Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

esercim yapma sinirlenme ya bebeğine bişey olsa canım ya
inş işyerindeki durumu düzeltirsin drun belki rapor verirse biraz dinlen hiç olmazsa unutursun biraz hemde sakinlersin dikkat et kendine üzüldüm bak şimdi

selvihancım kalsiyum olarak CA SANDOZ FORT verdi. ama günde yarım doz al senin tüm kalsiyum ihityacını karşılar dedi. yani ikiye bölüp alcam bende.

kızlar merhaba bende 4 kez erken düsük yasadım degerlerım 35 ın üzerın e cıkmıyordu yenı tüp bebek yaptırdım bu düsükler yüzünden dün yumurtalarım toplandı fakat bu pıhtılasma ıle ılgılı testlerı benden hıçbır dr, ıstememıstı bugune kadar daha yenı yaptırdım mthfr 677 ıle mthfr 1298 olan sonuçalr cıktı proteın s v,s onlar daha çıkmadı sonuçlar söyle mthfr 677 mutasyon analızı N/N; HOMOZIGOT NORMAL Mt/N; HETEROZIGOT Mt/Mt; HOMOZIGOT mthfr 1298 mutasyon analızı N/N; HOMOZIGOT Mt/N; HETEROZIGOT Mt/Mt; HOMOZIGOT MUTANT dr, gösterdım önemlı degıl dedı ınternette arastırdım sızın yazısmalarınızı buldum kızlar bebeklerım3-4 gün sonra transfer edılecek kafam ıyıce karıstı bu sonuçlar ne demek oluyor kızlar bana dr, sadece coraspın ve progynex 50 ampül verdı bunlar yeterlı olur mu ıgne gereklı mı transferden sonra hamıle kalırsam yıne düsük yasarsam çok korkuyorum ne olur bana akıl verın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhabalar...bence daha önceden düşükte yaşadıysanız bir hematoloji uzmanına görünmeniz iyi olur. bence heparin kullanmanız gerekiyor. hemde transferden sonra başlamak lazım. bendede pıhtılaşma boz var ama sizinkinden değil. bende düşük yaptıktan sonra öğrendim.

femalexx acaba benım sorunum ne rısklı mı bu konu ıle ılgılı hıçbır bılgım yok

femalexx acaba benım sorunum ne rısklı mı bu konu ıle ılgılı hıçbır bılgım yok

canım yazdıkların çok içiçe girmiş tam değerlendiremedim ama homozigot mutasyonların var. bunlar bazı genlerde bozukluk gibi diyeyim sana. bu mutasyonlar sonucu kanda pıhtılaşma artıyor. normal yaşantında bulgu vermeyebilir ama böyle düşüklere sebep olabiliyor. yani seninde 4 düşüğün olmuş. o yüzden bence mutlaka bir görünmen gerekiyor. bide sonuçlarını alt alta yazabilirsen tekrar bakayım.bide nerde takip olduğunu yazabilirmisin?

MTHFR 677 MUTASYON ANALIZI

N/N; HOMOZIGT NORMAL
Mt/N; HETEROZIGOT
Mt/Mt; HOMOZIGOT MUTANT

MTHFR 1298 MUTASYON ANALIZI

N/N; HOMOZIGOT
Mt/N; HETEROZIGOT
Mt/Mt; HOMOZIGOT MUTANT
cnm ben memorıal da tütp bebek tedavısı oluyorum bu konuyla ılgılı hıçbır tedavım olmadı daha yenı ögrendım

canım senin yazdıkların sonuçlar değil. kısaltılmışların açıklaması. bu iki mutasyon için senin soncundan bu üç şıktan hangisi yazıyor. bi daha bakarmısın?

tamam oldu şimdi. eğer sonuç böyleyse her ikisindede heterozigot mutasyon var. bak ben sana kısaca şöyle açıklayayım normalde MTHFR 677 de hiç mutasyon olamaması gerekir.ama insanların %65 de heterozigottur ve hiçbirşey yapmak gerekmez( homozigot daha kötüdür.) ama senin diğeride heterozigot ve 4 düşüğün var. artık bu tür vakalarda heparin dediğimiz kan sulandırıcı iğnelerin düşük öyküsü olan bayanlarda kullanılması gerektiği söyleniyor. ben dahiliye uzmanıyım ve hematologların bu bayanlara heparin başladığını biliyorum. ama kadın doğumcular bu konuda bizim gibi düşünmüyor zaten bu pek onların işi değil. bence transferden hemen sonra yada önce bir hematoloji uzmanına görünüp durumunu anlatman iyi olur. cerrahpaşa yada çapa tıp fakültesinin hematoloji polikliniğine başvuarabilirsin. çok kötü bişey değil. hatta bazen bebeğin kalp atışı duyulduktan sonra bile bu iğnelere başlanabiliyor. ama sen yinede bir uzman görüşü al derim. bidaha aynı acıyı yaşamazsın inşallah...

nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:

allah analı babalı büyütsün çok sevindim oğluşun nasıl kilosu iyimi allahım bizede nasip eder işallah bizde yavrularımıza kavuşuruzhihoyyyt:1hug::içelim:

Valla canım bende tam bilmiyorum.Diyeti 2 ay yaptım olmadı.Bıraktım.Ama ilaçlarımı düzenli kullanıyom.İlaçların üzerine günlerini yazdım gözümün önüne koydum her sabah ıçıyorum.Sinan hoca pek konusmuyor.Kan pıhtılasması homosistein yüksek dedi baska da bisey demedi.Hamile kalınca gel dedi.3ay oldu ılac kullanıyom hamıle kalmadım.Lütfü hoca dıyetı bıraktırdı.İlacların yararı eger hamile kalırsak önceden önlem için verılıyor.

kızlar kusura bakmayın bööle bakıp cıkıoyorum.cemremin idrar yolu enfeksiyonu gecmedi ( iğne kulanıyoruz.7 günlük antibiyotik iğnelere basladık..yavrumun canı cok yanıyor.onunda bacaktan vuruluyor iğneleri.hep benm vurulduğum günler geliyor aklıma.o acısı o caresizlik..ah kuzum nolur dua edin de iileşsi kızım arkadaslar..yoksa iğneyle karnından girip idrarını cekicekler.veya sonda takıcaklar...allahım butun hasta bebeklere/cocuklara/insanlara şifa versin.buna şükür diyorum.allahım dermansız dertler vermesin..
bi deişiklik varmı?yeni bi hamiş hbaeri?okuyamıyorum maalesef( MARGUERİTE doğum yapmıs sanırım.çok şükür.bir melek daha yeryüzüne indi.allahım analı babalı büyütsün...acısını göstermesin.darısı isteyen tüm arkadaslarıma...

mrb kızlarrrrr
sizlerle yazışmayı çok özlüyorum valla kimler online?

lalcim ben burdayım ama kacıyorum..bütün günüm bi ağlayan bebekle gecti ve kafam davul gibi sen nasılsın?bebiş nasıl?üzmüyor dimi anneyi?:asigim:

ayy canım celenim cemreciğe ne oldu böyle kıyamam ben o masuma
inş cnım iyileşecek sıkma kendini dualrım seninle celen aklına kötü şeyler getirme
iyileşicek cemrecik çok üzüldüm inan çocuğum olsa tavsiyede bulunurdum hani faydalı çaylar falan var ya idrara çıkması için ama bilmiyorum bebeği olanlar belki biliyorsa yazsınlar baricanım çok geçmiş olsun

lalcim taze annecik nasılsın bebişin nasıl 1 aylık oldumu
sen nasılsın toparlandınmı ağrın yada bir rahatsızlığın yoktur umarım
ne güzel artık bebeğinle ilgileniyorsun o kadar özeniyorum ki sizlere
benim ne zaman bebeğim olacak bilemiyorum bana çoooookkkk uzak geliyor hatta hiç olmayacak gibi geliyor
sanki hiç olmucak gibi!!!!!!!

canım benimm ya çok üzüldüm, anasının iğnesi yetmiyormuş gibi kızda iğne yiyor ya kadere bak, çok üzüldüm acaba bebişe maydonoz suyu içirebilirmisin? yani biliyosun çok iyi geliyor. ne bilim işte aklıma bu geldi. yazık canım cerencim benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…