Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba meryemmeryem:)

ınşallah böyle mutluluk dolu haberler verirsin hep canım.
Ne güzel bebeğini görmüşsün, yakında da kucağına alacaksın :)
ınşallah kolayca geçer tüm hamileliğin ve doğumun canım, iyi bak kendine:)

saol canım benim inşallah...

allah tüm hamile arkadaşlarımıza sağlıklı doğumlar
doğum yapanlara sağlıklı keyifli günler
bebek bekleyenlerede en kısa zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

arkadaşlar bendede kanda pıhtılaşma var 2 bebegimide kaybettim.doktor kanda pıhtılaşmanın haricinde eşimle benden kromozon analizi istedi ve sonucum dun çıktı çok şükür ikimizinde temiz eger onda bişey cıksaydı tüp bebek uygulanacaktı.arkadaşlar buraya çok ugramıyorsunuz sizlerle sohbet edip güçlenmek istiyorum birbirimize destek olalım..

öncelikle geçmiş olsun canım,en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende..güçlü olacaksın canım sağlıklı güçlü ol ki bebeğin sağlıcakla gelsin sana .. bizler burada hepimiz çok şeyler yaşadık çok acılar üzüntüler..ama bak teker teker hamile kalıyor doğumlar yapıyor...
bak ne güzel tahliliniz temiz çıkmış umarım çok bekletmeden gelir bebişin..

meryemcim canım cok sagol şimdi bende bekliyecem küçük bi yaram var onu dondurcam şimdi onun tasası var..bu arada coraspirin folik asit multi vitamin çinko kullanıyorum ..sizleride tanımak istiyorum

meryemcim canım cok sagol şimdi bende bekliyecem küçük bi yaram var onu dondurcam şimdi onun tasası var..bu arada coraspirin folik asit multi vitamin çinko kullanıyorum ..sizleride tanımak istiyorum

anlıyorum canım seni hemencecik atlatırsın yara sorununu umarım..

ben doğal şekilde hamile kaldım ve 6 haftalıkken düşük yaptım,kan pıhtılaşması çıktı bende.. doktorum folis plus ve bebe aspirini verdi o zaman hamile kalana kadar günde 1 tane iç dedi..
düşük olayından 5 ay sonra yine hamile kaldım hamile kalınca hemen aspirini bıraktırdı doktorum iğneye başladım (clexane 0,4 lük günde 1 tane)
çok şükür şuana kadar hiç sorun yaşamadım ve şuna 22+1 haftalık hamileyim ve her kontrolümdede doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyor..inaşllah böyle devam eder de sağlıcakla kucağıma alırım bebeğimi...
bebeğimi kaybetmek kelimelerle anlşatabileceğim bişey değil,ama tekrar hamile kalınca o günleri şuan hiç üzülerek anmıyorum inanki..
benim hikayem kısaca böyle canım..
seni aramızda görmek ve tanımak güzel memnun oldum canım

çok güzel ya ...meryemcim inç tamaına erer canım..benimde ilk bebeigim boş gebelikten kürtaj oldum ..2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım o da 7 haftalıkken düştü ..sonradad kanda pıhtılaşma çıktı...yanlız siz bebe aspirinikullanmışsınız bana doktor cor aspirin verdi allahım zaten onu gündüzleri içemiyorum yatarken içiyorum onu içinde bi tuaf oluyorum vucudumda bi halsizlik bi tuaflık niye bana bebe aspirii vermediki

Canım , daha önce yazmıştın ama hatırlayamadım , sormuş oldum , kusura bakma gene üzdüysem seni...İlk yazdığında da çok kötü olmuştum , mesajını tamamını okuyamamıştım...Allah sabır versin canım , başka acı göstermesin...En kısa zamanda bebeğine kavuşarak tüm üzüntülerini geride bırakırsın inşallah ...Çok sevgiler...

canım birçok arkadaşta coraspin kullandı doktorlarımız herkesin bünyesine durumuna göre veriyordur sanırım..

UMUTcuğum ŞEN arkadaşımızın geçmişine bakarsan görürsün
o da iğne kullanarak doğum yaptı.bana da ümit oldu
ama ben henüz düşünmüyorum .yani bu durumda olup bebeğini kucağına alanlar var.herşey nasip.inşallah bizde alırız kucağımıza babişlerimizi.

GÜLAY cığım sadece koldan bilindik bir kan alıyorlar.ondan pıhtılaşma varmı diye inceliyorlar.benden iki kere aldılar hem normal kan testi hem de kan sayımı ama ikisine de koldan bir miktar kan alarak baktılar.inşallah sonuçların iyi çıkar

nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:

çok sevindim arkadaşım bebeğin hayırlı uğurlu olsun.allah size bağışlasın.

geçmiş olsun canım ya inan çok üzüldüm benim de 3 kere başımdan geçti.allah acil şifalar versin.inşallah bir daha böyle acılar yaşatmasın.

geçmiş olsun canım ya inan çok üzüldüm benim de 3 kere başımdan geçti.allah acil şifalar versin.inşallah bir daha böyle acılar yaşatmasın.senağlama

bebeğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.allah acısını göstermesin duaları için sağol inşallah ben de birgün bu müjdeyi sizlere veririm
a.s.

Canım sen bana hatırlatmadın merak etme,benim hep aklımda zaten...Amin canım,inşaallah Allah başka acı göstermez...öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…