,FUNDA 1980 canlarım benim dr.den geldik çok şükür iyiyiz.herşey yolunda gidiyor.inşallah rabbim mutlu sona da erdirir.bir dahaki kontrol 33.haftada olacak yani bir ay sonra olacak.iğnenin dozu aynen devam.bebişin kilosu gelişimi yiyiymiş.bebiş mideye ve bele bası yaptığı için ağrılarımın olması normalmiş.bacağıma arada kramplar giriyordu onlarda normalmş.doğum konusunu daha konuşmadık.bir dahaki sefere kaldı.çok öptüm sizi sevgiyle kalın

SEVGİLİ NAZLI dr.sana kalsiyumilacı olarak ne verdi.adını yazarsan seviniri.

KIZLAR çok kötüydüm ancak kendimi topluyorum işyerinde fikir uyuşmazlığı yaşadık diye müdürlerden biri ile kavga ettik. neden böle davrandığınızı biliyorum ama yaptığınız yanlış deyince kalkıp daha fazla bağırmaz mı sinirlerime hakim olamadım en sonunda ağlamaya başladım. bu arada burnum kanadı hemen dr.umu aradım ve kendimi üzmemem gerektiğini pazartesi hastaneye gitmem gerektiğini söledi. rapor verecekmiş bu kadar stres yaşamamalıymışız. özellikle bizim gibi kanda pıhtılaşma olanlar :) hala ağlıyorum kendimi tuıtamıyorum böle yoz kafalı insanlarada akıl erdiremiyorummmm

MARGUERİTE ALLAH analı babalı nice ömürler versin. geçmiş olsun yol arkadaşımnasıl ameliyatta sorunmu yaşadın anladığım kadarıyla. çok şükür şu an iyisin herhalde bebek nasıl iyimi. kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…