Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

vallahi nazlıcım yazarsan çok sevinirim.şimdiden çok sağol.bebişini ve seni çok öptümopuyorumnanaktan sevgilerle

Papatyasüreyya canim testin adi almanca Quick test ama tükce adini bilmiyorum.
Ama dedimya normalde bu igneleri kullanan hamile arkadaslarimiza ilk baslarda her hafta bakilmasi lazimmis burdaki doktor bunun mutlaka yapilmasi lazim diyorlar.
Acaba türkiyede bakilmiyormu merak ettim cünkü burdaki hamile arkadaslardan pek duymadim.
Kendine ve bebisine iyi bak canim öptüm

Celenimmmm cok gecmis olsun canim.
Cemreye acil sifalar diliyorum. Teyzesi ona kiyamaz canim benim.
Allahim herkesin bebesini korusun

farklı bir testte çıkıyor onlar ama sana detaylı test yapmadılarmı yapmış olmalılar.benden 11 tüp kan aldılar herşeye bakmışlardı.belkide normaldir dr.bişey dememiştir.sen testlerine bak yada göster istersen bana proteinler önemli demişti ben vitamin içmek istemeyince.

canlarım yazamıyorum cunku yenı evımıze tasındık ve ınternetımız yok.gecmısıde okuyamadım ama herkes ıyıdırr umarım...bız ıyıyz cok sukur 23+3 olduk.co sukur. en kısa zamanda yazarımyıne sıze...opuyorum hepınızı.kendınıze ıyı bakın..

noldu böyle cemremize,
çok geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum.. inş en kısa zamanda iyileşecek...
cok saolun canlarım..iğnenin bugun 5. sini oldu kızım.kaldı 2.ama hala idrarındaki kku devam ediyor.sanırım iğneylede gecmedi.acaba iğneylede gecmezse diğer tedavi ne olur biliomusunuz hiç senağlama
maydonoz suyunu bende duydum ama böbrekleri minicik yormkatn korktum.çok ilaca yuklenmeden bitkisel gecirmek istiyordum ama bilmemek cok zormus :çok üzgünüm:
kızdım sana olucak tamam mı :Saruboceq:allahımın izniyle olucak.bak allaha dua edicez hepbirlikte :Saruboceq: ona inancımızı yitirmiycez.hepimizin aklından gecti bunşlar.ama allaha çok şüküğr sonuca ulastık.hele sen bi calısmaları sıkı tut sonra iğneymiş aspirinmiş burda bolca muhabbetmiş hepsi göz acıp kapayıncaya kadar gecicek.ve bi bakıcaksın minicik bir can kucağıunda.ama önce kafandan olmazları cıkar.ve booo bool tadını cıkar bu relax günlerin.yerimseniben
canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin prensesimize..en kısa zamanda iyleşir inşallah :Saruboceq:
:

saolun teezeleri mafoldumben
bayılıyorum senin bu evhamlarına yaaaaa Şeniz ah bide o karnındaki bebeciği üzmeyedin :mymeka: artık sakin ol..hersey yolunda.allaha emanet.biz koruyamayız o korur :Saruboceq: hep bööle dua et emi :teselli:

cok güzel olmus sevgim opuyorumnanaktan
sola dönünce sırtının altına yastık koy.dönmeni engelliycek sekilde cok koy.hem belinin destekler rahatlarsın yerimseniben
Celenimmmm cok gecmis olsun canim.
Cemreye acil sifalar diliyorum. Teyzesi ona kiyamaz canim benim.
Allahim herkesin bebesini korusun
amiiiinnnnn :Saruboceq:

maşşşşaaalllllaaaahhh yolu yarılamayı bırak yokus aşşaya inmeye baslamıssınız bile :lepi: yeni evinizde hayırlı uğurlu olsun size :Saruboceq:

Canım bendende 8-9 tüp kan aldılar.Dna yapıma kadar baktılar.Proteın s proteın c yapılan testlerde de proteıns falan dıye mı görülüyor.Yoksa adı baska bır sekılde mi ifade ediliyor.Üniversite hastanesi hani detaylı yapıyor diyorlar ama...

sevgili kahvelokum, iyi dileklerin için ööncelikle bende teşekkür ediyorum. sevgili ppaapatyasüreyya HAMİLE KALMA:dance:[/B]konusundaki tecrübesini aktarmış sana. bende paylaşmak isterim.
birçok kişiden gün aşırı beraber olunması gerektigini duyuyorum bende bazı doktorlardan öyle duymuştum ancak benim 2sene boyunca hamile kalamayan çok yakın bi arkadaşım var. ve üstelik karı koca ikisindede bi sorun yoktu. o da gün aşırı denerdi hep. sonra başka bi gittigi doktor ona hergün hatta mümkünse sabah akşam beraber olması gerektiigini söyledi, çünkü kocanın spermleri 2gün canlı kalamıyor olabilir, eger yumurtlamanda birlikte olmadıgın güne denk gelirse hamile kalma şansın çok düşer dedi. aynı şey yumurta için de gecerliymiş. arkadaşımda onun dedigini dinledi, hergün ve günde 2 kere sabah akşam kaydirigubbakcemile3 2 ay içinde hamile kaldı hemde ikizleri oldu! :içelim:
bende bu bebişe oyle hamile kalmıştım hergün!kaydirigubbakcemile
benim hamile kalmak isteyenler tavsiyem hergün yapsınlar. ama tabi bu herkesin kendi kararı
öpüyorum kızlar!

Sevgili sılayacım , çalıkuşum teşekkür ederim..Haklısınız bahsettiğiniz testi burda kadın doğmcular pek istemiyor , halbuki önemii tabii ki...Ben sanki hematolog 4. ayda yapılması gerekir demişti gibi hatırlıyorum...Bi hematoloğa danışmam lazım...

Sılayacım , benim karnım hafiften çıktı gibi ..Çıkmasını merakla bekliyordum , hep eşime soruyordum çıktı mı diye , o da gülerek çıkıyor yavaş yavaş diyordu...Kıyafetlerim oluyor ama tam oturan şeyler giymek istemediğim için herşeyi giymiyorum , bi beli lastikli rahat pantalon aldım , bi de iç çamaşırlarım sıkıyo gibi diye iç çamaşırı aldım... Şu an öyle bi dönem ki eskisi gibi de değilim , karnım tam çıkmış da değil , o yüzden fazla bişey almak istemiyorum ...Şu an 4. ayın 2. haftasındayım Bu ayın sonunda karnım belli olur herhalde...

Yaa kızlar bu arada benim yüzümde hamilelik lekeleri oluşmuş , pek evden çıkmıyorum , nasıl oldu anlamadım , havalar serin diye koruyucu kullanmamıştım , böyle kahverengi çil gibi olmuş , doğumdan sonra geçer mi sizce ? Artık güneş koruyucuya başlıycam...

Aa bir de şey sormak istiyorum kızlar , demire 4. ayda mı başlamıştınız siz de ? Hangisinden nasıl alıyorsunuz yazar mısınız ? Ben ferrosanol-duadenol günde bir tane aç karna alıyorum ...Bi saat sonra filan kahvaltımı yapıyorum...Bizim için uygun olan başka bişey varsa öyle yapayım...

Herkese güzel bir gün diliyorum...Çok sevgiler...kaydirigubbakcemile3

canım tahlillerine iyi bak koagulasyon testleri diye yazıyor vepıhtılaşmadan ayrı bir test bu mutlaka bakmışlardır bende üniversite hastanesinde yaptırdım.

papatyacım günaydınn. oooo kocaman olmuşsun maşallah.... daha hamile haberini verdiğin gün dün gibi...göbek ilk 3 ayda hafif belirmeye başlasa bile 4. ayda tam anlamıyla ortaya çıkıyor.... ve insana kendini çok mutlu hissettiriyor....

bebeğinin cinsiyeti bellimiydi bilmiyorum ama yüzünde leke olanlara genelde kız derler eskiler.... hadi hayırlısı kız erkek hiç farketmez yeterki doğsun , yeterki sağlıklı olsun....

ben demir ilacına 21. haftada başladım.... ayrıntılı ult. girdiğim gün kanda vermiştim... orda çıkan sonuçlara göre lütfü bey başla dedi.... lütfü hoca normalde 24. haftada başlatıyor demir ilacını ama bana hemen başla demişti...ilacı nasıl kullanacağımı sorduğumdada hem kendisi hem hemşiresi sabah kahvaltıyı yaptıktan 1-1,5 saat sonra iç dediler....kesinlikle boş mideye içme demişti.... tüm demir ilaçları içinmi geçerli , yoksa sadece benim içtiğim ilaç içinmi geçerli onu bilmiyorum ama...benim ilacın ismi ferrum forte ..

benimde perşembe günü lütfü beyde kontrolüm var... oğlumu göreceğim için heyecanlanıyorum... inşallah iyi haberlerle dönerim... öpüyorum canım...

selam kızlarr
iki gündür giremedim evde dinlendim..
ne güzel herkes iyi anladığım kadarıyla..hepinizin iyi olmasına çok çok sevindim..hep böyle devam eder inşallah..
bizde çok şükür iyiyiz şimdilik..daha oğluşumuza isim bulamadık elimizde bir sürü ismin olduğu liste var fırsat buldukça eliyoruz bakalım hangi isim kalacak sonda ..hayırlısı olsun inanın bebeğimizin sağlığına o kadar çok odaklanmışız ki ismi bile hala önemsemiyoruz sanki nasıl olsa buluruz diyoruz.

doğum yapanlar ne güzel yeni hayatınıza alışmışsınızdır iyice..
darısı benim gibi hamilelerin başına inşallah sorunsuz bir şekilde kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
allh tüm isteyen ve bekleyenlerede sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin..

hepinizi öpüyoruzzzz.. sağlıcakla kalın

CELEN'im cemreciğine çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda acil şifalar versin.

SİDO canım benim ooooo bebişini maşallah büyütmüşşün.inşallah hep böyl
e sorunsuz devam eder.bu arada yeni evinde hayırlı olsun güle güle otur.

ŞEN canımbenim sen nerelerdesin özlettin kendini.pelincik nasıl.inşallah iyisinizdir.

Teşekkür ederim canım , iyi bi gün geçirmen ve Lütfü Beyden güzel haberlerle dönmen dileğiyle...Çok öpüyorum...kaydirigubbakcemile3

papatya süreyyacım 4. ay bitince göbek baya top oluyo:))))) kızlar yayılıyor oğlanlar top gibi çıkıyor gerçektende bakalım senin bebiş nasıl olcak:)) demire ben 22 de başladım. ilk olarak kullandığım az geldi demir ilacı yani. 11.4 çıkınca değerim hoca bana başka bir hap verdi. gyno tardyferron sanırım tam adı yazmamış olabilirim depo demir hapı bu. bende sabah kahvaltıdan önce alıyorum 1.5 saat bekliyorum ya da 1 saat öle içiyorum bende. ilk aldığımı yemeklerden sonra alıyordum pek yükselmedi demirim. bakalım bu nasıl gelecek..bu arada vitaminde devam ediyor tabi..

merhaba kızlar bugün yine dr dan geldim eşimin spermiyogram testi için gitmiştik
ve biraz canım sıkkın eşimin sperm sayısı 43.106 milyonmu bilmiyorum çünkü öle bişi yazmıyo ayrıca dr morfolojısi (şekil) bozukluğu var demiş muayene ettikten sonrada ilaç vermiş 1 ay sonra tekrar gel
testi tekrarlayalım demiş
şöyle bişiler yazıyor bilenler varsa cvb verebilirmi acaba
sw-up:13.10 %100 3
kruger morf: N %1 boş%97 By%1 Ky %1

ayrıca benim kan pıhtılaşma testimde sorun oluşmuş o yüzden tekrar yapılıyormuş biraz canım sıkıldı
acaba düşüklerimin sebebi spermlerdeki şekil bozukluğu olabilirmi eşinde böyle bir sorun olan arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

canım tahlillerine iyi bak koagulasyon testleri diye yazıyor vepıhtılaşmadan ayrı bir test bu mutlaka bakmışlardır bende üniversite hastanesinde yaptırdım.

Canım bilgilerin için teşekkür ederim.Bütün testlerime baktım malesef koagulasyon yok.Neden yapmadı kı haziranda gidecem bı sorayım bakalım.Unutdu desem doktor unutmaz galiba.

Selam sonuyok
Benimde esimin testi yapıldı.48,000 toplam sperm sayısı cıktı.Bizim sonucta ılerı hızlı %0, ileri yavas %27, yerınde haraketli%5, hareketsiz %68 cıktı.Yanı bizim için iler hızlı olanlar önemli fakat esimin ileri hızlı 0 spermi var.Yavaş gidenler var.Doktor bu sonucla senin rahat hamile kalman gerek dedi.Ama ben 3 yılda 2 kez hamile kaldım.ikiside düştü.Sıze ne ilaç verdi merak etdim.ben ikinciye hamile kalmadan Eşim baharatcıya kür hazırlatdı.Onu ıctı.Ben 3 ay sonra hamıle kalmiştım.Fakat kürü artık ıcmıyor.

neeeeee... günde iki kere mi :1shok: ama biz gün aşırıyı bile yapamıyoruz ki.. hani şu 10-12-14-16-18 günleri var ya, onda bile birinde yaparsek 2 sini kaçırıyoruz senağlama çookkk tembeliz sorma... haliyle tutturamıyoruz :tomato: nolcak bizim bu halimiz :bbo:
canım lal cim.. şaka bir yana tevsiyen için ve beni düşündüğüm için çok teşekkür ederim.. dediğin bana da mantıklı geliyor.. bu yaz olmasını çok istiyorum.. lütfen dua edin benim için.. yoksa tüp bebek deniycez ve bunu hiç istemiyorum..
senden ve diğer annelerimizden aldığımız güzel haberlerle moral buluyorum.. herkesin hep güzel haberler vermesi dileğiyle.. sevgiyle öpüyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…