Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

fundacım cnaım hoşgeldin:) hayırlı uğurlu olsun öncelikle Allah mutlu etsin kardeşini eşiyle birlikte bir ömür boyu.. senin bebiş inadı bırakırsa görcez artık:)) sorma tatlım ya gerçekten 30. haftam bitti maşallah.. 8 hafta kaldı galiba:)))))) Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. salı günü kontrol var. 30 lu haftaların güzel yanı 15 de bir gidiliyor artık yaşasınnnn..kontrolden güzel haberlerini bekliyoruz canım öptüm çok

tmm cnm ins. gelnce gitcem burdaki tahlilleride alıp göstercem peki ordaki tahlillerin sonucu hemen cıkıyomu özeli nerde bu doktorun yeteri derece de bilgilendiriyomu kimi doktorun ağzından laf alamıyosn öptm

burda tahliller çok geç çıkıyor en az 3 hafta veriyorlar fakültede özel yapılıyosa bilmiyorum ben fakültede yaptırdım.dr çok iyi gidince görürsün ya herşeyi izah ediyor sorularını cvp.dırıyor kafanda bişi kalmadan çıkıyorsun bide beni çok rahatlatmıştı.ult.nuda çok iyi herşeyi göstererek anlattı bana.inşallah sende memnun kalırsın.durmaz işhanında özel bakıyor.ne zaman geliceksin?şimdi yanımda değil eşimde numarası.numarasını istersen mesaj atarım sana.öptüm

merhaba arkadaşlar ben geldim ve işte sonuçlarım :

faktör 5 H 1299 R (R2) HETEROZİGOT MUTASYON

GPIIIa L33P (HPA-1) HETEROZİGOT MUTASYON

MTHFR C677T HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
arkadaşlar benimle aynı faktörlerde pıhtılaşması olanlar yada bunu bilenler kaçlık iğne kullandınız bana bilgi verirseseniz haa sanırım meryemmeryem arkadaşımızda 3 gende mutasyon vardı benim hatırladığım bana yardımcı olun lütfen inş bir dahaki bebeğimi kaybetmemsenağlamasenağlama

sevgili sonuyok sonuçlaını nihayet aldın senin 3 gende saptanmış ama önemli olan derdimizin bulunması bundan sonrası daha kolay olacak işallah en azından nasıl bi tedavi olacak onu bileceksin allahım seninde yüzünü güldürsün işallah doktora göstermedin değilmi daha yada gösterdiysen doktor ne dedi ama mutlu ol arkadaşım allahım bidaha o acıyı yaşatmayacak işallah inan hepimizin yüzünü güldürecek yüce rabbim allahım seninde kucağını doldursun :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5Şeniz

amin:Saruboceq:canım allah isteyen herkese versin
tşk ederim iyi dileklerin için sende bebeğini sağsalim kucağına alırsın inş :Saruboceq:
kaç haftalık oldun senin değerin neydi canım

amin:Saruboceq:canım allah isteyen herkese versin
tşk ederim iyi dileklerin için sende bebeğini sağsalim kucağına alırsın inş :Saruboceq:
kaç haftalık oldun senin değerin neydi canım

iyi dilekler hepimizin için canım benim değerim mtfhr 677 heterozigot şu an 10 haftalık oldum her şey yolunda 0.4 lük iğne kullanıyorum tabiki asprinide alıyorum allahım bu günleri sanada gösterecek ben buna inanıyorum . . sende inan. iyi düşünki herşey iyi olsun canım. hayırlısı olsun yüce rabbim gönlünün muradını versin:Saruboceq::teselli::Saruboceq:

ilgine teşekkür ederim sonuyok arkadaşım.
benim ikinci düşük olunca ,antepdeki üniversiteye gittim,orada bayağı incelediler.kan pıhtılaşması buldular.özel hastaneye çok ünlü bir doktora gittim.sonuçlara baktı,sen de kan pıhtılaşması var dedi.bebek düşünün,günün geçince gel,iğne ilaç tedavisine başlıcaz dedi.ama öncesinde birşey gerekmez dedi.neyse işte biz de korunmayı bıraktık ben daha günüm geçmeden kanda gebelik testi yaptırdım.iki haftalık gebelik çıktı.doktor da,claxen iğne ecopirin ilaç bir de düşük riski için ilaç verdi .ama bebeğin kesesi hep bozuk görünüyordu ultrasonda.meğer ikizmiş üstten görünen ölüymüş.neyse diğerinin kalp atışlarını falan duyduk.iğne ve ilaca devam ederken,bebeğimi 6 veya 7haftalıkken kaybettim.muayeneye gitmiştim kalbi durmuş dedi doktor.gerisi malum KÜRTAJ.işte böyle canım.
senin de sonuçların inşallah iyi çıkar .Rabbim sana nur topu gibi evlatlar nasip eder .sen iyi bir doktor bulunca paylaşırsın.Allah a emanet ol canım....opuyorumnanaktan..

Meraba canım,
senin mthfr dışında diğer değerlerin nasıldı?protein c ve protein s normal mi?Aynı durumdayız galiba...Canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...

sağol RAVZA,anlıyorum seni .ben de öyle düşünmüştüm.yani önce üniversiteye gidip testleri yaptırmak ve sonuçları iyi bir doktora göstermek.duan için sağol .Allah yardımcımız olsun .:a015:

merhaba doktorunu öğrenebilirmiyim benimki hakan şatıroğlu mthfr677 heterozigotum banada iğne önerdi ama aklım çok karışık 2 düşüğüm var ama öncesinde 1 sağlıklı kızım var ne yapmalıyım

Benim doktorum hacettepede prof dr lütfü önderoğlu.Senin diğer değerlerin nasıl peki.Protein c ve protein s değerleri normal aralığın dışında ise bizim durumumuzda olanlar o zaman pihtılaşma problemi yaşıyormuş.Ama burada bizimle aynı durumda olupta ısrarla doktordan iğne isteyenler ve sonuca ulaşanlarda var...

benim diğer değerlerim normal aslında pıhtılaşmamı takip ettirip iğne kullanmamak istiyorum ama çok korkuyorum birde lütfü hocanında iğne önerdiği arkadaşlar var sanırım neye göre öneriyor acaba

ravzacım nasılsın mide bulantıların devam ediyor mu galiba yoğundu ve kilo vermiştin yanlış hatırlamıyorsam kendine ve bebişe iyi bak annesi . bizde iyiyiz öptük sizi.

Çok iyi karar vermemiz gerekiyor.İğne gerekmediği halde iğne kullanarak düşük yaşayanlarda var çünkü...Bildiğim kadarıyla bizim durumumuzda olanlara lütfü hoca iğne önermiyor.Eğer kişi ısrar ederse ( buradaki arkadaşlar böyle yazmıştı ) iğneyi kabul ediyormuş...Ben geçen hafta başka bir doktora gittim oda önemsemedi.Tabi önemsememelerinin nedeni diğer değerlerin normal olması...Hemotolağada gidip onunda fikrini alacağım ben...hacettepeden Yahya Büyükışığın iyi olduğunu söylüyorlar...

sevgili shadowe,en erken hastalık günümden kaç gün önce kan testi yaptırabiliyorum?ne kadar zor günler geçiriyoruz ya.rabbim sanada hayırkı bebişler nasib etsin canım.

arkadaşlar benim düşüklerin ikisindede bebek gayet iyiydi ilki 6 haftalık 2 .14 haftalık kanama ve sancıyla oldu hatta ikinci doğumla geldi çünkü açılmam başlamıştı doktor pıhtılaşma problemimi öğrenince ondandır dedi .pıhtılaşma olunca böyle düşük olması normalmi bebekte problem olması gerekmezmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…