slm kızlar umarım herkes iyidir.beni sorarsanız bugünlerde keyfim yok 20lik dişim şişti çok ağrı yapıyor. ne yapacağım bilemiyorum bugün lütfü beyi aradım dişçiye gidip gerekiyorsa çektirebileceğimi söyledi.18+2 olduk bugün ama içim rahat değil dişciye gidip gitmemekte kararsızım.sizlere danışmak istiyorum ne yapsam ki benim gibi olup dişciye giden oldu mu aranızda? bebeğime bişey olursa diye korkuyorum. bilgisi olan paylaşabilir mi? öptüm hepinizi.
Canım bilgilerin için teşekkür ederim.Bütün testlerime baktım malesef koagulasyon yok.Neden yapmadı kı haziranda gidecem bı sorayım bakalım.Unutdu desem doktor unutmaz galiba.
slm kızlar umarım herkes iyidir.beni sorarsanız bugünlerde keyfim yok 20lik dişim şişti çok ağrı yapıyor. ne yapacağım bilemiyorum bugün lütfü beyi aradım dişçiye gidip gerekiyorsa çektirebileceğimi söyledi.18+2 olduk bugün ama içim rahat değil dişciye gidip gitmemekte kararsızım.sizlere danışmak istiyorum ne yapsam ki benim gibi olup dişciye giden oldu mu aranızda? bebeğime bişey olursa diye korkuyorum. bilgisi olan paylaşabilir mi? öptüm hepinizi.
NAZLI cığım canım benim nasılsın?bebişin kaç haftalık oldu.biz bugün allahın izniyle27+0 oldukkalsiyum ilacına başladın mı.tam olark hangi haftada başldın.birde dr.sana kalsiyum ilacını kalsiyumun düşük çıktığı için mi verdi yoksa iğnelerden dolayı koruyucuamaçlı mı verdi.benim kalsiyum normal değerlede o yüzden dr.vermedi.fakat iğneler kemk erimesi yapıyor deniyor doğruluk derecesini bilmiyorum galiba kalsiyum almak gerekiyor.
sevgili rapunzel,görmemiştim pardon.sen daha önce hamilelik geçirdinmi?dr olarakta sana tavsiyem pof.mustafa başbuğ dalında çok iyidir ultrasonuda müthiş .hangi dr gidiyosunki sen?bence kalmadan git.biraz yoğundur ama normal hamileliklere bakmıyor sorunlu hamileliklerleilgileniyor.hemde fakültenin dr.ama orda bakmıyormuş özel bakıyor.öptüm canım..
rapunzellcim,sende heterozigotmu homozigotmu var merak ettim.öptüm..
angelcım cok saolll...evet canım subat ayında bır hamıslık gecırdım..asılama sonrası hamıs kaldım...ama 8 haftalıkken kalp atımı durdu..kurtaj oldum..bende unv profa gıdyorum zaten..ama tedavı ıcnnn..yılmaz sahın
doguma karısmıyor genelde ınfertılıte alanına ve tup bebege bakıyor..
yıne tedavı asımasındayım...eger gebe kalırsam kendımı dr bulmama gerekeeck..banada unv.mehmet tayyar
ercıyes hastanesınde zekı yılmazı onerdıler...
ama senın dr aklımda bulunsuzn arastırayımmmŞeniz
Günaydın canım bende mthfr heterezigotum Kayseride yaşıyorum seninde kayseride yaşadığını görünce yazmak istedim ben Prof Dr Mustafa Başbuğ'a gidiyorum erciyes üni. kadın doğum bölüm başkanı ve bizim gibi gebeliklerle ilgileniyor ve bizim durumumuzda olan çok hastası var ayrıca pıhtılaşma içinde Hemotoloğa gidiyorum oda Prof Dr Ali Ünal ayrıca bide benim tiroidim var onun içinde ayrı bi prof gidiyorum oda Fayri Bayram aklında olsun diye özellikle hepsini yazdım belki bi faydası olur sormak istediklerin olursa cevaplarım öptüm canım
Günaydın nazlıcım , ecesem de sen de 21 de başlamışsınız demire...Bana niye bu kadar erken başlattı ki doktorum, aslında demir oranım tam sınırdaydı ..Çok düşük değildi..Benzin çok solgun görünüyor , demir başlayalım dedi ( ilginç bi teşhis di mi ? ) Ben de başladım...Hayırlısı bakalım...papatya süreyyacım 4. ay bitince göbek baya top oluyo:))))) kızlar yayılıyor oğlanlar top gibi çıkıyor gerçektende bakalım senin bebiş nasıl olcak:)) demire ben 22 de başladım. ilk olarak kullandığım az geldi demir ilacı yani. 11.4 çıkınca değerim hoca bana başka bir hap verdi. gyno tardyferron sanırım tam adı yazmamış olabilirim depo demir hapı bu. bende sabah kahvaltıdan önce alıyorum 1.5 saat bekliyorum ya da 1 saat öle içiyorum bende. ilk aldığımı yemeklerden sonra alıyordum pek yükselmedi demirim. bakalım bu nasıl gelecek..bu arada vitaminde devam ediyor tabi..
angelcım cok saolll...evet canım subat ayında bır hamıslık gecırdım..asılama sonrası hamıs kaldım...ama 8 haftalıkken kalp atımı durdu..kurtaj oldum..bende unv profa gıdyorum zaten..ama tedavı ıcnnn..yılmaz sahın
yıne tedavı asımasındayım...eger gebe kalırsam kendımı dr bulmama gerekeeck..banada unv.mehmet tayyar
slm canım,arkadaşımda yılmaz şahine gitti adam delirtti kızı tüp bebek yaptırttı ist.yolladı sonra ikizin biri suyu gitti diğerinide canlı iyiydi onuda doğurttu öldü halbuki bunlar bekliycekti adam bağırıp çağırmış zorla aldılar bebeği kendide hiç ilgilenmemiş.diğer dr hep bekleyin demişti ama o zorlamış.neyden dolayı aşılama oluyorsun?sen bir tane bence başbuğa git hem doğumada giriyor arkadaşımın sezaryanını yaptırdı.doğum içinde ya ertürkü yada erşat batmaz ı tavsiye ederim.ben biraz dr konusunda pimpiriğim hemen güvenemem.bende fakültede doğum yapmak istemiyorum başbuğu razı edersek özel hastanede yapmak isterim tabi hamile kalabilirsem.ertürkte çok iyidir oda çocuğu olmayanlara baya bilgilidir ama hastanesini sevmiyorum.ömürde ya orasıda eski artık ama hüma güzel erşatın orası.sen araştır gene ama bence başbuğa git derim hele aşılama olucaksan.öpüyorum müjdeli günler bizede gelsin inşallah...
mthfr1298 heterozıgot
proteın c ve s degerlerım yuksek cıktı..ama hematolg yenıden ıstedıgı ıcın yenıden kan verdım.....bu hafta gıdecem o zamn proteın degerıne gore bırsey soylecekler..
bu degerler pıhtılasmayı tetıklıyormus..hematolog dedısengözlerimebaksanab
sanada gecmıs olsun ben yazmasamda takıp edıyorum..
rabbım tez zamnda anne olmak ısteyen herkese bebeklerını verır
saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder..bır daha boyle kotu olaylar yastmasın..:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın nazlıcım , ecesem de sen de 21 de başlamışsınız demire...Bana niye bu kadar erken başlattı ki doktorum, aslında demir oranım tam sınırdaydı ..Çok düşük değildi..Benzin çok solgun görünüyor , demir başlayalım dedi ( ilginç bi teşhis di mi ? ) Ben de başladım...Hayırlısı bakalım...
Teşekkür ederim nazlıcım , sana ve oğluna çok sevgiler , gününüz güzel geçsin...Öpüyorum...
Günaydın canım bende mthfr heterezigotum Kayseride yaşıyorum seninde kayseride yaşadığını görünce yazmak istedim ben Prof Dr Mustafa Başbuğ'a gidiyorum erciyes üni. kadın doğum bölüm başkanı ve bizim gibi gebeliklerle ilgileniyor ve bizim durumumuzda olan çok hastası var ayrıca pıhtılaşma içinde Hemotoloğa gidiyorum oda Prof Dr Ali Ünal ayrıca bide benim tiroidim var onun içinde ayrı bi prof gidiyorum oda Fayri Bayram aklında olsun diye özellikle hepsini yazdım belki bi faydası olur sormak istediklerin olursa cevaplarım öptüm canım
sulalcım cok saol..demek sorunlar aynııı..hematolga ozele gıtmıyorum..unv hematoljı bolumune gıdıyorum... orda bır bayan var o ılgılendı baya..zaten bundan sonra kadın dogumcuda bıtecek ıs..onlar heterozogotu onemsız pıhtılasma olarak gorselerde..saglıklı gıden gebelıgım neden sonlşandı ban dedıklerı tek sey 2-3 kayıp yasasaydın o zamn onlem alınırdı dedıler...o yuzden bende dr arstırmöasına gırdım..sımdık tek sey yenıden hamıs olmak...o da azcık zordaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inşallah bizde burdan müjdeli haberler verebiliriz. allah kucağımıza almayı nasib etsin.bir daha allah o kürtajı kimseye yaşatmasın en büyük fobimdi onuda yaşadım.artık iyi şeyler olur inşallah rabbim herkese muradını versin...
mustafa erturku eledım dırekmen..adam sapuk gıbı
bıde hastane sartları cok kotu eskı bır hastane ve temız degıla.s
ersad batmazda olabıulır aslında..bır kere muayene olmustum evlıgın ılk bıırncı yılnda yenısın azcık daha bekle sonra gel demıstı..sengözlerimebaksanabhastane super amazemuszemus
unv.tup bebek bolumde tanıdıgım var..o yuzden herseyım yılmaz bey bılgısnde yapılıyor..bıraz ters bır adam oda bır gercek...
4 sefer asılama oldu unv.hastanesınde sorunumz sebebsız ınfertılıte denıldı ama sperm hareketımzı sınırda..2,5 yılda bır taneyı zor tuttrmustuk..
unv.dogum yapmmak ıcın zaten sevgı hastanesıne gıtmıstım ılkl gebelıgımde...oda ıste maalesf olmadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama mustafa basbbug kafama yattı..tek sorun unv.hastanesı olması
selvihancım nasılsın canım sana özelden mesaja attım hastane çantası ile ilgili aldın mı canım :))
selvihancım merhaba ben de yeni keşfedenlerdenim burayı senin geçmişini bilmiyorum canım ama ben 3 düşük yaptım ve heterozigot mutant çıktım ve hamile kalınca iğneye başlıcaz ama kemik erimesi yaptığnı hiç duymamıştım gerçekten öyle bişey var mı doktorun mu söyledi nerden duydun canım
celencim cemre nasıl oldu merak ettim.
iğneler sanırım işe yaramadı nazlım :1no2: bugun son iğnesini vurulucak ama hala koku ve renk var idrarında.persembe günü kültür vericez.eğer yine enfeksiyon cıkarsa ki inşallllaaahhh cıkmaz :Saruboceq: sondayla veya karından iğneyle idrara vbakılıcak mafoldumben ne yapsam ki bileniniz yokmu kızlaaarr mafoldumben nolur su sonda veya iğne şine gelmeden atlatalım su illeti yaaaaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?