kızlar merhaba bende 4 kez erken düsük yasadım degerlerım 35 ın üzerın e cıkmıyordu yenı tüp bebek yaptırdım bu düsükler yüzünden dün yumurtalarım toplandı fakat bu pıhtılasma ıle ılgılı testlerı benden hıçbır dr, ıstememıstı bugune kadar daha yenı yaptırdım mthfr 677 ıle mthfr 1298 olan sonuçalr cıktı proteın s v,s onlar daha çıkmadı sonuçlar söyle mthfr 677 mutasyon analızı N/N; HOMOZIGOT NORMAL Mt/N; HETEROZIGOT Mt/Mt; HOMOZIGOT mthfr 1298 mutasyon analızı N/N; HOMOZIGOT Mt/N; HETEROZIGOT Mt/Mt; HOMOZIGOT MUTANT dr, gösterdım önemlı degıl dedı ınternette arastırdım sızın yazısmalarınızı buldum kızlar bebeklerım3-4 gün sonra transfer edılecek kafam ıyıce karıstı bu sonuçlar ne demek oluyor kızlar bana dr, sadece coraspın ve progynex 50 ampül verdı bunlar yeterlı olur mu ıgne gereklı mı transferden sonra hamıle kalırsam yıne düsük yasarsam çok korkuyorum ne olur bana akıl verın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
femalexx acaba benım sorunum ne rısklı mı bu konu ıle ılgılı hıçbır bılgım yokmerhabalar...bence daha önceden düşükte yaşadıysanız bir hematoloji uzmanına görünmeniz iyi olur. bence heparin kullanmanız gerekiyor. hemde transferden sonra başlamak lazım. bendede pıhtılaşma boz var ama sizinkinden değil. bende düşük yaptıktan sonra öğrendim.
femalexx acaba benım sorunum ne rısklı mı bu konu ıle ılgılı hıçbır bılgım yok
nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:
göbete merhaba,
bende sinan beyin hastasıyım. bana da sana söylediği gibi belli günlerde folik asit, b vitamini ve aspirin kullanmamı söyledi. ama ben buna uyamıyorum. hep unutuyorum. bu işin mantığı ne onu da anlamıyorum açıkcası. sana bi açıklama yaptı mı?
mrb kızlarrrrr
sizlerle yazışmayı çok özlüyorum valla kimler online?
kızlar kusura bakmayın bööle bakıp cıkıoyorum.cemremin idrar yolu enfeksiyonu gecmedi( iğne kulanıyoruz.7 günlük antibiyotik iğnelere basladık..yavrumun canı cok yanıyor.onunda bacaktan vuruluyor iğneleri.hep benm vurulduğum günler geliyor aklıma.o acısı o caresizlik..ah kuzum nolur dua edin de iileşsi kızım arkadaslar..yoksa iğneyle karnından girip idrarını cekicekler.veya sonda takıcaklar...allahım butun hasta bebeklere/cocuklara/insanlara şifa versin.buna şükür diyorum.allahım dermansız dertler vermesin..
bi deişiklik varmı?yeni bi hamiş hbaeri?okuyamıyorum maalesef( MARGUERİTE doğum yapmıs sanırım.çok şükür.bir melek daha yeryüzüne indi.allahım analı babalı büyütsün...acısını göstermesin.darısı isteyen tüm arkadaslarıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?