Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyiym canım çok şükür oglumda iyi. 43günlük alkisalkisalkis oldu teyzesi, ellerinizden öper
sakın ümitsizlige kapılma sonuyok, bende bebişten önce senin gibi düşünüyordum. hatta karnım burnumdayken bile ya bişey olursa diyordum hep. ama allah veriyor canım, sakın ümitsizlige kapılma, sabret, bak hepimiz teker teker doguruyoruz sıra sana da gelecek, sende başkasına moral kaynagı olaacaksın. çalışmalara devam kaydirigubbakcemile
öpüyorum:teytey:

canım inanki gün boyu hepimiz o kadar çok şeylerle karşılaşıyoruz ki; bende işim dolayısıyla sürekli insanlarla iletişim halindeyim inanki bazen bende çıldırıyorum ama dikkat etmek zorundayız canım,kimseyi kafamıza takıp üzülmek yok.. o anda sinirlerini ne yatıştırırsa onu yap boşver..

canım çok geçmiş olsun yaa çabucak iyileşir umarım..

ayy lal seni gördüğüme sevindim umarım herşey yolunda gidiyordur,ne güzel bebişine doyuyorsun darısı bize inşallah..

Sonuyok ; canım sakın ümitsizliğe kapılıp üzülmek yok bizde önceden senin gibi bekliyorduk inanki ne zaman ne zaman gelecek bebeişimiz diye ansızın birden geliverdi.. bak seninkide gelicek annesi stres yapma ki sağlıcakla gelsin bebişin..

tüm arkadaşlara günaydın güzel şanslı mutlu sağlıklı günler ve keyifli bir hafta sonu diliyorum...

artık işyerinde yavaş yavaş toparlanıyorum,üzerimdeki sorumlulukları sadece benim ilgilendiğim işleri azalttım çok şükür..
çarşamba günü ayrıntılı ultrasona giricem;inşallah güzel şeyler söyler doktorumuz..

çünkü perşembe günü de tatilie çıkıcaz bir haftalığına biraz başımızı dinleyelim diyoruz..bebiş geldikten sonra hayatımız ona odaklanıcak bişeye fırsat kalmaz belki :)

kızlar doktorumla görüştüm 1 saat lik uçak yolculuğu yapabilirsin dedi.. bende adanayım antalyaya gidicez tatile.. bizim uçuşta 1 saat felan sürüyor.. rahatım ama yinede içimde çok küçük tedirginlik var tatil yapacaz diye bir sorun yaşarmıyız ki ..
uçuş yapacağım tarihlerde ; 22+1 ve 22+5 haftalarda olacağım.. doktorum yapabilirsin bir sorun olmaz dedi ama ne bileyim işte :uhm:

canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin prensesimize..en kısa zamanda iyleşir inşallah :Saruboceq:

ştttt yok öle olmıcak falan. sen Allah'tan iste:Saruboceq: zamanı vardır annesi bebişinin onu bekliyordur. ama sen umutsuzluğa kapılırsan o da kapılır bak. lütfen canım ya güzel ve olumlu düşün. sen umutlu oldukça bu süreç çok daha kolay geçer. kendini sıkmak yokkk..klava:

lalcim canım benim taze anne :)) oğluş nasıl oldu büyümüş ya baya 43 günlük oldu yazmışsın. Allahım ne güzel. benimde yavaş yavaş yaklaşıyor sanki. Allahım inşallah sağ salim kucağıma almayı nasip etsin hepimize. 8-9 hafta gibi bir zaman kaldı 38. haftanın sonunda alacak olursa eğer.

cok gecmıs olsun canım derdımız hıc ıtmıyo hamıle kalamyı bekle dogmasınnı bekle sımdııde bu rabbım yardımcın olsun canım celen kız bende dıyom vallla hıc hamıle haberı alamıyoruz cok tembellestık heralde:) kızını benım yerıme op canımm

aa canım benım bebegını dusun bılıyosun bızım ıcın stres de kotu sonuclara yol acıyo aman bosver ask olsun mudurune hamıle oldugunu bıle bıle nasıl ustune gelıyo ya ıns bıdaha boyle bı durum yasamazsın sıkma canını uzulmede olurmu bebıs ıcın...

sevgili gobete,diet olarak ne yaptın?bana dr.hiç dietten bahsetmedi ama herkesten okuyorum dieti merak ettim.ilaç olarak ne alıyorsun?benimde sonlanan hamileliğimde 4.ayda hamile kalmıştım.inşallah sende bu ay o güzel haberi verirsin bize...

merhaba kzlar.
biliyosunuz 17 haftalik hamileyim. ve evde surekli istirahat ediyorum.
kendimi yoracak pek bisey yapmiyorum.
dun biraz magazayi gezdim dolasim bayagi.
aksam biraz alt tarafta rahatsizligim oldu.
asagi rahim inmis gibi. bi huzursuzdum.
agri yoktu ama. sanki usutmusum gibi bi huzursuzluk oldu.
hani yeni evliyken boyle tuhaf yanma tarzi olur ya oyleydi iste.
cok korktum biseymi olcak kdiye.
bebegin kalp atini dinledim hemen. yolundaydi.
ama neden boyle oldu aranizda yasayan oldumu boyle seyi.
hamile yada dogurmus arkadaslar.
rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...

canım,korkma o bende 5.aydan itibaren biraz yürüyüş yapsam olurdu gezdiğinden olabilir.sanki bebiş düşecek gibi gelirdi .dr bana yürüyüşü yasaklamıştı yani yürüme demişti.allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasib etsin...

sonuyok merhaba canım,
seni o kadar iyi anlıyorum ki... ama böyle düşünmek yok.. biz burda güçlü bir arkadaşlık kurduk ve hepimiz birbirimize verdiğimiz destekle bir gün -er ya da geç, ve Allah'ın izniyle- bebişlerimize kavuşacağız..evet, çok zor böyle her ay her ay aynı umudu yaşamak, gün saymak, sonra hayal kırıklığını uğramak ama napalım, pes etmeden devam edeceğiz umut etmeye ve çalışmaya :)
ben bu aya kadar hep gün saydım ama bu aydan itibaren hem ısı hem de ovulasyon takibi yapacağım.. umarım işe yarar... inş bu yaz hamileliği bekleyen bütün arkadaşlar güzel haberi veririz... ah ne güzel olur ....sevgiyle...

tatlı annelerimiz, ne güzel anlatıyorsunuz bebişelerimizi.. hikayelerinizi, onlar hakkında ara ara verdiğiniz haberleri okurken hem yüzümde kocaman bir tebessüm oluyor hem de gözlerimde ufak yaşarmalar.. heyecanlanıyorum okurken yazdıklarınızı, mutlu oluyorum.. ben böyle mutlu olurken kim bilir sizler neler hissediyorsunuzdur... Allah hep yüzünüzü güldürsün, bebişlerinizi korusun, acılarını göstermesin.. hepinizi öpüyorum, bebişlerimizi de.... sevgilerimle..

tşk ederim arkadaşlar beni yüreklendiriyorsunuz ama elimden birşey gelmiyor bu duyguları taşıyorum
yani şu andaki ruh halim böyle tabiki rabbim isterse olmayacak şey yok ama arada bazen umutsuzluğa kapılıyoruz işte
allah inş hayırlısını versin ne diyim
sılayaaaa baya büyüttün 17 haftalık olmuşsun artık stres yapma ilk başlarda çok paniktin
ama artık yapma tamammı bebişin hisseder artık cinsiyeti belli olmuştur artık
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş canım

Canım ben haftanın 4 günü coraspırın 100mg, 2 gün folbiol, 1 gün becozyma ilaclarını kullanıyom.İlac günlerini doktor belirledi.Ama neye göre belırlıyor bılmıyom.Ama Sinan hocanın bütün hastaları aynı ılacları aynı günler kullanıyor.Diyete gelınce bulgur.balık,kuruyemişin her turu,kasar ve diğer cesit peynırler,asıtlı ıcecekler,kakaolu cıkolatalı seylerbrokolı,bezelye,kepeklı ürünler böyle yasak olanlar var.Mercimek.kuru fasulye, bunlar gunde 5 yemek kasıgı yeme hakkım var.Sadece beyaz peynır zeytın,domates salata,yesıl yapraklı sebzeler,süt,yogurt serbest.Günde sınırlı ekmek,1 köfte kadar et serbest.Etsiz sebze yemegı yıyecekmişiz.Yanı resmen ac kalmak gıbı bısey.Ama 2 ay yaptım bıraktım.Sinan hoca dısında hıcbır doktor bu dıyete gerek görmüyormuş.umarım acıkca yazabılmısımdır.Eksik varsa kusura bakma canım.

kızlar selam bu kan pırtılaşmasıyla ilgili kan verdim perşembe günü ayın 8de çıkacak sonuçlar dendi hep böyle geçmi çıkıyor sonuçlar

teşekkür ederim canım,bana folbiol ve bebek aspirini her gün iç dedi.becozyma yı kürtajdan sonra 2 ay iç demişti ben 1 ay içtim iştahımı açıyordu hergün içince.bu diet kansızlara veriyordu dr. lar.protein s için vermişti becozymayı.sende homozigotmu heterozigotmu var?oda farkedebilir.mutlu günler..

slm arkadaşlar,bişey sormak istiyorum,ben de kan pıhtılaşması yok ama kalp rahatsızlığımdan ödolayı clexane 0,6 sabah akşam kullandım ve ne yazık ki 5 haftalık bebeğimi düşürdüm,bunu nedeninin küçük de olsa clexane nın dozunun çokluğu olabilir dendi,bu dozda iğne kullanan var mı? kullanıpta doğum yapan var mı?cvp yazarsanız çok sevinirim,tşkler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…