merhaba doktorunu öğrenebilirmiyim benimki hakan şatıroğlu mthfr677 heterozigotum banada iğne önerdi ama aklım çok karışık 2 düşüğüm var ama öncesinde 1 sağlıklı kızım var ne yapmalıyım
sana ne dedi doktor iğne konusunda kullanmayı düşünüyormusun hamila misin ne çok soru sordum kusura bakma birbirimizi takip edelim belkı yardımı olur
umut sevgim nasılsın uzun zamandır görüsemiyoz merak ettim kız varmı bi gelisme öpüyorm kib
merhaba arkadaşlar bende de 3düşük sonrasında kan pıhtılaşması çıktı
MTHFR C677T:HETEROZİGOT
FV LEIDEN:NORMAL
PROTROMBIN20210:NORMAL
PROTEİN C:195.6%
PROTEİN S:128.4%
ANTİ KARDİOLİPİN IGGOZİTİF
test sonuçlarım böyle yardımlarınızı bana da bir fikir vermenizi rica etsem.
meraba hamilesin ne güzel güzelde gidiyor diyosun sendede mi kanda pıhtılaşma var igne vuruluyormusun..inş bizimde senin gibi hamileligimiz güzel gecer
Fundiiii , hoşgeldin ..Ben de seni merak etmiştim ama düğün telaşında olduğunu bildiğim için ondan yazamıyordur diyordum...Hayırlı olsun düğününüz , Allah mutlu etsin canım...
Kontrolünden güzel haberlerle dönmeni diliyorum , senin inatçı meleğin biraz insafa gelir bu sefer inşallah da cinsiyetini öğrenirsiniz ...Ben de çarşamba günü ikili test sonuçlarımı göstericem ... Allah bebeklerimize iyilik versin...Çok öpüyorum canım...
fundacım cnaım hoşgeldin:) hayırlı uğurlu olsun öncelikle Allah mutlu etsin kardeşini eşiyle birlikte bir ömür boyu.. senin bebiş inadı bırakırsa görcez artık:)) sorma tatlım ya gerçekten 30. haftam bitti maşallah.. 8 hafta kaldı galiba:)))))) Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. salı günü kontrol var. 30 lu haftaların güzel yanı 15 de bir gidiliyor artık yaşasınnnn..kontrolden güzel haberlerini bekliyoruz canım öptüm çok
Meraba canım,
senin mthfr dışında diğer değerlerin nasıldı?protein c ve protein s normal mi?Aynı durumdayız galiba...Canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...
ravzacım nasılsın mide bulantıların devam ediyor mu galiba yoğundu ve kilo vermiştin yanlış hatırlamıyorsam kendine ve bebişe iyi bak annesi . bizde iyiyiz öptük sizi.
merhaba arkadaşlar ben geldim ve işte sonuçlarım :
faktör 5 H 1299 R (R2) HETEROZİGOT MUTASYON
GPIIIa L33P (HPA-1) HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR C677T HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
arkadaşlar benimle aynı faktörlerde pıhtılaşması olanlar yada bunu bilenler kaçlık iğne kullandınız bana bilgi verirseseniz haa sanırım meryemmeryem arkadaşımızda 3 gende mutasyon vardı benim hatırladığım bana yardımcı olun lütfen inş bir dahaki bebeğimi kaybetmemsenağlamasenağlama
kızlar benim durumumda olan yokmu güncellemek istedim moralim çok bozuk:a015:
SAGOL CANIM IYI OLMAYA CALISIYORUM YA AKLIMA ONCAKI DUSUKLERIM GELDIGI ICIN FAZLA CALISMIYORUM BI TEMBELLESTIM SORMA ZATEN NE OLDUGUDAa bellı degıl hersey normal cıkmıstı aman bılmıyom canım ya oyle hayatın akısına bıraktım kendımı sen ne yaptın dr bısey soyledımı kıb tatlım gorusmek uzereeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?