Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emelcim slm,bende seninle aynıyım benimde birtana karnımda öldü 4 ay önce ama bundan önce bir kızım var onda hiç böyle pıhtılaşma sorunu yaşamamıştım.senin dr un açıklama yaptımı neden ilk kızında olmadıda şimdi ortaya çıkmış.benim dr.um o zaman vucudunda yoktur şimdi ortaya çıkmıştır genetik olduğundan elbet çıkacaktır şimdi çıkmış dedi ama ben pekte tatmin olmadım bu açıklamaya.sağlıklı günler dilerim öptüm

benim doktorum daha önce etkilememiş olabilir dedi buda tatmin edici değilama her gebeliği etkilemeyebilirmiş bir doktorda bana erkek bebekleri daha fazla etkiliyor demişti diğer düşüğüm erkekti ama ne kadar doğru bilmiyorum

sana ne dedi doktor iğne konusunda kullanmayı düşünüyormusun hamila misin ne çok soru sordum kusura bakma birbirimizi takip edelim belkı yardımı olur

sana ne dedi doktor iğne konusunda kullanmayı düşünüyormusun hamila misin ne çok soru sordum kusura bakma birbirimizi takip edelim belkı yardımı olur

sanırım bana sordun canım kesin iğneyi kullanıcam dr birdaha yaşamaman için olucaksın dedi maalesef hamile değilim.ya çocuğun böyle zor olduğunu bilmiyodum kızım istediğimiz ay olmuştu.banada dr um erkek bebekte çok yaşanır demişti erkek bebeğin tutunması zor olurmuş kız arsız olur demişti.inşallah burdan müjdeli haberleri birrbirimize vermeyi allahım nasib etsin..

merhaba arkadaşlar bende de 3düşük sonrasında kan pıhtılaşması çıktı
MTHFR C677T:HETEROZıGOT
FV LEIDEN:NORMAL
PROTROMBIN20210:NORMAL
PROTEıN C:195.6%
PROTEıN S:128.4%
ANTı KARDıOLıPıN IGGOZıTıF
test sonuçlarım böyle yardımlarınızı bana da bir fikir vermenizi rica etsem.

umut sevgim nasılsın uzun zamandır görüsemiyoz merak ettim kız varmı bi gelisme öpüyorm kib

SAGOL CANIM IYI OLMAYA CALISIYORUM YA AKLIMA ONCAKI DUSUKLERIM GELDIGI ICIN FAZLA CALISMIYORUM BI TEMBELLESTIM SORMA ZATEN NE OLDUGUDAa bellı degıl hersey normal cıkmıstı aman bılmıyom canım ya oyle hayatın akısına bıraktım kendımı sen ne yaptın dr bısey soyledımı kıb tatlım gorusmek uzereeeee

merhaba canım hoşgeldin aramıza
keşke gelmeseydin diyorum yani keşke bebeklerini kaybetmeseydin ama bizler burda aynı kaderi paylaşıyoruz allah sabır versin canım
test sonuçlarına gelince protein s normal değerde sanırım protein c yüksek çıkmış bu da drlar pıhtılaşmayı tetiklediğini söylüyorlar mtfhr677 heterozigot olman aspirin ve iğneyle sağlıklı bebeğin olabilir çünkü burdaki bazı arkadaşların değerinde ve onların bebekleri var allahım sanada kısmet etsin inş

meraba hamilesin ne güzel güzelde gidiyor diyosun sendede mi kanda pıhtılaşma var igne vuruluyormusun..inş bizimde senin gibi hamileligimiz güzel gecer

evet canım şu anda hamileyim allaha şükür iyi geçiyor ufak tefek sorunlar oluyor ama ben bunları hiç kafaya takmıyorum sonuçta herşey olacağına varıyor kendimize stres yaparak bebeklerimize zarar veriyoruz psikolojimizde bozulduğu içinde bazı şeylerde daha çok sorun oluyor bence bu yüzden kafaya fazla takmadan hamileliğimin ve bebeğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum inşallah bebek isteyen herkesin allah önce göbeğini sonra kucağını doldurur bence sizde böyle yapın

bende bebek aspirini ve fraksiparin 0,4 kullanıyorum şu an içinde dozajinda bir sorun yaşamadım benim sorunumda mthfr 677+1298 heterezigotum sevgiler a.s.

çok sağol canım benim inşallah darısı bebeklerimize olur papatyacım

inşallah kontrolden güzel haberlerle dönerim inşallah bizim yaramaz bize biraz acırda kendini gösterir cinsiyetini öğrenirsem ilk size söyleyeceğim .
canım benim inşallah senin ikili test sonuçlarında güzel çıkar allah bu mutluluğumuzu hiç bozmaz inşallah çok öpüyorum ikinizide kendinize çok iyi bakınopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım teşekkür ederim allah herkese nasip etsin inşallah vallahi maşallah sana nazlıcım şimdi karnım belirginleşti bazen hareketlerim kısıtlanıyor karnımın kocaman olduğu düşündükçe çok zor allah kolaylık versin sana . ama doğum yaklaştıkça insan daha çok heyecanlanıyor değilmi delikafadulden allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düz hayırlıca nasip etsin sanada allah ağrısız sızısız kolay doğum nasip etsin nazlıcım ne güzel 15 günde bir görüyorsun oğluşunu benimki nerdeyse 1 ay oldu çok heyecanlıyım inşallah iyi olduğunu tabi bizim yaramaz gösterirse cinsiyetinide öğreneceğim çok öpüyorum sizi kendinize çok iyi bakın Şeniz

Meraba canım,
senin mthfr dışında diğer değerlerin nasıldı?protein c ve protein s normal mi?Aynı durumdayız galiba...Canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...

selam melek benim sadece mthfr 677 heterozigot diğer hepsi normal iyi dileğin için teşekkür ederim

ravzacım nasılsın mide bulantıların devam ediyor mu galiba yoğundu ve kilo vermiştin yanlış hatırlamıyorsam kendine ve bebişe iyi bak annesi . bizde iyiyiz öptük sizi.

canım benim saol iyiyim bulantılarım devam ediyo tansiyonum biraz düşük bunların haricinde bebeğim çok iyi gelişimi güzel ama bunlara değer eeeee anne olmak kolay değil işallah yüce rabbim hepimizin yüzünü bu sefer güldürecek sen nasılsın canım bebeğinin hareketlerini hissediyormusun prensesimiz olacaktı değilmi sabrın sonu selamettir işallah önce sen kavuşacaksın bebişine sonra ben allahım isteyen herkese versinkaydirigubbakcemile5:Saruboceq::1hug:

sılaya nasılsın canım ne zamandır yoktun bebişin nasıl sen nasılsın herşey yolundadır umarım k.i.b. allaha emanet olun

teşekkür ederim sonuyok.ama bana hamileliğimde hep aspirin 8ay kullanacaksın derdi. düşüklerim 5,10,26haftalık oldu sonuncuda ilk 3ay hep lekelenmelerim olurdu 2.kalbi durdu 1.yi adetim kesilmeyince bhcg.ye baktırdım burada arkadaşlarında dediği gibi deneme yanılmayla iki senemi dr.sayesinde yıpranarak geçirmişim.hayırlısı daha bilinçlendim bu topik sayesinde öğrendiklerimle genetik testimi yaptırdım şimdi riskli gebelik dr.la çrş randevu aldım sonuçlar için.

kızlar benim durumumda olan yokmu güncellemek istedim moralim çok bozuk:a015:

]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERİ
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818(yeni Hamileimiz:)

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh]

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe

sevgili umut_sevgim nasılsın çalışmalar ne alemde bu ay işallah hayırlı haber verecekmisin yoksa tembellikmi ettin hadi arkadaşım yılmak yok çalışmalara devam:jeyyar:

kızlar benim durumumda olan yokmu güncellemek istedim moralim çok bozuk:a015:

sonuyokcum hatırlarsan daha önceki sayfalarda kimin hangi değerde olduğumuzu liste yapmıştı bi arkadaşımız adını hatırlamıyorum sayfayıda ama dediğim gibi herkes kendi değerini yazdırmıştı o sayfayı bulursan seninle birlikte kim var görürsün bu aklıma geldi belki işine yarar allah yardımcın olsun arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

daha soncları bile alamadım ellerinde malzememi yokms ne cıkanlarda varda hepsini bir götüreyim doktora diye beklyorm kib

cnm fazla kafayada takmamaya calıs elinde olmuyo ama herseyi zamana bırak hayırlısı Allahdan ümit kesilmez dimi bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…