Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadslar merhaba yazdıklarımdan bazı arkadslar bılırler..
mthfr1298 heterozgottum...
poteın c ve s degerlımde dusk cıkmıstı..
ama sımdı yenı cıkan sonuclarda proteın c ve s degerım normal cıktı..
hamtoljı dr san hıc bırseyey gerek yok dedı...ıkıncı ve ucuncu gebelıgınmde boyle bır sorun yasarsın onlem alırız dedıler...:mymeka::mymeka:
kadın dogum uzmanlarımı gerek gorurse sulandırıcı ıgneler verıyorlar..ben aynı seyı yasamak zoorundamı kalcam denem yanılma yoluylaaa..
umarım kadın dogumcum duzgun bırsey soyler..off yaaa
napcamı bılemedım dıger gebelıklerımde boyle sonlanırsaa..
zaten hemn hamıle kalamıyorum :CüvCüv:
hematolga sınır oldum..aspırıne bıle gerek yok dedı:uhm::uhm:

cnm hemen paniklenme onlar öyle gerek görüyosa öyledir heralde 1 düsük yapmısın normal görünüyosa sonclar iğneyede hapada gerek yoktur ozaman ilk düsükler genelde normal görünüyo herzaman illa 2 . ve3.yede bise olcak diye bise yok bizimisler deneme yanılmayada kalıyo bazen ama senin bize göre suan için avantajın tek düsük olması insallah birdahada birsey olmaz 2 ve 3 .düsük olmusolsaydı daha cok korkuluyo içini ferah tut insallah birsey olmaz birdaha önce Allaha sonrada doktorlara güvenmekten baska sansımız yok artık

ayrıca bende kayseriliyim burda daha soncları alıpda doktora götürümedim bir türlü halen birkacı cıkmadı makina bozkmus kayseriye gelnce orda iyi bir doktora gitmek istiyorm ama kime gideyim bilmiyorm tek doktorlada kalmak istemiyorm bunda

slm nisaacım,kayseriye gelince kesinlikle,mustafa başbuğ a git.dalında en uzman o ve çok ilgili bir dr dur.ben çok sevdim.arkadaşlarımdanda giden çok hep memnunlar.benim sana tavsiyem gitmendir.

rapunzellcim hiç canını sıkma canım sen başbuğa git o ne derse ona göre devam edersin ha sana şunu da diyim başbuğ hangi hastanede dersen doğumu orda yapıyormuş. ben çok sevindim.hiç stres yapma ne güzel proteinlerin iyi çıkmış kan akışınıda sürekli takip ettirirsin ona göre müdahele edilir iğne yada ilaçlarla.mutlu günler

canım öncelikle geçmiş olsun.. bende bir kez düşük yapmıştım.. benim doktorum tüm tahlillerimi yaptırıp kan pıh. teşhisi koydu ve direk bebe aspirine başlattı hamile kalıncada iğneye başladım..

sakın yanlış anlama yada ben mi seni yanlış anladım..
sonuc itibariyle heterezigot değerin var..
benimde 3 değerim heterezigot..

bazı doktorlar ne yazıkki ilk düşükleri normal karşılayıp bir sonraki gebeliği bekliyorlar.. benim doktorum bu durumu izah etmişti bana ama bana söyle demişti;
'' bir sonraki gebeliğinde boş yere üzücü olaylar yaşama. iğneyle sağlıklı bir gebelik geçirirsin'' demişti vede öyle oldu şuan çok şükür herşey yolunda..

bence birkaç doktorla daha görüş bakalım onlar ne diyecek..ama belkide gerçekten senin vücudun ve bünyen iğneyi aspirini gerekli görmüyorsa üzülme derim ..

en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek dilerim

kızlar cvd sonucum çıkmış almaya gidiyorum gelince yazarım dua edin bana inş kötü bişi yoktur
inş tedavi edilebilir bir sorunum vardır allahım yardım et

Meraba arkadaşım,
benimde sadece mthfr677t heterozigot,diğer değerler normal.Benim doktorum ankaranın en iyi doktorlarından.Bana önlem amaçlı asprin kullanırsın ,iğneye gerek kalmaz demişti.Geçen hafta başka bir doktora daha gittim,oda önemli bişey değil dedi.Mthfr geni heteozigot olduğunda sadece yüksek oranda folik asit almak gerekiyomuş.Herkese göre farklı şeyler söylenmesi benimde çok kafamı karıştırıyor,seni çok iyi anlıyorum...
Ben şu an için beslenmeme çok dikkat ediyorum.3ay sonra korunmayı bırakıncada tekrar doktorla görüşeceğim...Umarım bizim durumumuzda olan için hayırlısı olan ne ise o olur arkadaşım.Çünkü iğneye gerek yokken iğne kullanmakda zararlı olabilir.Bu yüzden düşük yaşayan bir arkadaşta vardı çünkü...En iyisi rahat olmak ve bol bol dua etmek canım.öpüyorum...

kızlar umarım bu seferde bebegımı kaybetmem çok yoruldum artık çok yıprandım umarım dr, um verır ıgne çünkü umursamıyorlar sızın düsüklerınız normal gelıyor onlara ama bız hem maddı hem manevı çöküyoruz 'aslgkh' cnm benım tedavısızdı 4 düsügüm kendılıgımden hamıle kalmıstım ama bu sefer tüp bebek denedık ınsallah allahım ol der bebegıme:Saruboceq:

ınşallah hunger86 inşallah..Bir daha aynı acıyı yaşatmasın allahım...
Ama geçmişi, yaşadıklarını da çok düşünüp strese girme..
Elinden geldiğince başka şeyler düşünmeye, kafanı rahat tutmaya çalış canım.
Dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)

canım benım bendede aynı durum var hersey normal cıktı 3, gebelıgımde kafasına gore ıgne verdı kullandım kanamma baslayınca bırak dedı 4, gebelıgımde lutfu bey aspırın bıle kullanamana gerek yok dedı sımdı dr degıstırdım bu dr 04 ıgne deneyelım bıde dedı yanı deneme yanılama yolu bazen canım cok sıkılıyo rabbım korusun bebıslerımızı gerısı bosss.....

canım benım senı cok ıyı anlıyorum rabbım yardımcımız olsun ınsallah bebegın senınldır .....

kızlar merhaba hepinize çok yoğun ve yorgun bir hafta geçirdim hala dinlenmiş değilim şu düğün işi ne zormuş kendi düğünümde bu kadar yorulmamıştım kafamçokkarıştı

nazlı meryem beni sormuşsunuz teşekkür ederim kızlar allaha şükür bebeşim ve ben iyiyiz yorgunluk dışında onuda artık bu hafta sonu dinlenerek geçireceğim pazartesi günü detaylı ultrasona gireceğim bakalım bu sefer bebeğim cinsiyetinide gösteriropuyorumnanaktan çok heyecanlıyım kızlar daha önce doktora giderken bu kadar heyecanlı olmamıştım inşallah herşey güzel geçer . benden bu kadar sizler nasılsınız

nazlı doğumun git gide yaklaşıyor topiğimiz git gide çocuk sesleriyle daha çok şenlenecek doğum yapan arkadaş sayımızda arttı maşallah diyelim kızlar inşallah hep böyle güzel haberler alırız

meryem senin sonuçlarda güzel çıkmış çok sevindim canım inşallah hep böyle güzel haberler duyarsın canım allah hepimize hayırlı evlat hayırlı doğumlar nasip etsin hepinizi çok öpüyorum Şeniz

Fundiiii , hoşgeldin ..Ben de seni merak etmiştim ama düğün telaşında olduğunu bildiğim için ondan yazamıyordur diyordum...Hayırlı olsun düğününüz , Allah mutlu etsin canım...

Kontrolünden güzel haberlerle dönmeni diliyorum , senin inatçı meleğin biraz insafa gelir bu sefer inşallah da cinsiyetini öğrenirsiniz ...Ben de çarşamba günü ikili test sonuçlarımı göstericem ... Allah bebeklerimize iyilik versin...Çok öpüyorum canım...

slm nisaacım,kayseriye gelince kesinlikle,mustafa başbuğ a git.dalında en uzman o ve çok ilgili bir dr dur.ben çok sevdim.arkadaşlarımdanda giden çok hep memnunlar.benim sana tavsiyem gitmendir.

tmm cnm ins. gelnce gitcem burdaki tahlilleride alıp göstercem peki ordaki tahlillerin sonucu hemen cıkıyomu özeli nerde bu doktorun yeteri derece de bilgilendiriyomu kimi doktorun ağzından laf alamıyosn öptm

umut sevgim nasılsın uzun zamandır görüsemiyoz merak ettim kız varmı bi gelisme öpüyorm kib

meraba hamilesin ne güzel güzelde gidiyor diyosun sendede mi kanda pıhtılaşma var igne vuruluyormusun..inş bizimde senin gibi hamileligimiz güzel gecer

hunger 86 neden tüp bebek canım siz mi istediiz dr mı söyledi ben de bu ay hamile kalmak istiyorum da merak ettim...allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder...peki ne kadar oldu ne zaman bakılacak tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…