Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var 5+4 günlük hamileyim 3 kez bebeğimi kaybettim 5+2 de doktor kesenin sınırlarının düzgün olmadığını yuvarlak olmadığını söyledi kanamam da var doopler istedi dooplerde kan akımı görünmedi kan akımı bu kadar küçük bebekte görünürmü ki?cumartesi tekrar doopler çekilecek lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin
Kızlar bişey sorucam , ben karnımda kaşıntılar hissetmeye başladım...Zaman zaman da hafif hafif ağrılar oluyor...Sanırım karnım büyümeye başladığı için oluyor...Sizde de öyle olmuş muydu ? Allahıma şükürler olsun diyorum , hiçbir şikayetim yok , yeter ki büyüsün...Bu arada sanırım artık çatlak kremi , yağı gibi bişeylere başlamak lazım...Kıdemli hamile arkadaşlara soruyorum , çatlak önleyici kullandığınız bişeyler var mı ? Memnun kaldığınız ürünleri yazar mısınız ? Çünkü çok fazla seçenek var , karar veremiyorum...Teşekkür ederim şimdiden ...a.s.Öpüyorum hepinizi...
Teşekkür ederim melekcim , şimdi bebeğin var mı ?Merhaba Papatyasüreyya,ben hamileliğimde lierac kullanmıştım(kardeşimde kullanmıştı).İkimizdede çatlak oluşmadı.Bence iyi bir krem,deneyebilirsin...(Bu arada kardeşim 90 kiloya kadar çıkmıştı , buna rağmen çatlağı hiç yok )Hamilelik boyunca bol su içmekte yararlı bildiğim kadarıyla...öptüm canım...
ArkadaŞlar sonuÇlarım ÇıkmıŞ yarın almaya gİdİyorum nelere dİkkat etmelİyİm sİzce benİm bu İlk tahlİlİm
ArkadaŞlar sonuÇlarım ÇıkmıŞ yarın almaya gİdİyorum nelere dİkkat etmelİyİm sİzce benİm bu İlk tahlİlİm
Merhaba angel 34,çok teşekkürler...İnşaallah hepimize mutlu günlerde gelecek...
Umut _sevgim,seninde 4 meleğin varmış,Allah sanada sabır versin canım...En yakın zamanda sanada sağlıklı bebişler diliyorum...
Merhaba shadowe,seninde başın sağolsun canım...sanada en kısa zamanda ikiz bebekler diliyorum inşaallah ( içimden gelli valla )
Angel canım ben ilk önce Ercan AYGEN'e gitmiştim o sadece tüp bebekle ilgileniyormuş benimle pek ilgilenmedi oda baya iyi bu konuda diye biliyorum ama oda pıhtılaşmanın adını bile duymak istemiyor Mustafa BAŞBUĞ'a gelince çok şeker ve tatlı bir adam çok sakin ve açıklayıcı ama aşılama ve vs konularda nasıl bilmiyorum ayrıca doğum konusunda sen hangi hastanede istersen yaptırıyor hiç sorun yok yani onun için bilgin olsun diye yazdım canım öpüyorum seni
Merhaba Papatyasüreyya,ben hamileliğimde lierac kullanmıştım(kardeşimde kullanmıştı).İkimizdede çatlak oluşmadı.Bence iyi bir krem,deneyebilirsin...(Bu arada kardeşim 90 kiloya kadar çıkmıştı , buna rağmen çatlağı hiç yok )Hamilelik boyunca bol su içmekte yararlı bildiğim kadarıyla...öptüm canım...
eser izmir, funda, sido nerdesiniz......
Canım malesef ben ilk bebeğimi 37+5 te kaybettimTeşekkür ederim melekcim , şimdi bebeğin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?