protein .c.aktivitesi 83 protein.s.aktivitesi 35 homocysteine 7.2
sulalcım cok saol..demek sorunlar aynııı..hematolga ozele gıtmıyorum..unv hematoljı bolumune gıdıyorum... orda bır bayan var o ılgılendı baya..zaten bundan sonra kadın dogumcuda bıtecek ıs..onlar heterozogotu onemsız pıhtılasma olarak gorselerde..saglıklı gıden gebelıgım neden sonlşandı ban dedıklerı tek sey 2-3 kayıp yasasaydın o zamn onlem alınırdı dedıler...o yuzden bende dr arstırmöasına gırdım..sımdık tek sey yenıden hamıs olmak...o da azcık zordaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mustafa erturku eledım dırekmen..adam sapuk gıbı
bıde hastane sartları cok kotu eskı bır hastane ve temız degıla.s
ersad batmazda olabıulır aslında..bır kere muayene olmustum evlıgın ılk bıırncı yılnda yenısın azcık daha bekle sonra gel demıstı..sengözlerimebaksanabhastane super amazemuszemus
unv.tup bebek bolumde tanıdıgım var..o yuzden herseyım yılmaz bey bılgısnde yapılıyor..bıraz ters bır adam oda bır gercek...
4 sefer asılama oldu unv.hastanesınde sorunumz sebebsız ınfertılıte denıldı ama sperm hareketımzı sınırda..2,5 yılda bır taneyı zor tuttrmustuk..
unv.dogum yapmmak ıcın zaten sevgı hastanesıne gıtmıstım ılkl gebelıgımde...oda ıste maalesf olmadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama mustafa basbbug kafama yattı..tek sorun unv.hastanesı olması
mrb cnm bende kayseriliyim burdaki doktordan baska izne kayseriye gelince ordada bir doktora gitmek istiyorm daha burdaki soncları bile alamadım en iyi doktor hangisisiyse bilgilendirirseniz sevinirim gider gitmez rastgele bir doktora gitmeyim
arkadslar merhaba yazdıklarımdan bazı arkadslar bılırler..
mthfr1298 heterozgottum...
poteın c ve s degerlımde dusk cıkmıstı..
ama sımdı yenı cıkan sonuclarda proteın c ve s degerım normal cıktı..
hamtoljı dr san hıc bırseyey gerek yok dedı...ıkıncı ve ucuncu gebelıgınmde boyle bır sorun yasarsın onlem alırız dedıler...:mymeka::mymeka:
kadın dogum uzmanlarımı gerek gorurse sulandırıcı ıgneler verıyorlar..ben aynı seyı yasamak zoorundamı kalcam denem yanılma yoluylaaa..
umarım kadın dogumcum duzgun bırsey soyler..off yaaa
napcamı bılemedım dıger gebelıklerımde boyle sonlanırsaa..
zaten hemn hamıle kalamıyorum :CüvCüv:
hematolga sınır oldum..aspırıne bıle gerek yok dedı:uhm::uhm:
ayrıca bende kayseriliyim burda daha soncları alıpda doktora götürümedim bir türlü halen birkacı cıkmadı makina bozkmus kayseriye gelnce orda iyi bir doktora gitmek istiyorm ama kime gideyim bilmiyorm tek doktorlada kalmak istemiyorm bunda
hamtoljı dr san hıc bırseyey gerek yok dedı...ıkıncı ve ucuncu gebelıgınmde boyle bır sorun yasarsın onlem alırız dedıler...:mymeka::mymeka:
kadın dogum uzmanlarımı gerek gorurse sulandırıcı ıgneler verıyorlar..ben aynı seyı yasamak zoorundamı kalcam denem yanılma yoluylaaa..
zaten hemn hamıle kalamıyorum :cüvcüv:
kızlar umarım bu seferde bebegımı kaybetmem çok yoruldum artık çok yıprandım umarım dr, um verır ıgne çünkü umursamıyorlar sızın düsüklerınız normal gelıyor onlara ama bız hem maddı hem manevı çöküyoruz 'aslgkh' cnm benım tedavısızdı 4 düsügüm kendılıgımden hamıle kalmıstım ama bu sefer tüp bebek denedık ınsallah allahım ol der bebegıme:saruboceq:
slm nisaacım,kayseriye gelince kesinlikle,mustafa başbuğ a git.dalında en uzman o ve çok ilgili bir dr dur.ben çok sevdim.arkadaşlarımdanda giden çok hep memnunlar.benim sana tavsiyem gitmendir.
meraba hamilesin ne güzel güzelde gidiyor diyosun sendede mi kanda pıhtılaşma var igne vuruluyormusun..inş bizimde senin gibi hamileligimiz güzel gecerkızlar merhaba hepinize çok yoğun ve yorgun bir hafta geçirdim hala dinlenmiş değilim şu düğün işi ne zormuş kendi düğünümde bu kadar yorulmamıştım kafamçokkarıştı
nazlı meryem beni sormuşsunuz teşekkür ederim kızlar allaha şükür bebeşim ve ben iyiyiz yorgunluk dışında onuda artık bu hafta sonu dinlenerek geçireceğim pazartesi günü detaylı ultrasona gireceğim bakalım bu sefer bebeğim cinsiyetinide gösteriropuyorumnanaktan çok heyecanlıyım kızlar daha önce doktora giderken bu kadar heyecanlı olmamıştım inşallah herşey güzel geçer . benden bu kadar sizler nasılsınız
nazlı doğumun git gide yaklaşıyor topiğimiz git gide çocuk sesleriyle daha çok şenlenecek doğum yapan arkadaş sayımızda arttı maşallah diyelim kızlar inşallah hep böyle güzel haberler alırız
meryem senin sonuçlarda güzel çıkmış çok sevindim canım inşallah hep böyle güzel haberler duyarsın canım allah hepimize hayırlı evlat hayırlı doğumlar nasip etsin hepinizi çok öpüyorum Şeniz
kızlar umarım bu seferde bebegımı kaybetmem çok yoruldum artık çok yıprandım umarım dr, um verır ıgne çünkü umursamıyorlar sızın düsüklerınız normal gelıyor onlara ama bız hem maddı hem manevı çöküyoruz 'aslgkh' cnm benım tedavısızdı 4 düsügüm kendılıgımden hamıle kalmıstım ama bu sefer tüp bebek denedık ınsallah allahım ol der bebegıme:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?