sonuyokcum hatırlarsan daha önceki sayfalarda kimin hangi değerde olduğumuzu liste yapmıştı bi arkadaşımız adını hatırlamıyorum sayfayıda ama dediğim gibi herkes kendi değerini yazdırmıştı o sayfayı bulursan seninle birlikte kim var görürsün bu aklıma geldi belki işine yarar allah yardımcın olsun arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar doktor bana başka test yapmıyor bunların bile yapılmaması gerektigini söylüyor bu hastalık doguştan olurmuş benim 1kızım var 11 yaşında eyer bu hastalık bende olsaymış kızımda olmazmış siz ne diyorsunuz rahim filmi çekilecek bana adet olunca nezaman olurum bilmiyorum doktor kürtajdan sonra 40gün içinde olursun dedi ben ayın 13de kürtaj oldum daha bir ay olmadı neyse kısa keseyım benim sorum doktor bu kanpırtılaşması hastalıgının doguştan olabilecegini sonradan olamıyacagını söylüyor siz nediyorsunuz dogrumu dur doktorun dedikleri yoksa başka bi doktoramı gitsem ne dersiniz
sevgili umut_sevgim nasılsın çalışmalar ne alemde bu ay işallah hayırlı haber verecekmisin yoksa tembellikmi ettin hadi arkadaşım yılmak yok çalışmalara devam:jeyyar:
]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERİ
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)
ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh[/COLOR]
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak
ay kızlar bu hamile kalmak isteyenlerin listesi baya bi uzamış tembellik yok hadi şu listede kimse kalmasın da üst sıralara geçelim yaaaa RABBİMİN İZNİYLE inşallah.......
slm gülaycım,evet bu hastalık genetik bir hastalık onun içinde doğuştan oluyor.benimde bir kızım var ve ben onda böyle bir sorun yaşamamıştım.dr da onu etkilememiştir yada şimdi baskın hale gelmiştir dedi.rahim filmini niye istedi anlamadım hamile kalanlardan pek istemezler.daha yeni kürtaj olmuşsun bence 2-3 ay bi dinlende tabi gene dr ne diyor bilemem ama bana 3 dr da dinlen demişti.bu hastalık erkek bebekleri daha çok etkilermiş.kızlar kolay bırakmazmış kendini ve arsız olurmuş.erkekler hemen etkilenirmiş.geçmiş olsun..
teşekkür ederim angel ozaman ben tahlillere devam edeyim senin oldumu tedaviden sonra ne olur beni aydınlat rahim filmini doktor yapışıklık olabiliyormuş dogumdan kürtajdan sonra o yüzden istedi doktor ne yapayım bilmiyorum
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)-----------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot----------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük--------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot----aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot-----protrombin20210 G-A--------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot-----antitrombin ııı aktv.123(yüksek)----???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot-----prothrombin20210:heterozigot-----------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot------paı:heterozigot----------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot---------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot-----------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot-----faktör5:heterozigot-----protein c:düşük----------------06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c--------tedavi başarılıpelincik annecinin kollarında
(ravza1818) mthfr:heterozigot-----tiroid-----------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot---------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot-----protein c-s:düşük--------------------????
sonuyokcum seni yormak istemedim sevda arkadaşımız bu listeyi iyki yapmış burdan bulabilirsin
daha hangi tahlillerin kaldıki devam edicen daha bu ay başladık olmadı heralde bekliyorum rahim filmi arkadaş çektirdi çok zormuş gerekmedikçe çektirme bence sonuçta olmuyo değil hele bir dene birkaç ay olmazsa düşün bence.daha çok yıpmatma kendini kaç düşük yaşadınki sen?
daha hangi tahlillerin kaldıki devam edicen daha bu ay başladık olmadı heralde bekliyorum rahim filmi arkadaş çektirdi çok zormuş gerekmedikçe çektirme bence sonuçta olmuyo değil hele bir dene birkaç ay olmazsa düşün bence.daha çok yıpmatma kendini kaç düşük yaşadınki sen?
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)-----------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot----------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük--------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot----aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot-----protrombin20210 G-A--------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot-----antitrombin ııı aktv.123(yüksek)----???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot-----prothrombin20210:heterozigot-----------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot------paı:heterozigot----------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot---------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot-----------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot-----faktör5:heterozigot-----protein c:düşük----------------06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c--------tedavi başarılıpelincik annecinin kollarında
(ravza1818) mthfr:heterozigot-----tiroid-----------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot---------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot-----protein c-s:düşük--------------------????
sonuyok mtfhr C677 heterozigot faktor 51299 R heterozigot GPIIIa L33 P Heterozigot protein s yüksek tedavi henüz belli değil rkadaşlar bu listeyi hep güncel tutalım olmazmı
arkadaşlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)) son bir haftadır yoktum daha doğrusu müdür yoktu işyerinde onun yerine baktım ve hiç siteye giremedim kızlar sizi çokkkkkkkkkkkkk özledim. allaha şükür kötü bir haber yok topigimizde. herşeyler yolunda sanırım. bebek isteyen arkadaşlara benle birlikte tabi:))) inşallah bebek nasip eder allahım.şuan hamile olanlarda hayırlısıyla kucağına alır inşallah:)) benimde bu ay çalışmalar bayağı yoğundu. adet biter bitmez başladık. dünde adetin 14.günüydü. en son 12. gün ilişki olmuştu. geziyoruz tozuyoruz diye 2 akşam boşa çıktı:)) bu ayda tutmazsa ve bir günden kaçırdıysak yanarım o kadar çalışmaya(( ya kızlar birde bu yumurtlama illaki 14. gün olmaz dimi daha önce olmuş olamazmı acaba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?