Merhaba meryemmeryem:)
İnşallah böyle mutluluk dolu haberler verirsin hep canım.
Ne güzel bebeğini görmüşsün, yakında da kucağına alacaksın :)
İnşallah kolayca geçer tüm hamileliğin ve doğumun canım, iyi bak kendine:)
kızlar uyku tutmadı inşallah iyi çıkar sonuçlar yarın eve döner dönmez size yazacagım sonuçları beni bilgilendirin sizlere güveniyorum allahım hepinize gönnünüzdekini versin benide ayırmasın
arkadaşlar bendede kanda pıhtılaşma var 2 bebegimide kaybettim.doktor kanda pıhtılaşmanın haricinde eşimle benden kromozon analizi istedi ve sonucum dun çıktı çok şükür ikimizinde temiz eger onda bişey cıksaydı tüp bebek uygulanacaktı.arkadaşlar buraya çok ugramıyorsunuz sizlerle sohbet edip güçlenmek istiyorum birbirimize destek olalım..
meryemcim canım cok sagol şimdi bende bekliyecem küçük bi yaram var onu dondurcam şimdi onun tasası var..bu arada coraspirin folik asit multi vitamin çinko kullanıyorum ..sizleride tanımak istiyorum
kızlar şu an igne vurulupta hamileligi iyi olan var mı aramızda..
Canım , daha önce yazmıştın ama hatırlayamadım , sormuş oldum , kusura bakma gene üzdüysem seni...İlk yazdığında da çok kötü olmuştum , mesajını tamamını okuyamamıştım...Allah sabır versin canım , başka acı göstermesin...En kısa zamanda bebeğine kavuşarak tüm üzüntülerini geride bırakırsın inşallah ...Çok sevgiler...Canım malesef ben ilk bebeğimi 37+5 te kaybettimBu ayın 15 inde 3 ay olacak.Bende Lütfü beye gidiyorum artık...Benim mthfr677t heterozigot diğer değerler normal.Lütfü Bey pıhtılaşmadan dolayı olmamıştır,sana 2. hamileliğinde asprin yeter dedi ama hayırlısı inşaallah...Bebeğimi sezaryanla aldıkları için beklemem gerek biraz.Allah hepinizin bebeklerinizi kucağınızıa almayı nasip eder inşaallah.Çok zor arkadaşım çook zor,hiç aklımdan çıkaramıyorum...İnşaallah burdaki herkes çoook çoook mutlu olurlar...Dua etmekten ve herşeye rağmen şükretmekten başka birşey gelmiyor elimizden...
çok güzel ya ...meryemcim inç tamaına erer canım..benimde ilk bebeigim boş gebelikten kürtaj oldum ..2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım o da 7 haftalıkken düştü ..sonradad kanda pıhtılaşma çıktı...yanlız siz bebe aspirinikullanmışsınız bana doktor cor aspirin verdi allahım zaten onu gündüzleri içemiyorum yatarken içiyorum onu içinde bi tuaf oluyorum vucudumda bi halsizlik bi tuaflık niye bana bebe aspirii vermediki
Kızlar yarın kan verecegım ama bukadar basıtmı bu kan pırtılasmasını tahlılını yaptırmak ben anlamadım doktora anlattım dÜŞÜklerİmİ yarın gel kan ver dedİ acaba baŞka bır tahlılmİ İstedİ
nihayet kizlar ben ve oglum 19 mayis 9.45 te kavustuk ama eve sali gunu geldik o yuzden yazamadim sizlere cok zor sartlarla canim oglum AZAD ima kavustuk darisi tum gebelerin basina olsun insallah hepinizi cok opuyorum :1hug:
Merhabab kızlar ne yazıkki 1hafta önce bu hastalık yüzünden 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajla bebeğimi aldılar benden. Hastalığım bilindiği halde hiç bir doktor iğne verme gereği duymadı şuan canım çok yanıyor allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
Merhabab kızlar ne yazıkki 1hafta önce bu hastalık yüzünden 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajla bebeğimi aldılar benden. Hastalığım bilindiği halde hiç bir doktor iğne verme gereği duymadı şuan canım çok yanıyor allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı
merhaba kızlaaar..
epeydir bu topiğe uğrayamıyordum ama çok şkr ki güzel haberlerle geldim...
Beni tanıyanlar bilir pıhtılaşma problemi vardı bende de ve 2 tane bebişimi bu nedenle kaybetmiştim..Ama sonunda bende bebişime kavuştumm..
8 mayıs günü Ali Eren oğluşum dünyaya geldi
Bu problemden muzdarip arkadaşlara umut olurum inş..Allahımın izniyle iğne ve coraspin vesilesiyle sonunda kucağıma aldım bebişimi..
Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına ..hepinize dua ettim doğum sırasında..
İnş hepinizin yüzü sonunda gülsün...sabırlı ve umutlu olun kızlaarr..
Canım , daha önce yazmıştın ama hatırlayamadım , sormuş oldum , kusura bakma gene üzdüysem seni...İlk yazdığında da çok kötü olmuştum , mesajını tamamını okuyamamıştım...Allah sabır versin canım , başka acı göstermesin...En kısa zamanda bebeğine kavuşarak tüm üzüntülerini geride bırakırsın inşallah ...Çok sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?