slm arkadaşlar,bişey sormak istiyorum,ben de kan pıhtılaşması yok ama kalp rahatsızlığımdan ödolayı clexane 0,6 sabah akşam kullandım ve ne yazık ki 5 haftalık bebeğimi düşürdüm,bunu nedeninin küçük de olsa clexane nın dozunun çokluğu olabilir dendi,bu dozda iğne kullanan var mı? kullanıpta doğum yapan var mı?cvp yazarsanız çok sevinirim,tşkler...
Sevgili umutsevgim , aklıma bişey geldi...alkisalkisalkisArtık bebeklerimiz de baya çoğaldı ya...Annelerimizin karşısında bi başlık açıp bebeklerimizin adını da yazsak , nasıl olur ne dersin ? Şen-Pelinsu , celen-cemre , lal-ege , mumamu-Yiğit , marguarite -Azat , melin-ali eren hatırladıklarım...Ya da bebekler ayrı bi grup olarak , bebeklerimiz diye de yazılabilir , nasıl istersen..Sana da çok zahmet olacak ama...:asigim: Beğendiysen bu fikri tabii ...:1hug:
Sevgili çalıkuşu , doktorunla yaptığın görüşmeyi yazman bence çok iyi oldu , teşekkürler...Doktorunun söyledikleri benim gittiğim hematoloğun söyledikleriyle birebir aynı , hematolog da bana homozigot mutasyon olanlara kilosuna göre en az 0,6 doz verdiğini , bir de cleaxan ı hamilelere önermediğini , fraksiparin tavsiye ettiğini söylemişti..
Canım ben şeyi merak ettim , iğne kullanmaya başladıktan sonra sulanma düzeyini ölçen bi test varmış ya yapılması gereken .. O testin adı ne acaba ? Sılayacım sana da sorayım sen de yaptırıyorsun o testten galiba , testin adını yazar mısın ? Ben henüz öyle bi test yaptırmadım ama hep aklımda , 4. aydan itibaren yapılması gerek diye bişey hatırlıyorum...Şimdiden teşekkür ederim , çok sevgiler....
angelcım profılınıde yazdım ama sanırım gormedım ınsaalh bburayı gorursen...
yasadıgın sehır olarak kayserı yazıyor.bende kayserıdeyım...
eger yenıden gebe olursam ttavsıye edecen dr varmı:uhm:
bıldıgım kadrıyla kan pıhtılsmasıyla ıılgılı hıc bır dr ısmı duymadım.tedavıde oldugum dr bu tur seylerle ılgılenmıyor...sadce ınfertılıte konusuna bakıyor..
o yuzden dr arayını gırdımmm..hamıus olmadan dr bullaım demıııopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım,bana folbiol ve bebek aspirini her gün iç dedi.becozyma yı kürtajdan sonra 2 ay iç demişti ben 1 ay içtim iştahımı açıyordu hergün içince.bu diet kansızlara veriyordu dr. lar.protein s için vermişti becozymayı.sende homozigotmu heterozigotmu var?oda farkedebilir.mutlu günler..
selvihancım nasılsın bende bir uyku hali sorma benim oğlannın aklına yeni geldi uyku yapmak sanırım. gerçi geceleri bölük pörçük uyumaya başladım 3 haftadır. sürekli uyanıyorum sola yatcam diye hep tedirginim ya dönersem diye. gerçi gece bir kaltım ne sağ ne sol nerdeyse sort üstü yatmışım varmı senin bir yöntemin sola yatmak için sürekli:))
NAZLI cığım canım benim nasılsın?bebişin kaç haftalık oldu.biz bugün allahın izniyle27+0 oldukkalsiyum ilacına başladın mı.tam olark hangi haftada başldın.birde dr.sana kalsiyum ilacını kalsiyumun düşük çıktığı için mi verdi yoksa iğnelerden dolayı koruyucuamaçlı mı verdi.benim kalsiyum normal değerlede o yüzden dr.vermedi.fakat iğneler kemk erimesi yapıyor deniyor doğruluk derecesini bilmiyorum galiba kalsiyum almak gerekiyor.
NAZLI birde sen alışveriş işini ne yaptın.hatane çantasını hazırladın mı.ne zaman hazırlamak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?