Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar bişey sorucam , ben karnımda kaşıntılar hissetmeye başladım...Zaman zaman da hafif hafif ağrılar oluyor...Sanırım karnım büyümeye başladığı için oluyor...Sizde de öyle olmuş muydu ? Allahıma şükürler olsun diyorum , hiçbir şikayetim yok , yeter ki büyüsün...Bu arada sanırım artık çatlak kremi , yağı gibi bişeylere başlamak lazım...Kıdemli hamile arkadaşlara soruyorum , çatlak önleyici kullandığınız bişeyler var mı ? Memnun kaldığınız ürünleri yazar mısınız ? Çünkü çok fazla seçenek var , karar veremiyorum...Teşekkür ederim şimdiden ...a.s.Öpüyorum hepinizi...

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var 5+4 günlük hamileyim 3 kez bebeğimi kaybettim 5+2 de doktor kesenin sınırlarının düzgün olmadığını yuvarlak olmadığını söyledi kanamam da var doopler istedi dooplerde kan akımı görünmedi kan akımı bu kadar küçük bebekte görünürmü ki?cumartesi tekrar doopler çekilecek lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin

Canım inan bilgim yok bu konuda.
Sana iyi dilekler dilemekten başka bir şey diyemiyorum.
ınşallah sorun her ne ise aşılır ve hamileliğin sağlıkla devam eder güzelim.

canım ya stres yapma daha çok küçük yani belli olmayabilir banada dış gebelik demişti dr un biri normal hamilelikmiş meğerse.kanamana bişi vermedimi?kanama düşük tehlikesidir onuda ilaçla durdururlar.kan testi yaptır eğer değerin yükseliyorsa yaşıyordur ultrasonda göremediklerinde dr lar böyle anlıyorlar.inşallah sağlıkla muradına erersin

Merhaba Papatyasüreyya,ben hamileliğimde lierac kullanmıştım(kardeşimde kullanmıştı).İkimizdede çatlak oluşmadı.Bence iyi bir krem,deneyebilirsin...(Bu arada kardeşim 90 kiloya kadar çıkmıştı , buna rağmen çatlağı hiç yok )Hamilelik boyunca bol su içmekte yararlı bildiğim kadarıyla...öptüm canım...

Teşekkür ederim melekcim , şimdi bebeğin var mı ?

ArkadaŞlar sonuÇlarım ÇıkmıŞ yarın almaya gİdİyorum nelere dİkkat etmelİyİm sİzce benİm bu İlk tahlİlİm

cnm ilk tahlilin olduğu için pek bişey anlamayabilirsin ama kan pıhtılaşması değerlerine bakıcan varsa heteromu homozigotmu ona bakıcan bide protein değerleri önemli inşallah iyi çıkar sağlıklı günler

ArkadaŞlar sonuÇlarım ÇıkmıŞ yarın almaya gİdİyorum nelere dİkkat etmelİyİm sİzce benİm bu İlk tahlİlİm

gülaycım sonuçların çıksın ona göre hareket edersin yarın sonuçları bize yazarsın biz de bilgimiz dahilinde deneyimlerimizi söyleriz..inş.önemli bişey çıkmaz sen kalbini ferah tut

kızlar uyku tutmadı inşallah iyi çıkar sonuçlar yarın eve döner dönmez size yazacagım sonuçları beni bilgilendirin sizlere güveniyorum allahım hepinize gönnünüzdekini versin benide ayırmasın

Celencim geçmiş olsun bitanem maydanoz suyu işe yarıyor yani bende hep yarar istersen kaynat su yerine bol bol içir oda baya temizliyor bilgin olsun diye söyledim canım tekrar tekrar geçmiş olsun:)

Angel canım ben ilk önce Ercan AYGEN'e gitmiştim o sadece tüp bebekle ilgileniyormuş benimle pek ilgilenmedi oda baya iyi bu konuda diye biliyorum ama oda pıhtılaşmanın adını bile duymak istemiyor Mustafa BAŞBUĞ'a gelince çok şeker ve tatlı bir adam çok sakin ve açıklayıcı ama aşılama ve vs konularda nasıl bilmiyorum ayrıca doğum konusunda sen hangi hastanede istersen yaptırıyor hiç sorun yok yani onun için bilgin olsun diye yazdım canım öpüyorum seni

merhaba melek arkadaşım
gerçekten de ikiz bebek çok istiyorum allah söyletti galiba.benim son düşüğüm ikizdi.inşallah ikiz sağlıklı bebişlerim olur.allah sana da gönlüne göre versin canım....kaydirigubbakcemile

sülalci çok sağol canım içim öyle rahatladıki istediğim hastenede yapması süper.zaten aşılamada tüp bebekte bana yapmıyorlar hamile kalabiliyorsun gerek yok diye kan pıhtılaşmasında gitmiştim çok sevdim başbuğ u.niye pıhtılaşmanın adını duymak istemiyor anlamadım.ama beni çok rahatlattın sağol çok öpüyorum..

şencim sana birşey soracatım ya da diğer doğum yapan arkadaşlar sizden de yardım alabilirm. bende açık renkli yani beyaza yakın, kokusuz akıntı var, su gibi değil ama sümükümsü deneir ya işte öyle sanki son haftalarda arttı. normal mi acaba...

Papatyassüreyya ; canım ilk haftalarda göbeğim büyümeye başladığında bendede kaşınmalar oluyordu, ben badem yapı kullandım bir süre..doktorumda badem yağı iyidir ama istersen kremde öneririm dedi...
Lierac adında bir krem verdi..şimdi onu kullanıyorum bakalım sonuç nasıl olacak..
su konusundada evet dikkat etmelisin içebildiğin kadar iç...

canım sonuçların bir ıksın ona göre hareket edersin.. umarım temiz çıkar..

eser izmir, funda, sido nerdesiniz......

evet yaaa nerde bunlarrr

herkese günaydın bu arada ...
dün öğleden sonra kontrolümüz vardı,detaylı inceleme yaptı doktorum..bebeğin tüm iç organlarına fiziksel yapısına baktı ve herşey çok iyi dedi...ultrason görüntüsünü de dvdye kaydetti,bundan sonraki kontrollerde de üstüne kayıt yapacak..ayy dün görünce nasılda özledim bebeğimi ellerini parmaklarını çok güzel bişey yaa..

allahım herkese nasip etsin

Teşekkür ederim melekcim , şimdi bebeğin var mı ?
Canım malesef ben ilk bebeğimi 37+5 te kaybettim Bu ayın 15 inde 3 ay olacak.Bende Lütfü beye gidiyorum artık...Benim mthfr677t heterozigot diğer değerler normal.Lütfü Bey pıhtılaşmadan dolayı olmamıştır,sana 2. hamileliğinde asprin yeter dedi ama hayırlısı inşaallah...Bebeğimi sezaryanla aldıkları için beklemem gerek biraz.Allah hepinizin bebeklerinizi kucağınızıa almayı nasip eder inşaallah.Çok zor arkadaşım çook zor,hiç aklımdan çıkaramıyorum...İnşaallah burdaki herkes çoook çoook mutlu olurlar...Dua etmekten ve herşeye rağmen şükretmekten başka birşey gelmiyor elimizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…