Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm arkadaşım,öncelikle geçmiş olsun kanın fazla sulandığı için bebeğin düşmüştür arkadaşımdada olmuştu.kullanıp doğum yapan çok tanıdığım var.sen hamile kalınca o iğneyi olurken her hafta gidip kanının ne kadar sulandığına baktırman lazım ona göre dr.un iğnenin dozunu ayarlaması lazım.fazla sulandığında belki günde bire düşürür. dr arkadaşımı öyle takip ederek doğumunu yaptırdı.sağlıklı günler...

Merhaba arkadaşlar , şu sıralar mümkün olduğunca dinlenmeye çalıştığım için bi süredir giremiyordum , güzel haberlerle karşılaştım , çok sevindim...

Sevgili Marguerite ve Melin sizleri tebrik ediyorum... Allah anneli babalı büyütsün , ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...Melincim sevincini bize umut oolsun diye yazmana çok sevindim , tekrar tebrik ederim...Darısı da hepimizin başına inşallah...

Sevgili sonuyok , iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ..O dilekler sayesinde iyi hissediyorum çok şükür...Senin de en kısa zamanda güzel haberler vermeni diliyorum...

Sevgili kahve lokum bi mesajın vardı , hamilelere iyi dileklerini gönderdiğin , çok hoşuma gitti , duygulandım...Teşekkür ederim herkes adına....Canım benim de hamile kalma sürecim bayağı sıkıntılı oldu , belki takip etmişsindir...Aynı duyguları yaşadım , çok iyi biliyorum...Canım bu süreçle ilgili bi tavsiyede bulunmak istiyorum sana...Ben takvime ve yumurtlama dönemlerine çok takıntılıydım...O dijital ovulasyon testlerine bi sürü para verip her ay alıyordum...Ne zaman ki takvimi aklımdan çıkarmayı başardım hamile kaldım , bu hamileleğimde ve öncekinde öyle oldu...Bak bunun yolu çok basit aslında...Adetin bittiği günden itibaren gün aşırı beraber olmak...Sabah saaatleri olsun mümkünse..Ve benim çok geç keşfettiğim birşey daha ..Adetin bittiği günden sonraki 5 gün çok önemli , bu günleri mutlaka değerlendir , çünkü erken yumurtlama olabiliyor , ben hep iki adet gününün tam ortasından hesaplıyordum ( geriye doğru 3 gün , ileri 3 gün ) Ama yumurtlama bazen başka günde olabiliyor , ben bu kez aditimn bittikten sonraki ilk birkaç gün içinde hamile kalmışım , çünkü ultrasona göre büyük görünüyor bebek , demek ki erken hamile kalmışım( normal yumurtlama gününde değil yani ) ...O yüzden takvimi , ovulasyon testlerini aklından çıkarıp adetin bitiminden sonraki günden başlayarak deneme yaptığında zaten yakalayacaksın , kaçırma şansın yok ...Boşuna testlere para verme ...Bir de deneme dönemlerini evden başka bi yerde geçirmeye çalış , fırsatın olursa ortam değiştir , bi yerlere git , onun da faydası oluyor...

Canım kendime göre tüyo gördüğüm şeyleri yazmak istedim , sorumlu hissettim kendimi ..Bir an önce herkesin dileğine kavuşmasını diliyorum , hamilelere de Allah üzüntü göstermesin diyorum , çok zor..Herşey gönlünce olsun inşallah..Çok sevgiler...

Sevgili çalıkuşu , doktorunla yaptığın görüşmeyi yazman bence çok iyi oldu , teşekkürler...Doktorunun söyledikleri benim gittiğim hematoloğun söyledikleriyle birebir aynı , hematolog da bana homozigot mutasyon olanlara kilosuna göre en az 0,6 doz verdiğini , bir de cleaxan ı hamilelere önermediğini , fraksiparin tavsiye ettiğini söylemişti..

Canım ben şeyi merak ettim , iğne kullanmaya başladıktan sonra sulanma düzeyini ölçen bi test varmış ya yapılması gereken .. O testin adı ne acaba ? Sılayacım sana da sorayım sen de yaptırıyorsun o testten galiba , testin adını yazar mısın ? Ben henüz öyle bi test yaptırmadım ama hep aklımda , 4. aydan itibaren yapılması gerek diye bişey hatırlıyorum...Şimdiden teşekkür ederim , çok sevgiler....

sevgili paptyasüreyya merhaba,
verdiğin fikirler için çok tşk ederim.. haklısın aslında bu takvim yöntemi insanı iyice geriyor, bence geçiktiren faktörlerden biri de bu.. ama bu ay 117 milyon verecek digital ovulasyon testi aldım, çok da düşündüm alsam mı diye ama umut işte... umarım boşuna almışımdır
benim forumda özellikle takip ettiğim isimler var, yakın zamanlarda kaybetmiştik bebeğimizi diye aklımda kalmış. bunlardan biri sensin, diğerleri de 06EE ve beliz.. o6EE yazıyor ara ara ama belizden hiç ses yok ve ben onu çok merak ediyorum.. umarım yazımı görür de ses eder..
unutma bizde senin kadar heyecanla takip ediyoruz hamileliğini. o yüzden bize sık sık haber vermeyi unutma.. kendini de çok yorma sakın.. sevgiyle öpüyorum..

Sevgili umutsevgim , aklıma bişey geldi...alkisalkisalkisArtık bebeklerimiz de baya çoğaldı ya... Annelerimizin karşısında bi başlık açıp bebeklerimizin adını da yazsak , nasıl olur ne dersin ? Şen-Pelinsu , celen-cemre , lal-ege , mumamu-Yiğit , marguarite -Azat , melin-ali eren hatırladıklarım...Ya da bebekler ayrı bi grup olarak , bebeklerimiz diye de yazılabilir , nasıl istersen..Sana da çok zahmet olacak ama...:asigim: Beğendiysen bu fikri tabii ...:1hug:

]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERİ[/COLOR]
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818(yeni Hamileimiz
:)

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh]

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe

canım begenmemek ne demek yaptım sızde lıstede degıklık yapmak ıstıyosanız yapabılırsınızz....ayy kızlar canım bugunlerde cok sıkkın benım adetlerım aldı basını gıdıyo 2 aydır artık ne zamn calısacagımı ne zamn bekleyecegımı sasırdım zor valla beklemek hamıle kalamyı bekle bebegın dogmasını bekle valla cok zor rabbım hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın su hemen hamıle kalıp sıp dıye doguranlara ımrenır oldum bız de hep bı telas bakalım nereye kadar ne olur bızlere dua edın.......

canim simdi receteyi aldim elime. doktor dili genelde aynidir ama.
recetemde pleguet yaziyo ama bu kelime fransizca olarakta
kan phtilasmasi demek. yani test adi baska olabilir turkiyede.
yaptirmani oneririm . gercekten cok rahatliyosun.
tipki ultrasona girmis gibi. en azindan biliyosunki o hafta bebegine giden kan akimi yolunda
bu rada karnin biraz buyudumu.
allah kalbine gore versin su bebekleri kucagimiza almayi nasip etsin rabbim saglicakla insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar birşey soracam acaba sezeryan ameliyatından kaç gün sonra denize girilebilir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

angelcım profılınıde yazdım ama sanırım gormedım ınsaalh bburayı gorursen...
yasadıgın sehır olarak kayserı yazıyor.bende kayserıdeyım...
eger yenıden gebe olursam ttavsıye edecen dr varmı:uhm:

bıldıgım kadrıyla kan pıhtılsmasıyla ıılgılı hıc bır dr ısmı duymadım.tedavıde oldugum dr bu tur seylerle ılgılenmıyor...sadce ınfertılıte konusuna bakıyor..
o yuzden dr arayını gırdımmm..hamıus olmadan dr bullaım demıııopuyorumnanaktan

sevgili rapunzel,görmemiştim pardon.sen daha önce hamilelik geçirdinmi?dr olarakta sana tavsiyem pof.mustafa başbuğ dalında çok iyidir ultrasonuda müthiş .hangi dr gidiyosunki sen?bence kalmadan git.biraz yoğundur ama normal hamileliklere bakmıyor sorunlu hamileliklerleilgileniyor.hemde fakültenin dr.ama orda bakmıyormuş özel bakıyor.öptüm canım..

Canım ben mthfr677 mthfr1298 heterozigotum.Digerleri normal cıktı.Homosistein degerım 9,8 oldugu ıcın dıyet vermiş sanırım.Burda herkes proteın s proteınc bahsedıyor.Ama testlerimde öyle bırsey yazmıyor.Acaba doktor bana yapmadımı kı?

selvihancım nasılsın bende bir uyku hali sorma benim oğlannın aklına yeni geldi uyku yapmak sanırım. gerçi geceleri bölük pörçük uyumaya başladım 3 haftadır. sürekli uyanıyorum sola yatcam diye hep tedirginim ya dönersem diye. gerçi gece bir kaltım ne sağ ne sol nerdeyse sort üstü yatmışım varmı senin bir yöntemin sola yatmak için sürekli:))

NAZLI cığım canım benim nasılsın?bebişin kaç haftalık oldu.biz bugün allahın izniyle 27+0oldukkalsiyum ilacına başladın mı.tam olark hangi haftada başldın.birde dr.sana kalsiyum ilacını kalsiyumun düşük çıktığı için mi verdi yoksa iğnelerden dolayı koruyucuamaçlı mı verdi.benim kalsiyum normal değerlede o yüzden dr.vermedi.fakat iğneler kemk erimesi yapıyor deniyor doğruluk derecesini bilmiyorum galiba kalsiyum almak gerekiyor.

nazlı aynı anda yazmışız birbirimize .canım benim uykuyu hiç sorma ben zaten aylardır doğru düzgün uyuyamıyorum.son bir haftadır kabus gibi sürekli uyanıyorum.sabah uyandığımda da hertarafım ağrıyor.gündüzde yarı uykulu uyuşuk uyuşuk geziyorum.ben de sola yatıcam diyorum ama inan ki uyandığımda hep sırt üstü yattığımı farkediyorum.ne olacak bu halim bilmiyorum.benneyaptımki

maşallah size alkisalkisalkis kocaman olmuşsunuz. bizde tam 29+3 olduk. dün çok yakın bir arkadaşımız kadın doğumcu oan uğradık sadece merhaba demek için ama. istersen 5 dk bebişe bakalım dedi. 4 boyutluda. benimki hep elini başına götürdüğü için yüzünü pek net alamamıştık. dün o kadar net çıktı ki anlatamam. canım bende kalsiyum için bir tahlile bakılmadı ama iğne erime yaptığı için koruma amaçlı olarak verdi. yeni başlıcam bende kalsiyuma. bazen kemiklerimde ağrı oluyor benim kalça kemiklerimde onu diyince verdi. calsiyum sandoz forte yarıya böl öyle al dedi günde yarım tablet yani

NAZLI birde sen alışveriş işini ne yaptın.hatane çantasını hazırladın mı.ne zaman hazırlamak gerekiyor.

canım daha herşeyimiz hazır değil bizimde hastane çantası için neler lazım çıkardım ben sana yazarım istesen 32. haftada hazır olsa ii olur aslında. zaten izmir çok sıcak galiba 2 -3 hafta sonra çıkmak bile mümkün olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…