tmm cnm ins. gelnce gitcem burdaki tahlilleride alıp göstercem peki ordaki tahlillerin sonucu hemen cıkıyomu özeli nerde bu doktorun yeteri derece de bilgilendiriyomu kimi doktorun ağzından laf alamıyosn öptm
mrb cnm bende kayseriliyim burdaki doktordan baska izne kayseriye gelince ordada bir doktora gitmek istiyorm daha burdaki soncları bile alamadım en iyi doktor hangisisiyse bilgilendirirseniz sevinirim gider gitmez rastgele bir doktora gitmeyim
nısacım bende burdakkı arkadsların tevsıyesı uzerıne mustafa basbug dıyorum..eger yenıden hamıs kalırsam buyuk bır ıhtımal ona gıdecem bende
cnm hemen paniklenme onlar öyle gerek görüyosa öyledir heralde 1 düsük yapmısın normal görünüyosa sonclar iğneyede hapada gerek yoktur ozaman ilk düsükler genelde normal görünüyo herzaman illa 2 . ve3.yede bise olcak diye bise yok bizimisler deneme yanılmayada kalıyo bazen ama senin bize göre suan için avantajın tek düsük olması insallah birdahada birsey olmaz 2 ve 3 .düsük olmusolsaydı daha cok korkuluyo içini ferah tut insallah birsey olmaz birdaha önce Allaha sonrada doktorlara güvenmekten baska sansımız yok artık
suan bıraz daha ıyım saolsun sızler bu konuda yardımcı oluyorsunuz.artık ıs kadın dogum uzmanında bıtecek...
ama deneme yanılma yolundan dolayı bıraz huzursuzuzmmm.
rapunzellcim hiç canını sıkma canım sen başbuğa git o ne derse ona göre devam edersin ha sana şunu da diyim başbuğ hangi hastanede dersen doğumu orda yapıyormuş. ben çok sevindim.hiç stres yapma ne güzel proteinlerin iyi çıkmış kan akışınıda sürekli takip ettirirsin ona göre müdahele edilir iğne yada ilaçlarla.mutlu günler
angelcım..bır hamıs kalayım ılk ısım zaten ona gıtmek olcak..artık tedavı suan baska bır hoca adı altında yaptırıyorum asılama konus belkıde ılerleyen zamanlarda tup bebek..
amam gebe kaldıktan sonra onemlı olan dr bulmak..
canım öncelikle geçmiş olsun.. bende bir kez düşük yapmıştım.. benim doktorum tüm tahlillerimi yaptırıp kan pıh. teşhisi koydu ve direk bebe aspirine başlattı hamile kalıncada iğneye başladım..
sakın yanlış anlama yada ben mi seni yanlış anladım..
sonuc itibariyle heterezigot değerin var..
benimde 3 değerim heterezigot..
bazı doktorlar ne yazıkki ilk düşükleri normal karşılayıp bir sonraki gebeliği bekliyorlar.. benim doktorum bu durumu izah etmişti bana ama bana söyle demişti;
'' bir sonraki gebeliğinde boş yere üzücü olaylar yaşama. iğneyle sağlıklı bir gebelik geçirirsin'' demişti vede öyle oldu şuan çok şükür herşey yolunda..
bence birkaç doktorla daha görüş bakalım onlar ne diyecek..ama belkide gerçekten senin vücudun ve bünyen iğneyi aspirini gerekli görmüyorsa üzülme derim ..
en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek dilerim
meryemceım hıc yanlı8s anlamsım canım sızlerı bole gordukce ben mutlu oluyorum..
dr vardır bır bıldıgı ıgne yoksa yok demektır..
suan bebek ıcın yapılan tedavıler nasıl tepkı vercek onemlı olan ooo..
artık hamıs kalınca bakcaz caresıneee..
ama sızn cevaplarınzı benı oo kadr rahtlatttıkı saolun..
sende hayırla bebegını kucagını alırsın..
Meraba arkadaşım,
benimde sadece mthfr677t heterozigot,diğer değerler normal.Benim doktorum ankaranın en iyi doktorlarından.Bana önlem amaçlı asprin kullanırsın ,iğneye gerek kalmaz demişti.Geçen hafta başka bir doktora daha gittim,oda önemli bişey değil dedi.Mthfr geni heteozigot olduğunda sadece yüksek oranda folik asit almak gerekiyomuş.Herkese göre farklı şeyler söylenmesi benimde çok kafamı karıştırıyor,seni çok iyi anlıyorum...
Ben şu an için beslenmeme çok dikkat ediyorum.3ay sonra korunmayı bırakıncada tekrar doktorla görüşeceğim...Umarım bizim durumumuzda olan için hayırlısı olan ne ise o olur arkadaşım.Çünkü iğneye gerek yokken iğne kullanmakda zararlı olabilir.Bu yüzden düşük yaşayan bir arkadaşta vardı çünkü...En iyisi rahat olmak ve bol bol dua etmek canım.öpüyorum...
basıt bır pıhtılasmam denıldııı banada canım..
aspırıne bıle gerek yok dedıler bana...
evet ıgne kullanmakta zaralı olabıılır cunku kan asırı sulanıp kanamyla duk de yasayabılırım...
artık hayırlısı dıyorum saol melekcım cevabın ıcınnnn
ınsallah sende hamıs olursun saglıkla bebsını kucagına alırsın..
deneme tahtasına doncez anlasılan saanada buyuk gecmısler olsun..umutcummm...canım benım bendede aynı durum var hersey normal cıktı 3, gebelıgımde kafasına gore ıgne verdı kullandım kanamma baslayınca bırak dedı 4, gebelıgımde lutfu bey aspırın bıle kullanamana gerek yok dedı sımdı dr degıstırdım bu dr 04 ıgne deneyelım bıde dedı yanı deneme yanılama yolu bazen canım cok sıkılıyo rabbım korusun bebıslerımızı gerısı bosss.....
ınsalalh saglıkla kucaklarımı alırız
merhaba arkadaşlar ben geldim ve işte sonuçlarım :
faktör 5 H 1299 R (R2) HETEROZİGOT MUTASYON
GPIIIa L33P (HPA-1) HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR C677T HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
arkadaşlar benimle aynı faktörlerde pıhtılaşması olanlar yada bunu bilenler kaçlık iğne kullandınız bana bilgi verirseseniz haa sanırım meryemmeryem arkadaşımızda 3 gende mutasyon vardı benim hatırladığım bana yardımcı olun lütfen inş bir dahaki bebeğimi kaybetmemsenağlamasenağlama
sevgili sonuyok sonuçlaını nihayet aldın senin 3 gende saptanmış ama önemli olan derdimizin bulunması bundan sonrası daha kolay olacak işallah en azından nasıl bi tedavi olacak onu bileceksin allahım seninde yüzünü güldürsün işallah doktora göstermedin değilmi daha yada gösterdiysen doktor ne dedi ama mutlu ol arkadaşım allahım bidaha o acıyı yaşatmayacak işallah inan hepimizin yüzünü güldürecek yüce rabbim allahım seninde kucağını doldursun :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5Şeniz
amin:Saruboceq:canım allah isteyen herkese versin
tşk ederim iyi dileklerin için sende bebeğini sağsalim kucağına alırsın inş :Saruboceq:
kaç haftalık oldun senin değerin neydi canım
merhaba shadowe kan pıhtılaşması çıktıktan sonra mı tedavi uygulandı nasıl bir tedaviydi
bende ege ünv gidiyorum pıhtılaşma testleri ve kromozom testleri için infertilite bölümünde tedavi görüyorum şu an da bütün testlerim çıkmış durumda sadece kan pıhtılaşma testinde bir sorun çıkmış tekrar yapılıyor inş önemli bir sorun çıkmaz ondada bu hafta belkide önümüzdeki hafta alırım inş onunda sonucunu
ben orda herhangi bir dra gitmiyorum yani ama bende düşünüyorum hele sonucum bir çıksın ona göre kafama yatan bir dra gidicem eğer bir dr bulursam sanada bilgi veririm canım
Meraba canım,iyi dilekler hepimizin için canım benim değerim mtfhr 677 heterozigot şu an 10 haftalık oldum her şey yolunda 0.4 lük iğne kullanıyorum tabiki asprinide alıyorum allahım bu günleri sanada gösterecek ben buna inanıyorum . . sende inan. iyi düşünki herşey iyi olsun canım. hayırlısı olsun yüce rabbim gönlünün muradını versin:Saruboceq::teselli::Saruboceq:
slm shadowe canım bende manisaya geleli 10 ay oldu bende yeniyim ben manisanın ilçesindeyim manisa merkez değilim ama manisadada çok araştırdım iyi bi doktor bulamadım ben buraya gelmeden önce pek çok şehirde tahlillerimi doktor ve ayrıyeten prof. lara göstermiştim bu yüzden burdaki doktorum onların izinde gidiyo sana tavsiyem manisada oyalanma üniversite hastanelerine git ya celal bayar yada izmir ege oralarda prof. larla görüşürsen burdaki doktorlar takibini yapar canım ben bu şekilde yaptım yoksa inanki çok zor oluyo doktorlar çok fazla ilgilenmiyo her doktorda bizim gibi hastaları kabul etmiyo burda 2 doktor bana ben senin derdine derman olamam dedi o yüzden sen direk üniversite hastenelerine gideceksin yoksa çok yıpranırsın bu doktorların elinde allah yardımcın olsun
merhaba doktorunu öğrenebilirmiyim benimki hakan şatıroğlu mthfr677 heterozigotum banada iğne önerdi ama aklım çok karışık 2 düşüğüm var ama öncesinde 1 sağlıklı kızım var ne yapmalıyımMeraba arkadaşım,
benimde sadece mthfr677t heterozigot,diğer değerler normal.Benim doktorum ankaranın en iyi doktorlarından.Bana önlem amaçlı asprin kullanırsın ,iğneye gerek kalmaz demişti.Geçen hafta başka bir doktora daha gittim,oda önemli bişey değil dedi.Mthfr geni heteozigot olduğunda sadece yüksek oranda folik asit almak gerekiyomuş.Herkese göre farklı şeyler söylenmesi benimde çok kafamı karıştırıyor,seni çok iyi anlıyorum...
Ben şu an için beslenmeme çok dikkat ediyorum.3ay sonra korunmayı bırakıncada tekrar doktorla görüşeceğim...Umarım bizim durumumuzda olan için hayırlısı olan ne ise o olur arkadaşım.Çünkü iğneye gerek yokken iğne kullanmakda zararlı olabilir.Bu yüzden düşük yaşayan bir arkadaşta vardı çünkü...En iyisi rahat olmak ve bol bol dua etmek canım.öpüyorum...
merhaba doktorunu öğrenebilirmiyim benimki hakan şatıroğlu mthfr677 heterozigotum banada iğne önerdi ama aklım çok karışık 2 düşüğüm var ama öncesinde 1 sağlıklı kızım var ne yapmalıyım
benim diğer değerlerim normal aslında pıhtılaşmamı takip ettirip iğne kullanmamak istiyorum ama çok korkuyorum birde lütfü hocanında iğne önerdiği arkadaşlar var sanırım neye göre öneriyor acaba
ilgine teşekkür ederim sonuyok arkadaşım.
benim ikinci düşük olunca ,antepdeki üniversiteye gittim,orada bayağı incelediler.kan pıhtılaşması buldular.özel hastaneye çok ünlü bir doktora gittim.sonuçlara baktı,sen de kan pıhtılaşması var dedi.bebek düşünün,günün geçince gel,iğne ilaç tedavisine başlıcaz dedi.ama öncesinde birşey gerekmez dedi.neyse işte biz de korunmayı bıraktık ben daha günüm geçmeden kanda gebelik testi yaptırdım.iki haftalık gebelik çıktı.doktor da,claxen iğne ecopirin ilaç bir de düşük riski için ilaç verdi .ama bebeğin kesesi hep bozuk görünüyordu ultrasonda.meğer ikizmiş üstten görünen ölüymüş.neyse diğerinin kalp atışlarını falan duyduk.iğne ve ilaca devam ederken,bebeğimi 6 veya 7haftalıkken kaybettim.muayeneye gitmiştim kalbi durmuş dedi doktor.gerisi malum KÜRTAJ.işte böyle canım.
senin de sonuçların inşallah iyi çıkar .Rabbim sana nur topu gibi evlatlar nasip eder .sen iyi bir doktor bulunca paylaşırsın.Allah a emanet ol canım....opuyorumnanaktan..
allah yardımcımız olsun canım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?