KIZLAR çok kötüydüm ancak kendimi topluyorum işyerinde fikir uyuşmazlığı yaşadık diye müdürlerden biri ile kavga ettik. neden böle davrandığınızı biliyorum ama yaptığınız yanlış deyince kalkıp daha fazla bağırmaz mı sinirlerime hakim olamadım en sonunda ağlamaya başladım. bu arada burnum kanadı hemen dr.umu aradım ve kendimi üzmemem gerektiğini pazartesi hastaneye gitmem gerektiğini söledi. rapor verecekmiş bu kadar stres yaşamamalıymışız. özellikle bizim gibi kanda pıhtılaşma olanlar :) hala ağlıyorum kendimi tuıtamıyorum böle yoz kafalı insanlarada akıl erdiremiyorummmm
ben 3 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması çıktı.sonuncu da tedavi oluyordum ama gebe kaldıktan sonra başladı doktor öncesinde birşey vermedi
şu anda bebek yok ama yavaş yavaş tedaviye başlamak ve gebe kalmak istiyorum
aslında ege üniversitesini düşünüyorum testler için ama sonrasında iyi bir doktor ve hematolog yardımı almak istiyorum
protein .c.aktivitesi 83 protein.s.aktivitesi 35 homocysteine 7.2
canım benim test sonuçlarımda kendi değerlerimin yanında olması gereken değer aralıkları da yazılıydı.
Seninkin de böyle bir bilgi yok mu?
Ama testlerim de yanımda olmadığından yanıtlayamıyorum..
Inşallah normaldir değerlerin..doktorun bir şey demedi mi sonuçlar için?
O zaman normal çıkmış sonuçların canım, ama tabii en iyi yorumu doktorun yapacaktır.
kızlar benımde erken dönem 4 düsügüm var tüp bebek yaptırdım bugün transferden sonra 2, günüm benım de pıhtılasma test sonuclarım mthfr 1298 mthfr 677 heterozıgot dıger testler normal dr, sadece coraspın verdı sızce ne yapmalıyım bu bebegım de tutup düserse çok korkuyorum sadece coraspın yeterlı mı yoksa ıgne sart mı bır de dozunu nasıl ayarlıyor dr, ve hamılelık olustuktan sonra mı önce mı baslanması lazım ıgnelerın
NAZLI kardeş
sen izmirden mişsin galiba.hangi doktora gidiyorsun.bana önerebileceğin biri var mı canım
ayrıca ESERİZMİR RAVZA sizlerde bu civardasınız.lütfen iyi bir hematolog ve doğum doktoru arıyorum
kızlar benımde erken dönem 4 düsügüm var tüp bebek yaptırdım bugün transferden sonra 2, günüm benım de pıhtılasma test sonuclarım mthfr 1298 mthfr 677 heterozıgot dıger testler normal dr, sadece coraspın verdı sızce ne yapmalıyım bu bebegım de tutup düserse çok korkuyorum sadece coraspın yeterlı mı yoksa ıgne sart mı bır de dozunu nasıl ayarlıyor dr, ve hamılelık olustuktan sonra mı önce mı baslanması lazım ıgnelerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?