lalcim taze annecik nasılsın bebişin nasıl 1 aylık oldumu
sen nasılsın toparlandınmı ağrın yada bir rahatsızlığın yoktur umarım
ne güzel artık bebeğinle ilgileniyorsun o kadar özeniyorum ki sizlere
benim ne zaman bebeğim olacak bilemiyorum bana çoooookkkk uzak geliyor hatta hiç olmayacak gibi geliyor
sanki hiç olmucak gibi!!!!!!!
KIZLAR çok kötüydüm ancak kendimi topluyorum işyerinde fikir uyuşmazlığı yaşadık diye müdürlerden biri ile kavga ettik. neden böle davrandığınızı biliyorum ama yaptığınız yanlış deyince kalkıp daha fazla bağırmaz mı sinirlerime hakim olamadım en sonunda ağlamaya başladım. bu arada burnum kanadı hemen dr.umu aradım ve kendimi üzmemem gerektiğini pazartesi hastaneye gitmem gerektiğini söledi. rapor verecekmiş bu kadar stres yaşamamalıymışız. özellikle bizim gibi kanda pıhtılaşma olanlar :) hala ağlıyorum kendimi tuıtamıyorum böle yoz kafalı insanlarada akıl erdiremiyorummmm
kızlar kusura bakmayın bööle bakıp cıkıoyorum.cemremin idrar yolu enfeksiyonu gecmedi( iğne kulanıyoruz.7 günlük antibiyotik iğnelere basladık..yavrumun canı cok yanıyor.onunda bacaktan vuruluyor iğneleri.hep benm vurulduğum günler geliyor aklıma.o acısı o caresizlik..ah kuzum nolur dua edin de iileşsi kızım arkadaslar..yoksa iğneyle karnından girip idrarını cekicekler.veya sonda takıcaklar...allahım butun hasta bebeklere/cocuklara/insanlara şifa versin.buna şükür diyorum.allahım dermansız dertler vermesin..
bi deişiklik varmı?yeni bi hamiş hbaeri?okuyamıyorum maalesef( MARGUERİTE doğum yapmıs sanırım.çok şükür.bir melek daha yeryüzüne indi.allahım analı babalı büyütsün...acısını göstermesin.darısı isteyen tüm arkadaslarıma...
iyiym canım çok şükür oglumda iyi. 43günlük alkisalkisalkis oldu teyzesi, ellerinizden öper
sakın ümitsizlige kapılma sonuyok, bende bebişten önce senin gibi düşünüyordum. hatta karnım burnumdayken bile ya bişey olursa diyordum hep. ama allah veriyor canım, sakın ümitsizlige kapılma, sabret, bak hepimiz teker teker doguruyoruz sıra sana da gelecek, sende başkasına moral kaynagı olaacaksın. çalışmalara devam kaydirigubbakcemile
öpüyorum:teytey:
kızlar kusura bakmayın bööle bakıp cıkıoyorum.cemremin idrar yolu enfeksiyonu gecmedi( iğne kulanıyoruz.7 günlük antibiyotik iğnelere basladık..yavrumun canı cok yanıyor.onunda bacaktan vuruluyor iğneleri.hep benm vurulduğum günler geliyor aklıma.o acısı o caresizlik..ah kuzum nolur dua edin de iileşsi kızım arkadaslar..yoksa iğneyle karnından girip idrarını cekicekler.veya sonda takıcaklar...allahım butun hasta bebeklere/cocuklara/insanlara şifa versin.buna şükür diyorum.allahım dermansız dertler vermesin..
bi deişiklik varmı?yeni bi hamiş hbaeri?okuyamıyorum maalesef( MARGUERİTE doğum yapmıs sanırım.çok şükür.bir melek daha yeryüzüne indi.allahım analı babalı büyütsün...acısını göstermesin.darısı isteyen tüm arkadaslarıma...
lalcim taze annecik nasılsın bebişin nasıl 1 aylık oldumu
sen nasılsın toparlandınmı ağrın yada bir rahatsızlığın yoktur umarım
ne güzel artık bebeğinle ilgileniyorsun o kadar özeniyorum ki sizlere
benim ne zaman bebeğim olacak bilemiyorum bana çoooookkkk uzak geliyor hatta hiç olmayacak gibi geliyor
sanki hiç olmucak gibi!!!!!!!
KIZLAR çok kötüydüm ancak kendimi topluyorum işyerinde fikir uyuşmazlığı yaşadık diye müdürlerden biri ile kavga ettik. neden böle davrandığınızı biliyorum ama yaptığınız yanlış deyince kalkıp daha fazla bağırmaz mı sinirlerime hakim olamadım en sonunda ağlamaya başladım. bu arada burnum kanadı hemen dr.umu aradım ve kendimi üzmemem gerektiğini pazartesi hastaneye gitmem gerektiğini söledi. rapor verecekmiş bu kadar stres yaşamamalıymışız. özellikle bizim gibi kanda pıhtılaşma olanlar :) hala ağlıyorum kendimi tuıtamıyorum böle yoz kafalı insanlarada akıl erdiremiyorummmm
canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin çok sevindim senin adına inan. kan pıhtılaşma değerlein neydi canım.
Valla canım bende tam bilmiyorum.Diyeti 2 ay yaptım olmadı.Bıraktım.Ama ilaçlarımı düzenli kullanıyom.İlaçların üzerine günlerini yazdım gözümün önüne koydum her sabah ıçıyorum.Sinan hoca pek konusmuyor.Kan pıhtılasması homosistein yüksek dedi baska da bisey demedi.Hamile kalınca gel dedi.3ay oldu ılac kullanıyom hamıle kalmadım.Lütfü hoca dıyetı bıraktırdı.İlacların yararı eger hamile kalırsak önceden önlem için verılıyor.
merhaba kzlar.
biliyosunuz 17 haftalik hamileyim. ve evde surekli istirahat ediyorum.
kendimi yoracak pek bisey yapmiyorum.
dun biraz magazayi gezdim dolasim bayagi.
aksam biraz alt tarafta rahatsizligim oldu.
asagi rahim inmis gibi. bi huzursuzdum.
agri yoktu ama. sanki usutmusum gibi bi huzursuzluk oldu.
hani yeni evliyken boyle tuhaf yanma tarzi olur ya oyleydi iste.
cok korktum biseymi olcak kdiye.
bebegin kalp atini dinledim hemen. yolundaydi.
ama neden boyle oldu aranizda yasayan oldumu boyle seyi.
hamile yada dogurmus arkadaslar.
rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...
sevgili gobete,diet olarak ne yaptın?bana dr.hiç dietten bahsetmedi ama herkesten okuyorum dieti merak ettim.ilaç olarak ne alıyorsun?benimde sonlanan hamileliğimde 4.ayda hamile kalmıştım.inşallah sende bu ay o güzel haberi verirsin bize...
slm nasılsın angel34
Canım ben haftanın 4 günü coraspırın 100mg, 2 gün folbiol, 1 gün becozyma ilaclarını kullanıyom.İlac günlerini doktor belirledi.Ama neye göre belırlıyor bılmıyom.Ama Sinan hocanın bütün hastaları aynı ılacları aynı günler kullanıyor.Diyete gelınce bulgur.balık,kuruyemişin her turu,kasar ve diğer cesit peynırler,asıtlı ıcecekler,kakaolu cıkolatalı seylerbrokolı,bezelye,kepeklı ürünler böyle yasak olanlar var.Mercimek.kuru fasulye, bunlar gunde 5 yemek kasıgı yeme hakkım var.Sadece beyaz peynır zeytın,domates salata,yesıl yapraklı sebzeler,süt,yogurt serbest.Günde sınırlı ekmek,1 köfte kadar et serbest.Etsiz sebze yemegı yıyecekmişiz.Yanı resmen ac kalmak gıbı bısey.Ama 2 ay yaptım bıraktım.Sinan hoca dısında hıcbır doktor bu dıyete gerek görmüyormuş.umarım acıkca yazabılmısımdır.Eksik varsa kusura bakma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?