Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kendini üzme canım stres çok kötü.mümkünse böyle ortamlarda bulunma bebeğe zara gelebilir.kendine dikkat et.:CüvCüv:

NAZLI kardeş
sen izmirden mişsin galiba.hangi doktora gidiyorsun.bana önerebileceğin biri var mı canım
ayrıca ESERıZMıR RAVZA sizlerde bu civardasınız.lütfen iyi bir hematolog ve doğum doktoru arıyorum

ben 3 tane düşük yaptım kan pıhtılaşması çıktı.sonuncu da tedavi oluyordum ama gebe kaldıktan sonra başladı doktor öncesinde birşey vermedi
şu anda bebek yok ama yavaş yavaş tedaviye başlamak ve gebe kalmak istiyorum
aslında ege üniversitesini düşünüyorum testler için ama sonrasında iyi bir doktor ve hematolog yardımı almak istiyorum

ben başka şehirden taşındım bu yüzden hangi doktor iyidir bilmiyorum manisa veya izmir farketmez.yardımcı olursanız sevinirim

merhaba shadowe kan pıhtılaşması çıktıktan sonra mı tedavi uygulandı nasıl bir tedaviydi
bende ege ünv gidiyorum pıhtılaşma testleri ve kromozom testleri için infertilite bölümünde tedavi görüyorum şu an da bütün testlerim çıkmış durumda sadece kan pıhtılaşma testinde bir sorun çıkmış tekrar yapılıyor inş önemli bir sorun çıkmaz ondada bu hafta belkide önümüzdeki hafta alırım inş onunda sonucunu
ben orda herhangi bir dra gitmiyorum yani ama bende düşünüyorum hele sonucum bir çıksın ona göre kafama yatan bir dra gidicem eğer bir dr bulursam sanada bilgi veririm canım

Canım benim test sonuçlarımda kendi değerlerimin yanında olması gereken değer aralıkları da yazılıydı.
Seninkin de böyle bir bilgi yok mu?
Ama testlerim de yanımda olmadığından yanıtlayamıyorum..
ınşallah normaldir değerlerin..Doktorun bir şey demedi mi sonuçlar için?

protein .c.aktivitesi 83 protein.s.aktivitesi 35 homocysteine 7.2

canım diğer arkadaşlar anlar belki ama benim tahlillerimde bir sürü sayfalarca değerler ve sonuçları vardı ama kan pıhtılaşması diye işaretlemişti doktorum o bölümde yanlış hatırlamıyorsam ;
moleküler test sonuçları ve altta da
mthfr gibi değerlerin karşısında heterozigot yazıyordu bende 3 değer karşısında
doktorum işte bu dedi ve kan pıh. var demişti..

yani bildiğim kadarıyla heterozigot veya homozigot gibi sonuçlar yazdığında kan pıh. deniliyor..

ben böyle tahmin ediyorum, yanılıyor da olabilirim.. diğer arkadaşlar da bilgilerini yazacaktır ..

canım doktoruna gösterme şansın olmadımı ..en iyisini o bilecektir..

Son düzenleme:

ben yandakı deyerlerle karşılaştırdıgım zaman sınırların içindeyım

kızlar benımde erken dönem 4 düsügüm var tüp bebek yaptırdım bugün transferden sonra 2, günüm benım de pıhtılasma test sonuclarım mthfr 1298 mthfr 677 heterozıgot dıger testler normal dr, sadece coraspın verdı sızce ne yapmalıyım bu bebegım de tutup düserse çok korkuyorum sadece coraspın yeterlı mı yoksa ıgne sart mı bır de dozunu nasıl ayarlıyor dr, ve hamılelık olustuktan sonra mı önce mı baslanması lazım ıgnelerın

canım bence iğne şart sen doktorunu zorla bence bu konuda çünkü sadece 1 değeri heterezigot olupta 5 6 düşük yapan arkadaşlar var aramızda bide tüp bebek yaptırmışsın hayırlı olsun ama riske atma bence kesinlikle iğne iste.

slm shadowe canım bende manisaya geleli 10 ay oldu bende yeniyim ben manisanın ilçesindeyim manisa merkez değilim ama manisadada çok araştırdım iyi bi doktor bulamadım ben buraya gelmeden önce pek çok şehirde tahlillerimi doktor ve ayrıyeten prof. lara göstermiştim bu yüzden burdaki doktorum onların izinde gidiyo sana tavsiyem manisada oyalanma üniversite hastanelerine git ya celal bayar yada izmir ege oralarda prof. larla görüşürsen burdaki doktorlar takibini yapar canım ben bu şekilde yaptım yoksa inanki çok zor oluyo doktorlar çok fazla ilgilenmiyo her doktorda bizim gibi hastaları kabul etmiyo burda 2 doktor bana ben senin derdine derman olamam dedi o yüzden sen direk üniversite hastenelerine gideceksin yoksa çok yıpranırsın bu doktorların elinde allah yardımcın olsun

hayırlı olur işallah arkadaşım ama kesinlikle iğne kullan benim değerim sadece mthfr 677 heterozigot .. 4. cü bebeğimde doktor bana asprin yeter dedi ama yetmedi bebeğimi 24. cü haftada kaybettim sen doktorunu zorla hatta fazlasıyla ısrar et iğnesiz gebelik belli bi zaman sonra gene bitiyo benim öle oldu şu an ben 10 haftalık hamileyim hem asprin hemde iğne kullanıyorum her şey yolunda çok şükür bu yüzden canım iğne konusunu ısrarla doktoruna söle üstelik tüp bebek yaptırmışsın bebeğini riske atma iyi düşün bence kesinlikle iğne kullan diyenlerdenim

canım benim de mthfr 677 heterozigottu. 5.haftamdan itibaren coraspin ve iğneye başladım doğumdan 10 gün önce bıraktım. çok şükür 15 gün önce kızıma kavuştum. belki doktorun hamileliğin kesinleşince iğneye başlayacaktır. inşallah hamilesindir.

merhaba hunger86 ben de heterozigot um malesef benim de 1 ölü doğum 1 dış gebelik 1 düşügüm var...senin önceki düşükler tedavi miydi...ben ilk ölü dogumumdan beri folic plus nerox b ve coraspirin kullanıyorum senin dr bişey söylemedi mi transferden önce..canım bildiğim kadarıyla iğnelere hamile kalır kalmaz kilona göre doz ayarlanıp başlanıyor...ama en iyi kararı dr.un verir inş güzel haberlerini alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…