Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam arkadaşlar nasılsınız ben ve bebişim çok iyiyiz 9 hafta 4 günlük olmuşuz her şey yolunda bebişim iyi ayda 1 sfer kanın pıhtılaşma değerine bakılıyo kızlar benim derdim başka çok fena kaşıntı ve akıntı ve mantar oluşmuş bende doktor antibiyotik verdi ama biraz tedirginim kullansammı bilmiyorum ama bu mantar olayı çok kötü ne dersiniz kızlar kullanayımmı........:bbo:kafamçokkarıştıCADIARZU

ravzacım, geçmiş olsun canım...benim başıma hiç gelmedi ama olan arkadaşlar vardı burada mutlaka kullanmalısın canım antibiyotiğini...ilerlerse sıkıntı yaratır...ohh maşallah bebişimize de...sağlıkla büyüsün inşallah...

celenimmm,
yine mi hasta cemrem yaaa!!!!! kuzum benim...inşallah en kısa zamanda iyileşir.rabbim acil şifalar versin minik kuzuya...öptüm ikinizide...

canım geçmiş olsun dr un verdiyse kullanıcan dahada ilerlemeden ama krem veriyorlar baya iyi geliyormuş krem zararlımı bilmem.ilacın zararı olsa vermezdi heralde.bir iki dr daha sor ve ona göre kullan kurtul.sağlıklı günler...

sevgili şen ve angel 34 cvp larınız için teşekkür ederim ömrümde hiç böle bi mantar olmamıştım ilk defa oldu üstelikte gebelikte kullanayım bari saolun kızlar iyiki varsınız

kullan canım.aynı haftalarda bendede oldu.bana hem antibiyotik hem fitil verdi doktorum.çok korktum ama mecburdum kullanmaya..cidden cok rahatsız edici bir durum inşallah tez zamanda atlatırsın :Saruboceq:
celenimmm,
yine mi hasta cemrem yaaa!!!!! kuzum benim...inşallah en kısa zamanda iyileşir.rabbim acil şifalar versin minik kuzuya...öptüm ikinizide...
ooofff şencim sorma :çok üzgünüm: hala o hastalığı.2 ayı gecti :çok üzgünüm: ne surup ne iğne hiçbiri fayda etmedi kafayı yiyicem yakındır senağlama

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun .bu durumlarda şekerli gıdaları biraz kesmek gerekiyor şeker enfeksiyonu tetikliyor.bol su içir birde kesinlikle ıslak mendil kullanma canım ben önce yıkayıp öyle kullanıyordum akşam yatmadan ve her kakasından sonra poposunu muhakkak yıkımak lazım .birde enfeksiyon devam ederse bir radyoloğa göstermek iyi olabilir böbrekleri falan değerlendirmesi açısından umarım yardımı olur tekrar geçmiş olsun

cok saol emelcim.şekerli bişe vermiyorum ama buna mamlarda dahilmi ki fisfisfis hani tatlı ya o bakımdan CADIARZU ya bide poposunu yıkamaya korkuyorum acaba hepten üşütürmüyüm die :çok üzgünüm: radyolog gecen hafta baktı böbreklerineçbaya detaylı incelediler 2 doktor.bahsettiğin bu mu ki?

evet detaylı incelemede birşey çıkmadıysa korkma inşallah çabuk atlatırsınız ama bence bolbol popoyu yıka çünkü ençok ondan oluyor birde ıslak mendilden aslında yıkayınca üşütmez daha doğrusu bence üşütmekten idrar yolları olmaz benim kızımda çok olurdu ıslak mendili bıraktım bıcak gibi kesildi bol bol sağlık diliyorum kızına ve sana

celen 35 özelden attığın mesajı şimdi gördüm beni çok mutlu ettin söylediklerin işallah hepimiz içinde olur saol arkadaşım iyiki varsın vereliniortakalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

celencim inşallah başka birşeye gerek kalmadan geçer cemrenin rahatsızlığı. çok geçmiş olsun canım dualarımız sizinle.

Celenciğim çok geçmiş olsun umarım iğneyle düzelir. Allah yardımcınız olsun, cemre en kısa zamanda düzelsin. a.s.

Ravza1818 merhaba

Geçmiş olsun canım. Bendede enfeksiyon var yani sistit oldum bu da çok kötü bir durum. Hamile olduğumu bilmeden doktora gittim ve muayene esnasında polip olduğu görüldü, bilmeden polipi aldılar ve ben enfeksiyon kapmışım. Tabi antibiyotik kullanıyorum, dayanamadım acısına başka çare olmadığı için daha 4 haftada antibiyotiğe başlamış oldum canım. Antibiyotik almazsak daha kötü sonuçlar doğurur dedi doktor, zaten ben çok kötü olduğum için çarem yoktu. 4 gündür alıyorum antibiyotik + sistik için bir ilaç daha. Ben 3 doktora sordum canım. Bir şey olmaz dediler ama biliyorsun doktorlar çok rahat. Benim de içim hiç rahat değil suratım asık bir şekilde dolaşıyorum. Allah yardımcımız olsun.

günaydın kızlarr...
Celencim çok çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atatırsınız ...

bende bugün kontrole gidicem,ayrıntılı ultrasonda bebeğime bakılıcak.. inşallah iyi haberlerini alırım.. bakalım.

hepinizi öpüyorum...

ravzacım canım geçmiş olsun ben iyi bilirim o illeti. bende hamile kalmadan önce olmuştum.fitil ilaç falan kullandım geçmişti ancak hamileliğimin 13. haftasında tekrarladı lütfü beye gittiğimde söyledim. fakat en az 4 aylık olmadan bişey veremeyeceğini söyledi. yani ben ilaç falan kullanmadım. canım iç çamaşırını hergün hatta günde iki kere değiştir, yüksek derecede yıka, yüksek ısıda ütüle ütülemeden giyme sakın, genital bölgeni sürekli kuru tut ve bol su iç bunlar gerçekten iyi geliyor. tekrar geçmiş olsun. bu arada maşallah kocaman olmuşsunuz allahım esirgesin sizi öptüm canım bye

CELENİM canım benim çok geçmiş olsun hala düzelmemiş minik cemrecik.oy oy kıyamam ben ona.canım benim allah en kısa zamanda acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…