Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar umarım herkes iyidir.beni sorarsanız bugünlerde keyfim yok 20lik dişim şişti çok ağrı yapıyor. ne yapacağım bilemiyorum bugün lütfü beyi aradım dişçiye gidip gerekiyorsa çektirebileceğimi söyledi.18+2 olduk bugün ama içim rahat değil dişciye gidip gitmemekte kararsızım.sizlere danışmak istiyorum ne yapsam ki benim gibi olup dişciye giden oldu mu aranızda? bebeğime bişey olursa diye korkuyorum. bilgisi olan paylaşabilir mi? öptüm hepinizi.

tatlım merhaba,biraz kocakarı tavsiyesi gibi olcak özür dilerim ama yararını yaşadığında iyiki yapmışım dersin........

canım belliki gebe olduun için dişçiye gidip çektirmek istemiyosun , o zaman doğum yapana kadar karanfil yağını kullanabilirsin....nasıl mı? şimdi şöle.....bir kulak papiğinin ucuna aktardan falan aldığın karanfil yağını batır ve ağrıyan 20 liğin üzerine damlat,ama diline dikkat et gelmesin biraz yakıo çünkü.......ve 5 dk.ya kadar ağrının bitişinin keyfini sür:teytey::teytey:

ama tatlım yinede dr na sor,bişi olmazda ne biliim yinede sor zararı olur mu diyea.s.

Canım bilgilerin için teşekkür ederim.Bütün testlerime baktım malesef koagulasyon yok.Neden yapmadı kı haziranda gidecem bı sorayım bakalım.Unutdu desem doktor unutmaz galiba.

canım benim dr.fakültenin değildi ama kağıda kan pıhtılaşmasına bakılsın diye test yazdı biz fakülteye gidince normal bir hemotoloğa muayene olup gösterdik ama o herşeye bakılsın gelmişken dedi bende kansızlık var bizde ok dedik böylelikle bakıldı yani o testi belkide kadın doğumcu istemedi bunlar yaptılar.sen gene dr.unla konuş yaptır için rahat eder çünkü özellikle protein s önemli demişti bana.ilaçları bu yüzden 3 ay iç vucuduna vitamin depolayalım sonra 4. ayda hamileliği düşün dedi.biraz uzun oldu ama bilgin olsun...

merhaba, bende 16+larda dişim çok ağrıyordu ve dr.umadanıştım rahatlıkla gidebileceğimi sölemişti. gittim ilk gittiğimde morfinle damağımı uyuşturup dişlerimi temizledi dişçim. ve 1 hafta sonraya gün vermişti. gittiğimde yine morfinle uyuşturuldu ve ağrıyan diş ve etrafı uyuşturulduğu için oyuldu eğer kurtarılamayıp çekilecek durum olsaydı çekimde yaptıracaktım. ama dolguyla kurtarılabileceği için dolgu yaptırıldım ve morfinledamak tamamen uyuşmuştu. bunun için sakın korkma dr. iyiolsun yeter. geçmiş olsun

selvihancım merhaba ben de yeni keşfedenlerdenim burayı senin geçmişini bilmiyorum canım ama ben 3 düşük yaptım ve heterozigot mutant çıktım ve hamile kalınca iğneye başlıcaz ama kemik erimesi yaptığnı hiç duymamıştım gerçekten öyle bişey var mı doktorun mu söyledi nerden duydun canım

angelcım cok saolll...evet canım subat ayında bır hamıslık gecırdım..asılama sonrası hamıs kaldım...ama 8 haftalıkken kalp atımı durdu..kurtaj oldum..bende unv profa gıdyorum zaten..ama tedavı ıcnnn..yılmaz sahın
doguma karısmıyor genelde ınfertılıte alanına ve tup bebege bakıyor..
yıne tedavı asımasındayım...eger gebe kalırsam kendımı dr bulmama gerekeeck..banada unv.mehmet tayyar
ercıyes hastanesınde zekı yılmazı onerdıler...
ama senın dr aklımda bulunsuzn arastırayımmmŞeniz

rapunzellcim,sende heterozigotmu homozigotmu var merak ettim.öptüm..

mthfr1298 heterozıgot
proteın c ve s degerlerım yuksek cıktı..ama hematolg yenıden ıstedıgı ıcın yenıden kan verdım.....bu hafta gıdecem o zamn proteın degerıne gore bırsey soylecekler..
bu degerler pıhtılasmayı tetıklıyormus..hematolog dedısengözlerimebaksanab

sanada gecmıs olsun ben yazmasamda takıp edıyorum..
rabbım tez zamnda anne olmak ısteyen herkese bebeklerını verır
saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder..bır daha boyle kotu olaylar yastmasın..:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın nazlıcım , ecesem de sen de 21 de başlamışsınız demire...Bana niye bu kadar erken başlattı ki doktorum, aslında demir oranım tam sınırdaydı ..Çok düşük değildi..Benzin çok solgun görünüyor , demir başlayalım dedi ( ilginç bi teşhis di mi ? ) Ben de başladım...Hayırlısı bakalım...

Teşekkür ederim nazlıcım , sana ve oğluna çok sevgiler , gününüz güzel geçsin...Öpüyorum...

inşallah bizde burdan müjdeli haberler verebiliriz. allah kucağımıza almayı nasib etsin.bir daha allah o kürtajı kimseye yaşatmasın en büyük fobimdi onuda yaşadım.artık iyi şeyler olur inşallah rabbim herkese muradını versin...

canım boşver demir iyidir:)) sınırda olduğu için vermiş olabilir. biraz yüksek olması daha iyi demişti bana da doktorum yani sınırdan yukarıya çıkarmak için vermiştir. bebek giderek daha çok harcayacak ilerki haftarda onun için sınırdan düşmesini engellesin diye vermiş sanırım. biz ne kadar yesek de demiri yeterli alamıyormuşuz ondan takviye veriliyor. sizinde gününüz güzel geçsin güzel anne öptük sizi oğluşla:sm_cool:

canım benim öncelikle geçmiş olsun.iğnelerin yan etkilerini okuduğum bir kaç bilimsel makalede görmüştüm.tabi yüzde yüz yapıyor denmiyor orda da.bizde önlem amaçlı kalsiyum alalım diyoruz.

celencim cemre nasıl oldu merak ettim.

iğneler sanırım işe yaramadı nazlım :1no2: bugun son iğnesini vurulucak ama hala koku ve renk var idrarında.persembe günü kültür vericez.eğer yine enfeksiyon cıkarsa ki inşallllaaahhh cıkmaz :Saruboceq: sondayla veya karından iğneyle idrara vbakılıcak mafoldumben ne yapsam ki bileniniz yokmu kızlaaarr mafoldumben nolur su sonda veya iğne şine gelmeden atlatalım su illeti yaaaaaa mafoldumben

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm celencim. keşke geçmiş olsun demekten başka cemreye iyi gelebilecek birşeyler yapabilsek ama bu konuda hiç bilgim yok yaslnız cemre için dua ediyorum inşallah yavrumun canını daha fazla yakmazlar inşallah gerek kalmaz sondaya falan canım çok çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin

çok geçmiş olsun celen eminim çok zordur sen onu gözünden sakınıken ona iğneler yapılıyo canını yakıyolar allahım sana sabır ve dayanma gücü versin küçük prensesimede acil şifalar versin allah yardımcınız olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…