sulalcım cok saol..demek sorunlar aynııı..hematolga ozele gıtmıyorum..unv hematoljı bolumune gıdıyorum... orda bır bayan var o ılgılendı baya..zaten bundan sonra kadın dogumcuda bıtecek ıs..onlar heterozogotu onemsız pıhtılasma olarak gorselerde..saglıklı gıden gebelıgım neden sonlşandı ban dedıklerı tek sey 2-3 kayıp yasasaydın o zamn onlem alınırdı dedıler...o yuzden bende dr arstırmöasına gırdım..sımdık tek sey yenıden hamıs olmak...o da azcık zordaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mustafa erturku eledım dırekmen..adam sapuk gıbı
bıde hastane sartları cok kotu eskı bır hastane ve temız degıla.s
ersad batmazda olabıulır aslında..bır kere muayene olmustum evlıgın ılk bıırncı yılnda yenısın azcık daha bekle sonra gel demıstı..sengözlerimebaksanabhastane super amazemuszemus
unv.tup bebek bolumde tanıdıgım var..o yuzden herseyım yılmaz bey bılgısnde yapılıyor..bıraz ters bır adam oda bır gercek...
4 sefer asılama oldu unv.hastanesınde sorunumz sebebsız ınfertılıte denıldı ama sperm hareketımzı sınırda..2,5 yılda bır taneyı zor tuttrmustuk..
unv.dogum yapmmak ıcın zaten sevgı hastanesıne gıtmıstım ılkl gebelıgımde...oda ıste maalesf olmadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama mustafa basbbug kafama yattı..tek sorun unv.hastanesı olması
haklısın.ünv.hastanesi oluşu benide korkutuyor ve orda doğum yapamam.hamile kalırsam başbuğu tanıyan dr arkadaşlar var ondan randevumu alanlar onları araya koyarak özel hastanede yapmayı planlıyorum.onun dr arkadaşının hastanesinde felan ama önce hamile kalalımda sonra bir şeyler yaparız elbet.eşin için dr lar bazı bitkiler veriyorlar bayağı iyi gelenler var denedinizmi?arkadaşıma banada hemen tutması için demişti dr keçiboynuzu ,hurma, fındık ,incir,ceviz,felan bayağıda farkediyormuş.kürlerde varmış bir dr sor bence olurya biz herşeye katlanıyoruz.sana bir şey sorcam aşılama zor mu yapılırken anastezi yapılıyormu?
selam arkadaşlar nasılsınız ben ve bebişim çok iyiyiz 9 hafta 4 günlük olmuşuz her şey yolunda bebişim iyi ayda 1 sfer kanın pıhtılaşma değerine bakılıyo kızlar benim derdim başka çok fena kaşıntı ve akıntı ve mantar oluşmuş bende doktor antibiyotik verdi ama biraz tedirginim kullansammı bilmiyorum ama bu mantar olayı çok kötü ne dersiniz kızlar kullanayımmı........:bbo:kafamçokkarıştıCADIARZU
kullan canım.aynı haftalarda bendede oldu.bana hem antibiyotik hem fitil verdi doktorum.çok korktum ama mecburdum kullanmaya..cidden cok rahatsız edici bir durum inşallah tez zamanda atlatırsın :Saruboceq:selam arkadaşlar nasılsınız ben ve bebişim çok iyiyiz 9 hafta 4 günlük olmuşuz her şey yolunda bebişim iyi ayda 1 sfer kanın pıhtılaşma değerine bakılıyo kızlar benim derdim başka çok fena kaşıntı ve akıntı ve mantar oluşmuş bende doktor antibiyotik verdi ama biraz tedirginim kullansammı bilmiyorum ama bu mantar olayı çok kötü ne dersiniz kızlar kullanayımmı........:bbo:kafamçokkarıştıCADIARZU
ooofff şencim sorma :çok üzgünüm: hala o hastalığı.2 ayı gecti :çok üzgünüm: ne surup ne iğne hiçbiri fayda etmedi kafayı yiyicem yakındır senağlamacelenimmm,
yine mi hasta cemrem yaaa!!!!! kuzum benim...inşallah en kısa zamanda iyileşir.rabbim acil şifalar versin minik kuzuya...öptüm ikinizide...
iğneler sanırım işe yaramadı nazlım :1no2: bugun son iğnesini vurulucak ama hala koku ve renk var idrarında.persembe günü kültür vericez.eğer yine enfeksiyon cıkarsa ki inşallllaaahhh cıkmaz :Saruboceq: sondayla veya karından iğneyle idrara vbakılıcak mafoldumben ne yapsam ki bileniniz yokmu kızlaaarr mafoldumben nolur su sonda veya iğne şine gelmeden atlatalım su illeti yaaaaaa mafoldumben
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun .bu durumlarda şekerli gıdaları biraz kesmek gerekiyor şeker enfeksiyonu tetikliyor.bol su içir birde kesinlikle ıslak mendil kullanma canım ben önce yıkayıp öyle kullanıyordum akşam yatmadan ve her kakasından sonra poposunu muhakkak yıkımak lazım .birde enfeksiyon devam ederse bir radyoloğa göstermek iyi olabilir böbrekleri falan değerlendirmesi açısından umarım yardımı olur tekrar geçmiş olsun
haklısın.ünv.hastanesi oluşu benide korkutuyor ve orda doğum yapamam.hamile kalırsam başbuğu tanıyan dr arkadaşlar var ondan randevumu alanlar onları araya koyarak özel hastanede yapmayı planlıyorum.onun dr arkadaşının hastanesinde felan ama önce hamile kalalımda sonra bir şeyler yaparız elbet.eşin için dr lar bazı bitkiler veriyorlar bayağı iyi gelenler var denedinizmi?arkadaşıma banada hemen tutması için demişti dr keçiboynuzu ,hurma, fındık ,incir,ceviz,felan bayağıda farkediyormuş.kürlerde varmış bir dr sor bence olurya biz herşeye katlanıyoruz.sana bir şey sorcam aşılama zor mu yapılırken anastezi yapılıyormu?
bana kalırsa asılmam zor bır ıslem degıl..10 dak.bıtıyor ıslem
kısıden kısıye degısyor baska bırını sorsan anestesız asılama yaptırma der sengözlerimebaksanab
bence anestezı almak gereksız dayanılmayack bır agrısı yokksengözlerimebaksanab
senın dedıklerını yapıyorum...azcık kılo aldık karı koca..ben hormon ılacları esım fındık fıstık derkencokacimcoook
dr ısmı aldım ıs gebe kalmaktaaaa:CüvCüv:
ben unv hastansınden korkma degılde bazı seyler duymustum amelıyattta enfeksıyon kapma gıbı ondan korktum
en kafama yatan yer hastanesınden dolayı humada ersad bey..onundan agzından laf almak zorda...cımbızla laf alırısın
ama ılk tercıhım prof olcak gıbı bır daha aynı seyyasamak ıstemıyorum...
iğneler sanırım işe yaramadı nazlım :1no2: bugun son iğnesini vurulucak ama hala koku ve renk var idrarında.persembe günü kültür vericez.eğer yine enfeksiyon cıkarsa ki inşallllaaahhh cıkmaz :Saruboceq: sondayla veya karından iğneyle idrara vbakılıcak mafoldumben ne yapsam ki bileniniz yokmu kızlaaarr mafoldumben nolur su sonda veya iğne şine gelmeden atlatalım su illeti yaaaaaa mafoldumben
selam arkadaşlar nasılsınız ben ve bebişim çok iyiyiz 9 hafta 4 günlük olmuşuz her şey yolunda bebişim iyi ayda 1 sfer kanın pıhtılaşma değerine bakılıyo kızlar benim derdim başka çok fena kaşıntı ve akıntı ve mantar oluşmuş bende doktor antibiyotik verdi ama biraz tedirginim kullansammı bilmiyorum ama bu mantar olayı çok kötü ne dersiniz kızlar kullanayımmı........:bbo:kafamçokkarıştıCADIARZU
bana kalırsa asılmam zor bır ıslem degıl..10 dak.bıtıyor ıslem
kısıden kısıye degısyor baska bırını sorsan anestesız asılama yaptırma der sengözlerimebaksanab
bence anestezı almak gereksız dayanılmayack bır agrısı yokksengözlerimebaksanab
senın dedıklerını yapıyorum...azcık kılo aldık karı koca..ben hormon ılacları esım fındık fıstık derkencokacimcoook
dr ısmı aldım ıs gebe kalmaktaaaa:CüvCüv:
ben unv hastansınden korkma degılde bazı seyler duymustum amelıyattta enfeksıyon kapma gıbı ondan korktum
en kafama yatan yer hastanesınden dolayı humada ersad bey..onundan agzından laf almak zorda...cımbızla laf alırısın
ama ılk tercıhım prof olcak gıbı bır daha aynı seyyasamak ıstemıyorum...
evet erşat konusunda haklısın birde ilk zaman bebeği pek düşünmüyor düşerse bırak düşsün diyor sağlıklı bebek durur diyor oda canımı sıktı ama sezaryanını çok övüyorlar.bende hamile kalınca başbuğa gidicem illa fakültede olucak derse başta konuşucam o zaman hem başbuğa hem erşata gidicem doğumu erşata yaptırıcam şimdiki fikrim bu.fakültede doğum yapınca genelde prof.lar girmiyor doğuma o beni korkutuyor bide enfeksiyon mutlaka kapılıyor.hele bebekler için çok sağlıklı bir ortamı yok.hakkımızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?